вул. Коновальця (Щорса), 44а

Продам 3 кімнатну квартиру ЖК "Панорама на Печерську". 3 роздільних кімнати (Спальня, дитяча, вітальня, кухня, два санвузли, гардеробна + серверна). Ремонт в квартирі виконаний з оздоблювальних матеріалів зарубіжних виробників. Квартира оснащена системою "Розумний дім", управління якої здійснюється з телефону, дистанційного пульта, або блоку управління. Акустична система розлучена по всіх кімнатах, в тому числі і ванній кімнаті. Система вентиляції і кондиціонування з постійним припливом свіжого повітря і іонізованого повітря у всій квартирі. Лоджії були інтегровані в площу кімнат для розширення житлового простору. Тепла підлога по всій квартирі. Телевізори "Bang& Olufsen", професійна англійська акустична система з караоке "Evolution". Вбудована кухня з побутовою технікою виробництва Німеччина "Kuppersbusch". Сантехніка "Villeroy& boch". Всі двері і гардеробна фірми "Rimadesio" Італія. Внутрипідложні конвектори розширюють простір і роблять зручним вихід на лоджії. Всі предмети меблів і побутова техніка виробництва Німеччина, Італія, Англія. Обладнана серверна з системою відеоспостереження та охорони.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а

Затишна, світла квартира з оптимальним плануванням. Велика вітальня об*єднана з укомплектованою кухнею. Окрема спальня, засклений панорамний балкон з видом на захід сонця.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Выгодное предложение! 3-к квартира, 158 м.кв. в центре, в ЖК "Панорама на Печерске", по ул. Е. Коновальца (Щорса) 44а. В квартире 2е отдельные спальни, уютная кухня, просторная гостиная, два санузла, 3 лоджии. Выполнен качественный ремонт: на полу паркетдоска и плитка, есть подогрев пола. На кухне встроенная техника Mieli, холодильник Liebherr, кондиционеры Mitsubishi. H-3м2. Квартира полностью оснащена мебелью и всей необходимой техникой. В доме есть подземный паркинг. Есть возможность приобретения 2х паркомест. Рядом есть вся необходимая инфраструктура: супермаркет, аптеки, заведения общественного питания, школы и детские сады, остановки общественного транспорта, в 5 минутах - метро Печерская. Удобная транспортная развязка - ведь фактически Вы уже находитесь в самом сердце города - Печерске. Так же рядом бульвар Леси Украинки, улица Джона Маккейна, Генерала Алмазова. Соседние ЖК "Аристократ", ЖК "Митець", ЖК "Skyline".

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3-х кімнатної квартири 98м2 за 5 хв від м.Печерська, за адресою Євгена Коновальця 44а.Квартира світла,обставлена з розумом,нічого зайвого. 2 спальні кімнати, гардероб, 2 сан.вузли, кухня студія. Закритий комплекс з охороною, консьєрж, підземний паркінг. У дворі дитячий майданчик та власна інфраструктура. Комунальні платежі невеликі, встановлені лічильники на опалення, вода, електроенергію

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а

Вигідна пропозиція! Втілення мрій збувається неодмінно! Жити в чудовій власній квартирі на Печерську з найкрасивішою панорамою на Київ! Власне бажання та бачення своєї оселі з ремонтом в тих тонах та з тіми меблями, що бажаєш сам, а не те, що подобається комусь! Нарешті можливо стати дизайнером своєї оселі! Важливий бонус- в будинку вже зроблені всі ремонти! Тобто жити можливо в тиші! Закритий ЖК "ПАНОРАМА на Печерську". Охорона, власний паркінг, магазини та салони. Центр міста! Всі зручності поруч! Чудова пропозиція як для власного проживання так і для орендного бізнесу. Пропозиція без комісійних для покупця! Телефонуйте, щоб встигти записатися на переглад та стати власником цієї чудової квартири!

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а

Пропонується до продажу 3 кімнатна квартира на 4 поверсі будинку ЖК бізнес-класу "Панорама на Печерську" Квартира є унікальним поєднанням комфортного, функціонального планування з сучасним елегантним лаконічним інтерєром. Повністю обладнана всіма необхідними меблями. Має простору кухню-вітальню, укомплектовану технікою преміум класу; 3 окремі спальні : з них 2 дитячі, облаштовані усим необхідним як для розваг і спорту, так і для навчання; 4 гардеробні кімнати; 3 балкони : видовий, для сушки білизни і дитячий -ігровий; 2 санвузли; тамбур для зберігання взуття та верхнього одягу. Квартира обладнана системою припливної вентиляції, 4 кондиціонерами, підлогою з підігрівом, бойлер, лічильники на холодну і гарячу воду, електроенергію, лічильник тепла, WI-FI. Як додатковий бонус- 2 великі комори на поверсі. Будинок має презентабельне парадне, консьєрж, 3 пасажирські ліфти, додатково наявний вантажний ліфт, що веде безпосередньо в підземний паркінг. Кожен поверх має два окремі виходи. Територія ЖК закритого типу, має цілодобову охорону з відеонаглядом, наземний та дворівневий підземний паркінги, можливо гостьове паркування.В дворі є дитячий майданчик. Розвинена сучасна інфраструктура : міні маркет, кафе, ресторан, стоматологія, салон краси, барбершоп, грумінг-сервіс. Комплекс знаходиться осторонь від міського шуму. Чистий, затишний, зелений центр. Запрошуємо до перегляду у зручний для вас час.

власник
Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а

Найдешевша ціна в коплексі! Є можливість розділення на дві квартири.Продаж трикімнатної,видової квартири, зараз використовується під офіс, але може бути вікористана як повноцінна квартира. При бажанні квартиру можна поділити на дві повноцінні квартири з окремими входами, кухнями і с/в. Площа квартири 145 кв.м. Поверх 12/27. Планування: – 3 окремі кімнати; – кухня; – 2 с/в; – 3 балкони У квартирі зараз зроблено офісний ремонт, здалєтся під офіс. Всі вікна виходять у бік Оушен Плаза і TARYAN TOWERS, розкішний вигляд вдень і ще краще ввечері. Квартира продається без меблів,окрім кухні, можна здавати її далі як офіс або або переробити під проживання. Будинок 2013 будівлі, монолітно-каркасний, є великий підземний паркінг, в’їзд на територію ЖК за картками. Відмінне місце, метро Печерська в 7 хвилинах. У кожному під’їзді консьєрж, 3 ліфти. Документам понад три роки.

Євгена Коновальця вул., 44а

Продаётся четырёхкомнатная квартира 160 кв.м. в ЖК «Панорама на Печерске» ул. Евгения Коновальца (Щорса), 44а. Квартира с дорогим дизайнерским ремонтом, очень уютная, состоит из кухни-гостиной, трёх спален, трёх санузлов и двух лоджий. Новая мягкая мебель, встроенная техника Miele, качественная сантехника, 2 бойлера, подогрев полов. В стоимость входит паркоместо в подземном паркинге. Жилой комплекс в центре Киева с охраняемой территорией, вокруг развитая инфраструктура, до станции метро «Печерская» - 700 м.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44-А

Без комісії для Покупця. Продам 3-х кімнатну квартиру в новобудові бізнес-класу ЖК Панорама на Печерську (вул. Євгена Коновальця 44 а). -Квартира розташована на 13 поверсі/25 поверхового будинку загальною площею 140 кв.м. Складається з : -3 роздільні кімнати, велика кухня, 2 душових підігрів підлог у душовій та ванній, на кухні, та у передпокої. У квартирі виконаний якісний ремонт із матеріалів зарубіжних виробників. На все стоять лічильники, в тому числі і на тепло. - Мебель и технику можно приобрести за дополнительную плату. - ЖК Панорама на Печерську знаходиться за кілька метрів від бульвару Лесі Українки, та метро Печерска-(5 хвилин пішки). -У комплексі дуже розвинена інфраструктура, все в кроковій доступності, великий продуктовий магазин, кафешки та невеликі магазинчики.. Також є місце для ваших діточок та окреме місце для вигулу тварин. - Вартість 210 000 $ - БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ. - Телефонуйте прямо зараз, щоб подивитися у зручний для Вас час за попередньою домовленістю, ключі на руках.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а

Пропоную на продаж затишну та сучасну 2-кімнатну квартиру в елітному житловому комплексі "Панорама", розташованому на Печерську. Ця нерухомість створена, щоб задовольнити найвищі стандарти комфорту та розкоші. Основні характеристики квартири: Площа квартири: 85 м2. 8 поверх з 25 Відмінне планування та дизайнерський ремонт. Повністю обладнана кухня з сучасною технікою. Простора ванна кімната з сучасними сантехнічними пристроями. Великі вікна, які надають чудовий вид на місто. Кондиціонери для комфортної атмосфери в будь-яку пору року. Житловий комплекс "Панорама на Печерську" відомий своєю винятковою інфраструктурою та включає в себе всі необхідні зручності для комфортного життя. Тут є спортивний комплекс, дитячий майданчик, ресторани, магазини та інше. Розташування цього житлового комплексу є ідеальним для тих, хто цінує комфорт та доступність всіх необхідних послуг.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44А

Продаж квартири в ЖК "Панорама на Печерську" ! Вигідна пропозиція як для себе так і для орендного бізнесу! Ремонт ви зробите так, як це бажаєте ви самі, тут є де розгорнутись вашій фантазії. Закритий двір, декілька дитячих майданчиків, магазини, салони, вся інфраструктура в комплексі, паркінг.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а

Шикарная, уютная, полностью обустроенная для проживания двухкомнатная квартира с просторной кухней-студией в элитном доме Печерского района! Коновальца Евгения (Щорса) 44а, ЖК Панорама на Печерске. Дом бизнес-класса 2015, 6/26 этаж, площадь 68,2/58,4 м2, высота потолков 3м с односторонней планировкой. Квартира была сделана с душой, для себя и никогда не сдавалась в аренду. Можно заехать и жить или сдавать в аренду. Цена этой достойной квартиры всего 180 тыс. долларов, непревзойденное соотношение цены и качества. В общем у кого есть деньги и желание жить комфортно - всем сюда. В квартире установлены счетчики на воду холодную и горячую, электроэнергию, счетчик тепла. Квартира укомплектована мебелью и современной техникой, есть Wi-Fi, установлены 2 кондиционера, теплые полы. Ремонт выполнен из качественных материалов, зонированное освещение, проходные выключатели света, лоджия с видом на башни "Taryan Towers". Встроенная современная кухня со стеклокерамической плитой, духовым шкафом и посудомоечной машиной, холодильник Samsung No Frost двухкамерный. С/у совмещен с ванной, установлен электронагревательный бак, на случай отключения горячей воды и стиральная машина. В доме есть консьерж, видеонаблюдение, закрытая территория с контролем доступа, охраной, двухуровневым подземным паркингом и гостевым паркингом, двумя детскими площадками. Развитая инфраструктура комплекса: салон-красоты, магазины, банкоматы, Meest, кафе, стоматология, 2 детских сада, спорт клубы, комната квестов, променад, до станции метро "Печерская" - 5 мин, рядом магазины, рестораны, кафе, пабы, театры , аптеки, поликлиники, рынок, типография и т.д. Комплекс находится в стороне от городского шума – чистый, тихий, уютный и зеленый центр. Не упустите этот шанс на роскошную жизнь. Свяжитесь со мной прямо сейчас, чтобы организовать просмотр этой прекрасной квартиры!

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а

Продаж чудової двокімнатної квартири в ЖК "Панорама на Печерську" ! Центр міста, метро Печерська-5 хвилин Вигідна пропозиція! Квартира чудово підходить як для власного проживання, так і під оренду! Ремонт кожен зробить для себе на власне бажання та можливості. Закритий двір, охорона, дитячі майданчики, магазини, салони, вся інфраструктура в комплексі, паркінг. Продаж без комісійних для покупця!

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а

Улица Евгения Коновальца 44а, (Щорса ) продажа шикарной, просторной трехкомнатной квартиры на Печерске . ЖК Панорама 18/23 , 3-комнатная квартира 160 кв.м Выполнен дизайнерский ремонт, с экологически чистых материалов! Кухня переходящая в огромный зал, создаёт комфортную и теплую ,зону отдыха, где с большим удовольствием хочется проводить время с друзьями или в кругу семьи! Устраивать дружеские встречи и творческие вечера, и этому Вам поспособствует белая красивая рояль, которая создаёт приятный декор в большой квартире!) Отдельно находятся две спальни, с большой гардеробной и с большими шкафами купе, которые почти не заметны в квартире! Квартира двухсторонняя , видовая. очень светлая, тёплая и комфортная обстановка, профессиональный декор!! Есть вся необходимая мебель и бытовая техника, кондиционеры, большой телевизор плазма, музыкальный центр, караоке, холодильник, стиральная машина с сушкой, посудамоечная машина, бойлер.. 2 сан.узла. Из окон прекрасный вид на город, Родину Мать и вторая видовая сторона с изумительно красивым видом! Отлично подходит для творческих людей ! До метро Печерская 5 минут пешком. Закрытая территория с охраной, круглосуточным сервисом. Есть свой паркинг .(Цена отдельно!) Лифт опускается сразу на -2 этаж, что очень удобно в не простое сейчас время. На территории ЖК Панорама есть продуктовый магазин, кафе, стоматологические клиники и другие сервисы ! Ждём Вас!) 290-000 у.е. 09*********00

Ул. Коновальца 44 а, 3-комнатная  квартира 160 КВ.м. евроремонт

Продається Видова 3-кімнатна квартира у ЖК"Панорама на Печерську" 2011р Загальна площа 92м2: кухня-студія 39м2; дві окремих спальні; великий санвузол з ванною і душевою кабіною; балкон; гардеробна; Дизайнерський сучасний ремонт з використанням екологічно чистих матеріалів. Італійські меблі на замовлення, вбудована кухня та побутова техніка світових виробників. Іспанський кахель та сантехніка. На підлозі паркетна дошка; дубова столярка ; Встановлено кондиціонери. Зоноване освітлення. Чистий доглянутий підїзд, відеоспостереження; цілодобова охорона; Підземний паркінг; У підземному паркінгу є місце за окрему плату. Максимально розвинена інфраструктура. Поруч є абсолютно все для комфортного проживання ст.М"Печерська" - 2 хв Ціна: 210 000 USD

3к Коновальця Євгена (Щорса), 44а, Панорама на Печерську Печерський

Продам двокімнатну квартиру у ЖК "Панорама на Печерську", вулиця Євгена Коновальця (Щорса), буд.44-А, Печерський район. Поверх - 19/24 Загальна площа - 51,2 кв.м. Квартира видова з великою кухнею-студією, окремою спальною кімнатою, гардеробною, с/у та просторим коридором. Обєкт укомплектований необхідною технікою: посудомийна та пральна машинки, варильна поверхня, духова шафа, бойлер, електросушка, два кондиціонери, два Smart TV. Також встановлено систему сигналізації. ЖК розташований у центрі столиці. Будинок повністю заселений. Комплекс знаходиться в 7 хвилинах пішки до метро "Печерськ". Є ВІДЕО. ПРЕДСТАВНИК ВЛАСНИКА.

Продам без%  Панорама на Печерську, Щорса 44А, Печерськ,Лесі Українки

Продаж видової п’ятикімнатної квартири загальною площею 160м2 в ЖК Панорама на Печерську Коновальця, 44а Квартира знаходиться на поверсі, з чудовим видом на Печерськ. У квартирі зроблений коштовний сучасний ремонт, робили для себе. У квартирі 4 окремі спальні, кухня вітальня, багато місць зберігання, вбиральні, гардеробна. Квартира дуже затишна, комфортна, де хочеться жити. Квартира обладнана усіма меблями та технікою ведучіх світових брендів. У будинку охорона, відеоспостереження, 3 ліфти та вантажний ліфт, який спускається до дворівневого підземного паркінгу (окремо продається 2 паркомісця), є гостьова парковка. Закрита територія з контролем доступу. У дворі будинку - дитячий майданчик, ресторан, тренажерний зал, магазини одягу. Чудово розвинена інфраструктура центра міста: супермаркети Сільпо, Новус, аптеки, лікарня, школи. Поряд парк ім. Марії Заньковецької, озеро Глинка, Ботанічний сад. Зручна транспортна розвязка. До станціі метро "Печерська" - 5 хвилин пішки, до Дружби Народів - 10 хвилин. Неподалік розташовані вулиці Предславинська, Велика Васильківська, бульвар Лесі Украінки та провулок Лабораторний. Якщо у вас велика родина, то цей варіант для вас.

продаж 5 кім квартири Печерськ Коновальця Печерська

Спецпроект 2011-2015 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; біля будинку парковка/безкошт., парковка/плат. Продам двокімнатну квартиру в новобуд бізнес-класу закритого типу, повністю заселений. Стіни цегляні, будинок монолітно-каркасний. Квартира після будівельників. Вікна дивляться на центр міста та у двір (немає шуму від дороги). У дворі облаштовано дитячий майданчик, зону відпочинку. Будинок із закритою територією, є підземний паркінг. Поруч розташовані зоопарк, парк, супермаркети

Коновальца, 44а. Панорама на Печерске.

Продам Без% комиссии для покупателя квартиру в ЖК Панорама на Печерске Квартира 51м2 Квартира находится на 6 этажа что очень актуально в наше время. Квартира зонирования. Также укомплектована всем необходимым для комфортной жизни, идеально подойдет как под инвестицию так и для личной жизни. В квартире: кондиционер, посудомоечная машина, телевизор, холодильник та все что нужно для того чтобы заехать и жить. Вся инфраструктура рядом( парки, магазины, супермаркет, метро) Квартира без% для покупателя вся доп информация 06******81 Наталия

Продам Без% ЖК Панорама на Печерске. Печерск, Центр, Щорса 44а

Замечательная квартира с ремонтом, в центре Киева, в ЖК Панорама на Печерске, вид из окон на Taryan TOWERS Светлая просторная спальня, кухня с выходом на балкон, большой санузел с ванной-джакузи. Встроенная кухня, большой шкаф-купе, кровати, комоды, из теxники: бойлер, кондиционер, стиральная машина, посудомоечная машина, холодильник, плита электрическая, духовой шкаф - все остается Интересная планировка квартиры позволяет разместить 2 отдельных спальных места в просторной комнате двуспальная кровать с ортопедическим матрасом, за раздвижной перегородкой кабинет (рабочее место) с односпальной кроватью. В комплексе наземная гостевая парковка и подземный паркинг - можно арендовать паркоместо. Возле дома магазин Пчелка с хорошим ассортиментом продуктов, до метро Печерская идти всего 5-7 минут. Есть видеообзор квартиры - отправим Вам по запросу Центр, Печерск, новый дом - ЖК Панорама на Печерске, ул. Коновальца, 44а.

Без % ЖК Панорама на Печерске- евродвушка

Лучшее предложение на Печерске! Продам 4-х комнатную квартиру, 17 этаж, площадью: 187м2. Улица Щорса (Коновальца 44а). Кирпичный дом бизнес класса, с высокими потолками. Эксклюзивная квартира с террасой. В квартире выполнен авторский ремонт. Большая кухня-гостиная 42,0 кв.м, три отдельные комнаты и комната отдыха с террасой, откуда открывается красивый вид на город. В квартире 2 с/у, большая и вместительная гардеробная в спальне, прачечная и несколько небольших амбаров. В комплексе есть гостевой и подземный паркинги. Рядом вся инфраструктура Печерска.

Шикарная 4-комн. на Печерске. Щорса 44а (187м2) Центр VIP ремонт, торг

Найкраща пропозиція на Печерську! 2240$ за м2. В наявності паркомісце у підземному паркінгу. 4-х кімнатна квартира, комфортний 15 поверх, загальною площею: 192м2. Вулиця Щорса (Коновальця 44а). ЖК Панорама на Печерську! Цегляний будинок бізнес-класу, з високими стелями. Ексклюзивна квартира з дорогим, авторським ремонтом. Планування: столова, вітальня з балконом, три окремі кімнати (дві спальні, кабінет), гардеробна кімната, гостьовий санвузол, ванна кімната, просторий хол, висота стелі h=3m; панорамні вікна; парадне презентабельне, 3 ліфта, консьєрж, підземний паркінг (є 2 паркомісця); прибудинкова територія закрита; поруч є абсолютно все! Перегляди по домовленності!

4-кім. в ЖК на Печерську! Дорогий ремонт (192м2) Щорса 44а, Центр!

Запрошуємо до ознайомлення чудову пропозицію: Продаєтся 3 кімнатна квартира площею 97,5 квадратних метрів, розташована в самому серці КИЄВА в ЖК "Панорама на Печерську", на престижній вул. Лесі Украінки (вул. Щорса 44а.) Ця квартира оснащена двома окремими спальнями, просторою кухнею-вітальнею, двома санвузлами, гардеробною та просторою лоджією. Все внутрішнє оздоблення виконано з великою увагою до деталей: на підлозі встановлена паркетна дошка та плитка. Висота стелі вражає - 3 метри, що надає простору та світлу атмосферу. Квартира повністю мебльована та обладнана всією необхідною побутовою технікою. У будинку є підземний паркінг, що забезпечує зручність та безпеку для власників автомобілів. Розташування житла - це не просто прекрасна квартира, але і перевага місця розташування. Поблизу розташована вся необхідна інфраструктура: супермаркети, аптеки, ресторани, школи, дитячі садочки та зупинки громадського транспорту. Це також усе в 5 хвилинах ходьби від станції метро "Печерська". Крім того, зручна транспортна розвязка робить це місце ідеальним для тих, хто цінує час та комфорт. Ви вже майже в самому центрі міста - на Печерську, поруч з бульваром Лесі Українки. Поруч знаходяться також інші престижні ЖК: "Аристократ", "Митець", "Skyline". Не вагайтеся... ця квартира - це ідеальне поєднання комфорту, елегантності та зручності для вашого стильного та комфортного життя. ПРОХАННЯ ДЗВОНИТИ НА WhatsApp, Telegram, Viber +3 80**********88 (не в Украіні)

власник
Продається 3 кімнатна у ЖК Панорама на Печерську  (Щорса 44а) ВЛАСНИК

Продаж 3к квартири в ЖК Панорама на Печерську, вул. Є. Коновальця.Продажа 3к квартиры в ЖК Панорама на Печерске, ул. Е. Коновальца.Продається в ексклюзивному виконанні стильна 3-кімнатна квартира площею 165 м2.Поверх – 11.У квартирі виконано авторський ремонт із використанням натуральних екологічних матеріалів: мармур, скло, дерево, керамограніт.Квартира укомплектована ексклюзивними елементами декору, якісними комфортними меблями, технікою та аксесуарами провідних європейських виробників (Італія).Квартира двостороння, тепла, видова: вид на ЖК Taryan Towers, на Печерськ та памятник Батьківщина Мати.Планування:кухня-вітальняспальня + вбиральняспальня дитяча + вбиральнясанвузол + ванна + душова кабінасанвузол гостьовий + душова кабінаКомфорт:багаторівневе освітленнятепла підлогасистема очищення та помякшення водисистема очищення питної водисистема кондиціонуванняПро комплекс:ЖК "Панорама на Печерську" - це комфортне життя у тихому дворі у самому центрі Печерська.На території комплексу багато дитячих та спортивних майданчиків, зона вигулу домашніх тварин, супермаркет, шоуруми, кавярні, ресторани, аптеки, салони краси, підземний та наземний паркінги, відеоспостереження та охорона 24/7. Будинок повністю заселений.Поруч:метро ПечерськаТРЦ Океан ПлазаТРЦ Gulliverвиїзд на бульвар Дружби Народів та міст Патона.#3159.162921

Продаж 3к квартири в ЖК Панорама на Печерську, вул. Є. Коновальця
1 - 24 з 25 результатів