вул. Чорновола (Косіора), 27

Вашій увазі пропонуємо простору однокімнатну квартиру на 12му поверсі будинку бізнес класу 2013 року будівництва, що знаходиться за адресою вулиця Чорновола 27. Квартира з якісним ремонтом в класичному стилі, продається з меблями і технікою провідних світових виробників Вікна виходять на вулицю Річкова. Будинок обладнаний 3 ліфтами, підземним паркінгом, а так же консьерж сервіс. До найближчоі станціі метро Лукʼянівська 1 км. Завдяки близькості до Повітрофлотського мосту, можна без пробок дістатися в будь-якому напрямку міста, тут вже справді хороша транспортна розвязка. Поруч із будинком велодоріжка, а також стадіон Старт. До центру міста 3 км Квартира складається з кухні- вітальні, спальні , гардеробної та санвузла. Також варто відзначити достатню кількість місць зберігання, грамотно вбудованих у простір. У пішій доступності знаходяться станції метро "Лукянівська" та "Політехнічний інститут", зупинки міського транспорту. У будинку розташований супермаркет Фора, виномаркет "OKwine", кондитерська "Волконський". Ексклюзив. Перегляди за попередньою домовленістю.

Чорновола Вячеслава вул., 27

Gродається квартира в ЖК «Златоустівський» по вул.Чорновола, 27 в м.Києві. Площа: 42,9 кв. Поверх - 6 Закрита територія, консьєрж, зручне розташування. В будинку є паркінг. Поряд зупинка транспорту, супермаркети, школа, кафе та ресторани. Квартира в гарному стані, є балкон, мебльована, є вся необхідна техніка, все залишається в квартирі. Встановлені лічильники на опалення. Можливий торг Всі документи підготовлені для продажу.

Чорновола Вячеслава вул., 27

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається стильна 1 кімнатна квартира у Шевченківському районі за адресою вул. Чорновола, 27. Зручне розташування поруч зі станціями метро "Політехнічний інститут" або "Лукянівська" - всього лише 10 хвилин пішки. Квартира знаходиться на 15-му поверсі з 20-ти поверхового цегляного будинку і має захоплюючий вид з вікон. Внутрішнє оформлення квартири відповідає сучасним тенденціям і виконане з використанням якісних матеріалів, таких як паркет, кахлі, якісні вікна, двері та сантехніка. В квартирі просторий санвузол з пральною машиною. Житло мебльоване сучасними меблями та обладнане побутовою технікою, включаючи вбудовану кухню з технікою: варильна поверхня, духовка, витяжка, двокамерний холодильник, посудомийна машина. Особливість цієї квартири - окрема спальня плюс кухня-студіо, де представлено сучасне ліжко з ортопедичним матрацем, велика шафа-купе та кондиціонери. В цілому, квартира має приємну ауру, світле і просторе житло з сучасною естетикою, яка відповідає вибагливому смаку. Будинок є новим з власною бойлерною, що дозволяє оптимізувати комунальні послуги. Також у будинку є два ліфти - вантажний та пасажирський, домофон, відеоспостереження, консьєрж. У підїзді та на поверсі зроблений якісний ремонт. Таке житло - це не просто квартира, це ваша власна оаза комфорту та затишку в центрі міста.

Чорновола Вячеслава вул., 27
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сучасна та лаконічна квартира в Шевченківському районі. Чорновола 27 ЖК Золотоустівський. - Легкий інтерєр - Функціональне планування - Якісні матеріали - Меблі - Техніка У квартирі виконано авторський ремонт у 2020 році. Поєднання простоти та сучасності, де кожній деталі була особлива увага. Про квартиру: - 6 поверх, 77 кв метрів - Кухня + балкон - Гардеробна - Велика ванна кіммната - Спальня - Вітальня - Висота стелі 3,05м ЖК Золотоустівський це комфортабельний комплекс. Будинок виконаний з теплої цегли з відмінною інфраструктурою поруч: - Парковка - 2 хвилини - Новус - 3 хвилини - магазин "Дари моря" - ТЦ Україна - 5 хвилин - Метро Лукянівська - 13 хвилин Ласкаво просимо в цю квартиру де залишилося тільки розставити акценти, і розкласти Ваші особисті речі. Переглянути квартиру можливо в зручний для Вас час. Без комісії для покупця. Документи повністю готові для продажу. Ексклюзивний договір На всі питання готова відповісти за телефоном, Даря

Чорновола Вячеслава вул., 27

Продаєм світлу, затишну, 1 кімнатну квартиру по вул. Чорновола, 27, ЖК Златоустівський. Площа квартири - 40.1/17.3/10.6, розташована на 7/16 поверсі. У квартирі виконаний сучасний якісний ремонт, продається з меблями та технікою (є дві місткі вбудовані шафи, диван, вбудована кухня, кондиціонер, холодильник, телевізор, пральна машина, душова кабіна, бойлер). Будинок розташований у центрі міста, найближчі станції метро: Лукянівська, Вокзальна, КПІ, Університет. Будинок бізнес-класу, територія будинку закрита, у будинку є консьєрж, паркінг. Вартість - 109000 дол. США. Перегляди за домовленістю, тел. 093-354-16-54, Тетяна.

можливий продаж по єОселя
Чорновола Вячеслава вул., 27

Продажа 2 - комнатной квартиры в ЖК Златоустовский. Адрес - улица Черновола 27. Этаж - 8 / 15 Общая площадь - 60 м2 Дом 2014 года постройки. Технология строительства - монолитно-каркасная, утепление - минеральная вата, стены - кирпич. Отопление - автономное в доме. Высота потолков - 3 м. Подземный паркинг - есть в доме. Планировка: - кухня-гостиная - спальная комната - санузел - коридор Квартира продается со всей необходимой техникой и мебель. Есть подогрев полов. Развитая инфраструктура комплекса - есть рестораны, кафе, салоны, продуктовые магазины, остановки общественного транспорта, ТРЦ Смарт плаза Политех, спортзал и многое другое. С уважением, Максим. 3 1 5 9 1 7 3 5 2 7 5 2

ПРОДАЖА 2 - комнатной квартиры, Шевченкойвский р-н, улица Черновола

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!! НАЙКРАЩА ЦІНА! 2к-80м2 ЖК бізнес класу у самому центрі міста ЖК Шевченківський Чорновола 27 Територія комплексу відкрита,але з охороною та підземним паркінгом Посольський квартал, поруч парк Павловський, гарні школи та дитячі садки, зручна транспортна розвязка та відносно не галаслива вулиця. Новий комплекс на 400 квартир, закрита територія, просторий внутрішній двір, де можна припарковувати авто, є сфера дитячого майданчика, дуже презентабельні парадні, ліфти з поверхів ходять у паркінг. Комфортна престижна локація, новий будинок. Квартира 80м2 з чудовими можливостями реалізації будь-яких завдань. Розмістить комфортно сімю з 3х осіб, де буде 2 спальні, вітальня та кухня, 2 санвузли. Поруч є вся необхідна інфраструктура для сімейного та комфортного життя.

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ 80м2 центр Шевченківський Чорновола Золотоустівська

Продаж квартири від власника . Без комісії . Світла простора квартира . Косметичний ремонт . Є все необхідне для проживання. Квартира вільна , перегляди в зручний для клієнта час .

Без %. Від власника . Чорновола 27, 2-к , 75 кв.м.