вул. Урлівська, 23б

БЕЗ КОМІСІІ! Продам 3х кімнатну квартиру на вул.Урлівська 23Б. Якісний ремонт, меблі та техніка. Загальна плоша 84 кв.м, жила 46кв.м. Кухня- студіо з необхідною технікою(посудомийна машина, холодильник, духова шафа, варильна поверхня). Знаходиться на 15 поверсі, тепла, зроблений тамбір, . Будинок монолітно-каркасний, консьєрж, відеонагляд прибудинкової території, вїзд на територію будинку за пропускною системою. Молодий район новобудов з розвиненою інфраструктурою. В 5 хв доступності дитячий садочок, 329 ЗСШ "Логос", ЦНАП, поліклініка, ТРЦ "River Mall" та інші продуктові супермаркети, кафе і ресторани, зупинки громадського транспорту. 10-15 хв.до м.Осокорки. Запрошуємо на перегляд!

Урлівська вул., 23б

Продається 1-к квартира 18/25 поверх, вулиця Урлівська, 23Б. Світла квартира з готовим косметичним ремонтом, повністю готова життя, суміжна ванна та туалет. Простора обладнана кухня, квартира укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою: холодильник, плита, шафа, гардероб. Встановлено лічильники на воду, електрику та опалення. Просторий двір, поряд з будинком завжди є вільні місця для автомобіля. Підїзд чистий, вантажний та пасажирський ліфт. У пішій доступності аптеки, банкомати, дитячий садок, дитячий майданчик, школа, магазин, кіоск, супермаркет, нова пошта, ТРЦ, парк, озеро. Чудова транспортна розвязка, 3 хвилин - зупинка громадського транспорту. Метро Осокорки - 10 хвилин на громадському транспорті. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Іриною, за ціною узгодженою з власником.

Урлівська вул., 23Б

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

вул. Урлівська 23 Б, 24/25 поверх, 67/31/14 кв.м Новий будинок 2013р Квартира з ремонтом меблями та побутовою технікою. Велика кухня + спальня(дитяча) + велика кімната вітальня, яку розділили на 2 зони + с/в-окремий -Вбудована кухня з побутовою технікою, посудомийна машина, духовка, плита. - Велика шафа-купе в коридорі(вся квартира вміщається) - бойлер - кондиціонер Шикарна панорама на Київ на Дніпро Документам більше 3-х років, власник в Києві, ніхто не зареєстрований Поруч вул. Ахматової, пр. Григоренка, вул. Княжий Затон. Є відеогляд квартири та двору.

Урлівська вул., 23 Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Простора 2 кімнатна квартира в будинку 2013 року - Урлівська 23б, метро Позняки, Осокорки - 2 км, Дарницький міст без пробок. Зручне плануванням. Дві роздільні спальні 17.1кв.м., 15,4 кв.м., із кухні велика кутова засклена лоджія, окрема гардеробна 3 кв.м., санвузол роздільний, просторий коридор. Загальна площа 67.6 кв.м, кухня 8,3, ванна 3.9, туалет 2,3 кв.м. Квартира мебльована. Багато шаф для зберігання речей, велике двоспальне ліжко. 20 поверх із 25. Будинок кінець 2012 року, монолітно-каркасна технологія із зовнішніми стінами з червоної цегли. Высота стелі - 2,75м, спецпроект. Активне ОСББ, доглянутий підїзд з кав`ярнею самообслуговування та поштоматом на першому поверсі, консьєрж, доглянутий двір, автоматичний шлагбаум при вїзді до прибудинкової території, відеоспостереження. Додатково автостоянка біля NOVUS. Навпроти будується новий паркінг Школа 329 та дошкільні заклад освіти 245 та 100 поруч, безліч дитячих та приватних навчальних центрів. Сучасний парк Прибережний з пляжем - в 10 хвилинах пішки, вихід до набережної Дніпра, Яхт Клуб. 1 хв. пішки АТБ, кафе, ТРЦ River Mall, ТРЦ Аркадія, кафе, ресторани 10 хв пішки. Продуктові супермаркети : АТБ, NOVUS, Сільпо задовольнять будь-який смак! Швидкий виїзд на Дарницький міст без пробок. Розташування між двох станцій метро, до метро Осокорки і Позняки - 2 км. Перші власники з 2013 року, документи готові до продажу, всі власники в Україні. Можливо по ЄВідновленню, Постанови КМУ із безготівковим розрахунком. Комісія 2,5% .

Урлівська вул., 23б

Продам 3 кімнатну квартиру на Осокорках, біля метро. Вулиця Урловська 23б. Дві кімнати та велика кухня-вітальня. Балкон з вітальні. 76м2, 20/25 поверх. Залишаються всі меблі та техніка, як на фото. Гарний ремонт, є свій тамбур. Поруч Дніпровська набережна. Школа, садочок. Гарний район. Запрошуємо до перегляду!

Продам 3 кімнатну квартиру на Осокорках біля метро.

Новий обжитий будинок в районі із дуже насиченою інфраструктурою: супермаркети, торгові центри та парк біля Дніпра в пішій доступності. 21/25 поверх, 43 м.кв. загальної площі, дуже зручне роздільне планування із окремим гардеробом. Всі меблі та техніка залишаються (кондиціонер, пральна машина холодильник і т.п.). Чудовий варіант як для себе, так і для здачі в оренду.

Урлівська 23б, сучасний свіжий ремонт та меблі, без%