вул. Урлівська, 23а

Урлівська 23а. Без комісії для покупця!Три роздільні кімнати, 76 м2. Ст.М. Осокорки, ст.м. Позняки. Акуратна та раціональна квартира з функціональним плануванням у новому обжитому будинку від надійного забудовника. Монолітно-каркасна технологія із зовнішніми стінами з червоної цегли. Высота стелі - 2,75м. Квартира світла, тепла, двостороння, розташована на 15 поверсі. Всьго - 25 поверхів. 4 місткі шафи-купе допоможуть упорядкувати зберігання речей. Зручна засклена лоджія додасть Вам необхідної атмосфери! Зелений та доглянутий двір, автоматичний шлагбаум при вїзді до прибудинкової території, відеоспостереження, чистота та порядок у підїзді ( а також кавомашина, поштомат нової пошти), завжди працюючі ліфти, уважні консьєржі - все це результат зразкової роботи ОСББ! Кращі сучасні шкільні та дошкільні заклади освіти також зовсім поруч. Новий парк на набережній Дніпра з пляжем - в 10 хвилинах пішки! Продуктові супермаркети : АТБ, NOVUS, СІЛЬПО задовольнять будь-який смак! Дуже зручний виїзд на Дарницький міст! Без комісії для покупця!

Урлівська вул., 23а

На продаж пропонується світла та простора 2к квартира у монолітному будинку за адресою вул. Урлівська 23а. Квартира має дві окремі кімнати, укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Є власний генератор на будинок, стоїть лічильник на опалення. Навколо дуже розвинена інфраструктура, поруч все необхідне для комфортного проживання.

Урлівська вул., 23а

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонується 1-кімнатна квартира, 44 кв.м, Cанвузол: Суміжний. Опалення: Централізоване. Євроремонт. Меблі та Побутова техніка: Холодильник, Плита, Пральна машина. Консьєрж, Гардероб, Ванна, Грузовий ліфт, Балкон, лоджія, Меблі на кухні, Кондиціонер, Ліфт. Магазин, кіоск, Дитячий майданчик, Зупинка транспорту, Супермаркет, ТРЦКвартира в гарному стані. Будинок розташований в зручному місці- є вся необхідна інфраструктура. Гарні сусіди. Є лічильники на тепло. В підвалі будинку є бомбосховище

Пропонується 1 к квартира Урлівська 23А з ремонтом