вул. Солом'янська, 20а

ВАЖЛИВО! В квартирі встановлений інший, дорожчий диван від фірми Interia та ліжко від фірми Puffeto. Також є LG OLED телевізор на 55 дюймів. Перегляди можливі по будням після 19:00 або на вихідних у любий зручний для Вас час. На дзвінки відповідаю тільки після 18:30 по будням та на вихідних. В месенджерах на зʼявзку 24/7. Ріелторів прохання турбувати тільки з питань перегляду.

власник
Соломянська вул., 20а

✅ Продається 2 кімнатна квартира у Соломянському районі Києва, вулиця Соломянська 20а. ✔️В квартирі зроблено якісний ремонт, все робилося для себе. ✔️Площа 67 м2, студія, спальня окрема, балкон. ✔️У квартирі є все для комфортного життя: - ванна - пральна машина - балкон - микрохвильова піч - холодильник - барні стільці - духова шафа - варильна поверхність - посудомийна машина ✔️Продаж з меблями та всією технікою. ✔️Поруч магазини , Соломянський парк, ринок, кафе та кавярні. ☝️ Не втрачайте можливості стати новим власником цієї чудової квартири! Телефонуйте, із радістю відповім на всі питання та організую перегляд.

Соломянська вул., 20А

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропунується на продаж розкішна 1 кімнатна квартира в ЖК бізнес класу. Загальною площею 46 м2. Квартира з якісним ремонтом із дорогих матеріалів. Встановлено всі необхідні меблі та техніку від провідних виробників. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. У квартирі дуже зручне планування: -кухня-вітальня та зонована спальня -санвузол (душ). Територія будинку закритого типу з цілодобовою охороною та відеонаглядом. Є наземний та підземний паркінг, що служить бомбосховищем. Розвинена інфраструктура: нова пошта, державні садочки, кафе, соломянський ринок, супермаркети NOVUS, ATB, Соломянський ландшафтний парк. 3628

Соломянська вул., 20А