вул. Крушельницької, 15

-Без комісії. Продам 2-х кімн.квартиру, вул. Крушельницької, буд.15. Квартира: - Простора кухня-студія; - Дві окремі кімнати; - Два санвузли; - Гардеробна. - Функціональне планування. - Виконаний сучасний ремонт, з використанням якісних оздоблювальних матеріалів. - В квартирі залишаються всі меблі та техніка: кухня з вбудованою технікою, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, потужна витяжка та ін. - Будинок 2016 року. - Монолітно-каркасний - Доглянута прибудинкова територія Інфраструктура: метро Позняки 10 хвилин пішки, поруч ТЦ "Аладдін", "Піраміда", "Епіцентр", "Метро", каскад озер - Вирлиця, Тягле і Небреж, магазини, поліклініка. -Ексклюзивний договір.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Крушельницькой Соломії вул., 15

Увага, увага! Мрієте про квартиру, яка обіцяє більше, ніж просто дах над головою? Тоді це оголошення для вас! Загальна площа -52 м2, житлова - 15м2. Кухня поєднана з балконом - 13м2. Квартира знаходиться на невисокому 6/26 поверсі, в квартирі передбачена простора гардеробна для вашої зручності. Розвинена інфраструктура: супермаркети, школа, дитячий сад, торговий центр, аптеки, салони краси, ресторани. Метро - Позняки 10 хвилин пішки. Ідеальний варіант для життя і під здачу. Телефонуйте у зручний для вас час з 10-20:00. ID: 77308

Крушельницькой Соломії вул., 15

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається видова , простора ,світла трьохкімнатна квартира з сучасним якісним ремонтом в новому теплому будинку. Квартира повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою: мікрохвильова піч, електрична духовка, холодильник, витяжка, два кондиціонери. Має два балкони на кухні і у одній із спальней. Роздільні санвузол та ванна кімната, обкладені кафелем. Квартира утеплена ззовні і має регулятори тепла на батареях. Є домофон для забезпечення вашої безпеки. Додаткові металеві двері на вхідну групу на підʼїзді. (Два виходи з підʼїзду) . Консьерж та відеоспостереження в будинку. Розвинена інфраструктура зробить ваше життя комфортним та зручним . Поруч школи , садочки, аптеки, магазини ,кафе, ресторани, в пішій доступності метро Позняки. Квартира з видом на озеро , що надасть вам можливість насолоджуватися гарними краєвидами.

С. Крушельницької, 15
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Простора, видова квартира з капітальним ремонтом в монолітно – каркасному будинку з вбудованою технікою та меблями, кондиціонером, розвинута інфраструктура, поруч школи, садочки, супермаркети, ТРЦ, відмінна транспортна розвязка. Комісія-5% Рієлтор- Герман

Продаж 2 кімн. квартири Крушельницької Соломії 15

1 кімнатна квартира в Дарницькому районі. метро Харківська 15 хвилин пішки. В квартирі євро ремонт, все як на фото. Порут супермаркети, ТЦ, кафе, ресторани, спорт зал, школа, дитячий садок.

1 кім. квартира. Соломії Крушельницької вулиця, буд. 15В. Позняки