вул. Пчілки, 2б

Продаж 1к квартири на вул. О. Пчілки, 2б. Квартира з ремонтом на 19/25 поверхового будинку. Загальна площа 42кв.м. Є всі меблі та побутова техніка для комфортного життя. Кухня 9 кв.м з великою лоджією. Потребує косметичного ремонту. Гарна пропозиція під орендний бізнес. Вся необхідна інфраструктура поруч. Неподалік зона відпочинку з озером. Ціна 63000у.о. торг

Пчілки Олени вул., 2б

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 97м2, по вул.Олени Пчілки 2Б, Дарницького району. Квартира має 3 окремі кімнати та велику кухню, роздільний санвузол, дві засклені балкони. Додатково до квартири - кладова - 20м2. Кухня обладнана меблями, технікою, включаючи посудомийну машину. Квартира чиста, простора та світла. Меблі в квартирі не залишаються, окрім кухні і техніки. Ліфти: пасажирський, вантажний . Розташування та інфраструктура: будинок знаходиться біля Дарницького мосту, через який дістатися до центру міста 15 хв на авто; ст. м.Позняки-5 хв маршруткою або 20 хв пішки. Поруч великі супермаркетиї: Сільпо, Новус та Ашан.Також в будинку та поруч безліч магазинів, кафе, салонів краси , аптек. Дитячі та спортивні майданчики.В 15-ти хвилинах прогулянки знаходиться озеро Сонячне з пляжною зоною, а також оздоблена спортивними майданчиками та зонами для занять спортом та відпочинку.Консьєрж цілодобово. В підїзді зроблено капітальний ремонт. Ліфти нові, чисті. Паркінг: в дворі, а також поруч є громадський паркінг. Можливий продаж по програмі є-відновлення, 280 постанова. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Код обєкту A 3 0 4 1

Пчілки Олени вул., 2б

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається простора однокімнатна квартира на 7-му поверсі 25 поверхового будинку за адресою Олени Пчілки 2Б.Вся необхідна інфраструктура в пішій доступності: Ашан 100 метрів, АТБ 150 метрів, Бджілка 150 метрів, ЕКО в будинку, аптеки, кава-бари, KFC, нова пошта, салон краси, банки, магазини біля будинку. У пішій доступності зона відпочинку та озеро Сонячне з упорядкованою набережною.вся необхідна інфраструктура в пішій доступності: Ашан 100 метрів, АТБ 150 метрів, Бджілка 150 метрів, ЕКО в будинку, аптеки, кава-бари, KFC, нова пошта, салон краси, банки, магазини біля будинку.У пішій доступності зона відпочинку та озеро Сонячне з упорядкованою набережною.

Пчілки Олени вул., 2Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам просторную 1-ную квартиру на 18-м этаже 25-ного дома по адресу: ул. Пчилки, 2Б от СОБСТВЕННИКА. Общая площадь квартиры 43 кв.м., кухня 10м., комната 18м.,квартира находится в середине дома, теплая и уютная с хорошей аурой и энергетикой, балкон застекленный с выходом на кухни, окна выходят во двор, тамбур на 3 квартиры, состояние квартиры "жилое". Рядом с домом магазины, садик, школа,ТЦ Ашан, остановки общественного транспорта, до метро Позняки 15 минут пешком. Чистый подъезд, консъерж, видеонаблюдение, 3 лифта, порядочные соседи. Отличный вариант, как для жизни, так и для аренды. Не дорогие коммунальные платежи, летом 400 грн, зимой 1000 грн. Документы на право собственности более 3-х лет.Только продажа, готова брать задаток. УВАЖАЕМЫЕ БРОКЕРЫ, НА ПРОСМОТР КВАРТИРЫ ПРИХОДИТЕ ТОЛЬКО С РЕАЛЬНЫМИ ПОКУПАТЕЛЯМИ !!! Просмотр по договренности в удобное для покупателя время.

власник
Пчілки Олени вул., 2Б

Вул. Олени Пчілки, 2-Б. Трикімнатна квартира 96,6 м.кв., розміщена на 13 поверсі 25 поверхового будинку. Розумне планування: 3 окремі кімнати, кухня 12 м.кв. з лоджією 4 м.кв. , хол 15 м.кв. Квартира в гарному житловому стані, виконаний ремонт. 1 кімната потребує ремонту. Облаштована гардеробна кімната, вбудована кухня з технікою: вбудована духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, посудомийна машина, пральна машина. Лоджії утеплені та мебльовані. Шафа купе, ліжко. Закритий, чистий під’їзд. Чудова локація, розвинута інфраструктура. Гарна транспортна розв’язка. Без комісія для покупця. Ціна: 97 500 у.е.

Пчілки Олени вул., 2б

Продається 3-х кімнатна квартира на Позняках, на вулиці Олени Пчілки, 2б, на 16 поверсі 22 поверхового будинку. Загальна площа квартири 97кв.м, 3 великі окремі кімнати, просторий хол, коридор, 2 великі лоджії: одна з кухні, одна зі спальні. Санвузол роздільний, встановлений бойлер, на кухні - меблі. Охайне парадне, 3 ліфта, один з яких вантажний. Цілодобово консьєрж . Будинонок розташований в зручному місці.Неподалік, школа, ліцей, дитячий садочок, клініка "Гармонія здоров"я" супермаркети "Ашан," Сільпо," "Новус". Навколо будинку дитячі та спортивні майданчики, кафе. До метро Позняки їхати маршруткою 8 хвилин. Ціна 89000у.о. БЕЗ КОМІСІЇ для покупця.

Пчілки Олени вул., 2б

Пропонується світла 1 кімнатна квартира з гарним ремонтом за адресою м.Київ, вул. Олени Пчілки 2Б, 5 поверх 23 поверхового будинку. Будинок 2008 року. Підїзд охайний, 3 чистих ліфти, консьєрж. Футбольний, баскетбольний, тенісний майданчики, зелена зона. Квартира: - мебльована (3 вбудовані шафи-купе, вбудована кухня, стіл та стільці у кухні, шафа у ванній, тумба у коридорі та на балконі) з вбудованою побутовою технікою (духова шафа, плита, посудомийна машина, холодильник - усе Electrolux, витяжка, бойлер Ariston, кондиціонер Panasonic); фільтр на воду на кухні. - шпалери під фарбування. - на підлозі в кімнаті - якісний ламінат; на кухні, балконі та ванній - кахель; у коридорі - кахель та ламінат. - у ванній якісна сантехніка, термостат, лічильники на воду, - якісна електрика. Розвинена інфраструктура: - супермаркети "Ашан", "ЕКОмаркет", "Пчілка" та інші магазини, ТРЦ "РівГош" - кафе та кавярні - парковка біля будинку - чудова транспортна розвязка, зупинка міського транспорту - поруч озеро "Сонячне" з пляжем - до метро Позняки 25 хвилин пішки. Квартира в оренду не сдавалася, перший власник. У квартирі ніхто не прописаний. Пропозиція від ВЛАСНИКА, БЕЗ % для покупця. Прохання до рієлторів писати ЛИШЕ у випадку реального потенційного покупця, зацікавленного у перегляді квартири.

власник
Пчілки Олени вул., 2б

Ремонт, повністю мебльована

власник
Пчілки Олени вул., 2Б

Квартира 97м2, сучасний кахель, нова проводка та електро щитова, нові сантех.труби, підвісна інсталяція, стіни машинна штукатурка під поктейку шпалер. Подробиці за телефоном 09******07 Власник

власник