вул. Пчілки, 2а

Продаж 1кімнатної квартири 54м2 у цегляному будинку по вулиці Пчілки Олени, 2а Позняки, Осокорки Спецпроект 2009р. Гарний краєвид на правий берег. Функціональне планування: окрема спальня 18м2, з гардеробною, кухня вітальня 20м2, великий с/в суміжний з ванною. Просторий передпокій.Велика лоджія з виходом у спальню і кухню. Зроблено якісний ремонт під чистове оздоблення. Мідна проводка , виходи для підключення бойлера, пральної машини , електроплити. Встановлено якісну сантехніку, електричну рушникосушарку. У с/в і кухні-кахель. Є лічильники на воду та електрику. Можна встановити лічильник тепла. Теплий цегляний будинок,Н=2.70м, під`їзди охайні, 3 ліфта (2 пасажирських, 1 вантажний), конжьєрж, парковка, поруч стадіон, озеро Сонячне, поліклініка, лікарня, супермаркет "Новус","Ашан". Гарне транспортне сполучення- маршрутки і автобуси -до М " Позняки" та М " Лівобережна", виїзд з Дарницького мосту у бік центру та Харківського шосе. Можна під сертифікат Є- Відновлення Ключі на руках, перегляди у зручний для вас час.

Пчілки Олени вул., 2А

Пропонуємо вам 1-кімнатну студію площею 61,1 кв.м в комфортному районі Позняки, за адресою вул. Пчілки 2а. Ця світла, простора та затишна квартира чекає на свого нового власника. Велика лоджія - ідеальне місце для відпочинку після важкого дня. Завдяки встановленому лічильнику на тепло, ви зможете значно зекономити на комунальних витратах в зимовий період. Квартира має велику містку шафу-купе з трьома дверима, диван, стіл, а також велику робочу поверхню на кухні. Всі меблі та техніка залишаються новому власнику. Вільне планування та достатня площа дозволяють перепланувати простір на 2-кімнатну квартиру. Зручне розташування: всього 15 хвилин пішки до метро. У будинку розташований супермаркет і аптека, а в пішій доступності - супермаркет "Ашан". Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Звертайтеся за додатковою інформацією. Ціна 79 000$, код обєкта #8979

Пчілки Олени вул., 2а

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам затишну і охайну 1-но кімнатну квартиру по вулиця Олени Пчілки 2a, Дарницький район, Позняки на 5/ 22 пов. цегляного монолітно-каркасного будинку, 2009 р забудови, 53.4/21.2/14.7 кв.м. Квартира складається з кімнати, кухні, сумісного просторого санвузла, коридору та заскленої лоджії. В квартирі зроблений євроремонт в світлих тонах, вона простора, чиста, світла та тепла. Стеля 2.75 м. Встановлено якісні метало-пластикові вікна, чавунні батареї з регуляторами тепла, на підлозі - ламінат. Справна дорога сантехніка. Гарні вхідні двері. Вікна виходять у тихий, затишний двір. Квартира продається укомплектована всім необхідним для комфортного якісного життя (з меблями та побутовою технікою)! У коридорі нас зустрічає дзеркальна містка шафа-купе. У кухні – сучасна вбудована кухня, варочна поверхня, витяжка, великий холодильник з морозильною камерою, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, чайник, стильний і великий стіл та мʼякий куточок. Є вихід на засклену лоджію, яка облаштована сушаркою та світлом. У кімнаті – двуспальний розкладний диван, кондиціонер, шафа-купе. Також є вихід на лоджію. У санвузлі покладена сучасна дорога плитка, установлена ванна, унітаз, пральна машина, бойлер, рукомийник, навісна шафа з дзеркалом та підсвіткою. Є лічильники на воду, світло та тепло. Невеликі кошти за комунальні послуги: влітку - 800-1200 грн, взимку 1500-1800 грн. Вхідна група чиста, простора. Є три ліфти і консьєрж. Доглянута прибудинкова територія. Розвинена інфраструктура: поруч ТРЦ «Ашан», ресторани, каврні, дитячі майданчик і садок, школа, аптека, відділення Нової пошти, озеро для відпочинку. Чудове місце розташування: до метро «Позняки» 12 хвилин на маршрутці. До Дніпровської набережної можна прогулятися, навіть, пішки. Прямий продаж, 1 власник. Ціна - 79 500 $ без комісії для покупця. Є відео, готовий поділитися – дзвоніть!

Пчілки Олени вул., 2а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРЯМИЙ ПРЕДСТАВНИК! РОЗГЛЯНЕМО БЕЗГОТІВКОВУ ОПЛАТУ(єОселя, єВідновлення). Є ВІДЕО! ПРОДАЖ затишної двокімнатної квартири, вул. Олени Пчілки 2-А. Квартира 83 м кв, повністю мебльована та укомплектована якісною побутовою технікою. Простора кухня- студія, з технікою фірми Gorenje, зона їдальні, та зручний диван. Повноцінна, простора спальна кімната з великим двоспальним ліжком, ортопедичним матрацом та двома окремим місткими шафами. Є також комод та бьюті зона. Велика дитяча кімната з ліжком, робочою зоною, шафами та розкладним диваном 2 санвузли, з функціональними поличками та шафами. В квартирі дуже багато місця для зберігання речей. У квартирі є: - Інтернет wi-fi - 3 Кондиціонери - Пральна машина Indesit - Індукційна плита Gorenje - Духова шафа Gorenje - Витяжка Gorenje - Холодильник Gorenje - Якісна сантехніка - Посудомийна машина - Бойлер 100л - Ванна - Підігрів підлоги (коридор, 2 санвузли, кухня) - Сигналізація - Регульовані батареї - Лічильники вода/опалення/електрика - Місце в загальній кладовці в коридорі ( загальний коридор замкнений окремими дверима з електронним доступом) Це ідеальне рішення для тих, хто хоче жити недалеко від центру, в тихому районі з розвиненою інфраструктурою. Є ПЕРСОНАЛЬНЕ, ПАРКУВАЛЬНЕ МІСЦЕ, ЯКЕ ЗАКРІПЛЕНЕ ЗА КВАРТИРОЮ! У будинку є консьєрж, система відеоспостереження, домофон і 3 ліфти. Поруч із будинком розташований розкішний сквер, дитячі та спортивні майданчики, а також місця для паркування автомобілів і платні автостоянки. 10 хвилин пішки до озера "Сонячне" Інфраструктура району вражає своєю розвиненістю, поруч знаходяться супермаркети "Бджілка", "Екомаркет", ТЦ "Ашан Рів Гош", "АТБ", "Novus", "Сільпо", "Велика кишеня". Щоденні продуктові ярмарки на проспекті Григоренка. На першому поверсі будинку є кафе, магазини, піцерія, медичний центр "Гармонія Здоров’я ", салони краси та відділення "Укрпошта". Зручна транспортна розвязка та швидкий виїзд до Дарницького мосту. Лише 15-20 хвилин автомобілем до центру міста і 10 хвилин їзди на 250 або 475 маршрутці до станції метро "Позняки". Для прямих клієнтві КОМІСІЯ - 3%, якщо з рієлтором КОМІСІЯ - 5% ШВИДКО МОЖЕМО ОРГАНІЗУВАТИ ПЕРЕГЛЯД.

Пчілки Олени вул., 2А

1 кімнатна квартира загальною площею 60.2 м2, кухня 13.9 м2, спальня 22.2 м2, балкон/тераса 6.8 м2, санвузол 5.8 м2, коридор 11.5 м2, розташована на 5 поверсі з 23. Квартира обладнана всім необхідним для комфортного проживання - виконаний якісний ремонт в класичному стилі, наявні усі необхідні меблі, якісна техніка - варильна поверхня, духова шафа, вбудована мікрохвильова піч, витяжка, холодильник, кондиціонер, бойлер, пральна машина. Можливий продаж по державним програмам (Євідновлення,Єоселя,ст 280..)

1к З РЕМОНТОМ 60м Пчілки Олени 2а Позняки/Драгоманова/Єоселя