вул. Прирічна, 17

Без комісії. Поруч з річкою Дніпро,та в 15 хвилинах від метро Мінська продається 2 к.квартира. Прирічна 17. 1 поверх 9 поверхового панельного будинку. Площа загальна 44.3м.кв.,житлова 27 м кв.,кухня 6 м.кв. Квартира в житловому стані, але потребує капітального ремонту. Кімнати окремі.Сан.вузол окремий,є також кладова. Балкон застекленний та має сухий погреб. Вікна виходять на набережну Дніпра. Місцевість чудова,парки ,магазини ,школи та садочки,все поруч.

Прирічна вул., 17

Продається 2 кімнатна квартира Прирічна 17 3/9 этаж 45/27/6. до метро Мінська 15 хвилин пішки 65000 уе

Приречная, 17

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 2 кімнатної квартири, дуже теплої, квартира одностороння, кімнати роздільні, частково склопакети, кахель, хороші міжкімнатні двері, лінолеум, лоджія засклена, домофон, чудовий вид з вікна на залив, чистий підїзд.

Прирічна вул., 17
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії!Гарна трикімнатна квартира на Оболоні,вулиця Прирічна 17.Квартира в гарному стані.Функціональне планування квартири:три окремі кімнати,окремий санвузел,простора кухня та коридор.Гарна інфраструктура та транспортна розвʼязка.Недалеко від будинку велика кількість магазинів та супермаркетів, торгово-розважальний комплекс Оазис, Дрім Таун., метро Мінська,Героїв Дніпра до 15 хв. ходьби. Телефонуйте

Прирічна вул., 17