вул. Предславинська, 25

Без%, прямий продаж 2-кім квартири в цегляному будинку по вул. Предславинській, 25. Печерськ, до метро Палац Україна 5 хв пішки. Квартира знаходиться на комфортному 7 поверсі 16-поверхового будинку, два ліфта. Є тамбур на 3 квартири. Площа 54 м2, дві роздільні кімнати, велика лоджія, санвузол роздільний, є можливість збільшити за рахунок коридору. Квартира під ремонт, звільнена від старих меблів, залишається втілити свої дизайнерські ідеї. Квартира тепла, в середині будинку, міцні цегляні стіни. Документи підготовлені до продажу, ніхто не прописаний. При оформленні ви сплачуєте тільки 1% до пенсійного фонду. Ціна 78 000 дол, без %, торг

Предславинська вул., 25

Продаж 1к квартири вул.Предславинська, буд.25 . Квартира знаходиться на 14 поверсі з 16. Загальною площею 36кв.м, житловою 18кв.м та кухнею 7кв.м. Цегляний будинок 1982 року, висота стелі 2.85м. Житловий стан.Продається з меблями та побутовою технікою. Розвинена інфраструктура. Поруч знаходиться все необхідне для комфортного проживання, дитячі садочки, школи, магазини, кав’ярні, відділення банків та пошти, аптеки та лікарні, національний лінгвістичний університет, Перинатальний центр, Предславинська гімназія №56. Дуже добре розвинена транспортна розв’язка, поруч з будинком є зупинки громадського транспорту, звідки можливо поїхати у будь-який куточок міста. Метро Палац Україна за 5-10 хвилини пішки, метро Печерська за 20 хвилин пішки Продаж здійснюється представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Олександрою, за ціною узгодженою з власником.

Продаж 1к квартири вул.Предславинська, буд.25, метро Палац Україна

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається квартира з двома повністю роздільними кімнатами в Печерському районі, за адресою Предславинська 25, в 5 хвилинах від станцій метро Олімпійська та Палац Україна. Квартира складається з просторої кухні, двох кімнат, окремого санвузла, передпокою, коридору та заскленого балкону. Квартира в гарному стані, паркет відносно новий, замінені електрика та сантехніка, нещодавно робився косметичний ремонт. Чудове розташування, 3 хвилин до Великої Васильківської, в той самий час немає шуму з вулиці. Підїзд та ліфти чисті та охайні, немає ніяких сторонніх запахів, у дворі доречі немає проблем з паркуванням. Навколо будинку є усі необхідні заклади та інфраструктура, парки та зони для прогулянок, кафе та ресторани, магазини та супермаркети, ринок, школи, дитячи садочки, секції, ТРЦ та багато іншого. Дійсно зручна транспортна розвязка, декілька зупинок громадського транспорту, до станції метро Олімпійска 10 хвилини пішки, до станції Палац Україна 5 хвилин пішки. Телефонуйте, ця квартира -- чудовий варіант для проживання та інвестицій, запрошую Вас на перегляд.

2-к, Печерський, Палац Україна, Олімпійська, Предславинська
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2х кімнатну квартиру - центр, Печерськ, вул. Предславинська, 25; метро Палац Україна. Високий 2й поверх; 58м.кв., роздільні кімнати, двохстороння. Цегляний будинок, чистий під’їзд. Квартира в хорошому стані, був косметичний ремонт - м/п вікна, три кондиціонери. Використовується під офіс, готовий бізнес. Розвинена інфраструктура: 5 хв. метро "Палац Україна", 15 хв. м. "Печерська", зупинки громадського транспорту, маршрутки. Супермаркет "Еко-маркет", "Novus", "Сільпо", Володимирський ринок, магазини, кафе, банки, аптеки, школи, дитячі садки тощо.

Продам 2х кім . вул. Предславинська, 25 Печерск

Житлові комплекси у Київ