вул. Окіпної, 10б

Без %. Продається затишна, світла 2-х кімнатна квартира по вул.Раїси Окіпної, 10Б, 3 поверх, загальною площею 90 м.кв. В квартирі виконано якісний ремонт. Кухня-студія та окрема спальня, 2 с/у. Повністю укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Надійна система охорони будинку, закодований доступ до поверхів, чистий та охайний під’їзд. Чудовий ЖК на березі Дніпра, поряд станція Метро Лівобережна, ринок, школи, дітсадки, магазини, аптеки, супермаркети, паркова зона на Русанівській Набережній. Зручне та вдале розташування та транспорта розв’язка. Чудові краєвиди відкриваються з вікон. Чекаємо Вас на перегляди!

Окіпної Раїси вул., 10Б

У продаж пропонується квартира з шикарним видом на Дніпро та МВЦ. Продаж з орендарем зараз здається під офіс. Опис обєкту: За документами квартира йде 300 кв. Зверху йшов поверх (висота стель 195см.), на якому зроблений ремонт і обєднаний з квартирою. Квартира розташована на 20 поверсі з 23 (житловий поверх). У будинку є кілька ліфтів, доглянуте парадне, консьєрж. Опалення централізоване, батареї знаходяться на першому рівні квартири. Ця пропозиція унікальна на ринку. Перегляди проводимо за попередньою домовленістю на зручний для вас та орендаря час. Код обєкта: 315917337388

Окіпної Раїси вул., 10Б

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

До продажу пропонується 4 кім квартира з вдалим плануванням (три спальні та кухня-гостинна) Виконаний якісний ремонт, квартира світла та тепла. Два санвузли - один з ванною, інший з душовою.Є гардероба та дві лоджії. Повністю укомплектована меблями та технікою. З вікон відкривається чудовий вид на лавру.

Окіпної Раїси вул., 10Б