вул. Малиновського, 4в

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ОБОЛОНЬ! НОВИЙ РЕМОНТ! 2кімн=73м3! Героїв полку Азов, 4в (Малиновського)! ✔ Продаж видової квартири з авторським ремонтом в новому будинку на Оболоні. ✔ Функціональне планування велика кухня, дві окремі просторі кімнати, сан.вузел роздільний, великий засклений та оздоблений балкон. ✔ Квартира облаштована вбудованими кухонними меблями та необхідною побутовою технікою Electrolux, Whirlpool (варильна поверхня, духова шафа, посудомийна та пральна машини, холодильник), місткими шафами купе. ✔ Встановлено бойлер, систему попередньої очистки води. ✔ Підготовлені обладнання для встановлення очистної системи для питної води, та траси для встановлення кондиціонерів. ✔ Гарна вхідна група, консьєрж. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання, супер маркет Сільпо, ТРЦ DREAM yellow, ТЦ Метрополіс, дит.садок, школа. ✔ Метро Оболонь та Мінська в пішій доступності. КЛЮЧІ НА РУКАХ, ПРЕГЛЯДИ ПО ДОМОВЛЕННОСТІ.

ексклюзив
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 4в

Пропоную до продажу світлу і затишну 3-кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом, що розташована за адресою: Оболонский район, вул. Героїв полку "Азов" (Маршала Маліновського), 4В В 5-7 хвилинах від метро Оболонь В квартирі виконувався якісний ремонт для власного проживання сімї з дітьми, тому використовувались тільки екологічні матеріали Зручне планування: при вході гардеробна та передпокій, дитяча кімната, доросла спальня, вітальня та кухня-столова обєднані в єдиний простір, 2 санвузли та засклений балкон Загальна площа - 96м2 8 поверх Висота стелі - 2,75м На кухні є вся необхідна техніка: - двокамерний холодильник Samsung - духова шафа Bosch - варильня на 4 комфорки Bosch - витяжка - посудомийна машина Bosch Вбудовані меблі з Blum системою Дитяча кімната облаштована меблями з розрахунку на 2-х дітей: ліжка, шафи для зберігання речей, іграшок, книг, робочий стіл та шведська стінка Спальня з двоспальним ліжком (якісний італійський матрац) та шафою В кожній кімнаті встановлено кондиціонер Gree По всій підлозі постелено деревяне покриття (тепле та стійке від пошкоджень), в дитячій коркове покриття (тепле і приємне на дотик), в санвузлах іспанська плитка та встановлено теплу підлогу Меблі всі зроблені на індивіуальне замовлення, деревяні Встановлено лічильники: - тепло (централізоване) - електроенергія (день/ніч) - водопостачання (гаряче, холодне) Будинок доглянутий, чисте парадне з консєржем, 3 ліфта Підземний і наземний паркінг У дворі дитячий майданчик В пішій доступності школи, садочки, розважальні заклади, супермаркет Сільпо через дорогу, озеро для ваших прогулянок, спортивні клуби, ресторани, ТРЦ Dream Town та багато іншого Квартира вільна до перегляду. Ключі на руках

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 4В

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж видова 3-кімнатна квартира вул. Героїв полку Азов, 4в (Малиновского ) Оболонь. Новий будинок з утепленням та вентильованим фасадом 2016року. Про квартиру: -Загальна площа 96м2. -Висота стелі 2,75м. -Поверх 22 з 25. -Три окремі кімнати. -Кухня-вітальня з виходом на балкон. -Гардероб. -Два санвузли. -Вбудована кухня із побутовою технікою. -Кінопроектор з акустичною системою. -Кондиціонер у кожній кімнаті Daikir. -Сантехніка Hansgrohe. -Поли з підігрівом. Квартира продається з меблями та технікою, не потребує додаткових вкладень. Цілодобово відеоспостереження на поверсі та будинку, також є консьєрж. Підземний та наземний паркінг. Поруч знаходиться школа, садок, розважальні заклади, ТРЦ Dream Town, спортивні клуби, стадіон, озеро, та багато іншого. До метро Оболонь 10 хвилин пішки, до центру-20 хвилин на авто. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Перегляди за домовленістю. Без комісії для покупця!

можливий продаж по єОселя
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 4в
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Видова євродвушка (спальня+кухня студіо) 44м.кв. з ремонтом і меблями. В квартирі є 2 кондиціонери, бойлер, душова кабіна, необхідні для життя меблі (2-х спальне ліжко, диван, куня, плита і духовка, холодильник. Вул.Героїв полку «Азов» 4В (колишня Малиновського 4В). Будинок 2016 року, моноліт, цегла, термоутеплений, 3 ліфти, відеоспостереження, консьєрж, на першому поверсі магазини, аптека, перукарня, кав‘ярня. Відстань від м.Оболонь 8хв.пішки. Низькі тарифи на обслуговування і опалення, тепловий лічильник, 2-х тарифний лічильник електрики, лічильники на воду. Поряд районний відділок поліції, торговий центр, кінотеатр. Можливий продаж по програмі єВідновлення, єОселя.

власник
можливий продаж по єОселя
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 4В

Продаж 4-кімнатної квартири з якісним ремонтом у сучасному ЖК Гранд, Героїв полку «Азов» (Малиновського Марш), 4в. Цегляний будинок 2016 року. Квартира повністю укомплектована усіма меблями та побутовою технікою. Три спальні кімнати, вітальня, простора кухня з заскленою лоджією, два санвузла. Поруч супермаркет, ТРЦ"Дрім Таун", "Метрополіс", розважальний комплекс "Дивосвіт", метро Оболонь 7 хвилин пішки.

Продаж 4-к 125 м2 з ремонтом в ЖК Гранд, Героїв полку Азов,4В !

Житлові комплекси у Київ