вул. Хрещатик, 25

Пропонується затишна квартира в престижному будинку. Кухня-студіо, кабінет, дві окремі кімнати, є балкон, діючий камін, акваріум, велика шафа-купе для верхнього одягу і шафа в спальні. Авторський інтерєр в сучасному стилі. Квартира повністю укомплектована ексклюзивними меблями і побутовою технікою провідних виробників. Підїзд чистий, в мармурі, ліфт новий. Парковка у дворі, двір закритий шлагбаумом. Тихе місце в центрі столиці. Прекрасна розвязка! Центр міста, легко можна дістатися в будь-яке місце столиці!

Хрещатик вул., 25

Эксклюзив! Продажа в самом центре Киева 4-хкомн. кв.,Крещатик,25.Дом со звездой. Квартира продается с мебелью и техникой. В квартире кухня-гостиная, 3 раздельные комнаты, сан-узел. Подходит как для жизни, так и для аренды. Окна выходят во двор. Центр города, Вся инфраструктура в пешей доступности. Ухоженный подьезд, есть парковка у дома, лифт. Документам больше трех лет, один владелец. Просмотр в любое удобное для Вас время, по договоренности. Есть видео обзор квартиры.

Хрещатик вул., 25

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

#6708 До Вашої уваги пропонується квартира у найпрестижнішому будинку столиці - "будинок із зіркою" за адресою Хрещатик 25. Монументальна "сталінка" із залізобетонними перекриттями, ліфтом. Загальна площа 68м2, знаходиться на комфортному 5 поверсі. У квартирі усі необхідні меблі та побутова техніка. Презентабельна вхідна група з охороною. Інтелігентні сусіди. Поруч є все необхідне для комфортного проживання!

Продаж 3к квартири 68м2, вул. Хрещатик, 25