вул. Кондратюка, 3

ЖК Міністерський Вулиця Кондратюка 3 Пропонується до продажу чудова квартира у сучасному комплексі ЖК Міністерський, що розташований за адресою вулиця Кондратюка 3. Квартира знаходиться на 14-му поверсі і має загальну площу 53 кв м, з розподілом на кімнату - 19 кв.м., велику кухню-вітальню - 18 кв.м., гардероб та санвузол. У цій квартирі здійснено сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів і вона повністю мебльована та обладнана необхідною побутовою технікою. Вікна квартири виходять на південь, що забезпечує приємне освітлення та дозволяє насолоджуватися променями сонця. Будинок монолітно-каркасний і має свою закриту територію, на якій розташовані магазини, кавярні, нова пошта та інші заклади для вашого комфорту. Красивий доглянутий двір з сучасними дитячими площадками та підземними паркінгами. Район має розвинуту інфраструктуру поруч є школи, дитячі садочки, Діагностичний центр, супермаркеті. Неподалік є ліс для прогулянок та занять активними видами спорту. Зручна транспортна розвязка забезпечує легкий доступ до метро Мінська всього за 10 хвилин громадським транспортом. Перегляди можливі за попередньою домовленістю. Розглядаємо продаж за безготівковим розрахунком у гривні, а також доступні програми є-оселя, є-відновлення, та інші. Запрошую Вас на перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Кондратюка Юрія вул., 3

Терміново! Продам 1к квартиру у новобудові ЖК Міністерський, На Кондратюка, вул. Кондратюка 3, Оболонський район. Дім 2015 року, монолітний, вентфасад, дуже теплий. Квартира продається повністю з меблями і побутовою технікою, як на фото. Якісний ремонт. Кондиціонер. Бойлер. Біде. Велика містка шафа-купе. Лоджія засклена. Східна сторона. Затишна квартира с позитивною аурою. Одна власниця, первинні документи. В квартирі ніхто не зареєстрований. У 2 хвилинах супермаркет, аптека. До Метро Мінська - 10-15 хвилин їзди, зупинка під будинком, автобус кожні 5 хвилин.

Кондратюка Юрія вул., 3

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ЖК Міністерський. Новий ремонт. ВИД. 3к-98кв. Мінська 10хв Є-оселя Будинок бізнес класу побудований і введений в експлуатацію в 2015році Має свою прибудинкову закриту територію з дитячими майданчиками. Охорона 24/7 В кожному будинку свій підземний та гостьовий паркінг Щодо квартири, дуже вдале планування яке складається з: -двох окремих спалень -просторої вітальні -кухні з виходом на балкон -гардеробної в прихожій -двох санвузлів -кладової Якісний ремонт 2022року виконаний в класичному стилі Вся комплектація по меблям та техніці Місцерозташування та інфраструктура -Мінська 10хвилин транспортом -прямий муніципальний транспорт на Майдан незалежності, центральний жд вокзал, Лук’янівку -поруч ТЦ Полярний -Сильпо Фора -декілька шкіл та дит. Садків -озеро Міністерське -Пуща-Водиця Квартира підготовлена до продажу, розглянемо іпотеку! Завдаток беремо. Вас зацікавив даний обєкт?, набирайте та записуйтесь на перегляд, Можливо це саме те, що Ви шукали.

можливий продаж по єОселя
Кондратюка Юрія вул., 3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-кімнатна квартира площею 53 кв. м в ЖК "Міністерський" на вулиці Кондратюка, 3. Будинок побудований у 2016 році і має 25 поверхів, квартира знаходиться на 18-му поверсі. Вона відремонтована з дизайнерським підходом та продається разом з меблями і побутовою технікою. У квартирі є простора кухня-їдальня, спальня і зона для відпочинку. Будинок розташований у закритому комплексі, є підземний паркінг, поруч знаходиться лісопаркова зона, а також зручна транспортна розвязка.

Кондратюка Юрія вул., 3

Продається чудова 3-к квартира в жк Міністерський, вул Кондратюка 3 Індивідуальний проєкт, 16\25 поверх, Монолітно-каркасний, цегла. 2015 р. 2.7 стеля. Комісія 2%

Кондратюка Юрія вул., 3

ЕКСКЛЮЗИВ! БЕЗ КОМІСІЇ! ЖК "Міністерський", Юрія Кондратюка вул., 3. Пропонується нова видова однокімнатна квартира. Зроблений частковий ремонт - сантехніка та електричні мережі. Закладені комунікації під кондиціонери. Лічильники на воду та опалення. Встановлені двері в тамбурі (2 квартири). Закрита територія, що охороняється. Розвинена інфраструктура: облаштований великий дитячий майданчик, школа, дитячі садочки, лікарня, поліклініка, банки, ринок, зупинка громадського транспорту. Метро "Мінська" - 10 хв. на автобусі.

ексклюзив
Кондратюка Юрія вул., 3

Продається чудова однокімнатна квартира 45м2 на вулиці Кондратюка 3, ЖК Міністерський. Будинок теплий цегляний 2015 року будівництва. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт із якісних матеріалів. Кухня обладнана вбудованою технікою виключно Bosch, включаючи керамічну електроплиту, духовку, витяжку. У житловій кімнаті є зручне двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом та нішею для зберігання речей. Також в квартирі є гардероб. Санвузол суміжний і обладнаний бойлером та душовою. Індивідуальний лічильник тепла, а також лічильники холодної, гарячої води та електроенергії, що дозволяє зручно контролювати та економити витрати. Житловий комплекс Міністерський має закриту територію з цілодобовою охороною, де також знаходиться чудовий дитячий майданчик та багато інших зручностей. На території комплексу розташовані продовольчі магазини, супермаркет, кафетерії та фітнес-студія. Є дворівневий підземний паркінг в якому при бажані можна орендувати чи придбати паркомісце.

Кондратюка Юрія вул., 3

Чудова квартира з повною комплектацією у новому ЖК! Розглядається продаж за державними програмами! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Кондратюка, 3. Тепла, світла квартира, облаштована необхідними меблями та технікою. Окрема кімната, простора кухня з виходом на засклену лоджію, відкритий балкон. Ідеальний варіант як для життя, так і для орендного бізнесу. Все що на фото — залишається новому власнику. Закрита територія з цілодобовою охороною. У кожному під’їзді зустрічає консьєрж, який доглядає за парадним та слідкує за порядком. Дуже гарний двір з великим дитячим майданчиком. Тихе та зручне місце для комфортного життя. У ЖК закрита територія, охорона. Добре розвинена інфраструктура, поруч дитячі садочки, школи, супермаркет, багато магазинів, ринок, парк, озеро, ліс, Пуща Водиця, банки, кафе, ресторани, пошта. Біля ЖК знаходиться зупинка наземного транспорту, який прямує до станції метро «Героїв Дніпра» та «Мінська» — 25 хвилин на автобусі або 10 хвилин на авто. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Кондратюка Юрія вул., 3

ЖК Міністерський вулиця Кондратюка продається нова квартира з документами.Площа 46метрів,кухня 12.Стан після будівельників.Можливий продаж по Госпрограмам.

можливий продаж по єОселя
Кондратюка Юрія вул., 3

2 к. Власник. ЖК Міністерський, Кондратюка 3. Новий ремонт, повний комплект меблів та техніки. Гарний вид на місто та ліс (вид на дві сторони). Будинок введений в єксплуатацію , право власності більше 3-х років. Продаж від власника без комісій. Гарна інфраструктура: дитячі садки, школи, ринок та супермаркети в 3-х хвилинах від дома. Закрита територія з охороною та великою кількістю паркомісць. Показ після 18:30.

власник
можливий продаж по єОселя
Кондратюка Юрія вул., 3

Продаж в однокімнатної квартири 55 м2. Квартира з якісним, сучасним ремонтом, укомплектована необідною технікою та меблями, розташована на 25-му поверсі звідки відкривається красива панорама району., вул. Кондратюка 3, ЖК «МІНІСТЕРСЬКИЙ». ЖК «МІНІСТЕРСЬКИЙ» розташований в Оболонському районі м. Києва на вул. Кондратюка і є повноцінним житловим кварталом, що відповідає найсучаснішим вимогам до якості життя. В безпосередній близькості від комплексу знаходяться ліс, водоймища та паркові зони, а також гарні транспортні розвязки та велика інфраструктура мінського масиву, який визнаний одним із найкомфортніших для проживання.

Продаж 1-ком кв. Кондратюка 3, Міністерський, Оболонь

Продаж 1к квартири ( студія ) 43,8м2 Юрія Кондратюка 3, ЖК «Міністерський « Оболонський рн. Будинок бізнес класу 2016 року Квартира повністью укомплектована технікою преміум класу , якісні меблі , новий сучасний ремонт , кухня Blum ,сантехніка однієї колекції ,інверторний кондиционер ,тепла підлога Деяка техніка навіть не була у використанні. В квартирі все продумано до деталей. Все зроблено для комфортного проживання . Дуже вдале розташування . 10хв на авто ,метро Мінська . Вся інфраструктура в ЖК , закритий двір ,тихе місце, парк. Все поряд , супермаркети ,кафе, магазини ,зони відпочинку , дитячий майданчик ,салони , клініка , відділення НП, школи ,дитячий садочок ,дитячі майданчики, Зупинка громадського транспорту 300метрів . Додатково можна придбати паркомісце в підземному паркінгу . Перегляди за домовленістю в любий зручний для вас час . Без комісії для покупця % Купить квартиру Оболонь Купить квартиру Кондратюка

Продаж 1к квартири ЖК Міністерський Кондратюка

Шикарная Видова 2 квартира Авторский проект ЖК Министерский ул. Кондратюка 3 этаж 22/25, общая площадь 100м2 Ремонт сделан для себя с любовью, все продумано до мелочей. С мебелью и техникой. Гостиная, столовая, кухня, спальня, детская, Гардеробная, лоджия, постирочная, 2-а с/у. ( Смотрите фото ) 3-и лифта, территория закрыта, охрана, видеонаблюдение, подземная парковка. На территории магазины, салоны, кафе, рестораны.

Видова 2 квартира ЖК Міністерський вул. Кондратюка 3

Продам просторную двухкомнатную квартиру в Оболонском районе (Минский массив) ЖК "Министерский", ул. Юрия Кондратюка, 3. Дом 2013г с утеплением, высокое качество строительства, обустроена придомовая территория: детская площадка, озеленение у дома, бесплатная парковка, бомбоубежище, детский сад, детская площадка, супермаркет, кафе, тренажерный зал. Планировка: две отдельные спальни, кухня-гостинная, просторная лоджия, два санузла, гардеробная. Состояние: после строителей. Установлены счетчики воды и тепла. Проведено электричество, выведены сантехнические точки. Возможна покупка в кредит или по безналичному расчёту.

Продам 2к 99м2 ЖК Министерский ул Кондратюка

Кондратюка Юрія, 3, ЖК "Міністерський". Дом бізнес-класу. Продається велика трикімнатна квартира. У квартирі виконаний якісний, дорогий та продуманий до дрібниць ремонт, укомплектована меблями, встановлена вся необхідна побутова техніка, Electrolux, планування продумане до дрібниць,кухня студіо та 3 окремі кімнати, 2 с/в з ванною та душовою. У кожній кімнаті кондіціонери Cooper&Hunter. Підігрів підлоги. Комплекс із закритою прибудинковою територією та відеоспостереженням, дитячі майданчики, магазини, маркети. Є все для комфортного життя! Сучасний монолітно-каркасний будинок з утепленням, висока якість будівництва, 3 ліфти Otis, консьєрж, кодовий замок, облаштована прибудинкова територія: дитячий майданчик, озеленення біля будинку, є місце на охороняємой парковці.

Вишукана 3-х. кімнатна кв. Кондратюка 3. ЖК "Міністерський" Є-Оселя.