вул. Княжий Затон, 21

Княжий Затон 21 ЖК Корона, пропонується чудова видова трикімнатна квартира загальною площею 109 м.кв. Стильна та простора квартира. У квартирі виконаний сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів, продуманий до дрібниць. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Все залишається новим власникам. В кожній кімнаті є кондиціонер для комфорту у будь-яку пору року. А з вікон ви зможете милуватися чудовими краєвидами на місто (правий та лівий берег). Кухня також укомплектована сучасною технікою (місткий холодильник, індукційна варильна поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна машина). У кухні, санвузлах та коридорі встановлена тепла підлога. У двох санвузлах є бойлери. Наявна простора гардеробна кімната. До квартири підведений інтернет двох провайдерів, сигналізація. У підїзді 4 ліфта, у будинку працює консєрж та є відеоспостереження. Чудова локація будинку. Поруч є все необхідне для комфортного життя: школи, садочки, магазини, Торгові центри (Аркадія, Рівермол), кавярні тощо. До метро Осокорки - 5 хвилин пішки. Є гостьовий та підземний паркінг. У квартирі ніхто не прописаний. Квартира повністю готова для продажу. Є всі необхідні документи. Розглядаємо продаж з частковим розрахунком по державній програмі Є-відновлення. Звертайтеся, щоб оперативно домовитися про перегляд та самостійно впевнитись у всіх перевагах цієї пропозиції.

Княжий Затон вул., 21

Продаж 4-кімнатної квартири, площею 142 кв. Княжий Затон 21, ЖК Корона Ремонт 2021 року. У квартирі: 3 окремі кімнати, простора кухня-вітальня 45 м2; вбиральня, 2 санвузли. Теплий та обжитий будинок. Поруч школа, дитячий садок, спортклуби, ТЦ River Mall та Arkadia, 7 хв пішки метро Осокорки. #3159163209

Княжий Затон вул., 21

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонується квартира в будинку бізнес-класу, вулиця Княжий Затон 21. Загальна площа 59 кв.м. 7/36 поверх. Квартира з ремонтом 2020 року, можна заїхати і жити. Обладнана всіма необхідними меблями та технікою: холодильник, мікрохвильовка, духовка, електроплита, витяжка, бойлер і тд (це все залишається). Все в робочому стані, нічого заміни не потребує. Є лічильники на: тепло, вода, електрика. Також є засклена лоджія та гардеробна. Поряд усе необхідне - школа, дитячий садок, магазини, супермаркет, торгово розважальний комплекс, озеро, метро. У комплексі відео-спостереження, консєрж, у підїзді 3 ліфти марки "OTIS", підземний паркінг. На поверсі всього 4 квартири, тамбур закривається на ключ

Княжий Затон вул., 21
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

БЕЗ КОМІСІЇ. Продам 4-х кімнатну квартиру з авторським ремонтом по вулиці Княжий затон 21 в житловому комплексі Корона iз сучасним архітектурним рішенням зі своїми сталими традиціями проживання/власною інфраструктурою і територією, що охороняється. Квартира розташована на 6 поверсі 36-ти поверхового монолітно-каркасного будинку, загальною площею - 142 кв.м, жилою - 115 кв.м., кухнi-вiтальнi - 50 кв.м., висота стелi 2,7 м. Функціональне планування, розраховане до дрібниць, складається з двох окремих спальні, робочого кабінету, просторої кухнi-вiтальнi, великою вбиральнею, двома санвузлами, холом. Ремонт виконаний з високоякісних дорогих матеріалів: ламінат, кахель, склопакети. Підігрів підлоги в санвузлах та коридорі, якісне освітлення. Укомплектована побутовою технікою відомих брендів. Меблі виготовлені під замовлення: вбудована кухня із стільницею з мармуру, холодильником/морозильною камерою/варильною поверхнею/духовою шафою/витяжкой/посудомийною машиною; диван з підйомним механізмом, двоспальне ліжко, вбудовані шафи, система кондицiонування, бойлер. Все робилося для себе! Заходь і живи. Прекрасна інфраструктура: - дитячі та спортивні майданчики, Шкiльна гімназія, футбольне та баскетбольне поле, тенісні корти, фітнес-центр, зони відпочинку, ресторани, салони краси, кавярні, супермаркет Novus, ТРЦ Аркадія. Зручна транспортна розвязка. Станції метро Осокорки 3 хвилини пiшки.

Княжий Затон вул., 21

Княжий затон 21 , элитный дом " Корона" , 5/34 монолит каркасного дома , элитный новый дом , трехкомнатная квартира ,98/60,3 (25,6+17.9+16.8)/14 , h-2,7, хороший двор ,парковка, консьерж, три лифта , закрытые парадные, чистое парадное ,этаж, большой холл 14 метров , х/р , мпо , санузел раздельный большой 4 метра ,напольная плитка ,кафель, ламинат, дубовая столярка, дорогая , встроенная кухня со всеми опциями , вся бытовая техника передовых производителей , в отличном состоянии ,встроенные шкафы купе с зеркалами ,видио-наблюдение , частично меблирована , лоджия застеклена но не большая ,отличное состояние ,разьезд ,вокруг вся инфраструктура ,транспорт, сеть крупных супермаркетов , ст м Осокорки 5 мин , зона отдыха р Днепр , парк , сеть спорт клубов , зоны для пробежек и занятием спортотм на воздухе ,есть все для комфортного проживания .

Княжий Затон вул., 21

Продаж 4-х кімн. квартири , в.Княжий затон,21 ЖК КОРОНА • планування: простора кухня вітальня, 3 кімнати, 2 санвузла ( вана,душова), гардеробна. • авторський ремонт з використанням якісних матеріалів. Укомплектована меблями та побутовою технікою топових виробників. Встановлені: кондиціонери, лічильники на тепло та воду, підігрів підлоги, відеоспостереження, броньовані двері. • В будинку консьєрж. 2 пасажирських та 1 грузовий ліфти. • Добре розвинена інфраструктура: школи, дитячий садок, спортивні та дитячі майданчики, кавярні, ТРЦ RIVER MALL, супермаркет Novus, магазини, аптеки, відділення банків. м.Осокорки 10 хвилин пішки. Перегляд за домовленістю!

Княжий Затон вул., 21

Продам с мебелью большую 3к квартиру. - В элитном заселенном ЖК "Корона". - Роскошный дизайнерский ремонт. - Полный комплект дорогой мебели. - 4 кондиционера, полы с подогревом. - Стена-аквариум, кожаные диваны, натуральный паркет. - метро 5 минут пешком, удобная автомобильная развязка, любой транспорт. - супер инфраструктура - торговые центры, рестораны, супермаркеты, школа, садик - рядом Днепр, красивая природа - Срочно! Звоните! Торг!

Княжий Затон вул., 21

Продається окрема квартира у бетонно-монолітному будинку, який був введений у експлуатацію в 2008 році. У квартирі розташовано 2 кімнати з плануванням роздільного типу. Висота стелі становить 2.7 метра. У приміщенні є 3 вікна, що надають достатньої кількості природного світла. Квартира підключена до гарячого водопостачання та централізованого опалення (встановленний лічильник). В квартирі є два гардеропа та кладова на поверсі. У санвузлі обєднані туалет та ванна. Сантехніка працездатна та знаходиться у нормальному стані, а труби є оцинкованими. Підлога покрита ламінатом та лінолеумом. Вікна виконані з металопластику і в гарному стані. Міжкімнатні двері стандартні та також знаходяться в нормальному стані. Загальний стан квартири можна охарактеризувати як чудовий. Будинок розташований в 7 хв від станції метро "Осокорки" Поруч розташовані освітні заклади, розважальні заклади, зупинки громадського транспорту, супермаркет, парк та річка / озеро. Квартира приватизована, і на неї є свідоцтво про право власності. Також є можливість підключення до дротового (кабельного) інтернету. Стіни будинку зовні утеплені. Продаж квартири здійснюється без комісії. Пропонуємо швидку угоду та швидке виселення. Тож не втрачайте часу і скоріше звяжіться з нами, щоб стати щасливим власником цієї прекрасної квартири!

власник
Княжий Затон вул., 21

Жк"Корона" ул.Княжий затон д. 21,квартира з видом на Дніпро ,вбудована кухня з побутовою технікою,3 кімнати,шафа-купе.Функціональне планування.Ремонт в світлих тонах. Кондиціонери в кожній кімнаті. Гарне розташування будинку,метро Осокорки,школа,дит.садок все поруч.

Княжий затон 21 жк "Корона" з видом на Дніпро

Видова та простора 4-кімнатна квартира для життя в Короні. Готова до заселення. Ремонт абсолютно новий! У квартирі зроблено якісний ремонт, залишилися дрібниці. Двері з деревяного масиву. Підлога з водяним підігрівом по всій квартирі під плиткою. Замінено всі вікна зі зміною висоти на балконах. Два С/У з душовою та ванною окремо. 4 кімнати: 2 дитячі спальні, господарська спальні та простора вітальня. Кухня окремо, але стіна між кухнею та вітальнею Не несе. 2 Балкони. Також є комора. Кухня обладнана варильною поверхнею, духовкою та посудомийною машиною Bosch. Частково мебльована. Фото відповідають дійсності. У кімнатах пробкові підлоги! Квартира дуже тепла. Опалення на лічильниках. Гарна вхідна група. Дуже гідна шумоізоляція та якість споруди. Будинок 2007 року. Вид на Бажана проспект. Територія будинку закрита для транспорту, доступ мають лише мешканці. Уся територія обладнана відеоспостереженням. Консьєрж сервіс. Під будинком 5ти рівневий паркінг. У пішій доступності 5 хвилин ТРЦ Аркадія і ТРЦ РивеМол. Спорт клуби Дог та Спортлайф. також ст. м. Осокорки Княжий Затон - будинок Корона Оперативний перегляд. # 3.1.5.9.1.7.3.3.4.7.2.4

Квартира в ЖК Корона, вул. Княжий Затон 21, 4 кімнати, 145 метрів

Княжий Затон, 21, Корона; Простора 4-х кімнатна квартира з новим ремонтом. Чотири окремі кімнати та затишна кухня. Квартира частково мебльована. Кухня обладнана варильною поверхнею, духовою шафою та посудомийною машиною Bosch. Територія будинку закрита для транспорту, доступ мають лише мешканці. Уся територія обладнана відеоспостереженням. Консьєрж сервіс. Під будинком паркінг. Відразу біля будинку ТЦ Аркадія, поруч школа, дитячий садок, ТРЦ Рівер Молл, набережна Дніпра, парк, метро Осокорки в 5хв..

4к, новий ремонт, Осокорки, Позняки, ЖК Корона,  Княжий Затон 21

Продаж 4 кімнатної квартири ЖК Корона, вул. Княжий затон 21, Дарницький. Площа 142 м2 Поверх: 10 Поверховість: 24 Простора кухня-вітальня, три окремі кімнати, три санвузли, два балкони утеплені Квартира продається з меблями (Італійського виробництва)

власник
4-х кімнатна квартира ЖК Корона, Княжий затон 21, Дарницький. 142 м2

Продам Видовую квартиру в классическом стиле, с ремонтом сделанным для себя, обставленную Итальянской мебелью Cavio, комфортная, уютная полностью оборудованна , продуманная до мелочей!!! Установлен счетчик тепла, регуляторы. В пяти минутах от метро Осокорки. Скоростные лифты, видеонаблюдение, паркинг. Чистая продажа, Хозяин.

власник
Квартира в ЖК *Корона* Княжий Затон 21 Хозяин