вул. Драгоманова, 31б

Пропонується до продажу 3 кімнатна простора квартира квартира в хорошому цегляному будинку. Функціональне планування: кухня зі своєю заскленою лоджією, три окремі кімнати, два санвузла. Всі кімнати в квартирі правильної прямокутної форми. Одна кімната виходить у двір, дві кімнати та кухня з балконом з видом на озеро Лебедине. В квартирі централізоване опалення, холодна та гаряча вода, встановлені лічильники на гарячу, холодну воду, тепло та електроенергію. На поверсі обладнано 2 кладовки, а також відгороджений спільний коридор з сусідом. Будинок та прибудинкова територія охайна, є ОСББ, встановлений домофон та камери відеоспостереження, дуже привітні та добрі сусіди.

Драгоманова вул., 31Б

Драгоманова, 31Б. Позняки. Продається затишна 4-к квартира з якісним ремонтом. Другий поверх. 140 метрів. Квартира наповнена меблями та технікою, при продажі все залишається. Сантехніка Villeroy, BOCH, техніка Electrolux, два кондиціонери, на підлозі - деревяна дошка, паркет, плитка. На поверсі є особиста комора. Планування: чотири окремі кімнати, простора кухня з виходом на балкон, два санвузла. Чудовий варіант для великої родини. Телефонуйте!

Драгоманова вул., 31Б

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Ексклюзив! Розглядаємо є-Оселю та інші держпрограми. Супер місце! метро "Позняки" - 5 хв пішки, парк - 3 хв, інфраструктура поруч! Будинок 2004 року, з цегли, розташований на березі двох озер!. Віддалений від дороги. Затишно. Комфортно! Власний двір з великою парківкою. Парадне на індивідуальних ключах. Організовано ОСМД. Сучасна квартира з просторими кімнатами, великою кухнею-вітальнею, холом, двома сан. вузлами, засклений балкон із кухні (план додається). Ремонт - класика. На підлозі паркет, плитка, ламінат. Сан/вузли- іспанські кахлі. Кухонний гарнітур - деревяні фасади. В кімнатах кондиціонери! Стеля-3м. Зручний 2 поверх! Продаж БЕЗ довіреності!

Драгоманова вул., 31Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 4-кімнатну квартиру по вул.Драгоманова, 31Б, 9/22пов. загальна площа 140кв.м., квартира затишна, тепла, кухня вітальня та чотири окремі спальні, два сан.вузли, якісний ремонт, на полу паркет, квартира укомплектована меблями та технікою, будинок цегляний, розташований в зручній локації, 5 хвилин до метро Позняки, гімназія, поруч озеро та парк, ТЦ Сільпо,Новус, Рівер Молл, ціна 176000дол.США Без коміссії для покупців

Драгоманова вул., 31Б

Лучшее предложение на Позняках! Метро Позняки 3 минуты. Декоративное озеро, парк с атракционами, кафе и магазины. Уникальный вариант! Кирпичный дом из 3-х секций, квартира расположена в центральной, есть своё убежище. Первая продажа! Квартира после строителей, без отделочных работ. Готова к любому дизайну. Высококачественные стеклопакеты, бронедаерь, батареи. Установлен индивидуальный счётчик на отопление. Презинтабельная входная группа, шикарный зелёный двор, идеальное состояние подъезда. 3 лифта, видеонаблюдение, домофон. Организовано ОСББ. Парковка гостевая и платная.

власник
Драгоманова вул., 31/б