вул. Драгоманова, 2

Продам Евродвушку на Позняках по вул. Драгоманова, 2. Будинок 2016 року побудови, площа 50/11/20 кв.м, розташована на 17 поверсі /25 поверхового будинку. Дуже світла, тепла квартира, простора кухня, є велика гардеробна. З якісним ремонтом ( у квартирі продуманий кожен метр площі), повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою, кондиціонер, бойлер, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, пральна машина. Розвинута інфраструктура: поруч метро Позняки, супермаркет Ашан, озеро Сонячне, окрема велика стоянка для авто, різноманітні магазини, школи, дитячі садочки. Є лічильник на тепло! Ідеальний варіант для життя! Документам більше 3 років. Чистий продаж, готові до швидкої угоди. Показую в любий за домовленістю час. Ціна: 80900 у.о. Код обєкта: #15997.

Драгоманова вул., 2

Ви маєте унікальну можливість придбати чудову 2-кімнатну квартиру за адресою Драгоманова, 2. Це ідеальне житло для тих, хто цінує комфорт і зручність. Прихильники нового - вам сподобається цей новий будинок, а роздільні кімнати забезпечать простір для вашого комфорту. Ще одне перевага - це чудовий вид з вікна на озеро, яке розташоване навпроти будинку. Кухня, хоч і невелика, але дуже функціональна, з усім необхідним обладнанням. А просторий коридор з меблями і передпокоєм зроблять ваше прибирання більш організованим. У цьому будинку є все, що потрібно для вашого комфорту: консьєрж, відеоспостереження, ліфти, дитячий майданчик. А поруч знаходиться все необхідне для повсякденного життя - магазини, транспорт, навіть гіпермаркет АШАН. І якщо ви любите відпочивати на природі, поруч є озеро Сонячне і зона для відпочинку. А поблизу розташовані ресторани, де можна насолодитися смачною кухнею. Ця квартира готова до заселення, з усіма документами в порядку. Записуйтесь на перегляд, і ви отримаєте можливість оцінити всі переваги цього житла особисто.

можливий продаж по єОселя
Драгоманова вул., 2

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Простора 1 кім квартира (євродвушка) з новим та сучасним ремонтом на Позняках. Виконане грамотне перепланування: окрема спальня та кухня, що переходить у вітальню. Якісний ремонт в світлих тонах, який робився для себе. Вбудована техніка на кухні (варильна поверхня, духовка, посудомийка, холодильник). Все залишається новим власникам. Встановлені нові склопакети, панорамні вікна в спальні. Кондиціонер на кухні. Натяжні стелі додають стилю. Місткі шафи-купе в спальні та коридорі. Тепла підлога в санвузлі та в зоні кухні-вітальні. Санвузол з бойлером, лічильники на всі комунальні послуги. В квартирі встановлена сигналізація, відеодомофон. Тамбур на декілька квартир. Три швидкісних ліфта, консьєрж сервіс . Власник в Києві, квартира готова до продажу. Оперативні перегляди!

Драгоманова вул., 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Драгоманова 2а, Позняки - стильна 1-кім квартира 51 кв.м. Будинку 2015 року, 17/25 поверх. Кухня-вітальня з диваном, в спальні ліжко з ортопедичним матрацом, окрема гардеробна кімната, велика ванна. Якісний ремонт, дуже стильне та функціональне планування квартири, укомплектоване всією необхідною технікою та меблями: холодильник, пральна машина, бойлер, кондиціонер, мікрохвильова піч. Лічильники на все. Консьєрж. Мінімальний чек на комунальні. Відмінне місце розташування та транспортне сполучення. 1 хв – ТРЦ (Ашан). Прямо у будинку затишна кавярня, продуктовий та винний маркет, пошта. Можна швидко доїхати до будь-якої частини міста. м. Позняки -10 хв. Квартира повністю готова до комфортного проживання. Ідеально під орендний бізнес. Документам більше 3 років. Будинок 2015 року. Можливо по ЄОселі, ЄВідновленню, Постанови КМУ із безготівковим розрахунком. Комісія 2,5%

можливий продаж по єОселя
Драгоманова вул., 2

Пропонується до продажу затишна однокімнатна квартира, переобладнана в студію. Переобладнання згідно дизайн-проекту. В квартирі виконаний ремонт з використанням якісних матеріалів. Світла, простора, видова. Двоспальне ліжко на подіумі, затишна кухня, достатньо місця для зберігання речей, шафи, гардеробна, також виділене місце для зберігання велосипедів, затишний робочий куточок біля панорамного вікна з "шматочком" озера. Новим власникам залишаються меблі, вбудована техніка та хороша енергетика). Поряд озеро Сонячне, безліч магазинчиків та кафешок, Ашан, Сільпо. Біля будинку зупинка маршрутки до м. Позняки. Консьєрж, три швидкісні ліфти, охайна територія, озеленення, дитячі майданчики. Один власник, ніхто не зареєстрований. Перегляди за домовленістю, комісію агенції сплачує покупець.

Драгоманова вул., 2

Квартира розташована по вулиці Драгоманова будинок 2. В квартирі сучасний дизайнерський ремонт з використанням якісних будівельних матеріалів та сантехніки. Квартира має сучасну мебель та всю необхідна техніка ( пральна машина, телевізор, посудомийна машина, холодильник) для безтурботного проживання з комфортом. Квартира обладнена протипожежною та охороною сигналізацією. З вікон квартири відкривається чудових вид на озеро Сонячне.

Драгоманова вул., 2

Квартира з якісним ремонтом кухня-вітальня , спальня , дитяча в кімнатах ламінат , тепла підлога в санвузлі та кухні з сенсорним управлінням і авторежимом. Вбудована кухня з побутовою технікою ( варильна поверхня , духова шафа , витяжка , холодильник , посудомийна машина , мікрохвильова піч . Два кондеціонери в вітальні і спальні . 2 смарттелевізора 55 і 43 дюйма , вбудована в стелю акустична система , електрокамін . Санвузол сумісний , бойлер , посудомийна машина з додатковою функцією загрузки . Лічильники , влди , тепла . Тамбур на 4 квартири, відеодомофон . Поруч озеро " Сонячне " , Ашан , АТБ , школи , садочки.

Драгоманова вул., 2

Продається 3-кімнатна квартира з ремонтом по вулиці Драгоманова 2. Монолітно-каркасний будинок з зовнішнім утепленням, 3 ліфта Отіс, сучасний комплекс, висока якість будівництва, привітний консьєрж, Озеро. Позняки 15 хвилин. квартира в гарному стані. Раціональне планування. Дві окремі кімнати, та простора кухня -студія , санвузол, заскленний балкон. Квартира двостороння, світла, сонячна. Розвинена інфраструктура, новий Дарницький міст, озеро Сонячне для прогулянок. кафе, ресторани, аптека, метро "позняки" – 5 хвилин транспортом , дитячий садочок, школа, ТРЦ "АШАН"

можливий продаж по єОселя
Драгоманова вул., 2

Продається 1-кімнатна квартира з ремонтом по вулиці Драгоманова 2. Монолітно-каркасний будинок 2016 року з зовнішнім утепленням, 3 ліфта Отіс, консьєрж. Квартира в гарному стані. Раціональне планування : кухня-вітальня плюс орема спальня, санвузол сумісний. Розвинена інфраструктура, новий Дарницький міст, озеро Сонячне для прогулянок, кафе, ресторани, аптека, метро "позняки" – 5 хвилин транспортом , дитячий садочок, школа, ТРЦ "АШАН Рів Гош". Комісія агенції 5% з покупця!

Драгоманова вул., 2

1 кімнатна квартира в новому мікрорайоні . метро Позняки 15 хв. Вся інфраструктура знаходиться поруч. Чудова інвестиція , як для життя так і для здачі в оренду. Телефонуйте, працюємо без вихідних. Підберемо вам пропозиціі для вашоі інвестиці !!!!

Драгоманова вул., 2

Продам 1 ком квартиру на Драгоманова 2 возле Ашана. Площадь 50м2. 14/25 эт. Большая кухня, балкон застеклён. Панорамные окна. Просторная комната. Сан узел совмещен. Состояние после строителей.планировка удобна для переделки под евродвушку с сохранением полноценной кухни. Документам больше 3х лет. Установлены счетчики тепла, воды, низкие коммунальные. Квартира очень теплая и светлая! Развитая инфраструктура: Ашан в минуте ходьбы, озеро Солнечное. Много детских площадок во дворе, кафешек, магазинчиков. Рядом Славянская гимназия, детские сады. До метро Поздняки прямой маршрут 10 мин или пешая доступность 20 мин. Рассматриваю еОселя. СОБСТВЕННИК.

власник

Дарницький р-н, Позняки, вул.Драгоманова 2. Квартира: 2-к. квартира без оздоблення. 24/25 пов., 69м2 - загальна площа, 36м2 - житлова площа, висота приміщення - 2,72м. Квартира складається з: - кухні -2-х спалень; -2 санвузлів; - заскленої лоджиї. Можна передвинути стіну та отримати велику кухню (як на останньому фото), або протянути комунікації в спальню і зробити кухню гостьову та 2 окремі спальні. Квартира дуже світла в будь-який час дня та простора. Гарний вид з вікон. Тамбур зачиняється на ключ, можна залишати коляски та велосипеди. Один власник, додатково покупець сплачує тільки свій 1% та витрати нотаріуса навпіл. Будинок: Будинок монолітно-каркасний 2015 року, входить в ЖК Позняки 4-а, який складається з 6-ти будинків. Забудовник Київміськбуд. В парадному великий підвал з високою стелею! Встановлена система відеоспостереження, є консьєрж. В парадному 2 пасажирських ліфти та 2 грузових. Інфраструктура: Парковка є на 1-ому поверсі Ашану по ціні 1800 грн/міс., прямо під вікнами квартири, також можна купити або орендувати місце в 5-ти поверховому наземному паркінгу через дорогу (2 хв. ходьби). В 5 хв ходьби озеро Сонячне, навколо якого обладнані доріжки для прогулянок. Біля будинку вхід до ТРЦ Ашан Rive Gaushe, зараз там зробили нереально велику дитячу зону Fly Kids зі всіма можливими розвагами для діточок. В 7-х хв Слов’янська гімназія, в 10 хв. ліцей №303. Також навколо декілька нових дитячих садків. М.Позняки - на маршрутці 10 хвилин, ходить через кожні 7-10 хв. Осокорки, ТРЦ River Mall (Рівер Молл) – біля 10 хв. на авто. Будинок здаходиться в квадраті між вул. Здолбунівська, Драгоманова та Пчілки, також недалеко вул. Григоренко, Ревуцького та Ахматової. Поруч ЖК Традиція. Ці 2 комплекси формують дуже якісну інфраструктуру, коли все що тільки можна придумати вже поруч. І люди, які наприклад працюють вдома, можуть неділями не виїзджати з комплекса.

Позняки, Драгоманова 2, 69м2, видова на Правий берег

Продам квартиру Евродвушку на Позняках по вул. Драгоманова, 2.Будинок 2016 року побудови, площа 50/11/20 кв.м, розташована на 17 поверсі /25 поверхового будинку. Дуже світла, тепла квартира, простора кухня, є велика гардеробна. З якісним ремонтом (у квартирі продуманий кожен метр площі), повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою, кондиціонер, бойлер, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, пральна машина. Є лічильник на тепло! Ідеальний варіант для життя! Документам більш як 3 роки. Розвинута інфраструктура: поруч метро Позняки, супермаркет Ашан, озеро Сонячне, окрема велика стоянка для авто, різноманітні магазини, школи, дитячі садочки. Ціна: 81000 у.о. Код обєкта: #15997.

Продаж 1 к квартири з ремонтом на Позняках, вул. Драгоманова

Продаж просторої 3 кімн. Драгоманова 2, Новобудова, 12/25 пов, 90,4/48/15. Це житловий простір - це поєднання комфорту, функціональності та затишку. Ця квартира - справжня знахідка для тих, хто цінує комфорт та увагу до деталей. Три окремі просторі кімнати, простора кухня, два санвузли та великий засклений балкон, де ви зможете насолодитися відкритим простором. Квартира обладнана вбудованими кухонними меблями та технікою Bosch, що забезпечить ваше комфортне проживання. Тут є все необхідне для повноцінного життя - поруч знаходяться супермаркет Ашан, дитячий садок, школа, а також метро Позняки за 10 хвилин громадським транспортом. Високі стелі Н - 2,75 м, що створює відчуття простору та свободи. Тут пропонуються індивідуальний підхід та функціональне планування приміщень. Ще один плюс - багато вікон з чудовим краєвидом. У цій квартирі є все для затишку та комфорту. Ідеальне місце для вашої родини! Ексклюзивна пропозиція. Чудова інфраструктура, якісне житло та хороше місце для прогулянок - все це чекає на вас. Документам більше 3х років. Ціна: 110000 у.о

Продаж 3 кімн. Драгоманова 2, Найкраща пропозиція !

Пропонуємо на продаж гарну однокімнатну квартиру Адреса вул. Драгоманова 2 Поверх 2/25 Площа: 46,0/15,4/11,6 Ціна: 82 000 дол. сша квартира в прекрасному стані, є вбудована кухня з побутовою технікою (холодильник, посудомийна машина, варильна поверхня, витяжка, мікрохвильова піч, кондиціонер), у кімнаті кондиціонер, в холі гардеробна, м/п вікна, на підлозі ламінат, плитка, на кухні підігрів підлоги (лічильники на воду/світло/опалення), план: кухня, лоджія, кімната, ванна кімната, просторий хол, тамбур закрито на дві квартири, парадне охайне, сучасні ліфти, консєрж, відеоспостереження, поруч Ашан, дит.садок, школа, озеро

продаж квартири 1 кімн. 46м Драгоманова 2

Продаєтесь гарна квартира з євроремонтом. Дарницький район, Лівий берег, Позняки, вул. Драгоманова 2. Повноцінна двокімнатна квартира 70 кв.м на 24/25, не кутова, одностороння, вікна в двір. Залишається вбудована мебель і техніка, все як на фото. В будинку три ліфти, консєрж, відеонагляд. Розвинута інфраструктура, зупинки, магазини, супермаркети все поряд. У власності більше 3-х років. Реальний обʼєкт і фото. Показ по домовленості. Зацікавив обʼєкт, телефонуйте!

Драгоманова 2

Квартира очень тёплая. Хороший косметический ремонт. 3 пассажирских лифта.Консьерж.Рядом ,, Ашан",озеро,,Солнечное".Вид на озеро.Панорамные окна.Молодёжный район.Садики,школы.Детские площадки.Метро в пешей доступности. Шикарное место для проживания. 80000₴

1к кв, Драгоманова 2

Продається квартира по вул.Драгоманова 2 , з видовими панорамними вікнами на горизонт та озеро, 23-й поверх, 50 м². Дорогий дизайнерський ремонт, повністю мебльована та обладнана технікою. В радіусі 100метрів є вся необхідна інфраструктура: ТРЦ АШАН, АТБ, Аптеки, Кафе та інше, у тому числі багатоярусний авто паркінг та парк, дитячі садочки та школи. Транспорт до метро (7хвилин) Передпокій має великий та обємний вхідний гардероб з пральною машиною та бойлером. Електричний рахівник має контролер вхідного напруги та запобіжники на всі основні групи контурів. Санвузол обладнаний великим умивальником, душовою кабіною та ванною. Кухонна зона виконана з якісних матеріалів до стелі, з вбудованим холодильником та мікрохвильовою печею, духовкою з індукційною плитою. Стіл розрахований на сидіння до 8 осіб. У житловій зоні розташований телевізор, який можна спостерігати з кухні, тумба та розкладний диван для ночівлі гостей. Робочий стіл та зона відпочинку з панорамним видом для затишного проведення часу. Окрема спальня з панорамними вікнами укомплектована всіма необхідними меблями. Є можливість продажу через програму ЄОселя Запрошуємо на перегляд, вам сподобається!)

Видова квартира з авторським ремонтом 50м2/23 по вул. Драгоманова 2