вул. Гоголівська, 47

Ключі на руках! Перегляди у зручний для Вас час. Терміновий продаж дворівневої квартири в клубному будинку за адресою Гоголівська 47. Стан після будівельників. Дизайн проект в подарунок! Територія, що охороняється, підземний паркінг, власна тераса на даху. Клубний будинок преміум класу на 63 квартири. Будинок розташований в центрі ділового Києва, в престижному тихому кварталі поруч з парком, все необхідне для затишного життя, у пішій доступності Львівська площа, Павлівський сквер, 15 хвилин пішки Золоті Ворота. Лаундж-тераса і кафе на даху. Ліфти преміум класу - пасажирський і двосторонній вантажний - KONE MonoSpace (Фінляндія). Доступ до паркінгу з будь-якого поверху за допомогою ліфта. Торг!

Гоголівська вул., 47

БЕЗ КОМІСІЇ! Представники власника. Пропонуємо Вашій увазі найкращу квартиру, з індивідуальним дизайном та люксовим наповненням, у нестандартному будинку преміум-класу! Шевченківський район(Центр) вул. Гоголівська д. 47, "ЖК Гоголівська 47". Будинок знаходиться в історичному центрі Києва, включає 63 квартири, 14 поверхів, лаунж-терасу на даху. Будинок відрізняється своєю сучасною, легкою архітектурою. Є підземний паркінг, багаторівнева система захисту, цілодобовий клієнт-сервіс. Загальна площа квартири 157 кв.м., розташована на 8-му поверсі, з приємним, оглядовим виглядом на історичну частину столиці-2 просторі балкони з панорамним склінням. Квартира дуже функціонально і повноцінно розпланована: кухня-їдальня та вітальня, 3 окремі спальні, 2 просторі санвузли, вбиральня, пральна та гардеробна кімнати (зверніть увагу на фото плану розміщення меблів). Квартира повністю оснащена і мебльована технікою, меблями класу Lux: меблі (Італія) Poliform, Ditre Italia, Cattelan Italia. ).Побутова техніка - виключно авторитетні виробники: Siemens, Bora, Liebherr, Sony, Panasonic, канальне кондиціювання Daikin, вбудований пилосос. Шановні колеги, співпрацюємо без дублювання нашої реклами та фото на сайтах. Без комісії для покупця. Аналогів немає! Ціна 680 000 у.о.

Гоголівська вул., 47

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ФОТО РЕАЛЬНІ, не дизайн проект Продається квартира-студія 80 м2 Клубний будинок в центрі міста вул. Гоголівська 47, перетин з вул. Січових Стрільців 2 поверх 14-ти поверхового будинку На даху будинку облаштована тераса за панорамою 360 градусів на історичний центр міста Також в будинку є дворівневий підземний паркінг. Продаються 2 СМАРТ квартири по 40 м2, які зараз обєднані в єдиний простір і використовуються як офіс. Зроблений якісний ремонт в світлих тонах, окремі сан вузли в кожній із квартир. Можливо і надалі використовувати як офіс, а можливо переобладнати в дві окремі квартири і здавати в довгострокову або подобову оренду. Враховуючи місцерозташування та статус будинку зі всіма його перевагами - невеликі квартири користуться неабияким попитом. Також ідеально для життя - два великі балкони + тераса на даху будинку, відео спостереження на поверхах, якісний консьєрж сервіс зі своєю обслуговуючою компанією. По документах це дві окремі квартири по 40 м2, право власності більше трьох років. Чистий продаж. На даний момент здано в оренду. Вартість: 230 тис долл Продаж тільки дві квартири (40 + 40) разом БЕЗ КОМІСІЇ, від власника.

БЕЗ %, клубний будинок, Гоголівська 47, тераса, Лукянівська
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Клубний будинок в центрі міста вул. Гоголівська 47, перетин з вул. Січових Стрільців 2 поверх 14-ти поверхового будинку На даху будинку облаштована тераса за панорамою 360 градусів на історичний центр міста Також в будинку є дворівневий підземний паркінг. Продаються 2 СМАРТ квартири по 40 м2, які зараз обєднані в єдиний простір і використовуються як офіс. Зроблений якісний ремонт в світлих тонах, окремі сан вузли в кожній із квартир. Можливо і надалі використовувати як офіс, а можливо переобладнати в дві окремі квартири і здавати в довгострокову або подобову оренду. Враховуючи місцерозташування та статус будинку зі всіма його перевагами - невеликі квартири користуться неабияким попитом. По документах це дві окремі квартири по 40 м2, право власності більше трьох років. Чистий продаж. На даний момент здано в оренду. Вартість: 120 тис долл за 1 квартиру Продаж тільки дві квартири разом БЕЗ КОМІСІЇ, від власника.

БЕЗ %, СМАРТ квартира в клубному будинку, 40 м2, вул. Гоголівська 47

Продам срочно пентхаус после строителей с дизайн проектом! Квартира в клубном доме по адресу Гоголевская 47. Охраняемая территория, подземный паркинг, собственная терраса на крыше. Исторический культурный центр столицы: в пешей доступности Львовская площадь, Павловский сквер, 15 минут пешком Золотые Ворота. Торг!!!

Без %! Срочно! Продам пентхаус Гоголівська вул., 47

Житлові комплекси у Київ