вул. Вершигори, 7а

Код 34742 Продаж 2к квартира Райдужний масив Вул. Вершигори Петра Загальна площа 46.9 м2 Кухня 6.8 м2 Житлова 28м2 Встановлено бойлер на 80 літрів З техніки залишається все , окрім телевізора Тип будинку: чешка Опалення: централізоване Поверх 2/9 Перегляди за домовленістю !!! Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати, купити і продати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод

Вершигори Петра вул., 7а

Продаж 3-кім. квартири по вул. Вершигори, 7а, масив Райдужний/Радужный. Будинок 1982 року, ж/б панель. Загальна площа - 60 м2, житлова - 42м2. Поверх 8 з 9. Гарна простора квартира, двухстороннє планування, сонячна сторона, є балкон зі спальні. Чудовий варіант під ремонт. Тамбур на дві квартири, під’їзд в нормальному стані, великий двір з вільною парковкою. Поруч зупинка транспорту, вибір дитячих садків та шкіл. Ціна 49000 $ Без коміссії

Вершигори Петра вул., 7а

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Петра Вершигори, 7а; Затишна, охайна квартира чекає на нових господарів! Три окремі кімнати, санвузол роздільний, металопластикові вікна. Є кладовка, яку можна переробити на градеробну. Квартира дуже тепла, не торцева. Чисте парадне, тихий двір. Розвинена інфраструктура, поруч магазини, школа, дитячий садочок, зупинки транспорту, озеро з прогулянковою зоною, місцями відпочинку та пляжем, також в 10 хв.пішки річка. Зручна транспортна розв`язка на дві гілки метро: червону і синю. Чудовий варіант як для життя, так і для оренди!

Вершигори Петра вул., 7а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Інвестуємо-кредитуємо-продаємо. Чекаємо на Ваші дзвінки! На повідомлення в olx не відповідаємо! Продам 2-к квартиру 45.0м2. ул. Вершигоры Петра, 7А. 43000 $ Будинок знаходиться в обжитому маленькому масиві - Райдужний. Масив забудований між 1978 та 1985 р.р. В радіусі 300 м від будинку знаходяться 3 дитячі садочка та школа. Озеро Райдужне знаходиться в 400 м. від будинку. Це велике озеро має бірюзову як в басейні воду. Прибережна територія -охайна. Дуже швидко можна дістатись до метро Почайна - оскільки зупинка ЖМ Райдужний - перша від моста зупинка на лівому березі. Парковочних місць багато. В кiмнатах зроблено частковий ремонт. Замінені вікна на склопакети,  штукатурка та безпіщанка.Потребуе ремонту с/в i  ванна кiмната. Вікна виходять на схід. Проблем з дахом не було ніколи.Тамбур на 2 квартири.

Продам 2-к квартиру 45.0м2. ул. Вершигоры Петра, 7А. 43000 $

Дніпровський район, Райдужний масив,вулиця Петра Вершигори 7А, метро Лівобережна, Дарниця,Почайна 15 хвилин на транспорті. Продам двух кімнатну квартиру на 5 поверсі 9 поверхового будинку 1982 року будівництва, ж/б панель, висота стелі 2.50. Площа 48/34/6 кв.м. Квартира світла, тепла, простора,з роздільними кімнатами. Санвузол роздільний - кафель. Бронедвері, домофон,лічильники на воду, Опалення центральне, газ плита. Балко заскленний, металопластикові вікна. Тамбур на дві квартири, порядні сусіди,охайний підїзд. Мебель та техніку можливо залишити по домовленості. Розвинута інфраструктура,зручна транспортна розвязка. Доглянута прибудинкова території, поруч озеро. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 30 хвилин до центру міста. Фото квартири реальні, вільна готова до продажу. Перегляди по домовленості.

Продам Світлу Двухкімнатну Квартиру на вул. Вершигори 7А,метро 15 хвил