вул. Бориспільська, 6

ТЕРМІНОВО продається чудова 3-кімнатна квартира в Дарницькому районі, по вулиці Бориспільська 6. Загальна площа 109,8кв.м Житлова 56,4кв.м Кухня 14.2кв.м Поверховість 15/16. Чудове планування, квартира має 3 окремі кімнати, 2 санвузли, 3 балкони. Є вся необхідна техніка та меблі для комфортного проживання. Будинок монолітно-каркасний 2008 року. ОСББ, у підїзді консьєрж, поштомат, вантажний та пасажирський ліфти. У дворі є сучасні дитячі та спортивні майданчики. Поряд АТБ, Велмарт, дитячі садки та школи, вдала транспортна розв‘язка, у дворі є підземний паркінг з охороною. 1 власник, документам більше 3 років.

Бориспільська вул., 6

Бориспільська 6. 11/17, 103/56/13. Ремонт, італійські шпалери декоративна штукатурка: марсельський віск, оточенто, венеціанська штукатурка. Вбудовані меблі, техніка. 3 засклених балкона, 2 с/у. Можлива продаж з меблями, за окрему ціну. h 2,7. У будинку є паркінг. Доглянуте парадне, консьєрж, кодовий замок, відеоспостереження. У дворі - велика парковка. Поруч транспортні зупинки, маркети, ринок, спорткомплекс, неподалік лісопаркова зона з озерами, ж/д вокзал. Первічка. Будинок 2008 р. До метро 15хв. транспортом. Без комісії.

Бориспільська вул., 6

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

БЕЗ% вул. Бориспільська, 6. Велика 1к 57м2 біля парку. Метро - 15 хвилин. Планування: - кухня-вітальня 17м2 з виходом на засклену лоджію; - окрема велика спальня 22м2 із виходом другу лоджію та відкритий балкончик; - санвузол - суміщений (душ + туалет). На кухні: - плита з витяжкою - вбудована духова шафа - холодильник - телевізор - кухонний гарнітур - обідній стіл + 4 стільці - 2-містний диван В спальні: - двоспальний диван - шафи та полички для зберігання речей - письмовий стіл У санвузлі: - душова кабіна - умивальник та дзеркало - пральна машина - туалет - бойлер Комфортний середній 8 поверх. Квартира двостороння: - вікна кімнати виходять на південний захід - вікна кухні виходять на північний схід Будинок монолітно-каркасний, стіни - цегла. Побудований у 2008 році. У підїзді консьєрж, поштомат, вантажний та пасажирський ліфти, у дворі є сучасні дитячі та спортивні майданчики, гостьовий паркінг. Розташований у затишній частині Дарницького району, насиченому всією необхідною інфраструктурою та зеленими зонами. Поруч Парк Партизанської Слави, дитячі садки та школи, дитячі та спортивні майданчики, сучасний стадіон ФК "Атлет", доросла, дитяча та стоматологічна поліклініки. У пішій доступності супермаркети (Фора, ВелМарт, АТБ), ринок, магазини, салони краси, зупинки трамваю, автобуса, маршрутних таксі. Хороша автомобільна та транспортна розвязка, до центру на авто 25 хвилин через Дарницький міст. До станції метро Червоний Хутір 15 хвилин на громадському транспорті.

Бориспільська вул., 6
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-х кімнатну, затишну квартиру, вул. Бориспільська, 6. Простора, світла, 40 кв.м, розташована на 12 поверсі 17 поверхового цегляного будинку. Квартира з ремонтом, мебльована, присутня вся побутова техніка. Санвузол суміщений, балкон засклений. У будинку ОСББ, домофон, конс‘єрж. Поряд АТБ, Велмарт, дитячі садки та школи, вдала транспортна розв‘язка, у дворі дворівневий підземний паркінг з охороною. 55000$ БЕЗ КОМІСІЇ!

Бориспільська вул., 6

Без комісії продам міні-двушку вул. Бориспільська 6, Дарницький район, Нова Дарниця. Будинок монолітно-каркасний, цегляний, 2008 року. 7/17. Площа 41 м. Перепланована однокімнатна: 2 маленькі кімнатки і велика кухня-вітальня. Залишаються вбудовані меблі і техніка. Вікна виходять у двір. Місце зручне для життя. Поряд АТБ, Велмарт, дитячі садки та школи, вдала транспортна розв‘язка, у дворі дворівневий підземний паркінг з охороною. Первинні документи. 1 власник. Ніхто не зареєстрований. Чистий продаж. Ексклюзивний договір.

ексклюзив
Бориспільська вул., 6