вул. Боголюбова, 8

Продам 2-х кім. квартиру Соф. Борщагівка ЖК "СОФіЯ", вул. Боголюбова, 8 Будинок, теплий, цегляний, введений в експлуатацію в 2012 році, 4-й квартал. Житловий комплекс евро рівня. Приватна охорона у ЖК, відеонагляд Зручний підїзд, два ліфти, один вантажний Денний/нічний режим електролічильника Два великих балкона Бойлер на 80 літрів Меблі та техніка входять у вартість кв. Поруч знаходяться продуктові магазини "Сільпо" , "Фора", "АТБ" (5 хв. пішки) Також поруч "Нова Пошта" , фітнес клуб з басейном "Софія Спорт", різні кафе, аптеки і все що потрібно для комфортного проживання, не виїзджаючи з району ЖК. По суботах поруч з будинком, проводиться ринок-ярмарок Поруч зупинки маршруток в сторону просп. Перемоги та в сторону Теремків На вулиці багото різних дитячих майданчиків та спортивних майданчиків: міні футбол, волейбол, теніс, баскетбол Зручний виїзд на Велику Кільцеву дорогу, а там поряд "Столичний ринок", "Епіцентр", ТРЦ "Республіка", NOVUS, АШАН та інш. станція метро "Житомирьска" - 6 км. , "Теремки" - 7 км. Швидкісний трамвай (станція "вул.Григоровича-Барського" - 2 км. Поряд поліклініка, школа, дитячий садок Готовиі оформити продаж через програми іпотеки. ПРОПИСАНИХ НЕМАЄ!

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 8

Продається 1-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, за адресою вул. Боголюбова 8 Знаходиться на 2 поверсі 12-поверхового будинку. Площа квартири - 41 кв.м, з житловою площею 20 кв.м. Особливість цієї квартири - індивідуальне опалення, що гарантує комфорт та економію. Ця нерухомість доступна за ціною 52 000 $. Прекрасна інфраструктура в районі забезпечить вам все необхідне .

Боголюбова вул., 8

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Квартира полностью укомплектована мебелью и бытовой техникой. Одним словом эту квартиру можно купить, надеть тапочки и сразу жить или сдавать в аренду в полной комплектации! Другие преимущества опишем ниже: - территория комплекса и вокруг нее – уже давно заслужила высокую оценку жителей и известна каждому покупателю; - хороший вид из всех окон квартиры, которому не мешают высотные дома и нет никакого шума от проезжей части; - очень теплый дом с приятными соседями, а на входе всегда встречает консьерж; - комфортный 6-й этаж, «золотая середина» и при этом в доме два лифта; - зонирование пространства квартиры это ее плюс. Достаточно мест хранения и нет никаких лишних углов. Приветливая прихожая плавно переходящая в кухню – гостиную, совмещенный санузел, отдельная спальная комната и очень просторный и утепленный балкон с отоплением. - водяной подогрев полов в ванной комнате и электрический при входе в квартиру; - отопление и горячая вода обеспечены двухконтурным газовым котлом, все коммуникации централизованные по обычным тарифам; - в стоимость квартиры входит бытовая техника, мебель и даже полная комплектация посудой и другой бытовой необходимостью; Собственник квартиры один, никто не прописан и никаких дополнительных налогов, комиссий или скрытых платежей – это гарантия юридической чистоты сделки. Данная квартира идеально подойдет для проживания или для дальнейшей сдачи в аренду. Приходите на просмотр и Вы не останетесь равнодушными.

ексклюзив
Боголюбова вул., 8
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без %. Якість,Стиль,Сучасність-то про неї,Вашу нову оселю. Яка знаходиться за адресою: Софіївська Борщагівка Вулиця Боголюбова 8 ЖК Софіївська Слобідка Квартира дуже гарна, повністью укомплектована. Теплапла підлога в кухні і ванній кімнаті. На кожному поверсі є кондиціонер. 1 поверх:прихожа, туалет,кухня,вітальня. 2 поверх: 2 кімнати(з дитячої вихід на балкон),ванна кімната, гардеробна(може бути як кладова,як кому більше подобається). Індивідуальне газове опалення. Квартира тепла і затишна. На території комплексу є абсолютно все для Вашого комфортного проживання. Документам більше 3 років. Можливий продаж по програмі ЄОселя,компенсація втраченого житла. Звертайтесь При відсутності звязку пишіть,телефонуйте у вайбер або телеграм.

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 8

Продається кваритра в новому будинку ЖК "Софіївська Слобідка". Зручне планування: коридор, кухня з виходом на балкон, роздільний санвузол, та дві окремі кімнати. Меблі та техніка залишаються майбутнім господарям. Індивідуальне газове опалення. Розвинена інфраструктура: поруч є продуктові магазини, аптеки, кафе, ресторани, дитячі майданчики, школа та дитячий садок. Хороша транспортна розвязка, до ст.м. "Житомирська" 15 хв.

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 8

Квартира 3-кімнатна з шикарним видом в софіівській Борщагівці вул. Боголюбова 8. На 10 поверсі 12-поверхового будинку. Продається від власника. Гарне планування. Два балкони. Кухня 10 м2. Є кладовку. Два санвузли. Гарні сусіди, Консьєрж, гарна прибудинкова територія для прогулянок. З ріелторами не співпрацюємо.

власник
Боголюбова вул., 8

Продам свою затишну однокімнатну квартиру на вулиці Боголюбова 8 на 12 поверсі 12 поверхового будинку, з шикарним краєвидом на Київ, загальна площа 43 кв.м. Перший власник. Кімната простора, 20 метрів, кухня реально велика, майже 14кв.м, коридор та ванна кімната по 4кв.м, балкон 3кв.м. Будинок зданий у 2013, обжитий, теплий. Взимку при вимкненому опаленні температура не опускається нижче 17. Свій котел, бойлер, ванна тепла підлога, кондиціонер, на кухні є 3х фазне підключення, посилена проводка, заведено 8 кіловат. Хороші вхідні двері з гарними замками. Меблі і техніку при необхідності можу залишити, що обговорюється. Є комора з вікном та стелажами, прямо за стіною кухні, обговорюється окремо. Будь-які питання телефоном. Продаж тільки за готівку!

власник
Продам 1кім видову квартиру ЖК «Софія» Боголюбова 8

Продаж 1-к квартири в ЖК Софія с. Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова 8 Квартира розташована на 4 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа 42м Квартира у власності більше 3х років. Простора, світла квартира. Продається з меблями і технікою. У квартирі індивідуальне газове опалення, двоконтурний котел. Квартира знаходиться у зручній локації з розвиненою інфраструктурою - в пішій доступності супермаркет, кавярні, аптека,салони краси,господарські магазини,нова пошта, Укрпошта,школа,садок. Поруч зупинка маршруток,до найближчої станції метро Академмістечко, Житомирська 20 хвилин. Поруч ЖК Софія Резіденс, Щасливий, Волошковий. Ціна 55.000$ КОМІСІЯ 3% 09*********62

Продаж 1к-квартири в ЖК Софія

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка