вул. Боголюбова, 20

Продаж квартири ЖК Софія, вул. Боголюбова 20, поруч центральна алея ЖК. Будинок повністю заселений і обжитий. Квартира розташована на 8 поверсі 11 поверхового будинку. Квартира має вдале планування, є все необхідне для комфортного проживання. В квартирі встановлений 2-х контурний газовий котел. Є лічильники на газ, воду, електроенергію. Гарне місцерозташування, поруч зупинка, багато магазинів, супермаркетів, є все необхідне і навіть більше.

Боголюбова вул., 20

Пропонується до продажу чудова 1 - кім. квартира. Локація: вул. Боголюбова 20, ЖК Софія Сіті, Софіївська Борщагівка. Поверховість 3/11 Загальна площа - 45 кВ.м В квартирі встановлений 2-х контурний газовий котел. Є лічильники на газ, воду, електроенергію. Мінімальне оформлення ( документам більше 3-х років) Квартира має вдале планування, є все необхідне для комфортного проживання. - Кухня укомплектована меблями та необхідною побутовою технікою - Спальня укомплектована диваном, двоспальним ліжком, комод. Потужна інфраструктура та транспортна розвязка. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка -20 хвилин до центру міста Києва, метро. Зупинка громадського транспорту - в пішій доступн6гості. Запрошую на перегляд, у зручний для Вас час! З повагою, Людмила Бабенко.

Боголюбова вул., 20

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Велика однокімнатна квартира площею 53.3 м2 з якісним ремонтом в гарному стані. Повністю укомплектована меблями і побутовою технікою. Все по лічильниках. Встановлено індивідуальне газове опалення. Лоджія сумістна з кухнею еркером. Територія комплексу під відеоспостереженням. Розвинута інфраструктура, комфортне місце для життя! • Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова, 20, ЖК Софія; • 2-й поверх з 10, • площа: 53,3\21,1\17,3; • ціна: 65800 USD Житловий комплекс «Софія» та ЖК «Софія Residence» від Мартинова є повноцінними містечками європейського типу лише за один-два кілометри від Києва. Розташовані в екологічно чистому районі Київської області – Софіївській Борщагівці, вони ідеально підходять для комфортного проживання та роботи в столиці. Власні комунальні служби, розвинена інфраструктура, раціональні планування роблять купівлю квартири вигідною інвестицією у Ваше щасливе майбутнє, а преміум рівень житла в ЖК «Софія Residence» і наявність свого власного виїзду на столичну окружну — робить Ваше житло ще зручніше для життя. Телефонуйте!

АКТУАЛЬНО! Простора квартира 53 кім. в ЖК Софія Сіті. З ремонтом!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам гарну, велику 1-кімнатну квартиру в Соф. Борщагівці, ЖК "Софія Сіті", по Вулиці Боголюбова, 20. Дуже гарний комплекс. Поряд є все що потрібно для комфортного проживання. Квартира з цікавим рішенням облаштування зони для сну, та місцем для роботи на дому або навчання. Відокремлена спальна зона(двоспальне ліжко) від основної кімнати з розкладним, великим диваном. Гарний ремонт(робився для себе), з меблями та технікою. Є кондиціонер, штучний камін, телевізор, та все необхідне. Все на фото.

Продам 1 кім Квартиру з ремонтом.Вищневе.Соф. Борщагівка.Боголюбова

Продається велика 2-кімнатна квартира в ЖК Софія, по вулиці Боголюбова 20. Розташована на високому першому поверсі, під квартирою комерція. У квартирі залишаються всі вбудовані меблі. Відмінна інфраструктура: поруч супермаркети, поліклініки, школа, дитячий садок. Зупинка маршрутного таксі прямо на РК. 15 хвилин до метро Перегляди за попередньою домовленістю. Комісія 3%

Боголюбова улица, 20, Софиевская Борщаговка, Киевская 90000.0 USD

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка