вул. Бальзака, 6

Продається 4-кімнатна простора квартра з дизайнерським ремонтом в Деснянському районі. Пентхаус, видова. Перепланування. По факту дві великі спальні: одна на першому рівні, інша на другому. Два окремі санвузли на кожному поверсі, гардеробні кімнати. Засклені великі балкони. Є окрема столова зона, що переходить у кухню. Залишаються інтер"єрні брендові меблі та дорога техніка. Квартира під офоронною Сигналізацією. У вартість квартири входить також індивідуальне паркомісце на вулиці. Поруч розташований парк із набережною біля озера, річка Десенка та Торговий центр з продуктовим магазином. 2 санвузли. 2 великі балкони. Зроблений дорогий якісний ремонт, підлога натуральний паркет, двері скляні італійські, всі меблі знаменитих італійських та німецьких брендів. Спецпроект 2000-2005 рр; будинок 2004р., Н=2.56 м, біля дороги, гарний стан, підїзди охайні, 3 швидкісних ліфти "ОТIS", кодовий замок, консьєрж. 1-й поверх- нежилі приміщення, парковка - індивідуальне паркомісце. Поруч багато шкіл та дитячих садочків, магазинів, неподалік від будинку зупинка громадського транспорту, гіпермаркет"ГлобалVA", Десна. БЕЗ КОМІСІЇ!!!

ексклюзив
Бальзака Оноре вул., 6

На продаж пропонується світла та простора квартира, в тихому та спокійному районі столиці. Квартира з новим ремонтом, укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Дві спальні кімнати та велика вітальня. Має роздільний санвузол, засклений балкон, поруч є все необхідне, зупинка громадського транспорту,супермаркети,поруч озера та річка з пляжною частиною для купання та зоною відпочинку.Будинок 2004року , дуже теплий,має 3 ліфти.

Бальзака Оноре вул., 6

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 3-кімнатної просторої квартири з ремонтом та меблями. Будинок із утепленням. Двостороння. 2 балкони, один засклений (10кв.м), а другий (4кв.м) - незасклений. Доглянута простора квартира із сучасним ремонтом у стилі мінімалізм. Є лічильники води. 2 санвузли-гостьовий та хазяйський, паркетна дошка, натяжна стеля, підлога з підігрівом. Вбудовані шафи-купе. Біля будинку паркінг. Чудова інфраструктура: зручна транспортна розвязка, наземний паркінг, 2 супермаркети. Поруч дитячий садок і школа. Шикарний парк для прогулянок, зелений влітку і чистий взимку. Спецпроект 2000-2005 рр; будинок 2004р., Н=2.55 м, гарний стан, підїзди охайні, 3 швидкісних ліфти "ОТIS", кодовий замок, консьєрж, 1-й поверх- нежилі приміщення, парковка безкоштовна, поруч багато шкіл та дитячих садочків, магазинів, неподалік від будинку зупинка громадського транспорту, гіпермаркет "ГлобалVA", Десна G-821380

3-кімн. квартира з ремонтом, меблями. Оноре де Бальзака, 6
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Початок Троєщини, поруч "Мій парк" та озера. Бальзака вул. 4, 14/20-пов. будинку 100/55/12 кв.м, монолітно-каркасний будинок 2003 року. Видова на річку Десенка, до гарного пляжу 10 хвилин пішки. Світла та тепла квартира, ремонт робився для себе, залишається 2-і шафи-купе та вбудована кухня. Склопакети, великий балкон (на обидва вікна) засклений і обшитий, також є ще невеликий балкон із кухні теж засклений. Вхідні гарні металеві двері, на підлозі ламінат та кахель, змінювалася проводка, санвузол у кахлі та нова якісна сантехніка. Нормальне чисте парадне з трьома ліфтами є тамбур на 2 квартири. Первинний та "чистий" продаж (без подальшої купівлі). Через дорогу річка Десенка та зона відпочинку із чистими пляжами. Поруч торгові центри, дитячі садки, школи, фітнес-центр. Ціна 92000 у.о.

3-к 100 кв.м з євроремонтом Бальзака 6, будинок 2003р. Видова на Десну