вул. Ахматової, 35

🔥 Гаряча пропозиція! Пропонуємо Вам чудову 3-кімнатну квартиру по вулиці Ахматовій - Якісний ремонт та стильні меблі - Кухня з підігрівом підлоги - Поряд магазини, супермаркети, дитячі садочки та школи 💙💛 Співпрацювати зі мною Вам буде легко, комфортно та безпечно! До зустрічі на перегляді!

Ахматової Анни вул., 35

Продаю чудову квартиру на вул.Ахматової 4 поверх, повноцінні 2 окремі кімнати та кухня 15м. Дві лоджії, засклені. Два санвузли з ванною та душовою кабіною. Вбудовані шафи, в спальній кімнаті вбудована гардеробна. На підлозі паркет. Вбудована кухня, вся техніка залишається Квартира одностороння, вікна у тихий двір. Консʼєрж, відеоспостереження. Поруч розвинута інфраструктура, метро в 15 хвилинах ходьби. Будинок 2006 року, теплий, чистий. На все є лічильники Ключі на руках, перегляди по домовленості Є відеоогляд квартири

Ахматової Анни вул., 35

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

✅✅✅Продається затишна однокімнатна квартира✅✅✅ Загальна площа - 48 кв. м, житлова - 20 кв. м, кухня - 12 кв. м. Квартира розташована на невисокому поверсі доглянутого будинку. В квартирі виконаний ремонт, встановлені меблі та техніка, що необхідна для комфортного життя. Інфраструктура району добре розвинена: поруч розташовані школи, садочки та торгові центри. Зручна транспортна розвязка дозволяє швидко дістатися до будь-якої точки міста. Недалеко від будинку знаходиться парк , що створює додаткові можливості для відпочинку та активного дозвілля. Ця квартира готова до заселення та ідеально підходить для людей, які шукають комфортне житло в зручному районі міста.

Ахматової Анни вул., 35