вул. Антоновича (Горького), 72

Предлагается на продажу эксклюзивная 3х комнатная квартира в Классическом стиле - Ренессанс Без Комиссии ! Ремонт высокого уровня! На сумму 200000 евро Эксклюзивная Итальянская мебель, отделка, сантехника, Мрамор, дизайнерские люстры и предметы интерьера и многое другое. (Все оригинальное, не китайские копии, есть подтверждающие документы) ул.Антоновича (горького) 72 элитный кирпичный дом 2007г. 16 этаж 20 этажного дома, высота потолков Н-3 метра кухня студия + 2 отдельные комнаты (спальня, детская) 2 с/у с душевой кабиной и ванной, подогрев пола, гардеробная Отделка и сантехника от лучших Итальянских производителей: -Cielo Windsor -Arcade -Retro -Toga -Hommage -Carieston, Amour de Trianon -Manufactur -люстры Fausting Кухня: -встроенная кухня Tosca фабрики Martini Mobili -техника(холодильник и варочная поверхность MIELE, вытяжка BEST, мойка и смеситель Franke) Панорамный вид на Печерск и Костел. 3 лифта Отис, консьерж. Презентабельное парадное и этаж на кодовом замке. Двор на шлагбауме. В доме элитный ресторан Shah-Plov, рядом с домом супермаркет БИЛЛА, красивый сквер с фонтаном и большой детской площадкой, рестораном «Кувшин», Костел. В 5-ти минутах ходьбы - круглосуточный Мегамаркет, крупный Владимирский рынок, 2 центральные станции метро «Олимпийская» и «Дворец Украина», спортклуб, ТЦ «Олимпийский», *есть паркинг на 2 паркоместа (цена обсуждается) Цена 230000 дол. Эксклюзив Её нужно видеть своими глазами, звоните будем рады показать

можливий продаж по єОселя
Антоновича вул. (Горького), 72

Продам 2 кімнатнуї квартиру площею 72,6 кв.м. за документами, по факту площа більша (75 кв.м.) за рахунок лоджії террасного типу, яка в теплу пору року справжня кімната для відпочинку на повітрі з красивим краєвидом. Деталі по квартирі: - вул. Антоновича 72 - 14й поверх - S=75 кв.м. фактична - санвузол сумісний - стіни цегляні - теплий будинок - тип планування роздільний, кухня (без вікна), гостинна, спальна кімната, гігієнічна, лоджія засклена На мій погляд квартира в ідеальному стані враховуючи вартість за яку ми її продаєм. Телефонуйте домовимось про перегляд, по часу з 9:30 до 11:30 у будні, по дню на наступний день після розмови. Інші варіанти обговорюються індивідуально.

Антоновича вул. (Горького), 72

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії продам 5-6-кімнатну квартиру з ШИКАРНИМ видом на вул. Антоновича, 72 (Горького 72), Голосіївський район, поряд з метро Олімпійська. Цегляний будинок 2006 року. Спецпроєкт. Монолітно-каркасний. Бізнес-клас. Загальна площа квартири 164,1 м, житлова площа 109 м. 2 стояки. Гарне планування, яке дозволить втілити в життя будь-які задумки. Знаходиться на 7-му поверсі, висота стелі 3 м. Квартира використовувалась як офіс. У будинку консьєрж, відеоспостереження. Є підземний паркінг. Охайна прибудинкова територія. Без комісії для покупця. Ексклюзив. Співпрацюю з колегами - без дублювання реклами!

Антоновича вул. (Горького), 72
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії Пропонуємо до продажу простору 4-кімнатну квартиру площею 160 м ². Розташована у самому центрі Києва, по вул. Антоновича 72, у будинку з охороною, закритою територією та підземним паркінгом В квартирі: Три затишні спальні, де кожен член сімї зможе розслабитися та відпочити. Два санвузли для вашої зручності. Стильна кухня від Concreta Cucine, що обладнана технікою Miele вищого класу. Вітальня, де ви зможете збиратися всією родиною та друзями, насолоджуючись домашнім кінотеатром із плазмою 80”. Панорамні вікна з підігрівом підлоги, що дарують чудовий вигляд. Дитяча кімната від Savio Fermino, де ваша дитина почуватиметься як у казці. Система кондиціонування Daikin, очищення води, бойлер – все для вашого комфорту. Відеодомофон та сигналізація для вашої безпеки. Італійські люстри Baby Italy створять атмосферу затишку та розкоші. Всі меблі в квартирі - італійські, від відомих фірм Altamoda та Concreta Cucine. Квартира оформлена в дизайнерському стилі арт-деко, який підкреслить ваш статус та смак. Є паркувальне місце у підземному паркінгу

Антоновича, 72

Продаж 3-х кімнатної квартири в класичному стилі з дорогим та якісним ремонтом. Вулиця Антоновича (Горького), 72, новий будинок 2007 року. Загальна площа квартири 110м2, знаходиться на 16-му поверсі, висота стелі 3м. Квартира складається з 2-х спалень, кухні-вітальні, 2 с/в (є ванна та душ), 2 гардероби. Дорогий авторський ремонт із використанням якісних матеріалів: мармур, паркетна дошка. натуральний камінь; якісні авторські меблі з Італії. У будинку є консьєрж, ремонт на поверсі, відеоспостереження. Відмінна локація Центр міста, поряд з Олімпійським, піша доступність до всієї необхідної інфраструктури: магазини, ресторани, школи, садки тощо. Додатково пропонується велике подвійне паркомісце. Вартість продажу 80 000 євро.

Пониження ціни! Без% Антоновича (Горького) 72 3к 110м2 Печерськ

Ексклюзивна квартира в елітному будинку біля Олімпійського в центрі Києва. Квартира повністю укомплектована якісними меблями італійського виробництва ,виготовлені за ексклюзивним замовенням, і побутовою технікою від кращих виробників! У кухні красиві деревяні фасади, дизайнерський обідній стіл. Встановлені посудомийна машина, варильна поверхня, духова шафа, холодильник. Родзинкою квартири є кабінет. Квартира повністю готова до проживання! Елітний будинок, який розташований у центрі міста, має три ліфта, підземний паркінг, цілодобову охорону та консьерж сервіс. У дворі є безкоштовна парковка, дитячий майданчик. Підїзди охайні й доглянуті. Поруч парк, ТЦ "Олімпійський", ст. м.Олімпійська.

Продам 3-кімн квартиру  Антоновича (Горького), 72 Олімпійська Голосіїв

2-х кімнатна простора квартира в новому будинку з шикарною лоджією по вулиці Антоновича, 72 в Голосіївському районі, центр міста. Будинок: монолітно-каркасна технологія будівництва, цегла стіни. Висота стелі: 3м Дві роздільні кімнати, простора кухня, санвузол сумісний, технічне приміщення для прання, та просторий коридор з великою шафою купе. Лоджія з панорамними вікнами з видом на зелену зону. Всі необхідні меблі та техніка, залишаються в квартирі. Є паркомісце за хорошу ціну. Звертайтесь, заплануємо перегляд в зручний для Вас час! Гарного дня та мирного неба!

Розкішна 2кім, 100м на Антоновича, Велика Васильківська. Центр

Дворівневий пентхауз, дизайнерський стильний рнмонт. 1 поверх: велика вітальня -їдальня, кухня окрема, кімната, гардеробна, санвузол. 2 поверх: дитяча кімната, хазяйська спальня зі своїм санвузлом і гардеробна.Прекрасний вид на місто. Поруч з будинком зелений сквер з фонтаном, ресторан, супермаркет, Володимирський ринок, Мегамаркет, м. Олімпійська - 5 хв.

4к.квартира Антоновича 72 Голосіївський метро Оліипійська

Житлові комплекси у Київ