Продам простору трикімнатну квартиру в пʼятиповерховому будинку в м. Яготин по вул. Незалежності, 40( район Совхоз). Квартира розташована на 1 поверсі, загальна площа 73,60 кв. м., опалення індивідуальне, санвузол роздільний, є засклені лоджія і балкон. Квартира суха та тепла. Всі питання по телефону.

власник
Продам трикімнатну квартиру в м. Яготин

Однокімнатна кавартира в центрі міста у затишному районі ПТФ. Дуже затишний і тихий дворик з привітними сусідами. Квартира не углова, дуже тепла і суха. Має своє оплення , яке робилося в минулому році, квартплата не висока, навіть низька. Потребує ремонту, але придатна для проживанння. Рекомендую всім хто любить спокій і затишок.

Шевченко улица, 255, Центр, Яготин, Киевская 17000.0 USD

Увага квартира що виставлена на ОЛХ за 26000 і ця квартира 28700 - це різні квартири, різні адреси, і різний ремонт. Яготинська територіальна громада, бориспільського району, Київської області, продається житлова квартира з власним автономним газовим опаленням (без привязки до електроенергії, при наявності газу квартира буде обігріваться), на першому поверсі двох поверхового житлового багатоквартирного будинку, загальна площа квартири 43 кв.м. дві кімнати ізольовані зала прохідна. Санвузол сумісний з душовою кабіною та встановлено рукомийник. Поміняно вхідні двері, встановлено від парадного металеві, із квартири звичайні. Поруч з будинком є невеликий сарай з погребом ямою, в 5ти хвилинах пішки: центр міста, магазин АТБ, автобусна зупинка, парк, річка, дитячий садок, місцевий пляж для купання дітям.

Продаж Квартири В Місті Яготин, Район ПМК, Три Кімнати, Перший Поверх.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До Вашої уваги пропонується велика 3 кім. квартира в центрі міста Яготин, основні переваги: квартира знаходиться -поряд з озером "Іржавець", краєвидом яким можна насолоджуватися з ранку до вечора , власний дворик з бесідкою-качелою, мангалом де можна відпочити та насолодитись краєвидом, невелика земельна діляночка, гараж для автомобіля, в 4 хв. пішой ходьби знаходиться дитячий садок, будинок культури, супермаркет ФОРА, автобусна зупинка (маршрути по місту Яготин та до м. Києва ( кожні 1,5 год.) в 5 хв. ходьби знаходиться центральний парк з виходом до великого озера Супій, 6 хв. ходьби знаходиться супермрмаркет АТБ та адміністративні будівлі, в 10 хв. ходьби знаходиться школа та ще один чудовий парк. Характеристики квартири: загальна площа - 81 кв.м., житлова площа - 55 кв.м., кухня - 10,7, кім1- 11 кв.м., кім.2-12,5 кв.м., кім.3-31кв.м, санвузол-3,7кв.м, висота стелі - 3,07. Газове опалення, с/в сумісний, бойлер, інтернет, каб. телебачення, своя каналізація, асфальтований підїзд, мелалоплистикові вікна, квартира утеплена. Детальна інформація за тел. 09*********57, 09*********57 Антон

Продаж 3 кім. квартири в центрі Яготина поряд з озером. 81 кв.м.

на квартиру є відеоогляд на каналі ютуб - Роман Щербаков ! без комісії ! Пропонується для покупки квартира район "ПТФ птахофабрика" три кімнатна загальною площею 53,2 кв.м. житлова площа 39,1 кв.м. на другому поверсі двох поверхового цегляного будинку. Дах в будинку не протікає (про-що свідчить відсутність пятен на стелі квартири, ремонт неробився давно). На всі комунікації є лічильники, ГАЗ, Електроживлення, Водопостачання. В підїзд заведено швидкісний інтернет Квартира обладнана автономним газовим опаленням, сумісний санвузол, газова колонка для гарячої води, дві кімнати непрохідні зала прохідна, є можливість перепланування (стіни в середині квартири перегородочні не несущі). Встановлено металопластикові вікна 2 стікла 1 камера, двері та підлога деревяна. Під будинком є підвальне приміщення. Неподалік від будинку є: автобусна зупинку - курсує автобус до Києва та регулярні рейси по місту, магазин живої риби та продуктовий магазин, 500метрів до річки. В місті є школи, дитячі садочки, лікарня. Каналізація : центральна каналізація Кількість кімнат: 3 Висота потолка: 2,6 метра Загальна обща площа: 53,2 кв.м. Житлова площа: 39,1 кв.м. Матеріал будівлі (стіни): кирпич Неподалік є річка Этажность дома: 2 Підїзна дорога : асфальт Опалення : встановлено газовий котел Поверх квартири: 2 Електроживлення: 220 вольт (1 фаза)

Три кімнатна квартира - Автономне газове опалення

Київська область, Бориспільський район, місто Яготин. центральний район міста “РБК” продається три кімнатна квартира на третьому поверсі, дев’яти поверхового будинку, загальна площа 70.2 кв.м. у всій квартирі (окрім однієї кімнати) зроблено ремонт. Обладнано власне газове опалення квартири від настінного двох контурного газового котла, встановлено металопластикові вікна, квартира двох стороння, дві лоджії, всі кімнати ізольовані непрохідні. Туалет та ванна роздільні, повістю обкладені плиткою, стіни шпалери, стеля частково підшита гіпсокартоном, замінено електричну проводку. Будинок обладнано ліфтом, в під’їзді встановлено магнітний замок, в парадному зроблено ремонт, поруч з будинком є місце для паркування. Поруч з будинком є: дитячий майданчик, парк, стадіон, дитячий садок, школа 10 хвилин пішки, автобусна зупинка.

Три Кімнатна Квартира, Район РБК, 3 Поверх, Автономне Опалення

місто Яготин автобусна зупинка “Пролісок” (попередня назва Совхоз) продається трикімнатна квартира на першому поверсі п’яти поверхового будинку, квартира повністю утеплена як зовні так із середини, автономне газове опалення, всі кімнати ізольовані, велика лоджія з обладнаним підвалом, роздільний санвузол, повністю нова кухня якою ні-дня не користувались, металопластикові вікна, нові металеві вхідні двері, комбінована тепла підлога, меблі по індивідуальному замовленню (вбудовані), також залишається телевізор та холодильник, пральна машина, електричний бойлер для гарячої води, підлога паркет покритий лаком. У квартирі є все що потрібно для проживання. Стояк водовіддачі та водовідведення замінено на пластикові. Поруч з квартирою є дитячий садок, магазин фора, автобусна зупинка, аптека, парк, дитячий майданчик, річка, поруч з будинком місце для паркування авто. В квартирі залишається вся мебель та побутова техніка.

Квартира з ремонтом та усіма меблями, заходь та живи – район Пролісок

Продам 3-кімнатну квартиру в одноповерховому будинку, без ремонту. В місті Яготин р-н Козловщини. З усіма питаннями звертайтесь у повідомлення або за телефоном +38********85

власник
Продам 3-кімнатну квартиру

Продаю 2-кімнатну квартиру, Яготин Київської області. Відбувається ремонт у кімнатах, можете зробити все під себе. Прокладено нові труби та батареї , газ, встановлено двері, вікна. Є балкон, додаткова прибудова ( сарай). Місце під гараж, город. Окремий вхід від сусідів та можливість зробити окремий двір. Питання в приват. Ціна нерухомості невелика, кому треба все і зразу і за такі гроші, обдумайте і не турбуйте. Viber за номером.

власник
Продажа квартири 2-кімнатна. Ремонт. Яготин Київської області

Продам 2кімнатну квартиру! Кімнати роздільні! Квартира потребує сучасного капітального ремонту. В квартирі новий дврхконтурний котел і замінені вікна Steko також нові вхідні двері! Квартира знаходиться на першому поверсі сонячна сторона квартира тепла без цвілі!!!

власник

Продається трикімнатна квартира "хрущівка" 43,7 кв.м. Район ПМК, 1 поверх двоповерхового будинку. Квартира тепла, з автономним опаленням. Тихий затишний двір. Поряд зупинка громадського транспорту, близько до центру міста, магазинів, лікарні. Є невеличкий палісадник, де можна облаштувати собі місце відпочинку, погріб , підвальне приміщення. Всі питання за тел. 07******86

власник
Квартира м Яготин

Огляд квартири можна побачить ютуб канал - Роман Щербаков Місто Яготин, район "Цинс", продається двокімнатна квартира на пятому поверсі пятиповерхового цегляного будинку, по місцевому будинок називаємо "кооперативний будинок" територіально квартира знаходиться поруч з Яготинським професійно технічним училищем, загальною площею майже 50 м², у квартирі є: Автономне газове опалення, в квартирі потрібно робить капітальний ремонт, квартира двостороння не углова, з однієї сторони балкон з іншої сторони кухня і кімната, є можливість перепланування, санвузол роздільний будинок ліфтом не обладнаний. Неподалік є вокзал, базар, магазин. Каналізація : центральна каналізація Кількість кімнат: 2 Висота потолка: 2,62 метра Загальна обща площа: 49 кв.м. Житлова площа: 29,5 кв.м. Матеріал будівлі (стіни): кирпич Этажность дома: 5 Підїзна дорога : асфальт Опалення : встановлено газовий котел Поверх квартири: 5 Електроживлення: 220 вольт (1 фаза)

продається 2 кімнатна квартира

Популярні запити

Географія Яготин

Хочете дешево купити квартиру? Якщо ви вже визначилися що, де і за яку суму хочете придбати – просто чудово! Але є й ті, хто поки ще перебуває на стадії вибору населеного пункту. У Київській області є безліч гідних сіл, селищ і міст, в яких життя буде цілком комфортним. Що ж вибрати? Давайте дізнаємося, чи варто купити житло в Яготині на вторинному ринку.

Особливості життя в Яготині

Місто Київської області розташовано над річкою Супій. У 2011 році тут проживало близько 20 тис. чоловік.

Населений пункт досить віддалений від Києва, тому купити житло в Яготині навряд чи захочуть ті, хто планує працювати в столиці. Відстань до центру Києва - 112 км.

Якщо вас зацікав продаж квартир в Яготині на вторинному ринку, проте потрібно періодично бувати в мегаполісі, поїздка до столиці не доставить жодних проблем. Транспортне сполучення налагоджено добре: є і залізнична, і автобусна станції, тому в Яготині продаж житла цікавить багатьох.

Якщо купити квартири в Яготині, можна користуватися електропоїздами і добре економити на проїзді. Розклад по станції включає 2 поїзди далекого прямування та 11 приміських електропоїздів. Час у дорозі до столиці – 1,2-2,5 год.

До Києва можна дістатися:

  • на поїзді Харків-Одеса;
  • на поїзді Харків-Львів;
  • на електричках № 6803 і № 6825 (до ст. Київ-Волинський);
  • на електричках №№ 6805, 6809, 6813, 6815, 865О, 6819, 6823, 6821 (до ст. Київ-Пас.);
  • маршрутками й автобусами (від метро Бориспільська).

Тим, хто хоче тут купити квартиру, Яготин може запропонувати і автобусне сполучення з іншими населеними пунктами. До райцентру з Києва курсують маршрутні таксі від станції метро «Харківська» і з АС «Дарниця».

Якщо вас зацікавив продаж житла в Яготині й у вас є особистий автомобіль, зверніть увагу, що на околиці міста проходить автомагістраль E40М03.

Інфраструктура

Важливий момент у такому питанні, як продаж квартир в Яготині, – ціни. Вартість житла тут прийнятна: якщо не вистачає коштів на те, щоб придбати у столиці житло в новобудові від забудовника, можна купити квартиру в Яготині, де реально знайти недорогі 1-кімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні або 5-кімнатні житлові помешкання.

Перш ніж купити квартиру в Яготині, вторинний ринок потрібно добре вивчити. Найкраще вибирати варіанти в центрі, де присутня вся необхідна інфраструктура.

В Яготині є:

  • загальноосвітні школи;
  • технічне училище;
  • медичний коледж;
  • інститут;
  • спортивна школа та мистецтв;
  • лікарня;
  • магазини;
  • будинок культури;
  • кінотеатри;
  • декілька бібліотек;
  • пошта;
  • банки;
  • аптеки;
  • різні дитячі садочки.

Продаж житла в Яготині може зацікавити і тих, хто планує знайти роботу в цьому місті. Тут функціонують такі великі підприємства, як цукровий комбінат, молочний і хлібний заводи, торфопідприємство та ін.

Ті, хто обирає квартири Яготина, будуть раді почуту, що ця місцина має дуже мальовничу природу. Є парк, в якому люблять проводити вільний час жителі. Купити житло в Яготині можна і сім'ям, які мають дітей. Завдяки тому, що місто досить невелике, повітря тут значно чистіше, ніж в мегаполісі.

Крім вторинного ринку, квадратні метри в Яготині можна придбати в житловому комплексі від забудовника. У цьому випадку можна взяти іпотечний кредит на житло чи навіть придбати його у розстрочку, проте доведеться чекати ще декілька місяців до закінчення будівництва, звичайно, якщо мова йде не про купівлю житла в зданій новобудові.

Шукаємо житло по доступній ціні з ЛУН

Якщо вас зацікавив терміновий продаж квартир в Яготині, вторинка містить масу цікавих варіантів, побачити які можна на нашому ресурсі. Пошукова система ЛУН зібрала в одному розділі з інших сайтів пропозиції з продажу квартир в Яготині від господаря. Кожне оголошення, в якому пропонується купівля нерухомості, йде з фото. Також вказано, чи продається житло з ремонтом, на якому поверсі знаходиться квартира. Перейшовши на сторінку пропозиції, ви побачите планування нерухомості та стан, в якому знаходиться кухня, вітальня, дитяча, спальня.

Крім того, в оголошенні вказано контактний номер телефону хазяїна житла, в якого ви зможете отримати додаткові відомості – умови для укладення договору, можливість купівлі нерухомості з розтермінуванням,. З нами не проблема знайти і придбати вторинне житло недорого і без посередників!