Квартира знаходиться в сучасному комфортному житловому районі. Гарна інфраструктура, поруч садочок і школа. Через дорогу є парк з озером , дитячі майданчики та вольєр для вигулу домашніх улюбленців. Біля будинку супермаркети, нова пошта, ресторан. Також поруч місце для відпочинку Садиба ім. Пирогова. Двір облаштований, новий асфальт та газоном . Поруч стоянка та гаражний кооператив. Чистий підʼїзд Транспортне сполучення в будь яку точку міста . 2 підвали Труби замінені Середина будинку , тепла квартира , не сира Є лоджія Частково залишимо меблі.

Юності просп., 40

Продається 3х кімнатна квартира в центрі одного з кращихмікрорайонів міста Вінниця - Вишеньки, на проспекті Юності, поруч школа та садочок, непотрібно переходити дорогу. Затиштий двір з новим дорожнім покриттям. Сучасний ремонт, нова мідна проводка, ламінат, збільшена кухня, залишається пральна машина та кухня. Телефонуйте за деталями, запрошую на перегляд.

Юності просп., 11

Квартира в котеджному будинку із закритим двором та парковкою. Будинок цегляний утеплений пінопластом, індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел, радіатори по всій квартирі, пластикові вікна, лічильники на світло газ воду, всі міські комунікації, броньовані вхідні двері, стяжка підлоги штукатурка, вся проводка по квартирі, тв.інтернет. Вся інфраструктура, поруч мальовниче озеро, магазини, школи, садки, все, що потрібно для комфорту. Закритий двір безпека для вас і ваших дітей, та паркувальні місця для вашого автомобіля.

Юності 2-й пров., 20
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Прекрасна можливість придбати затишну 2-кімнатну квартиру на 11-му поверсі в житловому комплексі Prestige Hall на Вишенці! Автономне електричне опалення та новий сучасний ремонт.Розташоване поруч з Макдональдсом та центром мікрорайону, де є школи, садочки, лікарня, торговий центр та спортивний зал. Це ідеальне місце для комфортного життя! Не пропустіть свій шанс на неймовірне житло в серці Вінниці.

Юності просп., 16б

Сделанный капитальный ремонт ( для себя). Окна не на дорогу. Не угловая

Юності просп., 14

Продам квартиру на Юності. Квартира хороша під ремонт. Три кімнати роздільні , одна прохідна. Є кладова та балкон. Роздільний санвузол. Запрошуємо на перегляд.

Юності просп., 11

Продаж 3 кім.квартири на Вишенці. Капітальний ремонт. Кімнати окремі. Замінені труби, стояки, мідна проводка, сучасні батареї, пластикові вікна, зроблений капітально балкон. Квартира не кутова, на 2 сторони. Чудове місце розташування, поруч школа, садочок, магазини, тц. Телефонуйте домовимось про перегляд!!! Ольга АН ЕТАЛОН.

проспект Юності, 11

Новий обєкт на ринку нерухомості- світла, дворівнева 3-х кімнатна квартира з великою кухнею- студією Всі кімнати окремі, є два санвузли. Будинок збудований з червоної цегли та ззовні утеплений пінопластом та покритий короїдом. В квартирі індивідуальне опалення- двоконтурний газовий котел Тепла підлога на кухні, у санвузлі та коридорі. Зроблений стильний ремонт з якісних матеріалів.

Юності 2-й пров., 18

Продається чистова квартира в зданому котеджному будинку на 9 власників. Комфортний 2 поверх з сусідами, які майже всі проживають. Квартира обладнана індивідуальним газовим опаленням, теплою підлогою та зашліфованою стяжкою. Встановлені якісні, сучасні вхідні двері, зроблена розводка всіх комунікацій по квартирі. У дворі є паркомісця для авто, а з спальні відкривається чудовий вид на Вишенське озеро. Поруч розташовані парк, магазини, ресторани, школи та інша інфраструктура. Не пропустіть цю унікальну можливість стати власником такої чудової квартири!

Юності 2-й пров., 18

Продаж квартири на Вишеньці 1 кімнатна квартира з новим, сучасним ремонтом, меблями та побутовою технікою. Квартира в котеджі, 1 поверх 3-х поверхівки, новобудова- 51 кв.м., кухня- 17кв.м. Двохконтурний газовий котел, тепла підлога- економія коштів на комунальних платежах. Своя лаунжзона. Ви купуєте можливість мати свій дворик, не виходячи з квартири.

Юності 2-й пров., 16

У продажі 2-х кімнатна квартира за адресою проспект Юності. Квартира зручно перепланована, не кутова, кімнати на дві сторони, є гардеробна. В квартирі якісні деревяні міжкімнатні двері, доглянута паркетна підлога. Балкон утеплений зсередини. Автономне газове опалення забезпечує комфортну температуру повітря у вашому домі цілий рік. Капітальний ремонт робився 10 років тому, ви за власним бажанням можете просто освіжити і насолоджуватись життям в теплій і комфортній квартирі. В підвалі дві кладовки. Телефонуйте, домовимось про перегляд

Юності просп., 26

Квартира з хорошим якісним ремонтом, автономне опалення, тепла підлога.Повністю мебльована, є вся техніка, кондиціонер.Затишний район, поруч парк, школа садки, магазини, транспорт.є можливість арендувати гараж неподалік від дому

Юності просп., 75

Продам велику двохрівневу квартиру із якісним ремонтом у одному з найкращих районів міста. Невеликий будинок на два підїзди із закритою територією із охороною. Поруч вся інфраструктура: школа, садочок магазини та ресторани. Також є хороша кладовка на поверсі яка входить у вартість. Окремо можна придбати цегляний гараж біля підїзду. Запрошую на перегляд.

Продаж 3к квартири 119 кв. м на просп. Юності 6А

Продам 2-х кімн квартиру в ЖК Prestige Hall на Вишенці, вул. Юності 16. Можна під єОселю! Вдале планування: простора кухня, дві роздільні кімнати правильної форми, роздільний санвузол, гардеробна кімната, світлий квадратної форми коридор. Новий ремонт, автономне оновлення, тепла підлога в санвузлі. Гарний краєвид з кожного віконечка! Вся інфраструктура до 5 хв! Класна квартира по гарній ціні, телефонуйте!

Продам 2-х кімн квартиру ЖК Prestige Hall на Юності

Продаж квартири на Юності. Вся необхідна інфраструктура поруч з будинком.

Продаж 2к квартири 44 кв. м на просп. Юності 11

1-но кімнатна на Юності 16а. ЖК Престиж Хол. 3/11. Поруч Сільпо, Макдональс, аптекі, школа. 102100

Продам 1-но кімнатну квартиру на Вишеньці у новобудові 1143

Продається квартира в новобудові. Пластикові вікна, якісні вхідні двері. Котел, батареї, розводка електроенергії, лічильники. .Запрошую на перегляд.

Юности проспект, 16А, р-н Вишенка, Винница, Винницкая 65000.0 USD

Продаж дворівневої квартири на 2 провулку Юності з чудовим видом на озеро. Квартира чорнова, з індивідуальним опаленням, залізобетонне перекриття, всі міські комунікації, будинок утеплений. Перший рівень 64 кв.м, має кухню-студію площею- 20 кв.м з панорамними вікнами та видом на Вишенське озеро, дві великі спальні кімнати, гардеробну, санвузол з вікном. Другий рівень площею- 70 кв.м вільного планування. На другому рівні встановлені 3 фасадні вікна з видом на Вишенське озеро, встановлені 3 мансардні вікна. Вже розведена електрика, вода, каналізація, розведене опалення, встановлені радіатори та зроблена чорнова штукатурка. Встановлені якісні вхідні двері. Будинок зданий. Зручна локація відносно торгових об"єктів, об"єктів відпочинку та навчання. Запрошую на перегляд.

Юности 2-й переулок, 20Б, Вишенка, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Продається велика однокімнатна квартира в ЖК Престиж Холл, Юності 16Б, чорновий варіант. Загальна площа 51 м. кв., кухня -16, кімната- 24. В квартирі зроблена тепла підлога - кухня, ванна та коридор, балкони. Розведена електрика. Зроблені чистові роботи, стіни - чистова штукатурка. Квартира не кутова, 9-ий поверх з 11, гарний вигляд з вікна. Купувалась для себе, продається по причині зміни міста проживання. Прекрасне місце розташування, до транспорту 3 хв, поруч торгівельні центри S-mall, ТЦ Магігранд, садочок, магазини, ринок. Запрошую на перегляд в зручний для Вас час.

Юности проспект, 16Б, Вишенка, Винница, Винницкая 59000.0 USD

Продам унікальну квартиру на ринку нерухомості в престижному районі міста, в сучасному ЖК "Престиж Хол". Цікаве планування. Квартира в черновому вигляді. Проведена електоропроводка, електрокотел, встановлені броньовані двері. Будинок сдан в експлуатацію, частково заселений, працює ліфт.

Юности проспект, 16Б, Вишенка, Винница, Винницкая 47000.0 USD

Продам унікальну квартиру на ринку нерухомості в престижному районі міста, в сучасному ЖК "Престиж Хол". Цікаве планування. Квартира в черновому вигляді. Проведена електоропроводка, електрокотел, встановлені броньовані двері. Будинок сдан в експлуатацію, частково заселений, працює ліфт.

Юности проспект, 16Б, Вишенка, Винница, Винницкая 66000.0 USD

Чудова, панорамна квартира з можливістю обладнати прекрасну терасу. Чорнова, зроблена розводка електроенергії, електроопалення, висота стелі 3м, великі панорамні вікна. Документи готові до продажу. Можливо під кредит. 98801

просп. Юности, 16Б, Вишенка, Винница, Винницкая 65000.0 USD

Продам чистову квартиру в зданому котеджному будинку. Комфортний 2 поверх. Сусіди майже всі проживають. В квартирі індивідуальне газове опалення, зроблена тепла підлога та зашліфована стяжка, встановлені якісні, сучасні вхідні двері, зроблена розводка всіх комунікацій по квартирі. У дворі є паркомісця для авто, з спальні вид на Вишенське озеро.

Юности 2-й переулок, 18Б, Вишенка, Винница, Винницкая 72000.0 USD

Юности проспект, 16Б, Вишенка, Винница, Винницкая 87000.0 USD
1 - 24 з 68 результатів