Продаж 2км.квартири у новобудові ЖК Енергія. Загальна площа - 62,1 кв.м. Поверх 6 з 10, є ліфт. Квартира без внутрішніх робіт, будинок зданий, заведено усі комунікації. Кімнати роздільні, санвузол сумісний, є балкон. Ціна - 54000 $, без комісійних агенції. Додатково можна придбати гараж чи паркомісце у комплексі.

Енергетична вул., 5а

Ексклюзив! Квартира в зданому будинку , з документами. Квартира не кутова , світла . З кухні є вихід на простору засклену лоджію . В кімнаті є велика ніша .На підлозі залито стяжку . Телефонуйте , показ в зручний для Вас час.

Енергетична, 5

ЖК Енергія. Будинок зданий в експлуатацію в 2020 році. Сучасний проект. Є велика тераса площею 20 кв.м. Квартира в сирому стані після будівельників. Поштукатурено, зроблена стяжка під підлогу, вікна – металопластикові, вхідні двері металеві. В квартирі передбачено використання індивідуального газового опалення. Наявні лічильники на водо-, газо- те електропостачання. Повністю відокремлений внутрішній двір без доступу для автомобілів. Підземний автопаркінг з ліфтами та станцією зарядки електромобілів.

Енергетична-бічна, 5а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж чудової 2-х кімнатної квартири ЖК Квартал Енергія вул. Енергетична, 5 9 поверх 59.3 м2 * будинок класу комфорт з підземним паркінгом та відпочинковим парком * планування : 2 спальні, простора кухня, санвузол, коридор * відкритий французький балкон на кухні з красивим виглядом на місто * висота стель: 2.75 м * знаходиться на 9 поверсі із 10 * зданий під’їзд, тривають завершальні роботи * в квартирі: вікна, двері, стяжка, штукатурка стін * підведене світло, весною відбудеться подача води та можна приступати до ремонту * швидкісні ліфти преміум класу * двір закритого типу, вільний від машин * дитячі майданчики, зона відпочинку, мультифункціональні спортивні майданчики * підземний паркінг та гаражі Огляд в зручний час

Продаж 2-кім в Квартал Енергія

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири м.Тернопіль, вул. Енергетична - поверх: 5/12 - площа: 56 кв.м - індивідуальне опалення - стан після забудовника Пропонуємо вашій увазі 2-кімнатну квартиру. Ця квартира ще не має ремонту, але має практичне планування з окремими кімнатами. Вона розташована в сучасному житловому комплексі, який має великий дитячий майданчик та підземний паркінг. Розташування будинку- це ще одна перевага. Він знаходиться поруч з магазином АТБ та зупинками транспорту в усіх напрямках, а до центру міста 10 -15 хв. Не втрачайте можливості стати власником цієї квартири та придбати нерухомість за вигідною ціною. Здача будинку запланована на кінець 2023 року. Вартість: 48500$ 06******57

Продаж 2 кімнатної квартири, вул. Енергетична

Продається 2-кімнатна квартира еліт-класу без внутрішніх робіт.Загальною площею площею 90 м². Житлова площа 30.10 м², кухня 27.40 м². Квартира знаходиться на 7 поверсі 11-поверхового цегляного будинку на Енергетичній бічній вулиці, у Старому парку, місто Тернопіль.Гарне планування:кухня-студія та дві окремі кімнати.Сучасний житловий комплекс з усіма зручностями:паркінг, підземний паркінг, закрий двір, дитячий майданчик, зона відпочинку, спортивний майданчик, будується школа. Не втрачайте шансу на комфортне житло у центрі міста! Зателефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд!

Энергетическая улица, 5, Тернополь, Тернопольская 74000.0 USD

Прохання писати на вайбер Ближній центр. Якісний будинок престиж класу. Деталі по телефону.

Энергетическая улица, 5, Центр, Тернополь, Тернопольская 40000.0 USD

Простора 2 кім. квартира в районі Кемпінгу з гарним ремонтом, частково залишаються меблі й техніка. Працює індивідуальне газове опалення, підігрів підлог, є кондиціонер. Якісна вода з свердловини. При вході в квартиру зроблено тамбур з сусідами. Працює ліфт. Також є підвал, заг. площею 6 кв.м. Поряд будинку знаходиться школа, дитсадок, дитячі майданчики. Неподалік магазин, зупинка громадського транспорту. Площа 63кв м + 6 кВ м підвал Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-901-367-DR.

Энергетическая улица, 23А, Газопровод, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на Квартал Енергія. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Тернопіль, Енергетична, 5. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 1 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в Квартал Енергія можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2022 року. Забудовник - ПрестижБуд.

Энергетическая улица, 5, Тернополь, Тернопольская 48075.0 USD

Чудове місцерозташування .Будинок зданий. 11 поверх 11 пов. будинку.Розвинута інфраструктура. Квартира не кутова, на 2 сторони.Повністю замінено проводку.Встановлено індивідуальне опалення. Тепла підлога всюди, крім спальні .Санвузол з ремонтом. Бракує лише рукомийника.Меблі на кухню замовлені і частково проплачені.Працює пасажирський і вантажний ліфт. Підключені всі комунікації. Реальним покупцям торг.

Энергетическая улица, 5А, Центр, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається чудова квартира, поруч з центром у тихому місці. Встановлене індивідуальне опалення, підігрів підлоги, зроблена електрика, гарне планування. Дзвоніть. Ключі! Послуги оплачує продавець!

Энергетическая улица, 5, Центр, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD

Продається простора 2 -х кімнатна квартира 63,4 кв.м. На 5-му поверсі. Одне з найкращих планування в комплексі, цегляний будинок. Усі кімнати окремі, гардеробна, велика об’єднана лоджія. Не кутова. Вид у двір (південна сторона). У зданій секції, можна приступати до ремонту. Можливе оформлення по програмі єОселя або Перепис по дольовій/ переуступка. Сучасний житловий комплекс з усіма зручностями (паркінг, підземний паркінг, закриті двори, дитячі майданчики, зони відпочинку, спортивні майданчики, школа та багато ін., )

Продається 2-ох кімнатна квартира, р-н Старий парк, вул.Енергетична

2кімн. Квартира в.Енергетична (кемпінг), новобудова, 63м. 12м кухня ,індивідуальне опалення ,розводка води та каналізації, шпаклювання, підвісні стелі, дорогі дубові міжкімнатні двері ,плитка на балконах. Ремонт не завершений. Планування двостороннє, світла,суха квартира. Ціна 46т.євро! У власності більше 3роки ,без податку! Без агентської комісії! Всім миру та добра!

власник
Продам власну 2к. В новобудові ,в Енергетична, і/о , поч.рем. дуб двер

Продаж 1 кімнатної квартири у Житловому комплексі Енергія, по вул.Енергетична ! Новобудова, цегляний будинок, утеплений. Квартира дуже затишна, зроблено євроремонт, індивідуальне опалення Гарна прибудинкова територія з дитячим майданчиком, підземний паркінг. Зручна локація.

Продаж 1 км.квартири у ЖК Енергія .

Продається простора 2 -х кімнатна квартира 63,4 кв.м. На 5-му поверсі. Одне з найкращих планування в комплексі, цегляний будинок. Усі кімнати окремі, гардеробна, велика об’єднана лоджія. Не кутова. Вид у двір (південна сторона). У зданій секції, можна приступати до ремонту. Можливе оформлення по програмі єОселя або Перепис по дольовій/ переуступка. Сучасний житловий комплекс з усіма зручностями (паркінг, підземний паркінг, закриті двори, дитячі майданчики, зони відпочинку, спортивні майданчики, школа та багато ін., )

Продається 2-х кімнатна квартира в ЖК Енергія, вул. Енергетична

Продаж 3-и кімнатної квартири Квартал Енергія.,вул.Енергетична 7/10ц.,77м2.,дім на здачі(кінець 2024р.).,гарне планування,панорамне засклення вікон.Поряд зупинка,супермаркет «АТБ»,до Центру міста 7хв. Ціна 57500$,нижче як у забудовника. Огляд за попередньою домовленістю 09********79⁩ Тетяна

Продаж кваотири м.Тернопіль

Продається 3-кімнатна квартира ЖК Енергія, вул. Енергетична Новий цегляний будинок, вже введений в експлуатацію. Площа квартири 90.5кв.м. Сучасний проект, з великою терасою Закритий ЖК, без доступу авто на внутрішню територію. Вартість 906$ за кв.м. Підійде під іпотеку з єОселя! БЕЗ комісії!

3-кімнатна квартира в зданому ЖК Енергія на Енергетичній

Пропонується на продаж двокімнатна квартира по вул. Енергетична (Кемпінг). Виконаний ремонт в сучасному стилі та з високоякісних матеріалів. Встановлено індивідуальне опалення. Розташована на 3му поверсі. Поряд будинку є парковка. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-852-744-LX.

Продаж 2 кім квартири на Кепнгу

Продається простора двокімнатна квартира в новозбудованому житловому комплексі. Квартира площею 89 м.кв,, розташована на сьомому поверсі. Сира, зроблено розводку під теплу підлогу. Будинок класу бізнес, збудовано з керамічної червоної цегли, ззовні утеплений пінополістиролом. Закрита територія.

Продаж 2к квартири 89 кв. м на вул. Енергетична

Продається простора 2 -х кімнатна квартира 56,2 кв.м. На 6-му поверсі. Одне з найкращих планування в комплексі, цегляний будинок. Усі кімнати окремі, роздільний санвузол (дає можливість різних видів перепланування), панорамно засклений балкон. Не кутова. У зданій секції, можна приступати до ремонту. Можливе оформлення по програмі єОселя або Перепис по дольовій/ переуступка. Сучасний житловий комплекс з усіма зручностями (паркінг, підземний паркінг, закриті двори, дитячі майданчики, зони відпочинку, спортивні майданчики, приватна школа та багато ін., )

Продається 2-ох кімнатна квартира, р-н Центр по вул.Енергетична

Продається 2-кімнатна квартира еліт-класу без внутрішніх робіт.Загальною площею площею 90 м². Житлова площа 30.10 м², кухня 27.40 м². Квартира знаходиться на 7 поверсі 11-поверхового цегляного будинку на Енергетичній бічній вулиці, у Старому парку, місто Тернопіль.Гарне планування:кухня-студія та дві окремі кімнати.Сучасний житловий комплекс з усіма зручностями:паркінг, підземний паркінг, закрий двір,дитячий майданчик, зона відпочинку, спортивний майданчик, будується школа. Не втрачайте шансу на комфортне житло у центрі міста! Зателефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд!

Продаж 3к квартири по вул.Енергетичній

Географія Тернопіль