Продам 3-кім.квартиру, пр.Л.Свободи, м.Олексіївська 5 хв. Квартира розташована на 3-му поверсі, косметичний ремонт.

Людвіга Свободи просп., 37

Продам власну квартиру. Теплі поли на балконі та у ванній кімнаті. За більш детальної інформації дзвонить або пишіть.

власник
Цілиноградська вул., 58б

Продається затишна 2-кімнатна квартира площею 55 м2 на вул. Домобудівна, Олексіївка, Шевченківський район. Метро Перемога знаходиться у пішій доступності. Квартира розташована на 1 поверсі 9-поверхового будинку. Житлова площа складає 30 м2, кухня – 16 м2. Квартира з ремонтом, дуже світла та тепла. Використані лише дорогі та якісні матеріали. Закрита територія будинку забезпечує своє паркування. Будинок розташований в районі з максимально розвиненою інфраструктурою, що включає продовольчі магазини, супермаркети, торгово-розважальні центри, дитячі садки, школи, поліклініки, паркову зону, метро і багато іншого. Це відмінний вибір для тих, хто шукає комфорт, затишок та новий рівень життя. kn.ua/r/123665 ; ID объекта - RE-123665

Домобудівельна вул., 9
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-кімнатна квартира у новому житловому комплексі "Дует" на вулиці Цілиноградська, Олексіївка у Шевченківському районі. Відстань до метро "Олексіївська" лише 3 хвилини пішки. Квартира знаходиться на 2-му поверсі 21-поверхового будинку, який повністю заселений. Загальна площа квартири – 100 кв.м., житлова площа – 70 кв.м., кухня-вітальня – 14 кв.м. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: магазини, супермаркети, дитячі садки, школи, поліклініки. Є-Відновлення. Готові до Ваших пропозицій. kn.ua/r/123121 ; ID объекта - RE-123121

Цілиноградська вул., 58  Б

Продається затишна 1-кімнатна квартира площею 37 м2 на вул. Домобудівна, Олексіївка, Шевченківський район. Метро Перемога знаходиться у пішій доступності. Квартира розташована на 3 поверсі 9-поверхового будинку. Житлова площа складає 20 м2, кухня – 9 м2. Закрита територія будинку забезпечує своє паркування. Будинок розташований в районі з максимально розвиненою інфраструктурою, що включає продовольчі магазини, супермаркети, торгово-розважальні центри, дитячі садки, школи, поліклініки, паркову зону, метро і багато іншого. Це відмінний вибір для тих, хто шукає комфорт, затишок та новий рівень життя. kn.ua/r/122630 ; ID объекта - RE-122630

Домобудівельна вул., 11

Квартира в отличном состоянии. 2-минуты от метро Проспект Победы. Сделан капитальный евроремонт. Отскоблили до бетона и выбросили все старье. Ремонт сделан из современных материалов. В квартире остается абсолютно все. Никто не прописан.

Перемоги просп., 62г

Продам видовую квартиру с новым ремонтом, мебелью и техникой в ЖК Дуэт по ул. Целиноградская 58а, от надежного застройщика Жилстрой 2. В доме четыре скоростных лифта, 24часа консьерж- сервис, видеонаблюдение, подземный и гостевой паркинг, детская и спортивная площадка, магазины. Рядом метро Алексеевская, супермаркет, рынок, школы развития, садик, транспорт, Формат квартиры : спальня с балконом, большая кухня-гостиная, совмещенный санузел с ванной. Звоните! Сотрудничаю! єВідновлення.

можливий продаж по єОселя
Цілиноградська вул., 58а

ID Обєкта : 3Q49507 Продам 3 кімн. квартиру на пр. Перемоги, 71. Площа 65 кв. м. Поверх 9/9. Зроблего свіжий, сучасний ремонт. Залишається все, що є на фото: пральна машина, холодильник, 2 кондиционера, мебель, бойлер і т.д. Добре розвинена інфраструктура. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Перемоги просп., 71

ID Обєкта : 2Q49909 Продам 2 кімн. квартиру на вул Цілиноградська, 48В, ЖК Молодіжний. Поверх 14/16. Площа 79 кв. м. В квартирі виконан сучасний ремонт. Дуже зручне розташування, близькість до метро, супермаркетів, аптек, відділень банків. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Цілиноградська вул., 48В

Продам 2к квартиру. Вул. Ахсарова, 13. 12 поверх, тех.поверх капітально відремонтований. Площа 46, кухня 6. Ремонт 2021 року, з 2022 ніхто не живе. У квартирі залишаються меблі, техніка. Теплий пол у коридорі та ванній. Електро плита, духова шафа, посудомийка, холодильник, бойлер, пральна машинка. 43500$ торг доречний, слухаємо пропозиції. Евідновлення. 0679591357 Євгенія АН Крафт

Ахсарова вул., 13

ID Обєкта : 1Q47688 Продам квартиру в зданій новобудові на виході з метро Перемоги, ЖК Черемушки, за адресою — проспект Перемоги, 65г. Загальна площа – 50 кв.м., поверх – 3/18, секція 2. Вся інфраструктура поряд. Квартира в будівельному стані, виконано перепланування, поміняно вікна. Повний огляд новобудов на сайті ei.in. ua Підписуйся на наш бот t.me/Kharkivestate_bot повідомить Вас про всі нові об’єкти за Вашим запитом.

Перемоги просп., 65Г

ID Обєкта : 1Q48894 Продам 1 кімн. квартиру на вул. Цілиноградська, 58Б, ЖК Дует. Поверх 6/20. Площа 50 кв. м. Будинок зданий у 2018 році, заселений. Формат квартири: кухня простора, спальня, передпокій, санвузол, балкон. У квартирі виконаний якісний ремонт, є всі необхідні меблі та техніка. У будинку цілодобовий консьєрж, 4 великі ліфти, нижній паркінг, свій двірник, прибиральниця, сантехнік, ОСББ. Прекрасна інфраструктура району. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Цілиноградська вул., 58Б

Продам евродвушку 53м2 в спальном районе Алексеевки, шикарным видом, рядом лес. Формат квартиры : спальня, кухня-гостиная с выходом на лоджию с панорамным видом, совместный санузел с ванной. Продается с мебелью и техникой. Инфраструктура вся в пешей доступности. Метро Победа 10минут, супермаркет Класс, Чудо, рынок, транспорт, школа, садик все рядом. Можно под єВідновлення! Звоните! Сотрудничаем!

можливий продаж по єОселя
Перемоги просп., 66к

ID Обєкта : 1Q48953 Продам 1 кімн. квартиру на вул. Цілиноградська, 58Б, ЖК Дует. Поверх 10/20. Площа 50 кв. м. Формат квартири: кухня-вітальня, спальня, санвузол. У квартирі виконаний ремонт: — стяжку від забудовника замінили більш якісною; -дорогі вікна, труби опалення та радіатори італійські; — тепла підлога по всій квартирі (Данія); — у спальні зроблено шумоізоляцію від сусідів — дорогі двері прихованого монтажу із звукоізоляцією; — тепла стіна у ванній замість рушникосушителя; — електрика з якісних матеріалів та за всіма правилами безпеки: з правильною розбивкою по групах та ПЗВ; — ідеально рівні та паралельні стіни та кути, максимальне відхилення 0.5мм, а значить, що меблі стануть ідеально; — продумана природна вентиляція в шафах та спальні; — нові вхідні двері; — на підлозі ламінат; — ванна встановлена, інсталяція Ремонт робився для себе з акцентом на якість, екологічність та безпеку. Є лічильники на воду та опалення. У будинку цілодобовий консьєрж, створено ОСББ, відеоспостереження в будинку та по периметру, під будинком нижній паркінг, дитячий та спортивний майданчики, зона відпочинку, магазини та кафе в будинку на 1 поверсі, стадіон, до метро 3 хвилини пішки. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Цілиноградська вул., 58Б

Продам 2 комн ул. Ахсарова, 3 Г Метро Алексеевская 59м2, 9/9, есть техэтаж Кирпичный дом 2014 года. Кухня-гостиная, спальня, 2 балкона, просторный санузел Цена 44500

Ахсарова вул., 3Г

Продам однокімнатну квартиру на Олексіївциі, біля метро "Перемога". Будинок розташований прямо за с/м "Класс", поруч і ринок, і вся сучасна інфраструктура В квартирі все є ( крім телевізора, хто його зараз дивиться - не знаю ))) Дзвоніть, домовимось на перегляд в зручний для вас час!

Перемоги просп., 60

Вашему вниманию предлагается квартира, которая была создана с заботой в каждой детали. Квартира находится в доме новой постройки от надежного, элитного застройщика Авантаж , с идеальным расположением. 5 минут от метро Алексеевская (100 метров). Квартира расположена на высоком первом этаже девятиэтажного дома. Дом построен в 2009 году из керамического кирпича по современным технологиям. Площадь объекта 50,2 м2 . Вход в квартиру охраняет надежная бронированная дверь. Далее вы попадаете в просторную прихожую , выполненную в светлых тонах . Справа находится санузел в 6м2, полностью в плитке, с установленной высококлассной сантехникой и всей необходимой техникой. В отопительный сезон теплый пол. Прямо следуя из прихожей вы попадаете в просторную кухню-студию в 18 м2 со встроенной кухонной мебелью и техникой , столом, выходом на теплый балкон с витражными окнами в котором расположена зона отдыха. Далее следует спальня в 16м2 в которой есть рабочая и спальная зона, установлен просторный шкаф-купе. По всей квартире выполнены ремонтные работы высокого качества , новая проводка , трубы, выровнены стены, потолки, уложена плитка , установлена вся мебель. В итоге сейчас есть зоны: - Для сна, с нормальной двухместной кроватью - Рабочая зона с подведенными розетками - Зона отдыха с диваном - Зона для готовки - Отличный санузел - Выделенная коридорная зона - Рабочая зона - Кладовая В квартире в комплекте идет следующие плюсы : - Кондиционер - Теплые пол в отопительный сезон. - Стиральная машина - Посудомоечная машина - Холодильник - Электрическая духовка с функцией СВЧ - Газовая плита на 4 конфорки - Вытяжка над плитой - Бойлер накопительный на 50 литров Квартира расположена в доме у которого ухоженные подъезды и этажи с современным ремонтом. Перед домом просторная, охраняемая, закрытая территория . Во дворе дома покрашены бордюры и сделана разметка для автомобилей. Район очень близок к центру. Рядом есть супермаркеты АТБ, Сильпо и др. Возможна продажа по программе "єВідновлення" и другие гос.программы. Чтобы записаться на просмотр - звоните.

Цілиноградська вул., 50е

Продаж 1-кімн. із. кв., Олексіївка, пр. Перемоги, 1/9, малогабаритка, 26/13/6, стан житловий. 13000. Швидкий продаж.

Перемоги просп., 74

Продам 2-комн.кв-ру м.Победа 5 минут, с капитальным ремонтом, хорошей мебелью, с бытовой техникой, хорошие соседи.

Проспект Перемога, 65

Квартира сухая и тёплая, расположена в частном секторе Алексеевки Продается с мебелью и техникой, заходите и живите Собственное отопление Газовая колонка Комнаты раздельные На окнах и балконе кованные решётки Из своего подъезда вход в убежище, где есть свой сухой подвал Узаконенный документально свой балкон с выходом на обратную сторону дома Тихое место, приличные соседи Хорошая транспортная развязка Во дворе беседка и мангал Вопросы по телефону эксклюзив

Армійський вїзд, 5

У продажу 1кімнатна квартира за 5 хвилин пішки від метро «Перемога». Квартира хорошого планування: простора кімната 20м2, прямокутний балкон, комфортних розмірів передпокій. Відмінний стан квартири: МПО, натуральний паркет, натуральна столярка міжкімнатна, засклений балкон. Є лічильники на воду. Квартира обладнана необхідними меблями та побутовою технікою, яка залишиться новим власникам-пральна машинка, холодильник, кондиціонер, бойлер. Перегляд за попередньою домовленістю, чекаємо на Ваші дзвінки

Перемоги просп., 66б

Продаем по программе Е! Хозяева в городе! Быстро без проблем и долгов! трехкомнатная квартира с добротным ремонтом для себя , сантехника, электрика, столярка, паркет - все ждет нового хозяина. Этаж второй, не будете зависеть от лифта. Комнаты раздельные, отличная гардеробная между комнатами.Метро три-четыре минуты, рядом школы, сад, магазины, рынок.Район супер! цена 43 для понимающих и любящих Алексеевку с ее чистотой, красивыми дворами, хорошими соседями - звоните 095-581-04-34

Ахсарова вул., 19

2к.кв. Олексіївка Вул. Ахсарова, 13 Метро 3 хвилини пішки. 1эт/12. З балконом. Квартира в хорошому стані, доглянута. У санвузлі свіжий капремонт. Встановлено бойлер. Вікна – металопластик. В іншому добротна косметика. Документи готові, власник у Харкові.

Ахсарова вул., 13

Продается комфортная гостинка в ЖК Алексеевские Акварели. Квартира находится на 2м етаже. Комплектация остается полностю. Метро в 5-ти минутах ходьбы. очень развитая инфраструктура. Рядом супермаркеты, рынок, аптеки, банки, кафе. Идеальный вариант как для жизни так и для сдачи в аренду. Звоните!!! Покажу в удобное. для Вас время! 0997100798 Кирилл

Цілиноградська вул., 54
1 - 24 з 51 результатів