Продаж 2к кв-ри в селі Тарасівка Фастівського району у Київській області, вул.Шевченко 8, на другому поверсі двоповерхового будинку. Загальна площа 44.4м, житлова 30.6, кухня 6. У квартирі було зроблено капітальний ремонт, все замінили: труби, сантехніку, електрику. Все робили для себе, дуже якісно. Ремонт новий, ніхто не жив. Вирівняли стіни, підлогу, штукатурка з сіткою,на підлозі якісний ламінат, подвісні стелі, стіни пофарбовані. Є кондиціонер. Нові сучасні меблі, диван, двоспальне ліжко, вбудована нова кухня. В ванній стильна сучасна плитка, душова кабіна, бойлер. Будинок дуже теплий. Невысокий поверх, зручно для сімей з дітьми, та для літніх осіб. Гарне місце розташування будинку- 2хв. пішки від ж.д. станції Тарасівка до метро Вокзальна. Поруч дитячий садочок, школа, клуб для гуртків з танців, численні сіткові магазини, нова пошта, дуже зручне місце з транспортною розвязкою. Є місце для паркування авто. Додатково є приміщення для зберігання речей, а також власне місце для відпочинку.

Шевченко, 8

Квартира знаходиться в с. Тарасівка, Київська обл., Фастівський район, вул. Шевченка 9 а. Загальна площа 85,5 кв. м., житлова площа 45,6 кв. м. Квартира з ремонтом . Через дорогу дитячий садок, школа. 600 метрів до залізничної станції. По всім додатковим питанням , прошу звертатись за телефоном.

власник

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Документи на руках. Можна заходити на ремонт! 46,7 м2 з паркомісцем Є з паркомісцем та власним двориком. Найкраща пропозиція за ціною та якістю! Власник без комісії. AURA VILLAGE – проект обєднає смарт-квартиру із заміським будинком. Спокійне, затишне місце за 10 км від Києва Боярка-Тарасівка, вул.Шевченка (поворот на Green Hill) Закрита територія, відеоспостереження, охорона 24-7 Загальна площа будинку 46 м2 біля будинку парко місце, зона барбекю Будинок збудований з газобетону, додатково по фасаду утеплений, дах покритий металочерепицею. Автономне опалення Асфальтований підїзд. Озеленення. Квартира без оздоблення, як на фото. Можемо зробити ремонт під ключ. Комплекс усі будинки збудовані. Виникли питання – дзвоніть. Тут на повідомлення не відповідаю.

Документи на руках! Будинок зданий. Власник: 47м2 з паркомісцем

Житлові комплекси у Тарасівка

Географія Тарасівка