Бориспільський район 13 км від ст. метро Бориспільська смт. Чубинське вул. Погребняка, буд. 14, секція 7 Двокімнатна квартира загальною площею 78 кв.м. на 1 поверсі 5 поверхового, якісного, цегляного будинку 2012 року побудови. Дві окремі кімнати 25 кв.м. і 19 кв.м., одна з утепленою і заскленою лоджією 4,3 кв.м., окремим санвузлом, кухнею-їдальнею 14 кв.м. і зручним передпокоєм. Висота стелі - 2,71 м і широкі цегляні стіни з внутрішнім утепленням і шумоізоляцією по всіх внутрішніх стінах та стелі під гіпсокартоном. В квартирі виконанні всі основні ремонтні роботи, в санвузлах встановлена ванна з литого мармуру Rock Design і підключений бойлер на 150 л. Підвісна стеля з гіпсокартону, чистова стяжка під фарбування або шпалери на стінах, рівна підлога і іспанський кахель на підлозі кухні, коридору і передпокою. Вікна Rehay, мідна електропроводка, двохрежимний лічильник, тепла водяна підлога в кухні та коридорах з терморегуляторами Danfoss. Все якісно, для себе. Залишились тільки оздоблювальні роботи. Можливість встановлення індивідуального опалення. Розвідний інтернет по всій квартирі. Респектабельний будинок з автономним опаленням, власним підземним паркінгом, яке по сумісництву і бомбосховище. Облаштована клумбами, дорослими дубами і дитячими майданчиком територія будинку. По сусідству - велика Фора і в 3 хвилинах пішки зупинка громадського транспорту до Києва. Поруч - чудовий заміський комплекс Едем серед дорослих дерев з альтанками, двома басейнами, рестораном, дитячими майданчиками, спортивними майданчиками. Ідеальна локація для комфортного життя поруч з столицею. Підходить під єОселю і єВідновлення.

Погребняка, 14

Продаж квартири однушки, вул. Заможна 9, Бориспільський район , селище - Мала Олександрівка неподалік метро Бориспільська, дім розташований поряд з водоймою та сосновим лісом. Також поруч є страусина ферма "Чубинський страус" Екологічно чиста зона, максимальне наближення до міста, зручна транспортна розвязка, раціональні та зручні планування, автономне опалення Теж близько знаходиться гіпермаркет "FOZZY" - 3 км Дві школи - на відстані від 2,5 км до 3 км Три дитячих садочки, ресторан "Козачок" Гіпермаркет "NOVUS" Квартира продається в чистому вигляді!

Заможна, 9

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Ви її знайшли! (Роздивимось ЄОСЕЛЮ) -У квартирі велика кухня, де можна готувати з розмахом, збиратися великою компанією і навіть залишити на ночівлю родичів та друзів) -Просторий хол дозволяє організувати місткі зони зберігання, що дозволить не нагромаджувати спальню масивними шафами. - Велика спальня спокійно розмістить величезне зручне ліжко та робоче місце. - Глибока засклена лоджія благає облаштувати зону релаксу. Це бінго - для любителів кальяну) Бонусом до квартири власний передбанник додається тільки на Вашу квартиру (плюс додатковий простір для зберігання) Будинок збудований у 2009 році з цегли (ОСББ). Прибудинкова територія, впевнена, викликає захоплення! Тут завжди знайдеться місце для паркування. У пяти хвилинах пішки велика нова Фора, Нова Пошта та інші необхідні організації. У квартирі є все необхідне, щоби заїхати і жити вже завтра. А головна краса в тому, що до метро Бориспільська лише 12 хвилин на транспорті. Якщо не вірите, запрошую Вас на перегляд за адресою селище Чубинське, вул. Погребняка 14 біля м. Бориспільська.

Погребняка, 14
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудова, світла квартира, в капітальному, теплому цегляному будинку, на комфортному другому поверсі. В квартирі присутня кухня, холодильник, газова плита, бойлер, пральна машина, диван, ліжко, шафа купе та велика гардеробна кімната. Будинок знаходиться в зеленій зоні, чистий та охайний підїзд, прибудинкова простора та прибрана з паркомісцями, поруч будівельний магазин та супермаркет Фора, дитячий садок та школа. До метро Бориспільська та Харківська 15 хвилин транспортом, до залізничної платформи 15 хвилин пішки. Документи готові до продажу! Торг при огляді вітається!

Яблунева, 14

ЄВРО-2к. квартира з ремонтом площею 80,5/63,3/17,2 м2. до КИЇВА та МЕТРО Бориспільська (16 км.)16 хв. на авто, ЖК Новосельцево с. Чубинське вул. Виставкова, 14, (с. Гора, с. Щасливе, с. Вклика Олександрівка). Відмінна, простора, світла, тепла квартира з сучасним ремонтом, яий був зроблений 2 роки тому, для себе, в ремонті використовувались якісні матеріали. В квартирі є всі небхідні меблі та техніка. Індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел. ВЕЛИКА кухня-студія+окрема спальня. ШИКАРНО розвинута інфраструктура: Чудова ТРАНСПОРТНА роз’язка , КИЇВ і МЕТРО 10 хв., поруч ЖД станція , 22 хвилини і ти на ЖД Дарниця, Аєропорт Бориспіль 8 хвилин, до Борисполя 10 хв., поруч дитячий садочок, школа, супермаркети, Нова пошта, Укр. Почта, перукарня, кафетерій, аптека, поруч ліс, природа , неподалік є озеро , кінний клуб Магнат та страусина ферма , через дорогу КЛУБ Едем з БАСЕЙНОМ, комплекс Кідев, виставковий центр і все що необхідно для комфортного проживання. Екологічно чиста місцевість, чисте повітря, тиша, природа та затишок , доброзичливі сусіди, близкість до Київа. Телефонуйте прямо зараз, організую швидкий перегляд та безпечну угоду.

Виставкова, 14

Продається простора 1 кімнатна квартира, Київська обл. с. Чубинське, по вулиці Яблунева,12. Квартира з площею 52м2, зроблений ремонт. Всі меблі з натурального дерева, тепла підлога. Поряд з будинком великий магазин «Фора», чудовий садок, багато дитячих майданчиків, амбулаторія(є лікарі), Нова пошта, Укрпошта, аптеки, магазини, салони краси, фітнес центр, Паркова зона(7хв). Інфраструктура: до зупинки 10хв(маршрутне таксі кожні 7хв, до м.Харківська(20хв). Також йде кожну 1-1.5 годину електричка(до зупинки 10хв пішки). До Києва 12 кілометрів.

можливий продаж по єОселя
Яблунева, 12

Без комісії для покупця Чубинське, вул. Ювілейна, буд.5. Ця квартира вражає своїм затишком та комфортом Площа 39 кв.м. ( кухня вітальня 15 кв.м. та окремо спальня кімната 14кв.м) Поверх 2/4 цегляного будинку 2016 року Квартира у відмінному стані, санвузол сумісний. Мебльована: два шафи-купе, ліжко, вбудована кухня та обладнана побутовою технікою. В будинку є підземний паркінг та місця для паркування у дворі, а також власна котельня. Навколо розвинена інфраструктура, з усіма необхідними закладами: супермаркет "Фора", магазини, аптеки, дитячий садок,амбулаторії, басейни, кафе, перукарні та дитячі майданчики. Також є багато зелені та чудової природи. у Чубинському красивий Ландшафтний заповідник, де ростуть 200 літні дуби та березовий гай. Прекрасне місце з чистим повітрям для прогулянок з дітьми, вихованцями, пробіжками, заняттями йогою і для людей похилого віку. Тихо, красиво та спокійно. Не втрачайте шанс на таке чудове житло! Спішіть зателефонувати та домовитися про перегляд. Ціна - 33000 у.о. без комісії для покупця

Ювілейна, 5

Без комісії для покупця Чубинське, у Бориспільському районі, вул Погребняка, 14. Ця квартира вражає своїм простором та комфортом, знаходиться на 5 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа становить 70 квадратних метрів, з житловою площею 38 кв.м, кімнати роздільні (19 кв.м + 19 кв.м), а кухня має площу 10,8 кв.м. Квартира у доброму житловому стані. Є засклена лоджія, санвузол сумісний. Мебльована та оснащена побутовою В будинку є підземний паркінг та місця для паркування у дворі. Навколо розвинена інфраструктура, з усіма необхідними закладами: супермаркет "Фора", магазини, аптеки, дитячий садок, амбулаторії, басейни, кафе, перукарні та дитячі майданчики. Також є багато зелені та чудової природи. Відмінне транспортне сполучення дозволить вам легко дістатися до метро, оскільки маршрутки ходять кожні 5 хвилин. Не пропустіть можливість придбати таке чудове житло! Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд. Ціна - 57000 у.о.

Погребняка, 14

Без комісії для покупців!!!! селищє Чубинське, вул. Погребняка,14, метро Бориспільська 20 хвилин Площа 52/20/12 кв.м. Поверх 2/5 цегляний будинок 2008 року будівництва, Квартира з ремонтом та гарним планування Продаж з меблями та побутовою технікою ПІДЗЕМНИЙ та наземний паркінги Розвинута інфраструктура, поряд школа, садочок, магазини, нова пошта та укр пошта, парк, заміська резиденція Kidev. амбулаторії, басейни, кафе, перукарні та дитячі майданчики у Чубинському красивий Ландшафтний заповідник, де ростуть 200 літні дуби та березовий гай. Прекрасне місце з чистим повітрям для прогулянок з дітьми, вихованцями, пробіжками, заняттями йогою і для людей похилого віку. Тихо, красиво та спокійно. Не втрачайте шанс на таке чудове житло! Спішіть зателефонувати та домовитися про перегляд. до Києва 10-15 хвилин на автомобілі, чудова пряма дорога без пробок та світлофорів, на громадському транспорті до найближчої станції метро Бориспільська до 20 хвилин їзди. Ціна 42000дол без комісії для покупця

Погребняка, 14

Без комісії для покупців!!!! селищі Чубинське, вул. Погребняка, буд. 14, метро Бориспільська 20 хвилин Площа 72/40/12 кв.м. Поверх 4/5 цегляний будинок 2008 року будівництва. Квартира в хорошому житловому стані, мебльована та обладнана побутовою технікою. ПІДЗЕМНИЙ та наземний паркінги Розвинута інфраструктура, поряд зупинка маршруток, школа, садочок, магазини, нова пошта та укр пошта, парк, заміська резиденція Kidev, амбулаторії, басейни, кафе, перукарні та дитячі майданчики у Чубинському красивий Ландшафтний заповідник, де ростуть 200 літні дуби та березовий гай. Прекрасне місце з чистим повітрям для прогулянок з дітьми, вихованцями, пробіжками, заняттями йогою і для людей похилого віку. Тихо, красиво та спокійно. Відмінне транспортне сполучення дозволить вам легко дістатися до метро, оскільки маршрутки ходять кожні 5 хвилин. Не втрачайте шанс на таке чудове житло! Спішіть зателефонувати та домовитися про перегляд. Ціна 58000дол без комісії для покупця

Погребняка, 14

Житлові комплекси у Чубинське

Продається 1-о кімнатна квартира в селі Чубинське Бориспільского района, вулиця Яблунева 8, з ремонтом, кухня студіо 16 кв.м, спальня 16 кв.м з відокремленим кабінетом, с/у, коридор, розкладні сходи з коридору на дах де є кладова 12 кв.м. Ціна в доларах 37000.Телефонуйте, всі подробиці по телефону

Продам 1-о кімнатна Чубинське

Продається БЕЗ КОМІСІЇ простора, світла, сучасна 2х кімнатна квартира в с. Чубинське, Київська область, Бориспільський район, зліва по трасі Київ-Бориспіль(12км відКиїва) вулиця Яблунева, 10. (По праву важается кращим домом у комлексі) обслуговуется ОСББ. 5ти поверхневий утеплений будинок 2011 года із червоної цегли.Є місце для розміщення колясок/велосипедів. Камера відіонагляду, домофон. 3 поверх. Загальна площа 54кв/стеля 3м(план схема на фото). Сусідів зовсім не чутно(зверху зовсім не живуть). Холодильник westfrost, витяжка gorengje, газ плита +духовка,кондиционер, reinford,пральна машина. По всім вікнам стоять жалюзі(день/ніч).Встановлені два фільтра магістральні для загальної води та + систма фвльтрації з чотирьох фільтрів(обратний осмос) для питної води на спец кран. Підвісна стеля з зорянимнебом(діоди),Спортивний уголок. Космет ремонту 3 роки. Меблі всі +двері,арочна +-60000грн, ванна+туалет 3 роки. Плата (з газом) за все літо 1300,зима 2000. Центральна каналізація, Електрика(е щіток у квартирі) ,Прибирання у підїзті та території, Газ, індивідуальне опалення(газовий котел в квартирі) водопровід (своя скважена в домі+дізельн генератор при вімкненні. Подвійна броньована дверь(3 міцних замка) Вікна на східну сторону, (чудові закати) Інфраструктура:до зупинки 10хв(маршрутки кожні 7хв до м.Харківська(20хв)/м.Лівобережна (по харківському шоссе) Також йде кожен 1-1.5 годину електричка(до зупинки 10хв пішки) Йде через Жд Дарниця(20хв)/Видубичі/Жд Вокзал.Можно пересідати на міську. Неподалік велика Фора,чудовий дітячий садочок, багато дітячих майданчиків,амбулаторія(є лікарь) , Нова пошта, укр пошта, аптеки та інші магазини,салон краси, фітнес центр, Паркова зона(7хв)відносно великий парк (Добовый заказник), парковий комплекс Кідев(ресторан/доміки/теніс/футбол) , страусина ферма(+міні зоопарк),притулок для ведмедів пляжний комплекс Едем з відкритим басейном, кінний клуб Магнат, Ожинова ферма, Сосновий ліс та маленьке озеро. В будинку є гараж, з ролетами(вхід з підїзду) паркомісця є в продажу.

2х кімнатна квартира дім 2011 р БЕЗ КОМІСІЇ (54м)с.Чубинське(12км від

Продаж 2 кімнатнтної квартири 76 м загальної площі , 36 житлова, 16м кухня. Евартира розташовага на 4/6 поверхового цегляного будинку по вулиці Яблунева, 12 у Чубинському . До Києва 10 км, м. Харківська Квартира повністю облаштована меблями та технікою. Продається з усім. Поруч будинку є магазини та супермаркет ,,Фора,,. До зупинки 5 хвилин пішки. Проживатимите в зеленій парковій зоні. Дуже гаино та екологічно

2 кімнатна  76 м в Чубинському на Яблуневій

Продам однокімнатну квартиру (42 м2) в с Чубинське, вул Яблунева, 12 ( траса Бориспіль-Київ) Квартира в будинку, який збудований 2012 року 7 й поверх 7 ми поверхового будинку (без ліфту) У квартирі: кондиціонер, пральна машина, бойлер, плита, витяжка, холодильник. Всі необхідні меблі: кухонний гарнітур, диван, окремо виділена дитяча (є стіл, шафа, дитяче ліжко) Вартість 22 000 (оформлення пополам) Квартира вільна до перегляду з 07.05.2024

власник
Продам однокімнатну квартиру с. Чубинське

Працюємо з бюджетними коштами та кредитними програмами. Село Чубинське, вулиця Яблунева, Бориспільський район. Продаж великої двокімнатної квартири загальною площею 85м.кв.. Дві просторі кімнати та збільшена кухня, два санвузли. Свіжий якісний ремонт, можливий продаж з усіма меблями та технікою. 3/4 поверх. Гарні чемні сусіди, приємне управління будинком. 77700$, торг. Можна під програму Єоселя. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Вадим. Телефон: 05********19 Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах.

Яблунева, можна під Єоселю.

Продам от Хозяина ! двухкомнатную квартиру Студио с раздвижной итальянской системой , кондиционер, стоит дорогой LG картина , очистительная система на воду стоит дорогая американская ,water boss , зеркальный холодильник 4 камерный LG , гидромассажный бокс в ванной, телевизор , в подарок кладовое помещение 8 м2 , между этажами . Заходи и живи От метро Бориспольская 10 минут на машине . В доме парикмахерская, кафе , магазины , аптеки, новая почта , укр почта , поликлиника, школа, открытый бассейн , рестораны , спорт клуб , По всем вопросам звоните, пишите в Viber, WhatsApp 05******09.

Продам от Хозяина !  47 квартиру

Продам квартиру 1-кімнатну, жк новосельцево, с. Чубинське 41.кв.м, розділена на дві кімнати, квартира з гарним ремонтом, газ, свій котел,(що дозволяє заощадити в зимовий період) дуже тепла, в комплексі своя скважина, в квартирі стоїть фільтрація води яку можна вживати, обішумка від сусідів, 15 хвилин до метро бориспільська. В комплексі все є що потрібно для життя, спортзал, кафе, магазин, поблизу через дорогу є басейн. В селі гарний краєвид, дубовий парк, свіже повітря. За кілометр є карєр, де також можна купатися. Більш детально за телефоном 09*********95 Микола.

власник
Продам квартиру 1-ну кімнатну

Продам ШИКАРНУЮ ДВУХУРОВНЕВУЮ квартиру с ремонтом 85.4м2 , ЖК Новосельцево Село Чубинское , Бориспольский район, Киевская область Квартира загальною площею 85,4 м2. Розташована на 9 поверсі. На поверсі додатково є невелика власна комора та комора у сухому теплому підвалі будинку. Квартира з ремонтом, меблями та технікою. Індивідуальне опалення – двоконтурний газовий котел. Тепла підлога на коридорі та кухні. На першому поверсі кухня-студія та ванна кімната, на другому – дві спальні та ванна кімната. Максимально розвинута інфраструктура : Чудова роз’язка , поруч ЖД станція , 23 хвилини і ти на ЖД Дарниця , поруч садочок , школа , супермаркети , Нова пошта , Укр. Почта , перукарня , кафетерій , аптека . В селі Гора : СТО, шиномонтаж , автомийка. Аєропорт Бориспіль 8 хвилин До Бориспіля 10 хвилин Поруч Ліс , Природа , неподалік є озеро , кінний клуб Магнат та страусина ферма , клуб Едем з басейном та Кідев . В самому садовому товаристві можна замовити домашній сир та випити козинного молока свіжого . Надзвичайна природа та затишок , мелодійний спів пташок та дружелюбні сусіди . Чекає свого власника . Телефонуйте в зручний доя Вас час , до зучтрічі з

Продам 2комн. Квартиру 85.4м2, РЕМОНТ 2022, ЖК Новосельцево, 15кмКиев

Продається 1-кімнатна простора КВАРТИРА 45 кв.м в ЦЕГЛЯНОМУ будинку в с. Чубинське 10 км від КИЄВА. Під будинком є підземний ПАРКІНГ для мешканців та місце для гостей Квартира має в власності ПАРКОМІСЦЯ на 1 АВТО з документами Квартира 45 кв.м на 1- му ВИСОКОМУ поверсі/4 поверхового будинку. Планування дуже зручне та опалення ІНДИВІДУАЛЬНА -(газовий котел) - кімната - 17 кв.м - кухня- 11 кв.м - лоджія - 8.6 кв.м - санвузол совм. Квартира укомплектована вбудованими меблями та оснащена технікою - духовка, витяжка, посудомийна машина та кондиціонер Квартира в гарному стані зайти та жити. Право на власності квартири - більше 3-х років Інфраструктура розвинена: магазини, маркет,школа та дитячій садочок, зупинка на КИЇВ БУДИНОК має при домову територію для відпочинку мешканців, та їх дітей, барбекю зона, не великий фруктовий сад та квіти. Ціна 44800 у.о Перегляди заздалегідь по домовленості. АН ВАЛИОН Наталія

1-кім. КВАРТИРА 45 кв.м з індивідуальним опаленням та з ПАРКІНГОМ

ОПИС Продаж 3 кімнатної квартири в с.Чубинське, власна будинкова скважина, газова плита, індивідуальне будинкове газове опалення, бойлер. Розміщення: 2-й поверх 4 поверхового будинку, підземний паркінг/бомбосховище, паркомісце (за окрему плату). Будинок цегляний, утеплений, паркомісця біля будинку. Загальна площа 84 кв.м, кухня 18,9 кв.м, балкон засклений, на вікнах встановлені грати, 2 санвузли, меблі та техніка, водяна тепла підлога, інтернет, цифрове ТБ. Розташування: до метро Бориспільська 14 км, до траси Київ-Бориспіль 7хв (громадський транспорт), до з/д ст.Чубинський 10 хв. Інфраструктура: поряд Нова Пошта, Укрпошта, Аптека, кафе, Фора, продуктові та дитячий магазини, приватний та державний дитячі садочки, гіпермаркет Фоззі (10 хв на авто). Поруч (10-15 хв) дубовий заказник, заміський ресторан, кінний клуб, салон краси, дитячі спортивні секції, фітнес зал. Екологічно чисте, спокійне місце, гарна природа.

власник
Продаж 3 кімнатної квартири  в с.Чубинське, газ, опалення, скважина

Предлагаю большую 2-х комнатную квартиру. Кухня-гостиная-спальня студия и есть ещё одна отдельная комната. По адресу с. Чубинское, ул. Яблоневая. Квартира укомплектована мебелью, бытовой техникой, заведен интернет, есть wi-fi. До м. Бориспольская 10-15 минут. Хороший район, рядом дубовая роща, продуктовые магазины, остановка, бассейн, кофейня, укрпочта, новая Почта, и тд. Без балкона, 5й этаж без лифта. Ехать до метро бориспольская 15 минут. Площадь 80м2. Стоимость квартиры 60000 дол. Полностью оборудована : кондиционер, телевизор 42 дюйма , стиралка, варочная панель, спутниковое телевидение, холодильник, ванна, душ.кабина, мебель, кровать, раскладной кожаный диван.. Подойдёт для как для себя, так и для сдачи в аренду Состояние Заходи и живи. Хозяйка, без комиссии.

власник
Большая 2комн квартира, 15 км от киева, Чубинское, метро бориспольская

Продам квартиру в Київській області, Бориспільський район, село Чубинське, вулиця Погребняка 14. Квартира 2-рівнева, розташована на 4-5 поверсі. 2й поверх офіційно оформлений, встановлено дорогі склопакети на даху та плавильно зроблено розведення труб (жодных проблем в майбутньому) Загальний метраж 121 кв.м.(комунальні взимку стандартні) кухня 16 кв.м. Квартира без ремонту стіни цегла, перекриття-залізобетон. Від себе додам: - місця для парковки є під парадним - в будинку є паркінг (ціни адекватні) - також є додатково кладовка, розташована в підвалі (продаж окремо, по ціні домовимось) - в парадному на 1му поверсі всі ставлять коляски та велосипеди - до зупинки 5 хвилин, всі авто підбирають по ціні автобусу до метро - на авто максимально комфортно, одна з найкращих доріг поруч з Києвом (завжди почищена та посипана) - поруч є все необхідне - ідеальний варіант для спокійного життя без зайвого шуму Власник

власник
Квартира 2-рівнева/ площа 121 кв.м/ 4х кімнатна / 2 поверхи / власник

С. Чубинське, Бориспільський р-н. вул. Погребняка 14. Однокімнатна квартира з гарним ремонтом і з усима меблями, битовою технікою. В квартирі залишається вся мебель і битова техніка. Зручне розташування будинку, до зупинки 5хв. Супермаркет Фора, аптека поруч. Перший поверх, грати на вікнах, газ, своя котельня. В квартирі зроблений якісний ремонт.Ще є власний погріб. Телефонуйте, Перегляди по домовленості. 09******85 Тамара

Продам хорошу квартиру

Продам квартиру з ремонтом.Без % і комісії!!! Все необхідне для проживання є в квартирі: кондиціонер,телевізор, інтернет, пральна машина, холодильник, плита, духовка. Індивідуальне опалення. Через дорогу Edem beach club. 09******35 Оксана

власник
ПРОДАЖ 1 кімн квартири с. Чубинське
1 - 24 з 32 результатів

Квартири Чубинського – це житло в Бориспільському районі Київської області, віддалене від столиці приблизно на 12 км. Формально цей населений пункт є селом, але по факту в ньому є вся необхідна міська інфраструктура, а нерухомість представлена як у вигляді приватного сектору, так і різноманітними за віком і якістю багатоквартирними будинками.

Продаж житла в Чубинському

Не дивлячись на той факт, що розміри села можна назвати відносно невеликими, ринок нерухомості тут досить різноманітний. Є ще незакінчені житлові комплекси з квартирами економ-класу й дорогими елітними варіантами. Крім того, житло можна купити в зданій новобудові від забудовника (в кредит, з розтермінуванням, тобто в розстрочку, чи зі 100% передоплатою). Також існують різні за якістю будинки, що відносяться до категорії вторинної нерухомості.

Збираючись недорого купити квартиру в Чубинському, вторинний ринок більшість покупців розглядає як найвигідніший. Він представлений як типовими п’ятиповерховими будинками, зведеними 30-40 років тому, так і досить молодою забудовою. Придбати 1-кімнатні, 2-кімнатні, трикімнатні й чотирьохкімнатні квартири в центрі села можна різні за ціною й характеристиками, як з ремонтом високої якості, так і з дешевим оздобленням, котрому вже багато років. При цьому вік будинку далеко не завжди вказує на якість квартир у ньому, навіть у найзвичайнісінькій будівлі можна купити житло в Чубинському на вторинному ринку дійсно шикарне й навіть ексклюзивне.

Багато хто, збираючись купити квартиру по доступній ціні, Чубинське обирають завдяки сприятливій транспортній доступності. Поруч проходить дорога, що дозволяє швидко й без заторів добратися до столиці. Продаж квартир у Чубинському на вторинному ринку, ціни на які цілком демократичні, затребуваний ще й тому, що поруч з селом розташована велика рекреаційна зона, а екологію місцевості можна вважати більш ніж сприятливою. Ще одна причина того, що дешево купити житло в Чубинському в хазяїна хоче стільки людей, особливо молоді сім’ї з дітьми, - це достатньо розвинена для такого невеликого населеного пункту інфраструктура. Крім традиційних магазинів, аптек і перукарень, тут є навіть басейн, боулінг-центр і кінний клуб.

Знайти всі пропозиції з продажу житла в Чубинському тепер можна в одному місці, а саме на сторінках ЛУН. До каталогу щоденно додаються з інших тематичних сайтів нові оголошення з фото та описом (планування квартири, площа кухні й вітальні, поверх, вартість, адреса та ін.). Можливість сортувати дані за датою їхнього додавання дозволить відразу побачити свіжі оголошення й не пропустити ті з них, в яких запропонований терміновий продаж житла в Чубинському на вторинному ринку від господаря. Саме такі пропозиції від власника, який реалізує свою нерухомість без посередників, можна вважати найвигіднішими. Знайшовши таке житло, варто приступати до укладання договору купівлі-продажу.