Продаж великої однокімнатної квартири ( євро двох кімнатної) в ЖК бізнес класу Чехов Парк з підземним паркінгом та власним виходом до Центрального парку. В квартирі зроблений якісний дизайнерський ремонт з використанням дорогого ремонту та якісної фурнітури. Квартира дуже світла та затишна. Опалення - власна котельня з індивідуальним лічильником. Всі комунікації централізовані, житлові тарифи. Можливий продаж під державну програму. Перегляди в будь який час. Телефонуйте. Найкраща інфраструктура міста, продаж без комісії.

Велика євродвушка з дизайнерським ремонтом. Держ програми - ТАК!

3-х кімнатна квартира в ЖК Чехов парк, найпопулярніша локація в Ірпені, так як комплекс розташований біля Парку Центральний. Розвинена інфраструктура: супермаркет Сільпо, АТБ, аптеки, мед.заклади, кавярні, ресторани та ін. Поряд зупинка маршрутки на Київ. Квартира з індивідуальним опаленням (двухконтурний котел), загальна площа 76,8м2, три окремих кімнати, кухня-вітальня, простора ванна та гостьовий санвузол. В квартирі зроблена тепла підлога (кухня, ванна, коридор), стіни оштукатурені цементно вапняною штукатуркою, залита стяжка підлоги. Комплекс здан в експлуатацію, можливість відразу приступити до ремонту. Іпотека/сертифікат -Так. Оформлення 8,5%. Перегляд в любий час.

Трьох кімнатна квартира Чехов парк, центральний парк

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Двокімнатна квартира в Центральному парку ЖК Чехов Парк Квартал В квартирі виконане перепланування: кухня студія і дві кімнати. Є розводка електрики, дві траси під кондиціонер. Площа 68 м2 Поверх 10/16 Ціна 54000$ Іпотека/держ програми так. Телефонуйте! Перегляд в зручний для Вас час!

Іпотека 3% 7% Продам двокімнатну квартиру в ЖК Чехов Центральний парк
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продажа 1к квартиры в ЖК Чехов Парк. 37м2, возможна покупка в ипотеку. Новый комплекс, красивая, ухоженная территория с выходом в центральный парк, подземная парковка, супермаркеты, магазины, аптеки, детские развивающие курсы, удобная транспортная развязка и сосновый лес т.д. Дом введеный в эксплуатацию, документы готовы к продаже. Приезжайте на просмотр!

1к квартира, 37м2, Ірпінь, центр

Продається шикарна квартира, в ЖК Roccoco, загальна площа 66.8 м2 , жила 37.1 м2 ) на 2 поверсі 5 поверхового будинку цегляного будинку. Територія житлового комплексу знаходиться під охороною проїзд авто на територію шлагбаум. Чудове місце розташування центральный парк, супермаркети, тц , магазини аптеки, ресторани, кав’ярні . Квартира с дорогим дизайнерским ремонтом , преміум класу. Виконана під класицизм інтерєр відрізняє домінування світлих відтінків в комбінації з більш насиченими тонами. Таке поєднання дозволяє створити строгі, але при цьому вишукані композиції, що роблять обстановку декоративної, благородної і візуально приємною. У класичних інтерєрах переважають пастельні та золотисті тони, перлинні відтінки. Всі меблі , двері, массив, сантехніка ведучих італійських виробників. Венеціанська штукатурка. Ліпнина виконана найкращими столичними реставраторами , знаменитих історичних обʼєктів. Квартира оснащена підігрівом підлоги, використовувалися німецькі труби та радіатори. Обладнано відеодомофон. Всі люстри та бра Crystal lux (Чехія) елементи гіпсової ліпнини розписані професійним художником. Оформлення складає 2%. Розглянемо державні програми та сертифікати. Більше детальної інформації надам по телефону.

Дизайнерська 2 к. квартира в класичному стилі Держ програми Сертифікат

Продам видову квартиру в ЖК Чехов парк Найкраща локація міста - центральний парк З комплексу є власний вихід в парк, в будинку маркет Сільпо, спортивний зал, поруч є все необхідне і навіть більше)) Всі найкращі магазини, салони, кавʼярні, ресторани, медичні заклади, та багато іншого розташовані саме в цьому районі Зручний виїзд на Київ, підземний паркінг, гостьова парковка Квартира з гарною площею 41 м, велика кухня Наповнення- піщана штукатурка стін, стяжка підлоги, газовий котел в квартирі Телефонуйте, покажу в будь який час

Продам квартиру з виходом в центральний парк

Пропоную Вашій увазі шикарну видову 1к квартиру в ЖК Чехов Парк, в самому серці Ірпеня - в парку Центральний. Квартира з видом на парк. Комплекс бізнес класу. Закрита територія! Підземний і наземний паркінг. Охорона. Дорослий і дитячий басейн. Сучасна і красива прибудинкова територія. Вихід з двору в самий Парк Центральний. Локація просто шикарна! Площа квартири складає 41.3 м2, знаходиться на 15 поверсі з 16. Квартира простора, світла з гарним виглядом. Будинок якісно побудований і утеплений. В будинку є ліфт. Красиві підїзди. Поруч з будинком вся інфраструктура, яка необхідна для комфортного проживання: Великий супермаркет Сільпо, Атб, Новус, парк Центральний, магазини, розважальні заклади для дітей, перукарня, кавярні, кафе, салони краси, дитячий садочок, школа, амбулаторія, хвойний ліс і ін. Через парк зупинка громадського транспорту на Київ. Зручний виїзд на Київ по Новоірпінській трасі і Житомирській трасі. Квартира дуже красива і в дуже красивому місці, варта Вашої уваги!

Видова 1к квартира в ЖК Чехов Парк. Держ.Програми - Так

Новий комплекс з повним пакетом комфорту і ергономії. Зовнішні стіни з керамограніта утеплені мінеральною ватою. У квартирі вже виконано частковий ремонт. У вартість входить газовий турбований італійський котел "Іммергаз" і радіатори. На всі комунікації встановлені лічильники. Вікна металопластикові енергозберігаючі та броньовані двері. Планування включає в себе три кімнати, простору кухню з французьким балконом, роздільний санвузол і великий балкон. Під будинком паркінг, прибудинкова територія викладена плиткою, ландшафтний дизайн. У комплексі своя пропускна система, відеоспостереження. Будинок обслуговує ОСББ. Інфраструктура: будинок розміщений в самому центрі міста, біля парку. У пішої доступності школи, дитячі сади, амбулаторія сімейної медицини, супермаркети, магазини, салони краси, спортзал. До Києва їхати на авто 10 хвилин. Закрили вже не одну угоду по єОселі , та іншим фінансовим програмам від держави. Звертайтеся допоможемо Вам отримати своє житло з мінімальними фінансовими, моральними і часовими втратами . Також співпрацюємо з власниками, звертайтесь і ми продамо вашу нерухомість у найкоротші терміни! Телефонуйте та пишіть на вайбер/телеграм, вони закріплені за першим номером у списку!

Квартира в Ірпені з макс. наповненням у найякіснішому ЖК Женевєва

Продам 3х ком квартиру в новом жк Чехов парк Окна квартиры выходят на парк Автономное отопление Ремонт на 40% сделан Разводка теплого Пола, батареи Разводка электричества Инсталяции в 2х санузлах 3 отдельные спальни Большая кухня гостинаая Есть дизайн проект квартиры Можно под сертификат и держпрограммы Просмотр 24/7 05******23 Юлия

3х ком квартира с большой кухней жк Чехов , Ирпень, Ипотеки так!

ПРОДАМ Євро 2к Ірпінь, ЖК Чехов парк Загальна площа 48м2, кухня 15м2, можна перепланувати в 2 роздільні кімнати і кухню без вікна, є можливість зробити окрему гардеробну. Наповнення від забудовника -остеклення, лічильники, ввод комунікацій, вхідні двері Поверх 4\16 Опалення власна котельня, тариф на електрику споживчій, ліфти і котельня працюють. Створене ОСББ. З ЖК свій окремий вихід в Центральний парк. Вся інфраструктура поруч: багато магазинів, комерції, дитячий садочок поруч. Виїізд на Київ авто 15хв. ЦІНА 42 000у.е. право власності, перевірені документи. Чекаємо на перегляд, хороший варіант по гарній ціні.

Продам Ірпінь ЖК Чехов парк Євро 2к 48м2. БЕЗ КОМІСІЇ,

Житлові комплекси у Ірпінь

Продам двокімнатну квартиру в жк Чехов парк. Площа 67кв.м, будинок 2, сторона парку Для покупця оформлення мінімальне

Продам двокімнатну квартиру в ЖК Чехов парк

ЖК Женевєва, м.Ірпінь, вул. Пушкінська Площа: 63м2 /житлова 34м2/кухня 11м2+балкон Поверх: 3/8 Готовність: будинок здано в експлуатацію та присвоєно поштову адресу в 2020 році Ціна та комплектація: Вартість квартири 90 000дол. з Ремонтом, меблями та технікою По всій квартирі окрім кімнат тепла підлога Шафа в коридорі В кімнаті телевізори та дивани Дорога якісна кухня, зі всією вмонтованою технікою Укомплектований санвузол. Оформлення 2% Згодні на іпотеку 3%, держ програми, сертифікати Ключі на руках, набирай! Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку нерухомість в Ірпені, Бучі, Київі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором, набирайте або пишіть коли буде зручно

СЕРТИФІКАТ - ТАК, простора 2к квартира з РЕМОНТОМ в ТОП локації

ПРОДАМ 1 кімнатну квартиру. Ірпінь, ЖК Чехов ПАРК Квартира планувалася під власне проживання власника. Будинок заселяється. Всі комунікації працюють. Загальна площа квартири 37м2. Вікна виходять на Центральний парк (сосни). Ремонт виконаний дуже якісно і з хороших матеріалів (під власне проживання). Продумане планування, на кухні стає диван, як додаткове спальне місце. Встановлений бойлєр, виводи під пральну машину виведені на коридор (все закрите шафою), у ванній кімнаті все зручно розташовано, дуже просторо. Все як на фото. В подарунок кладовка біля квартири. Іфраструктура поруч, просто всі магазини, кафе та власний вихід з ЖК в Центральний ПАРК по електронним ключам. ЛОКАЦІЯ ТОП. ЦІНА 58 000у.е. Перевірені документи нотаріусом, право власності. Розглядаються всі державні програми та іпотеки. Чекаємо на перегляд, КВАРТИРА як цукерочка. З повагою Оля.

Ірпінь. ЖК ЧЕХОВ ПАРК 1к Видова на  парк. ПРОГРАМИ ТАК

Однокімнатна квартира біля Центрального парку З ремонтом, меблями і технікою. 37м² Новий якісний ремонт, меблі та техніка. Максимальна комплектація під оренду. Тепла підлога в кухні та санвузлі, кондиціонер C&H (до -15°), бойлер на 80л. Опалення від котельної (на квартиру окремий теплолічильник) Податки 8,5% *Ціна 54000$* Готовність ремонту 2-3 місяці 09******73 Артем АН КАН

Центральний парк, Сучасна квартира в ЖК Чехов Парк

Продаж 2к квартири хороше планування євро 3 велика кухня ,наповнення від забудовника .Гарний від з вікна .Поруч парк ,супермаркет Сільпо ,Новус ,АТБ школа ,садочок дитячий ,зупинка автобуса 420 на Київ .Телефонуйте 09******42 Лариса

Іпотека ,держ програми так 2к ЖК Чехов Парк 13/16

Терміновий продаж! Двокімнатна квартира в Ірпіні, ЖК Чехов Парк! Площа: 58 м² Поверх: 9/16 Опалення від котельні Ціна: $75000 - ТОРГ. Офіційне оформлення з комісією 8,5%. Іпотека, сертифікат - так. ТЕЛЕФОНУЙТЕ , ключі на руках! Квартира з практично завершеним ремонтом. Залишилося встановити кухню та міжкімнатні двері. У ванній кімнаті є пральна машина, умивальник, бойлер та інсталяція. Стіни пофарбовані, стеля натяжна з точковим освітленням. На підлозі - ламінат. Попередній запис на перегляд за декілька годин.

Терміновий продаж! Двокімнатна квартира в Ірпіні, центральний парк!

Дослідити місцевість

Продається квартира у ЖК Чехов Парк, що розташований у затишному районі міста. Це прекрасне місце для тих, хто шукає комфорт і затишок. Квартира має 2 кімнати, два санвузла Площа квартири складає 59 кв. м, а кухня має площу 13 кв. м. Одним з найбільших переваг цієї квартири є її прекрасний вид на центральний парк, що знаходиться поруч. Це додає додаткового комфорту та спокою в повсякденному житті. Це чудова можливість для тих, хто хоче купити квартиру в затишному місці та насолоджуватися чудовим виглядом з вікна. Не пропустіть свій шанс на придбання квартири в ЖК Чехов Парк. Зателефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд цієї чудової квартири.

Двокімнатна квартира в центральному парку

Жити в такому комплексі приємно і комфортно. 3 квартири на поверсі, встановлені швейцарські ліфти Schindler. При будівництві використовувались виключно високоякісні матеріали. Зручна локація поруч з центральним парком. Монолітно-каркасна технологія будівництва, -зовнішні стіни із кератерму+утеплення мінеральною ватою+ фасадна цегла - енергозберігаючі вікна, -фасадне скління. У квартирі -гіпсове оштукатурення;. -автономне газове опалення «під ключ», 2-х контурні газові котли Immergas, радіатори, розведення електрики; -підвіконання Danke; -відеодомофони; -тепла підлога у ванній кімнаті. Для зручності і безпеки мешканців передбачена закрита прибудинкова територія, також є відеонагляд

ЖК бізнес-класу поруч  з  парком Центральний. ЖК Женевєва

Продам гарну та простору квартиру. Біля будинку Центральний парк Ірпінь ЖК Чехов парк Житловий комплекс зі своїм підземним паркінгом, басейном та максимально розвиненою інфраструктурою. Квартира з документами . Без комісії для покупця. Можна придбати під всі державні програми.

Євро 2К квартира 41 м/2  з видом на центральний парк  Ірпінь

ЖК Чехов Парк Квартира варта уваги! Площа квартири 42/15,3/14,4м.кв. розташована на 12му поверсі. Сучасний ремонт, всі меблі та техніка. Кожне приміщення ( кімната, кухня) розділене на 2 зони. Просторий коридор де встановлена вмістка шафа! Є тепла підлога, отоплення від котельеі, встановлений тепловий лічильник. Поряд парк Центральний, безліч супермаркетів,магазинів, ресторанів. Функціональна транспортна розвязка! Ціна 61500$ Дзвоніть 09******76 Таня

Сучасна квартира з ремонтом ЖК Чехов Парк

Продається нова сучасна однокімнатна квартира у житловому комплексі Чехова парк, комплекс побудовано за монолітно-каркасною технологією будівництва, квартира загальною площею 38 м² у м. Ірпінь. Сучасна квартира з продуманим плануваннями. * Площа квартири: 38 м²  * Паркування: велика парковка на території комплексу * Стан: без ремонту * Поверх: 5 з 16 * Розташування: м. Ірпінь (Центральний парк) * Ціна: $37.500 Технічні характеристики комплексу: * Монолітно-каркасне будівництво; * утеплення стін — Мінеральна вата 100 мм; * Зовнішні стіни газоблок; * Вікна — енергозберігаючі, двокамерні, семи камерний профіль; * Перекриття між поверхами: монолітне; * Опалення від власної котельні; * Електрика — 10 кВт, День-Ніч; * Вода — центральне водопостачання; * Каналізація — Центральна каналізація; * Заведено швидкісний інтернет; Біля будинку: * Власний вихід до найкращого парку міста; * Зручний виїзд до столиці; * Власна інфраструктура на території комплексу; Поруч: Будинок знаходиться у м. Ірпінь, поруч школи і садочки, продуктові магазини, супермаркети ( Сільпо, АТБ, Фора, Новус ), кафе, ресторани та амбулаторія. Поряд є комплекс відпочинку. Також в пішому доступі у парку розташовані зони для барбекю, спортивні та дитячі майданчики. Всього 10 хвилин до міста Києва. Запис на перегляд квартири за телефоном +38(06**********64 або в Telegram

Продам однокімнатну квартиру біля центрального парку.

Продам однокімнатну квартиру-студію в ЖК "Чехов Парк". В квартирі виконана стяжка та шпаклівка. Комплекс бізнес класу, в якому передбачено підземний паркінг, фітнес-центр з басейном, дитячі майданчики, ресторани. Територія комплексу закрита від сторонніх відвідувачів і перебуває під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Перевагою комплексу є детально продумана інфраструктура: магазини, кафе, аптеки, банкомати, зоомагазин, салони краси і багато інших об’єктів, необхідних для повноцінного життя. Зручний виїзд на Нову трасу, до Києва всього 7км. Нотаріальне оформлення! Деталі за телефоном 06*********72.

Продам однокімнатну квартиру в м. Ірпінь!

Простора квартира розташована в житловому комплексі "Чехов Парк" у місті Ірпінь. Вона знаходиться на другому поверсі з десятиповерхового будинку. Квартира має дві кімнати (з можливістю переобладнання в третю), площею 77,11 квадратних метрів. Особливістю цієї квартири є наявність євроремонту. Вона має теплу підлогу в кухні, коридорі та санвузлах, що створює комфортне та затишне середовище. Крім того, у квартирі проведено стяжку та штукатурку, що готує приміщення до подальшого оздоблення за вашим смаком. З такими зручностями та можливостями для додаткового оздоблення, ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто шукає комфортне та сучасне житло у затишному житловому комплексі.

Продаж квартири «Чехов Парк», БЕЗ КОМІСІЇ

ЖК Чехов Парк Евро 2к квартра з ремонтом Поверх 2/16 Оф. переуступка Ціна 55000$ Ключі на руках.

1 кімнатна з ремонтом
1 - 24 з 80 результатів

Географія Ірпінь