Чешка в гарному жилому стані, з ідеальним плануванням. Локація - вул.Залозецького 103 (р-н вул.Герцена) Продається з технікою та меблями, все як на фото. Відеоогляд - www.youtube.com/watch?v=cWQt-UHScH8 Головні переваги: - чудовий стан, можна зайти та жити, - зручне планування, дві окремі кімнати, роздільний санвузол, - площа 53 м2, - опалення централізоване, підігрів води - колонка, - у подвірї вдосталь місця для автівки, - простора комора та велика лоджія, - всі вікна дивляться на задню сторону будинку, жодного шуму, - дитячій майданчик у подвірї, Гарна інфраструктура, в кроковому доступі: школа, садочок, зупинка транспорту, магазини, відділення банку, аптека. Ідеальна локація для затишного проживання молодої сімї. Якщо у вас залишились додаткові питання - телефонуйте.

Залозецького вул., 103

Велика 1 кім квартира в топовій локації - вул.Полєваєва 6в Головні переваги: - площа 42 м2 - дві кімнати, які легко можна перепланувати - великий балкон - підвал - земельна ділянка під вікнами (можна облаштувати під місце для авто) - ідеальна інфраструктура з усіма зручностями - мінімальні витрати при купівлі - квартира вільна - за необхідністю меблі та техніку які на фото залишають Квартира ідеально підходить як для власного життя, так і під інвестицію в майбутнє. Можна здавати в такому стані або після ремонту. В будь-якому випадку локація та площа окупає все. Залишились питання? Телефонуйте, надам додаткову інформацію по телефону або наживо. Ключі на руках, показ оперативний.

Полєтаєва вул., 6в

Хто придбав квартиру на останньому поверсі в цього забудовника-купить таку ж знову. - останні поверхи робить добре і продумано. - мінімальна висота стелі - 2.1 м. - будинок цегляний повністю, квартира не кутова. - як аналог, за таку ціну Ви можете придбати 2-ох або 3-ох кімн. хрущовку. - індивідуальне газове опалення. - для сім’ї добрий варіант, напевно єдиний мінус цього обʼєкту - ліфт буде працювати після здачі в експлуатацію. - для оренди - місцерозташування має значення, воно ідеальне! Ціна вказана без додаткових витрат!

Незалежності просп., 128
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Це житло знаходиться в малоквартирному пʼятиповерховому на закритій території будинку на проспекті Незалежності 92з. Камери відеонагляду. Паркомісце. Не кутова. Будинок 2008-го року. Забудовник ПМК -76. В квартирі якісний ремонт (деревяні двері, паркет, тепла підлога частково,кондиціонер). Власник розкаже всі деталі по квартирі. Про інфраструктуру проспекту знають всі. В пішій доступності все необхідне. Обʼєкт перевірено відповідними фахівцями та готовий до продажу.

Незалежності просп., 92

Квартира в хорошому стані з індивідуальним опаленням на 2-му поверсі з 5-ти без проблем та боргів цегляний будинок площа 56 кв.м через дорогу парк «Жовтневий». Все просто і гарна квартира, таке буває.

Пилипа Орлика вул. (Гайдара), 5

Продається 2-кімнатна квартира в топовій локації. Вулиця Героїв Майдану. Район Майдану – Каспрука. Цегляний будинок, проект - «чешка». Квартира розміщена на 3, середньому поверсі, Загальною площею 53.1 мкв, з роздільними кімнатами, великим балконом. Стан – під ремонт, що дозволяє Вам повністю облаштувати квартиру за власним смаком. Внутрішній двір просторий та зелений. Поруч уся інфраструктура: зупинки, магазини, аптеки, ТЦ «Майдан» та «Проспект». Усе в пішій доступності. Деталі за тел.

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 172

Продається квартира в нездатній в експлуатацію (введення не раніше кінця року) новобудові ПМК -76, вул. Героїв Майдану. Поверх -6-ий, не кутова. Додатково зроблено опалення, розводка електрики, тепла підлога, стяжка, замінено вікна та двері. Це гарний обʼєкт для проживання чи здачі в оренду.

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 160

Продам ПРОСТОРУ ДВОкімнатну квартиру у ПАРКОВІЙ зоні! Один з найкращих комплексів міста! Ідеально підійде для сімї або здачі в оренду! Залишаються меблі та техніка, можна одразу заходити та жити. • Євроремонт, меблі та техніка - квартира повністю облаштована та готова до проживання. • Площа 74 м2 - вдале планування квартири робить проживання максимально комфортним • Квартири світла та сонячна - проживання в ній викликає тільки позитивні емоції • Два санвузли - це ваш додатковий комфорт • Великий балкон, панорамний вигляд з вікна - приємно починати ранок з запашною кавою та першими проміннями сонця • Поверх 7/9 - в квартирі завжди чисте повітря. Ліфт також завжди працює • Розвинений район, на території ЖК - супермаркети, аптеки, кавярні. Поряд школи, садочки та зупинки громадського транспорту в усі кінці міста Ціна $120 000 Також є схожі варіанти в цьому та інших житлових комплексах. Не втрачайте часу та домовляйтеся про перегляд! Марина Михайлівна Агентство Нерухомості Vector

можливий продаж по єОселя
Воробкевича вул., 31-А

Продам ПРОСТОРУ ДВОкімнатну квартиру з ВЕЛИКОЮ кухнею-студією та гарним виглядом з вікна! Ідеально підійде для сімї або здачі в оренду! Залишаються меблі та техніка, можна одразу заходити та жити. • Євроремонт, меблі та техніка - квартира повністю облаштована та готова до проживання. • Площа 77 м2 - вдале планування квартири робить проживання максимально комфортним • Квартири світла та сонячна - проживання в ній викликає тільки позитивні емоції • Два санвузли - це ваш додатковий комфорт • Великий балкон, панорамний вигляд з вікна - приємно починати ранок з запашною кавою та першими проміннями сонця • Поверх 7/9 - в квартирі завжди чисте повітря. Ліфт також завжди працює • Розвинений район - поряд торговий центр, супермаркети, аптеки, ресторан, піцерія та зупинки громадського транспорту в усі кінці міста Ціна $95000 Не втрачайте часу та домовляйтеся про перегляд! Марина Михайлівна Агентство Нерухомості Vector

Немирівська вул.

Продам теплу та простору 2 кімнатну ЧЕШКУ. Цегляний будинок знаходиться в одному з найкращих районів міста, на вул. Ентузіастів Поряд буквально вся інфраструктура: ринок, ТЦ Депот, безліч магазинів, аптеки, банки, салони краси, кавʼярні, садочки та школи. Дуже зручна транспортна розвʼязка Квартира підійде для здачі в ОРЕНДУ або для особистого проживання. Стан жилий, тому в любий час можна щось покращити або зробити сучасний ремонт. Є велика ЛОДЖІЯ, яку можна переобладнати під кабінет. Квартира знаходиться на 9 поверсі, тому у вас завжди буде ТИХО НАД ГОЛОВОЮ. Встановлен новий ліфт, який завжди працює. Зверху є горище, все сухе та в хорошому стані. Підʼїзд на кодовому замку, тому тут порядок та безпека. За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся за телефоном. Ця пропозиція від агентства нерухомості.

Ентузіастів вул.

2 кім реконструкція в дуже спокійному районі Головні переваги: - свіжий євроремонт - 2 окремі кімнати - тепла підлога по всій квартирі - сонячна та тепла квартира - сучасний дизайн - 74 м2 загальної площі - ідеально під оренду (подобову чи помісячну) - багато місця під автівку - дітячий майданчик біля будинку - низький рівень трафіку що безпечно для проживання родиною Ця нерухомість підійде для тих, хто хоче жити в комфорті та спокої, без метушні міста. Автівкою до центру 10 хв максимум 5 хв - 7 хв піднятися до зупинки транспорту По всім додатковим питанням звертайтесь, надам більше детальну інформацію

Прутська вул., 29Б

2 кімн. київка, Проспект ( район ТЦ "Майдан"), житловий стан, кутова, роздільні кімнати, роздільний с/в, паркет. Ремонт зроблений у двох кімнатах, поміняні вікна. Залишаються меблі. Нова газова колонка.

пр-т Незалежності, 127

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

Руська, 236б

Продається чудова, тепла 2 кімнатна квартира, дворівнева, в тихому районі по вулиці Прутській. Загальна площа квартири 63 м кв. В будинку є всі комунікації, опалення електричне з підігрівом підлоги, кондиціонер (комбінований на тепле та холодне повітря), на першому поверсі коридор, гардеробна, ванна і туалет, кухня-студія яка переходить у вітальню ,декор у вітальні виконаний з натурального дуба, на другому поверсі 2 кімнати . У квартирі встановлено ламінат, окремі кімнати. Меблі та техніка залишаються частково за домовленістю. До Центральної площі міста 10 хв, до ЖД вокзалу 5 хв. Неподалік є школа і садочок, поряд річка Прут та міський пляж. На території будинку є дитячий майданчик та паркувальне місце під відеонаглядом. Квартира готова до комфортного проживання з гарним ремонтом. Ремонт робили якісно, для себе, перші власники .Фото відповідають дійсності. Ціна 63000 дол . Тел 0986672477

власник
Прутська вул., 29 б

Продається 2-х кімнатна квартира. В центрі міста - 83 кв.м. і плюс 60 кв.м - горище яке знаходиться на одному рівні другого поверха. Великі вікна, дуже гарний вигляд з вікна (панорама). Знаходиться в історичному будинку, "Дім-корабель" — це архітектурна памятка Чернівців, яка розташована при перетині вулиць Головної та Шолом-Алейхема. Є два санвузла, душева після ремонту. Нова електропроводка. Може бути під газ.опалення. Високі стелі. Рекомендація: Продаж може розглядатися під офіс, під стомат.клініку, і т.д. Під"їзд виходить на Церкву "Святої Параскеви Сербської".

власник
Головна, 17

ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! БЕЗ КОМІСІЙНИХ! МОЖЛИВИЙ ТОРГ! Продається чудова 2 кімнатна квартира у центрі міста! Квартира з ремонтом, має особистий окремий вхід з фасаду будинку. Мебльована кухня з барною стійкою. Вітальня з каміном, що додає своєї атмосфери. Навколо розвинена інфраструктура, та зручна транспортна розвязка. Вулиця тиха, поряд парк "Шилера ", "Дендрологічний парк", та "парк імені Федьковича" та багато різноманітних закладів на будь-який смак. При необхідності квартиру можна використати під комерцію, завдяки фасадному входу. Ціна вигідна, про те для рішучого покупця - передбачений торг. Про перегляд домовляйтесь заздалегідь.

28-го Червня вул., 49

Центр міста, тиха вулиця, двір, є місце для авто. Румунський люкс. Пічки антикваріат. Квартира потребує ремонту.

Сучавська вул., 2

Терміновий продаж. Незакінчений ремонт. Всі необхідні будматеріали , які потрібні для завершення ремонту , залишаються в квартирі. Індивідуальне опалення. Поруч дитячий садочок.

Богдана Крижанівського вул. (Кузнєцова), 23

3 кімнатна чешка, холова, в хорошому стані, 1 кімната підготовлена під ремонт- зроблена нова елекрика.

Руська, 251а

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024р, індивідуальне опалення(двоконтурний котел), панорамні вікна.

Руська, 236б

Продається квартира в районі з розвиненою інфраструктурою. Комфортна, тепла з ремонтом та меблями. Документи готові до продажу.

Комарова вул., 32

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 3 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

руська, 248б

Новий район, гарний двір , дитячий майданчик, парковка, двір облаштований, шлагбаум. У квартирі свіжий ремонт, у підїзді також. Залишаються меблі, техніка.

Миру вул., 13

Гарний краєвид, ремонт, 2 санвузла, залишаються меблі та техніка. Перепланована: кухня-студія +2 спальні.

Немирівська вул., 1а
1 - 24 з 1 388 результатів

Місто Чернівці розташоване на південному заході України, всього за 40 км від румунського кордону. Населений пункт вражає своєю красою, що втілена у великій кількості зелених насаджень та пам’ятників архітектури. Купити квартиру в Чернівцях можна в центрі в одному зі старих будинків, які вражають своєю архітектурою, або ж у будь-якому з віддалених сучасних мікрорайонів міста.

Чому варто купити житло в Чернівцях

Місто відрізняється добре розвиненою інфраструктурою: жити тут дійсно комфортно, тому квартири Чернівців користуються чималим попитом. Серед об’єктів інфраструктури можна виділити:

  • ринки, в тому числі й один з найбільших ринків Західної України - «Калинівський»;
  • магазини, супермаркети;
  • торгівельно-розважальні центри;
  • кафе, ресторани, нічні клуби;
  • дитсадки;
  • школи, ліцеї, гімназії;
  • ВНЗ;
  • аптеки, поліклініки, лікарні, пологові будинки;
  • театри, кінотеатри та ін.

Незалежно від того, де ви вирішите купити по доступній ціні квартиру у власника, з пересуванням по місту проблем не виникне. Громадський транспорт у вигляді тролейбусів, маршруток і автобусів ходить справно. Також у Чернівцях працюють автобусний і залізничний вокзали та міжнародний аеропорт.

Особливо активно здійснюється продаж квартир у Чернівцях на вторинному ринку неподалік від парків і скверів. Вторинний ринок пропонує безліч варіантів такого житла, адже місто вважають «зеленим». Придбати однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні й 5-кімнтані апартаменти можна як в зданій новобудові та житловому комплексі, що ще будується, так і в будинку, зведеному досить давно, що розташований в пішій доступності від міського парку культури і відпочинку, Ботанічного саду, парку ім. Федьковича, ім. Шіллера, «Жовтневий» чи лісопарку Гореча. Зверніть увагу, якщо ви хочете купити нерухомість від забудовника, можна укласти договір на купівлю квартири в кредит чи з розтермінуванням, тобто в розстрочку.

Купити квартиру в Чернівцях з ремонтом або без нього можна також поблизу озера чи на березі річки Прут, що розділяє місто навпіл.

Як дешево та без посередників знайти квартиру своєї мрії

Плануєте недорого купити житло напряму в господаря в Старому чи Новому місті, та не знаєте, з чого почати? Квартири Чернівців зручніше за все вивчати разом з агрегатором ЛУН. Він збирає велику кількість оголошень з продажу нерухомості з різних сайтів і розміщує їх в одному розділі для зручного пошуку та перегляду пропозицій.

Значна частина оголошень розміщується з фото, цінами й детальним описом, в який входить схема планування квартири, поверх, площа кімнат (кухні, вітальні, спальні та ін.), вартість тощо. Щоб дізнатися контакти хазяїна, треба лише натиснути на вподобане оголошення - ви автоматично перейдете на сайт, де воно було подане.

Якщо вас зацікавив продаж квартир у Чернівцях на вторинному ринку, заощаджуйте свій час та гроші й шукайте житло самостійно – з ЛУН це дуже просто!