Чешка в гарному жилому стані, з ідеальним плануванням. Локація - вул.Залозецького 103 (р-н вул.Герцена) Продається з технікою та меблями, все як на фото. Відеоогляд - www.youtube.com/watch?v=cWQt-UHScH8 Головні переваги: - чудовий стан, можна зайти та жити, - зручне планування, дві окремі кімнати, роздільний санвузол, - площа 53 м2, - опалення централізоване, підігрів води - колонка, - у подвірї вдосталь місця для автівки, - простора комора та велика лоджія, - всі вікна дивляться на задню сторону будинку, жодного шуму, - дитячій майданчик у подвірї, Гарна інфраструктура, в кроковому доступі: школа, садочок, зупинка транспорту, магазини, відділення банку, аптека. Ідеальна локація для затишного проживання молодої сімї. Якщо у вас залишились додаткові питання - телефонуйте.

Залозецького вул., 103

Продам ПРОСТОРУ ДВОкімнатну квартиру з ВЕЛИКОЮ кухнею-студією та гарним виглядом з вікна! Ідеально підійде для сімї або здачі в оренду! Залишаються меблі та техніка, можна одразу заходити та жити. • Євроремонт, меблі та техніка - квартира повністю облаштована та готова до проживання. • Площа 77 м2 - вдале планування квартири робить проживання максимально комфортним • Квартири світла та сонячна - проживання в ній викликає тільки позитивні емоції • Два санвузли - це ваш додатковий комфорт • Великий балкон, панорамний вигляд з вікна - приємно починати ранок з запашною кавою та першими проміннями сонця • Поверх 7/9 - в квартирі завжди чисте повітря. Ліфт також завжди працює • Розвинений район - поряд торговий центр, супермаркети, аптеки, ресторан, піцерія та зупинки громадського транспорту в усі кінці міста Ціна $95000 Не втрачайте часу та домовляйтеся про перегляд! Марина Михайлівна Агентство Нерухомості Vector

Немирівська вул.

2 кім реконструкція в дуже спокійному районі Головні переваги: - свіжий євроремонт - 2 окремі кімнати - тепла підлога по всій квартирі - сонячна та тепла квартира - сучасний дизайн - 74 м2 загальної площі - ідеально під оренду (подобову чи помісячну) - багато місця під автівку - дітячий майданчик біля будинку - низький рівень трафіку що безпечно для проживання родиною Ця нерухомість підійде для тих, хто хоче жити в комфорті та спокої, без метушні міста. Автівкою до центру 10 хв максимум 5 хв - 7 хв піднятися до зупинки транспорту По всім додатковим питанням звертайтесь, надам більше детальну інформацію

Прутська вул., 29Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

Руська, 236б

Продається чудова, тепла 2 кімнатна квартира, дворівнева, в тихому районі по вулиці Прутській. Загальна площа квартири 63 м кв. В будинку є всі комунікації, опалення електричне з підігрівом підлоги, кондиціонер (комбінований на тепле та холодне повітря), на першому поверсі коридор, гардеробна, ванна і туалет, кухня-студія яка переходить у вітальню ,декор у вітальні виконаний з натурального дуба, на другому поверсі 2 кімнати . У квартирі встановлено ламінат, окремі кімнати. Меблі та техніка залишаються частково за домовленістю. До Центральної площі міста 10 хв, до ЖД вокзалу 5 хв. Неподалік є школа і садочок, поряд річка Прут та міський пляж. На території будинку є дитячий майданчик та паркувальне місце під відеонаглядом. Квартира готова до комфортного проживання з гарним ремонтом. Ремонт робили якісно, для себе, перші власники .Фото відповідають дійсності. Ціна 63000 дол . Тел 0986672477

власник
Прутська вул., 29 б

Центр міста, тиха вулиця, двір, є місце для авто. Румунський люкс. Пічки антикваріат. Квартира потребує ремонту.

Сучавська вул., 2

3 кімнатна чешка, холова, в хорошому стані, 1 кімната підготовлена під ремонт- зроблена нова елекрика.

Руська, 251а

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024р, індивідуальне опалення(двоконтурний котел), панорамні вікна.

Руська, 236б

Продається квартира в районі з розвиненою інфраструктурою. Комфортна, тепла з ремонтом та меблями. Документи готові до продажу.

Комарова вул., 32

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 3 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

руська, 248б

Новий район, гарний двір , дитячий майданчик, парковка, двір облаштований, шлагбаум. У квартирі свіжий ремонт, у підїзді також. Залишаються меблі, техніка.

Миру вул., 13

Гарний краєвид, ремонт, 2 санвузла, залишаються меблі та техніка. Перепланована: кухня-студія +2 спальні.

Немирівська вул., 1а

здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, одностороння, вихід на балкон з двох кімнат. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

руська, 236б

Історична частина міста. Тиха тупікова вулиця. Квартира з окремим двором (закритий). Біля будинку , цегляний гараж , двір. Квартира в двох рівнях. Сучасний дизайн планування та ремонт. Світла , тепла зимою , прохолодна літом. Комфортна. Залишаються практично всі меблі та техніка.

Сагайдачного 1-й пров., 1

здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, одностороння, вихід на балкон з двох кімнат. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

руська, 236б

Історична частина міста. вул. Доброго кут вул Кобилянськоi. Квартира з незакінченим дизайнерським ремонтом. Поміняні всі комунікаціі , електропроводка , система опалення. Відреставрована столярка , антекварні пічки.

Доброго вул., 1

Центр міста. Історична частина. Поруч кінотеатр, театр, Площа філармонії, Театральна площа, ресторани, бари , магазини, супермаркети, аптеки. Є можливість перепланувати, змінити цільове призначення під бізнес. Опалення: пічне (газ)

Заньковецької вул., 4

Продається 2 кімнатна новобудова по вул.Салтикова Щедріна, 1/ 5(під квартирою цокольне приміщення), 77,6/47,9/15,2 ,стан від забудовника, тепла підлога(кухня, зручності), інд.опалення.

Салтикова-Щедріна вул., 18

ЖК "Сенатор", 2 лінія, здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, індивідуальне опалення, панорамні вікна.

руська, 236б

Центр міста, вул. Кобилянська( р-н Собору), вікна з кімнат на вул. Кобилянську, вхід з під"їзду, високі стелі. Є горище над квартирою є можливість зробити другий рівень. Є кладова-холодильник, кладова.

Кобилянської вул., 24

Продається 2-кімнатна квартира площею 84,2 м2 з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою в цегляному будинку у Першотравневому р-ні за вул. Прутська. Код квартири - #20963123 • 7 поверх з 7; • індивідуальне опалення (електричне); • кухня-студія; • кондиціонер; • балкон; • дизайнерський ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), індивідуальне опалення від електричного котла, зроблений якісний ремонт та сучасний дизайн інтер’єра. Квартира має роздільне планування з 2 окремих кімнат (кабінет, спальня), кухні-студії площею 31 м2, сумісного санвузла з душовою кабіною та якісною сантехнікою. Великі панорамні вікна заповнюють простір денним світлом. Продається повністю мебльована, з кліматичною та побутовою технікою - готова до проживання на 100 %. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Прутська вул., 1

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 47 м2 з лоджією та роздільним плануванням в сучасній цегляній новобудові бізнес-класу від надійного забудовника (Водограй ЖК) в Першотравневому р-ні за вул. Буковинська. Код квартири - #17813187 • 7 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • лоджія; • панорамні вікна. Квартира здається з підключеними лічильниками та комунікаціями (вода, каналізація, газ, електрика), зробленими міжкімнатними стінами, встановленими вікнами та вхідними дверима, гіпсова штакатурка стін та стяжка підлоги. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окрема житлова кімната, кухня збільшена приєднанням заскленої лоджії з панорамними вікнами та гарними краєвидами респектабельної приватної забудови та сучасного міста. Санвузол сумісний. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Буковинська, 62

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 91 м2 в будинку австрійської забудови в центральному р-ні за вул. Челюскінців. Код квартири - #13840021 • 1 поверх з 4; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • з ремонтом. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення від газового котла, зроблено добротний ремонт з якісних будматеріалів. Квартира має роздільне планування – окремі мебльовані житлові кімнати, кухню з вбудованими меблями та кухонною технікою, сумісний санвузол з ванною та якісною сантехнікою. Квартира продається з меблями і технікою – готова для проживання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-91-m2-z-io-remontom-meblyami-ta-tehnikoyu-za-vul-chelyuskinciv Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Челюскінців вул., 12

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 68 м2 з утепленою лоджією на зручному 2 поверсі престижної новобудови в Першотравневому р-ні за вул. Буковинська. Код квартири - #20456379 • 2 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • лоджія. Квартира з підключеними лічильниками та комунікаціями (вода, каналізація, газ, електрика), зробленими міжкімнатними стінами, встановленими вікнами та вхідними дверима, гіпсова штукатурка стін, розведена електрика, встановлений котел та радіатори для індивідуального газового опалення, засклена лоджія, передбачений кошик для встановлення кондиціонера. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окремі просторі кімнати (14 м2, 15,76 м2), кухня-студія площею 21.34 м2, санвузол роздільний. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Буковинська, 62
1 - 24 з 491 результатів