Продаж просторої 3-х кімнатної квартири-студії неподалік від центру міста на перехресті вулиць Б.Хмельницького і вул.Нарбутівская 8/1. Квартира розташована на 10-му поверсі, повністю вся утеплена. Над нею знаходиться повноцінний технічний поверх, тому проблем з дахом гарантовано не буде. Загальна площа квартири складає 63,7 м2, стильна і зручна кухня-вітальня з розкладними диваном, дві окремі кімнати, балкон і лоджія, з виходами на південь і на північ, звідки відкривається красива панорама міста, завдяки чому квартира дуже світла і затишна. Роздільний санвузол з якісною технікою, зроблена гідроізоляція підлоги, що запобігає можливості затоплення сусідів знизу. Встановлені якісні вхідні металеві двері та міжкімнатні в квартирі, вбудована кухня з газовою поверхнею та духовою шафою Gorejie, вбудована посудомийна машинка, в в коридорі вбудована величезна шафа купе та меблі в дитячій, які залишаються новим власникам. На кухні та санвузлах керамічна плитка, по всій квартирі на підлозі покладений ламінат. У квартирі на полу влаштована тепла підлога, яка поділена на різні зони, встановлені якісні бойлер, кондиціонер, лічильники на холодну і гарячу воду, повна заміна труб в сан / вузлі і на кухні, проведена сигналізація, домофон. У будинку автономне опалення, що знижує вартість комунальних платежів, Будинок цегляний, 2000-го року, двір закритого типу з дитячим майданчиком. Є власна котельня, що забезпечує помірні комунальні послуги. Двір - тихий, не проїзний, є дитячий майданчик, місця для паркування. До центру їхати 5 хвилин, поруч супермаркет Делікат, школа №12,11, водоканал, аптека, дитячі садки і майданчик та ін. Показ за домовленістю, ключі в агентстві. Покупець сплачує послуги АН в розмірі 2% від вартості квартири Вартість 64000 $.

Нарбутівська вул. (Петровського), 8/1

Продам класну квартири в центрі міста з видом на Дніпро, ЖК Резиденція - загальна площа 53м2 - велика кухня студія - гардероб - просторий сан вузол - спальна кімната - вітражні вікна - автономне електричне опалення - закрита територія - ОСББ - підземний паркінг Квартира повністю укомплектова та чекає нових власників! Ідеально для молодої сімʼї чи під оренду!

Гоголя вул., 261

Продається 2-х кімнатна квартира, знаходиться в районі Пастерівської ,міста Черкаси ( хороша локація ), розташована на 4-му поверсі цегляного будинку. Загальна площа квартири 53,4м2 ,кухня -вітальня -25,2 м2. Будинок дуже теплий, чистий та доглянутий підїзд, чудові сусіди, сама квартира знаходиться в хорошому стані , кімнати роздільні , на підлозі в кімнатах та коридорі - лінолеум, в с/в та кухні - плитка , встановлений кондиціонер, санвузол роздільний. Частково залишаються техніка та меблі. Тихий та затишний двір, в кроковій доступності знаходиться все що потрібно, зупинки громадського транспорту, магазини, ринок, аптеки, банки і т.п. Перегляд за домовленістю ,телефонуйте за більш детальною інформацією) Вартість 54 500$

Січовий пров. (Корнійчука), 17
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж сучасної 3-кімнатної квартири на 1-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку в престижному районі міста. Квартира світла та простора, виконаний якісний новий ремонт, замінені труби та проводка, є 2 засклених балкона та нові двокамерні склопакети по всій квартирі. Майже всі меблі та техніка лишаються новим власникам (кондиціонер, плазма, диван, шафи та стелажі, новий smart бойлер Haier, вбудована варильна поверхня та духова шафа Gorenje, вбудований холодильник AEG, керамічна мийка Franke, пральна машина Siemens, обідній стіл + стільці) Квартира тепла, комунальні невеликі, є всі лічильники. Також є підвальне приміщення, яке можна використовувати під склад для речей не першої необхідності. Поруч вся інфраструктура: зупинки громадського транспорту, школи, садочки, магазини, ринок, дитячий майданчик, заклади харчування. Ця квартира закохає Вас своїм комфортом, якістю та затишком. Запрошуємо на перегляд.

Новопречистенська вул. (Сєдова), 72

Пропонуємо до продажу однокімнатну квартиру по вул. Надпільна. Знаходиться на 6 поверсі 9 поверхового панельного будинку. Загальна площа 34 м2. Квартира в хорошому житловому стані. Є вся необхідна техніка та меблі, які залишаються новим власникам.

Надпільна, 423

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Чехова 209. Квартира розташована на третьому поверсі. Має гарний стан, варіант зайти і жити. Зроблено хороший косметичний ремонт. Дуже світла. Всі меблі та техніка які є на фото залишаються новим власникам. Квартира готова до продажу. Показ в зручний для Вас час. Додаткові питання за телефоном.

Чехова вул., 209

Продамо 1-кімнатну квартиру по вул.Гетьмана Сагайдачного 245, що знаходиться в мікрорайоні "Дніпровський". Поруч знаходиться 2 школи (25 та 13), 2 дитсадочки, зупинка комунального транспорту ( маршрутка та тролейбус, 3 супермаркети, аптека, автостоянка та автозаправка. Недалеко до Дніпра (пляж + риболовля). Квартира в доброму житловому стані, замінено вікна. сантехніку, в санвузлі покладено кахлі. Є кондиціонер. Продаж здійснюється разом з меблями

ексклюзив
Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 245

Продємо 3 кімнатну квартиру у м. Черкаси, вул. Володимира Великого (Гагаріна) 21. Квартира знаходиться в центральній частині Митниці, поруч зупинка транспорта, супермаркет "Велика Кишеня, "Делікат". 5 хвилин до центру міста. В квартирі зроблено капітальний ремонт, склопакети, кахлі на кухні та у санвузлі. 2 лоджії обшиті вагонкою. Ціна 60000 дол.США. Квартира вільна. Можливий торг.

ексклюзив
Гагаріна, 21

Продам 2к.кв в самому центрі міста по вул. Гоголя (біля центрального ринку) - середній 5й поверх - загальна площа 52м2 - не кутова, дуже тепла - частково замінені вікна на металопластикові - охайний жилий стан - дві окремі кімнати - роздільний сан вузол - є лічильники на воду, світло та газ Покази по домовленості!

Гоголя вул., 290

Продаж видової 3-х кімнатної квартири по вул. Нижня Горова в районі Вантажного Порту. Квартира має прекрасний вид на Дніпро, тому це ідеальний варіант якщо Ви полюбляєте милуватися чарівними заходами сонця. Є система сигналізації, лічильник світла з вимикачами на кожну кімнату, інтернет. Простора кухня, 2 балкони, суміжний санвузол, 2 спальні і кабінет (можна використовувати, як 3 спальню або ігрову), зал та гардеробна кімната. У квартирі залишаються меблі на 2 балконах, кухня, плита, декоративний камін, прихожа, комод, велике дзеркало, шафки у ванній кімнаті, бойлер, стелажі і тримачі для вішаків у гардеробній. В коридорі, кухні та ванній на підлозі плитка, в кімнатах - ламінат. Є кондиціонер. Тихі, спокійні сусіди. На будинок поставлений лічильник тепла. В будинку ОСББ. Повірені лічильники води в квартирі в 2023 році. Є домофон. Якісні склопакети, що забезпечує тепло у зимовий період року. Поруч вся інфраструктура: -красива набережна з пляжем -зупинка -ТРЦ Депот - дитяча поліклініка - поштомат -магазини -ательє -садочки -школи Запрошуємо закохатись в цю чудову, світлу, затишну, продуману до найменших деталей квартиру.

Нижня Горова вул. (Калініна), 135

Житлові комплекси у Черкаси

Пропонується до продажу велика, простора ПЯТИКІМНАТНА КВАРТИРА на МИТНИЦІ за ціною трикімнатної. Знаходиться на 10 поверсі панельного будинку, має простий, але охайний житловий стан. Загальна площа 99.1 м2. Простора кухня 7.3 м2. Гарне планування, санвузол роздільний, вбудована шафа, лоджія. Ідеальний варіант для великої родини або людей широких поглядів. Вікна металопластикові, лічильники на все. Чудове місце розташування, поруч ДНІПРО, магазини, школи, садочки, зупинки, кафе, ресторани, спортзали, банкомати і все все все,що потрібно для комфортного життя. Оперативний показ!! Торг! Вартість 68000 $ 0937724799 0679272020 Надія

Гагаріна вул., 83

Пропоную Вашій увазі велику 2к.кв в самому центрі міста з ремонтом! СТАЛІНКА! - загальна площа 57,3м2 - дві окремі кімнати 13,7м2 та 18,5м2 - простора кухня 9,2м2 - роздільний сан вузол - балкон - всі вікна металопластикові - є лічильники на світло, воду на газ - висота стелі 3м - затишний двір - поряд школа #11, ГПЛ, центральний ринок, парк, зупинки громадського транспорту ітд.. При продажу в квартирі залишається вбудована кухня, газова плита, газова колонка, шафа купе, шафи в кімнатах та диван з кріслами. Покази по домовленості!

Небесної Сотні вул. (Леніна), 40

Продаж двокімнатної квартири в пятиповерхівці по вул.Кобзарська. Гарний жилий стан, кімнати окремі, є гардеробна, балкон. В квартирі лічильники на воду, газ. Замінені труби, частково проводка. Залишаються кондиціонер, бойлер, вбудована кухня, вбудовані меблі. Поруч зупинка, магазини, школи, дитячі садочки. Показ в зручний для вас час.

Кобзарська вул. (Вербовецького), 14

Продаж однокімнатної квартирі в центрі Черкас по вул. Смілянській. Новий ЖК комфорт класу який полюбився всім якістю будівництва і правильним плануванням. Квартира знаходиться в 4й секції на 5му поверсі, звідки відкривається прекрасний вид на місто. В 49 м.кв. вмістилася велика кімната 22м.кв. та гардеробна, яку можливо збільшити (або зробити кабінет). Кухня з балконом. Особливістю квартир в ЖК є широкі перестінки між квартирами (38 см), що дає додаткову шумоізоляцію. Перестінки в квартирі з цегли та газоблоку дають можливість швидко і якісно зробити перепланування. В будинку газове індівідуальне опалення, на квартиру вже встановлений свій лічильники. Закрита територія будинку, з відео наглядом та 50% заселених сусідів. Ви будете задоволені цією покупкою! Дзвоніть за телефоном, розповімо детальніше! Ціна обговорюється з реальним клієнтом!

Смілянська вул., 122

Якщо ви мрієте мати власне житло з виходом на набережну Дніпра, то ЖК City Park у Черкасах, це чудовий варіант. ЖК City Park знаходиться по вул. Козацька зі своєю інфраструктурою та власним басейном. Із переваг ще додатково є підземний паркінг, цілодобова охорона та власний великий пляж з виходом на Дніпро. Це ЖК еліт-класу для справжніх цінителів. Висота стелі складає 2,7 метра, своє індивідуальне опалення, панорамні вікна з виходим на воду. Квартира загальною площею 50 м.кв. з вдалим плануванням, де можливо зробити кухню студію та велику кімнату з гардеробною. Ви будете задоволені цією квартирою! Дзвоніть!

Героїв Дніпра вул., 4/1

Пропонуємо 2-кімнатну квартиру з хорошими перевагами : - район старої Митниці, вул. Нижня Горова - цегляний будинок - середній 6-й поверх - 60 кв.м, вдале планування - Є балкон і лоджія Квартира в жилому стані, потребує покращення , разом з тим проживати або здавати в оренду можна вже. Приємний двір і локація. Вартість 44 900 дол. Чекаємо Вас на перегляд цієї квартири, повірте - вона варта уваги.

Нижня Горова вул. (Калініна), 57

Продається 3-кімнатна квартира по вул. Пацаєва, буд. 7 Квартира в гарному житловому стані, розташована на 5-поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку. По всій квартирі замінена проводка, всі вікна металопластикові, на кухні зроблена ніша для холодильнику для оптимізації простору. Три відокремлені кімнати. Санвузол роздільний, в плитці, встановлена душова кабіна, лічильник на воду. Квартира тільки після косметичного ремонту, одна кімната не завершена. Хороший спальний район. З усією необхідною інфраструктурою, зручна транспортна розвязка. Відстань до школи – 50 метрів, до зупинки – 20 метрів, до аптеки – 100 метрів, магазин, нова пошта в самому будинку. Можливість продажу в гривні, по безготівковому розрахунку. Оформлення квартири 50/50. Прямий продаж. Вільна та готова до продажу квартира чекає нових власників. Телефонуйте!

Пацаєва вул., 7

Продається 3х кімнатна квартира в районі Юрії Фарм, вул. Чехова. Квартира розташована на 4му поверсі, вікна виходять на дві сторони, квартира доволі сонячна та тепла. Загальна площа квартири 62 м.кв., три відокремлені спальні, роздільний санвузол. Квартира в жилому стані, вікна замінені на склопакети (окрім одного), потягнута стеля, кухня та санвузол в гарному стані. Вся сантехніка та труби замінені. Хороший спальний район, біля будинку 22 школа, супермаркет, зупинка, місцевий ринок. До Депоту 15 хвилин пішки. Можливий обмін на іншу нерухомість. Розглянемо різні варіанти. Телефонуйте.

Чехова вул., 110

Продається хороша квартира в будинку, якому 10 років ( під єОселя не підходить) по вул. Бидгошська, район Зеленої. Квартира з капітальним ремонтом, який перевірений роками. У квартирі залишаються всі вбудовані меблі, а саме: шафа у кімнаті та коридорі, кухонний гарнітур. Також залишається кондиціонер, бойлер, газова варильна поверхня та витяжка. Вікна виходять у двір. Будинок не дуже над дорогою. Будинок теплий, але також у квартирі є лічильник тепла, що суттєво економить ваші кошти по опаленню взимку. Будинок з гарним благоустроєм двору. Хороша локація та розвʼязка громадського транспорту. Поруч місцевий ринок, магазини, аптеки та школа. Розглядаємо також обмін на 2 кім.квартиру з такою віковою категорією будинків. Ціна 45000 у.о. Приходьте, вам у нас сподобається! 0971992290, 0635389873

Бидгощська, 38/1

Продаж сучасної затишної квартири в р-ні 700 річчя. Будинок цегляний та утеплений пинопластом 10 см. Дуже тепла, автономне електричне опалення, нові комунікації, сумісний с/у, великий балкон з панорамними вікнами, енергозберігаючи склопакети, лічильники на воду та електроенергію, будинок закритого типу, паркомісце, дитячий майданчик, буде створено ОСББ, можливо зробити своє планування. Дуже зручне розташування: поруч школа, садочки, зупинки громадського транспорту, магазини. Продаж може бути по переуступці. На фото проект. Показуємо в зручний для Вас час! ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!

Добровольського вул., 26

Пропонується до продажу світла простора трикімнатна квартирапо вул. Петра Дорошенка ( Пацаєва). Розташована на 7 поверсі. Загальною площею 70,8 м та зручною кухнею 7.5 кв.м Кімнати та санвузол роздільні. Квартира в житловому стані,має два великі балкони, просторий коридор та підсобне приміщення. В квартирі наявні лічильники, встановлено кондиціонер. Поряд знаходиться школа ( 13), дитячий садочок, супермаркет, АЗС. Гарний зелений двір, дитячий майданчик, охайний підїзд, спокійні порядні сусіди.

Пацаєва вул., 24

Пропонується до продажу затишна, тепла 3к квартира на Митниці по вул. Нижня Горова 7, на зручному 4 поверсі пʼяти поверхового панельного будинку. Загальна площа 56.1 м.кв, не кутова, будинок ОСББ, хороші сусіди. В квартирі замінена сантехніка, електрика, зроблений косметичний ремонт та змінені всі двері, нова підлога, металопластикові вікна та якісні металеві вхідні двері. Поряд садочок, школа, супермаркети, розважально-торгівельні центри, дитячий парк, ресторани, лікарня, відділення банку, зручна транспортна розвʼязка, 5 хв до набережної Дніпра. Підійде як для власного проживає так і під здачу в оренду. Запрошуємо на перегляд.

Нижня Горова вул. (Калініна), 7

Продаж видової 1 к.квартири, загальна площа 43,53м.кв. на Митниці ЖК «Парковий на Дніпрі», по вул. Жужоми.Квартира знаходиться на 11 поверсі цегляного 17-ти поверхового житлового будинку комфорт класу , має вільне планування, що дає можливість втілити ваші неперевершені дизайнерські проєкти. Також в продажі є квартира поруч, що дає можливість зʼєднати дві квартири в одну. Поруч є супермаркети, магазини та ресторани, торгівельні центри, розвинена інфраструктура. Житло продається по переуступці, здача обʼєкту 4 квартал 2024р. Додаткова інформація за телефоном 098-320-30-30 Юлія

Жужоми Сержанта вул., 4

Продається 3к квартира загальною площею 116м.кв. Квартира розташована на 1 поверсі, цегляного будинку та має два входи. Вільне планування та висока стеля дає Вам можливість використати квартиру під аптеку, міні-маркет , стоматологічний кабінет, швейне виробництво або під студію танців. Є можливість збільшення площі на 100 м.кв. Телефонуйте! Перегляд за попередньою домовленністю.

Різдвяна вул., 50
1 - 24 з 589 результатів