Продаж просторої 3-х кімнатної квартири-студії неподалік від центру міста на перехресті вулиць Б.Хмельницького і вул.Нарбутівская 8/1. Квартира розташована на 10-му поверсі, повністю вся утеплена. Над нею знаходиться повноцінний технічний поверх, тому проблем з дахом гарантовано не буде. Загальна площа квартири складає 63,7 м2, стильна і зручна кухня-вітальня з розкладними диваном, дві окремі кімнати, балкон і лоджія, з виходами на південь і на північ, звідки відкривається красива панорама міста, завдяки чому квартира дуже світла і затишна. Роздільний санвузол з якісною технікою, зроблена гідроізоляція підлоги, що запобігає можливості затоплення сусідів знизу. Встановлені якісні вхідні металеві двері та міжкімнатні в квартирі, вбудована кухня з газовою поверхнею та духовою шафою Gorejie, вбудована посудомийна машинка, в в коридорі вбудована величезна шафа купе та меблі в дитячій, які залишаються новим власникам. На кухні та санвузлах керамічна плитка, по всій квартирі на підлозі покладений ламінат. У квартирі на полу влаштована тепла підлога, яка поділена на різні зони, встановлені якісні бойлер, кондиціонер, лічильники на холодну і гарячу воду, повна заміна труб в сан / вузлі і на кухні, проведена сигналізація, домофон. У будинку автономне опалення, що знижує вартість комунальних платежів, Будинок цегляний, 2000-го року, двір закритого типу з дитячим майданчиком. Є власна котельня, що забезпечує помірні комунальні послуги. Двір - тихий, не проїзний, є дитячий майданчик, місця для паркування. До центру їхати 5 хвилин, поруч супермаркет Делікат, школа №12,11, водоканал, аптека, дитячі садки і майданчик та ін. Показ за домовленістю, ключі в агентстві. Покупець сплачує послуги АН в розмірі 2% від вартості квартири Вартість 64000 $.

Нарбутівська вул. (Петровського), 8/1

Продається простора квартира в центральній частині міста у Житловому Комплексі "Графський"! Особливості квартири: - Площа 49 кв.м, що перепланована у зоновану кухню-студію та окрему спальну кімнату. - Велика кухня з вітражними вікнами та прекрасним видом на простір перед будинком. - Вбудовані кухонні меблі та техніка, бойлер. - Стіни оздоблені шпалерами під фарбування та декоративною штукатуркою. - Підлога покрита ламінатом та плиткою, з системою теплої підлоги по всій квартирі. - Зроблена підготовка для встановлення кондиціонера. Новий цегляний утеплений будинок з закритою територією двору, з дитячими майданчиками, зонами відпочинку Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд. Співпрацюємо за державними програмами.

Добровольчих батальйонів вул. (Червоноармійська), 203

Пропоную Вашій увазі класну двокімнатну квартиру в самому центрі міста по вул. Дашкевича 3 - загальна площа 81м2 - дві окремі кімнати - сан вузол роздільний - вид на Дніпро - середній поверх - встановлені лічильники на воду, світло, тепло - прямий продаж - у власності більше 3х років Ключі в АН!

Дашковича Остафія вул., 3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 2 кімнатної квартири в районі мясокомбінату. Квартира в житловому стані з необхідною побутовою технікою. Додаткові питання за телефоном.

Смілянська , 123

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею – 114 м.кв, яка розташована на 2 - поверсі 5-поверхового цегляного будинку в екологічно чистому районі – Казбет. Квартира в гарному житловому стані, світла та затишна. Є ванна та душова кабіна, окремий санвузол, два балкони та власна імпортна котельня на весь будинок, веранда може використовуватися як окрема четверта кімната Новим власникам залишаються всі меблі і техніка. Переваги даної квартири - це зручне місцерозташування та чудове планування. Поряд в пішій доступності знаходяться: - Супермаркети; - Зупинки транспорту; - Навчальні заклади; - Дитячий садочок; - Ресторани; - Медичний центр; - Лікарня; - Парк. В цій квартирі Ви будете насолоджуватися затишком, комфортом та тихим спокійним життям. Деталі звертайтесь за номером телефону: +38093-658-56-55( Василь).

Хрещатик-Університетська, 14

Продємо 3 кімнатну квартиру у м. Черкаси, вул. Володимира Великого (Гагаріна) 21. Квартира знаходиться в центральній частині Митниці, поруч зупинка транспорта, супермаркет "Велика Кишеня, "Делікат". 5 хвилин до центру міста. В квартирі зроблено капітальний ремонт, склопакети, кахлі на кухні та у санвузлі. 2 лоджії обшиті вагонкою. Ціна 60000 дол.США. Квартира вільна. Можливий торг.

ексклюзив
Гагаріна, 21

Продається 3-х кімнатна квартира в елітному будинку по бул. Шевченка 135. Будинок – цегляний, розташований в центральній частині міста. В пішій доступності школа, дитячий сад, музична школа №2, дитячий парк, ТЦ «Плазма» (більярд, спорт зал, баня, піцерія), стоматологічна клініка, супермаркет «Казбет», стоянка для авто, зупинка міського транспорту багатьох маршрутів міста.На під’їзд встановлено лічильник на опалення. Квартира загальною площею 125 м.кв., встановлена столярка, на стінах шпалери (під фарбування), у санвузлі плитка нового зразку, металопластикові вікна, два балкони засклені. На кухні стіни підготовлені під поклейку шпалер або ж плитки. Запрошуємо ознайомитись з квартирою особисто.

бульв. Шевченка, 135

Продається трьохкімнатна квартира загальною площею 76.6м2., житлова 48.9м2., кухня 7.8м2. Розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку. Санвузол, ванна кімната та кухня облицьована плиткою. Квартира-заходь і живи. В квартирі замінені склопакети, продається з меблями та побутовою технікою. З вікон вас порадує дуже красивий краєвид. Дитячі садки, кафе та ресторани, добре розвинена інфраструктура. БОНУСОМ БУДЕ САУНА з ІНФРАЧЕРВОНИМ ВИРОМІНЮВАННЯМ. Реальному покупцю торг. Не втрачайте часу, телефонуйте! МОЖЛИВИЙ ОБМІН НА 3-К КВАРТИРУ В ЦЕНТРІ МІСТА БІЛЯ 1-Ї ШКОЛИ З НАШОЮ ДОПЛАТОЮ!!!

Генерала Момота вул. (Луначарського), 13

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Чехова 209. Квартира розташована на третьому поверсі. Має гарний стан, варіант зайти і жити. Зроблено хороший косметичний ремонт. Дуже світла. Всі меблі та техніка які є на фото залишаються новим власникам. Квартира готова до продажу. Показ в зручний для Вас час. Додаткові питання за телефоном.

Чехова вул., 209

Продаж видової 3-х кімнатної квартири по вул. Нижня Горова в районі Вантажного Порту. Квартира має прекрасний вид на Дніпро, тому це ідеальний варіант якщо Ви полюбляєте милуватися чарівними заходами сонця. Є система сигналізації, лічильник світла з вимикачами на кожну кімнату, інтернет. Простора кухня, 2 балкони, суміжний санвузол, 2 спальні і кабінет (можна використовувати, як 3 спальню або ігрову), зал та гардеробна кімната. У квартирі залишаються меблі на 2 балконах, кухня, плита, декоративний камін, прихожа, комод, велике дзеркало, шафки у ванній кімнаті, бойлер, стелажі і тримачі для вішаків у гардеробній. В коридорі, кухні та ванній на підлозі плитка, в кімнатах - ламінат. Є кондиціонер. Тихі, спокійні сусіди. На будинок поставлений лічильник тепла. В будинку ОСББ. Повірені лічильники води в квартирі в 2023 році. Є домофон. Якісні склопакети, що забезпечує тепло у зимовий період року. Поруч вся інфраструктура: -красива набережна з пляжем -зупинка -ТРЦ Депот - дитяча поліклініка - поштомат -магазини -ательє -садочки -школи Запрошуємо закохатись в цю чудову, світлу, затишну, продуману до найменших деталей квартиру.

Нижня Горова вул. (Калініна), 135

Продається 2-х кімнатна квартира, знаходиться в районі Пастерівської ,міста Черкаси ( хороша локація ), розташована на 4-му поверсі цегляного будинку. Загальна площа квартири 53,4м2 ,кухня -вітальня -25,2 м2. Будинок дуже теплий, чистий та доглянутий підїзд, чудові сусіди, сама квартира знаходиться в хорошому стані , кімнати роздільні , на підлозі в кімнатах та коридорі - лінолеум, в с/в та кухні - плитка , встановлений кондиціонер, санвузол роздільний. Частково залишаються техніка та меблі. Тихий та затишний двір, в кроковій доступності знаходиться все що потрібно, зупинки громадського транспорту, магазини, ринок, аптеки, банки і т.п. Перегляд за домовленістю ,телефонуйте за більш детальною інформацією) Вартість 54 500$

Січовий пров. (Корнійчука), 17

Продам 1-кімнатну квартиру в центральній частині міста Черкаси, 4 поверх панельної п"ятиповерхівки . Типова " хрущівка", кутова. Потребує КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ! Встановлено лічильники на воду , газ, електроенергію. Є балкон. Поруч Собор (Першотравневий парк), зупинка транспорта, супермаркети, 2 школи, дитсадочок, інша інфраструктура. Фото інтер"єру за запитом. Ціна 24900.

ексклюзив
смілянська, 80

Продаж сучасної 3-кімнатної квартири на 1-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку в престижному районі міста. Квартира світла та простора, виконаний якісний новий ремонт, замінені труби та проводка, є 2 засклених балкона та нові двокамерні склопакети по всій квартирі. Майже всі меблі та техніка лишаються новим власникам (кондиціонер, плазма, диван, шафи та стелажі, новий smart бойлер Haier, вбудована варильна поверхня та духова шафа Gorenje, вбудований холодильник AEG, керамічна мийка Franke, пральна машина Siemens, обідній стіл + стільці) Квартира тепла, комунальні невеликі, є всі лічильники. Також є підвальне приміщення, яке можна використовувати під склад для речей не першої необхідності. Поруч вся інфраструктура: зупинки громадського транспорту, школи, садочки, магазини, ринок, дитячий майданчик, заклади харчування. Ця квартира закохає Вас своїм комфортом, якістю та затишком. Запрошуємо на перегляд.

Новопречистенська вул. (Сєдова), 72

Продамо 1-кімнатну квартиру по вул.Гетьмана Сагайдачного 245, що знаходиться в мікрорайоні "Дніпровський". Поруч знаходиться 2 школи (25 та 13), 2 дитсадочки, зупинка комунального транспорту ( маршрутка та тролейбус, 3 супермаркети, аптека, автостоянка та автозаправка. Недалеко до Дніпра (пляж + риболовля). Квартира в доброму житловому стані, замінено вікна. сантехніку, в санвузлі покладено кахлі. Є кондиціонер. Продаж здійснюється разом з меблями

ексклюзив
Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 245

Продам класну квартири в центрі міста з видом на Дніпро, ЖК Резиденція - загальна площа 53м2 - велика кухня студія - гардероб - просторий сан вузол - спальна кімната - вітражні вікна - автономне електричне опалення - закрита територія - ОСББ - підземний паркінг Квартира повністю укомплектова та чекає нових власників! Ідеально для молодої сімʼї чи під оренду!

Гоголя вул., 261

ПРОДАЮ 3 кімнатну квартиру у м. Черкаси, пр. Перемоги 22 ( біля кола О.Теліги-Конєва). Квартира знаходиться в цегляному будинку, розташована на 2 поверсі, 3 вікна виходять в тихий двір, 1 лоджія- на проспект Перемоги. Кімнати окремі, с/в окремий, балкон і лоджія засклені, встановлено 2-камерні склопакети. Частково замінена сантехніка і труби, встановлено лічильники на все. Загальний стан- добрий. Розглянемо обмін на 2 - кімнатну квартиру + доплата

30-річчя Перемоги вул., 22

Продам 2к.кв в самому центрі міста по вул. Гоголя (біля центрального ринку) - середній 5й поверх - загальна площа 52м2 - не кутова, дуже тепла - частково замінені вікна на металопластикові - охайний жилий стан - дві окремі кімнати - роздільний сан вузол - є лічильники на воду, світло та газ Покази по домовленості!

Гоголя вул., 290

Пропонується до продажу 2 кімнатна квартира з функціональним плануванням та сучасним дизайном. Вона ідеально підходить для тих, хто цінує якість та комфорт життя. Зонально квартира розділена на затишну вітальню з великим зручним кутовим диваном, простора кухня з панорамними вікнами, всією необхідною технікою та меблями, окрема спальна кімната. У квартирі максимально раціонально використаний простір, вбудовані зони для зберігання речей, якісні меблі, ванна кімната з окремо стоячою ванною та душем. Ремонт зроблений з використанням найкращих матеріалів та актуальних дизайнерських рішень, фарбовані стіни з елементами декоративного шпаклювання та без підлогових плінтусів підкреслюють сучасність та естетичний вид квартири. Кухонні меблі зроблені з використанням систем Blum та стільниці зі штучного каменю. Вбудована техніка : індукційна варильна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, вбудований холодильник, чайник, посудомийна машина від Gorenje, пральна машина та сушильна машина Bosh, бойлер 80-л, система очищення води. У квартирі забезпечений затишок завдяки інверторному кондиціонеру, системі теплої підлоги та стильним дизайнерським радіаторам. У просторій спальні з великим вікном створена затишна атмосфера, тут зручне ліжко, простора шафа для зберігання речей та телевізор для вашого відпочинку. Квартира абсолютно нова, продається з всім, що є на фото. Ця квартира — вибір тих, хто надає перевагу комфорту, естетиці та функціональність у кожній деталі свого житла. Телефонуйте, щоб домовитись на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Добровольчих батальйонів вул. (Червоноармійська), 203/3

Пропонуємо до продажу однокімнатну квартиру по вул. Надпільна. Знаходиться на 6 поверсі 9 поверхового панельного будинку. Загальна площа 34 м2. Квартира в хорошому житловому стані. Є вся необхідна техніка та меблі, які залишаються новим власникам.

Надпільна, 423

Пропонується до продажу велика, простора ПЯТИКІМНАТНА КВАРТИРА на МИТНИЦІ за ціною трикімнатної. Знаходиться на 10 поверсі панельного будинку, має простий, але охайний житловий стан. Загальна площа 99.1 м2. Простора кухня 7.3 м2. Гарне планування, санвузол роздільний, вбудована шафа, лоджія. Ідеальний варіант для великої родини або людей широких поглядів. Вікна металопластикові, лічильники на все. Чудове місце розташування, поруч ДНІПРО, магазини, школи, садочки, зупинки, кафе, ресторани, спортзали, банкомати і все все все,що потрібно для комфортного життя. Оперативний показ!! Торг! Вартість 68000 $ 0937724799 0679272020 Надія

Гагаріна вул., 83

Пропоную Вашій увазі простору квартиру на першому поверсі в кращому будинку тих часів - 120м2 - 4 окремих кімнати (велика вітальня з двома вікнами площею 28м2 та три спальні 20,4м2, 14,9м2, 13,4м2) - сан вузол сумісний - кухня 10м2 - великий балкон 20м2 (узаконений) - високі стелі 2,9м - квартира не кутова, дуже тепла - класне планування Двір закритий, є парковка для автомобілів З двору відкривається прекрасний вид на Дніпро та пагорб Слави!

Байди-Вишневецького вул., 10

Продаж двокімнатної квартири. Стан після будівельників. ЖК РІДНИЙ ДІМ. Розташована на восьмому поверсі цегляного десятиповерхового будинку, вже зданого в експлуатацію, право власності на руках.

можливий продаж по єОселя
Байди-Вишневецького вул., 101

Пропоную Вашій увазі велику 2к.кв в самому центрі міста з ремонтом! СТАЛІНКА! - загальна площа 57,3м2 - дві окремі кімнати 13,7м2 та 18,5м2 - простора кухня 9,2м2 - роздільний сан вузол - балкон - всі вікна металопластикові - є лічильники на світло, воду на газ - висота стелі 3м - затишний двір - поряд школа #11, ГПЛ, центральний ринок, парк, зупинки громадського транспорту ітд.. При продажу в квартирі залишається вбудована кухня, газова плита, газова колонка, шафа купе, шафи в кімнатах та диван з кріслами. Покази по домовленості!

Небесної Сотні вул. (Леніна), 40

Продаж великої сучасної 1-кімнатної квартири в ЖК «Графський» на 7 поверсі. В квартирі щойно виконаний новий якісний ремонт з усім необхідним для життя, а саме: двоспальне ліжко, диван, пральна машина, бойлер, кондиціонер, індукційна поверхня, духова шафа, вбудований холодильник, посудомийна машина. Встановлені датчики від протікання води. Також є тепла підлога в коридорі, с/в та лоджії. Продумане шикарне зонування приміщення. При вході Вас зустрічає просторий коридор, є відокремлене гардеробне приміщення, простора кухня з лоджією з панорамними вікнами, в кімнаті відокремлена спальня та зона для перегляду фільмів або посиденьок з друзями. Деталі ремонту та оздоблення квартири раджу оцінити особисто. Закрита територія житлового комплексу, паркомісця, відеонагляд, дитячий майданчик. Поруч вся інфраструктура: магазини, аптеки, зупинки громадського транспорту, школа, садочок, стадіон. Телефонуйте, Ви будете задоволені цією покупкою.

можливий продаж по єОселя
Байди-Вишневецького вул., 68/2
1 - 24 з 2 200 результатів