Квартира некутова, чудовий район , все поруч

Хмельницьке шосе вул., 71

Ця квартира - ідеальний вибір для комфортного життя вашої сімї. Загальна площа квартири складає 68 квадратних метрів. Закрита лоджа, з якої є вихід на дах, що слугує відкритою терасою яка дозволяє насолоджуватися достатньою кількістю простору. Квартира має простору вітальню, зручну кухню, а також дві затишні спальні. Готова до проживання, з якісним ремонтом, меблями та технікою- створеним для вашого комфорту та затишку. Розташування цієї квартири - великий плюс. Вона знаходиться в зручному районі з розвиненою інфраструктурою: поруч знаходяться школи, дитячі садки, магазини та ресторани. Зручна транспортна розвязка дозволить легко дістатися до будь-якої точки міста. Не упустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири. Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд - це може бути вашим затишним куточком у цьому місті!

власник
Хмельницьке шосе вул., 53

Ексклюзивний варіант! Продається 3-х кімнатна квартира по вул. Хмельницьке шосе 4 ( р-н Книжки ) .Планування відмінне , не кутова, середина будинку, загальна площа 63 кв.м, кухня 6 кв.м. Квадратний хол, металопластикові вікна, балкон , просторі кімнати . Квартира чиста, тепла та охайна. З реальним покупцем можливий розумний торг при перегляді. Зручна інфраструктура та місцерозташування, поряд знаходиться все, що необхідно для комфортного проживання. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні.

Хмельницьке шосе вул., 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-кімнатну квартиру, на Вишеньці в районі проспекту Юності- Хмельницьке шосе! Простора квартира, гарне планування, не кутова тепла і суха, кімнати окремі, житловий стан, зроблено новий шатровий дах. Вартість: 39500 $

Хмельницьке шосе вул., 89

Продаж двокімнатної квартири. Точна адреса Хмельницьке шосе,4. Кімнати роздільні. Авторський ремонт. Фото відповідають дійсності. Локація шикарна як для власного проживання так і під орендний бізнес. Ціна за квадратний метр 1130 доларів за метр. Залишаються всі меблі та техніка. Автономне газове опалення. Тепла підлога. Перегляд по домовленості, ключі на руках. Ексклюзивний варіант. Проходь і все побачиш.

Продаж квартири Хмельницьке шосе Парк Книжка

Квартира продаётся в отличном месте в котором будет не только хорошо жить но и отдыхать, рядом, находиться озеро., транспорт, магазины. Квартира черновая.. Здача дома весна 2022г.

Хмельницкое шоссе, 4, Корея, Винница, Винницкая 27800.0 USD

Дворівнева квартира! З узаконеним другим поверхом. Простора, світла, з хорошою енергетикою. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Закрита територія двору Деталі за телефоном

Хмельницкое шоссе, 124, Ленинский, Винница, Винницкая 115000.0 USD

Продаж 2-х кім.квартири в цегляному будинку в районі Хм.шосе. Гарний житловий стан, кімнати окремі. Поруч ТЦ"Мегамол", магазини, школа, дитячий садок, транспорт.

Хмельницкое шоссе, 75, Ленинский, Винница, Винницкая 45000.0 USD

Продаю затишну квартику по проспекту Космонавтів (верх) Кімнати роздільні Знаходиться у розвиненій інфраструктурі міста. Поруч школа, садочок, лісопарк, ринок. Все є для комфортного проживання.

Хмельницкое шоссе, 75, Вишенка, Винница, Винницкая 45999.0 USD

Продається затишна простора двокімнатна квартира в престижному районі Вінниці з новим ремонтом та натяжними стелями. Квартира знаходиться на першому поверсі з девяти, має загальну площу 48 м², включаючи кухню площею 6 м². Є балкон і комора. Комунальні послуги: газ, центральний водопровід, централізоване опалення, бойлер для підігріву води. Пропонується від посередника. Терміновий продаж. Запрошую на перегляд!

Хмельницкое шоссе, 49, Славянка, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири в центрі міста , в квартирі замінено вікно, нова балконна конструкція, буде чистова штукатурка, проводка і новий лічильник.Буде повністю готова під поклейку шпалер чи фарбування, та інших видів робіт.Можливий торг.

Хмельницкое шоссе, 11, Центр, Винница, Винницкая 40000.0 USD

До продажу пропонується двухкімнатна квартира в районі Словянка. В квартирі недавно був зроблений новий евроремонт , замінені труби та сантехніка , а також поміняна проводка вся на мідну. Дуже вдале місцерозташування будинку, поряд є добре розвинена вся інфраструктура в кроковій доступності. Зручний перший поверх , є балкон, цегляний будинок. Документи всі перевірені , тобто квартира повністю готова до продажу. Більш детальну інформацію надам по телефону. Запрошую на перегляд в зручний час. Квартира повністю підходить як для власного проживання так і під інвестицію.

Хмельницкое шоссе, 51, Славянка, Винница, Винницкая 74700.0 USD

Продаж світлої затишної двокімнатної квартири з роздільними кімнатами. Ідеальне розташування забезпечує доступ до всієї необхідної інфраструктури. Поруч садочок, школа, ринок, лісопарк. Чудовий вибір для тих, хто цінує комфорт та зручність в середині міста.

Хмельницкое шоссе, 75, Вишенка, Винница, Винницкая 45990.0 USD

Хмельницкое шоссе, 53, Славянка, Винница, Винницкая 75000.0 USD

парковка у дворі, чудовий житловий станквартира, чеського проєкту, не вуглова, район "Книжки", поруч центральний міський паркДо третій поверх, балкон півнична сторона, та, лоджия південна сторона, засклані металло пластикові, всі меблі та техніка залишається все в доброму стані. Реальний торг Квартира чекає на нових хазяїв

Хмельницкое шоссе, 6, Ленинский, Винница, Винницкая 56000.0 USD

Хмельницкое шоссе, 112А, Вишенка, Винница, Винницкая 71999.0 USD

Терміновий продаж трикімнатної кімнати з новим ремонтом. Кімнати роздільні! Тепла підлога: кухня-студія, коридор, ванна кімната! Будинок цегляний, обжитий, ремонти вже всі зробили! Затишний двір з дитячим майданчиком! Вільна парковка у дворі та поруч з будинком! Всі деталі по телефону! Продаж терміновий!

Хмельницкое шоссе, 112А, Барское шоссе, Винница, Винницкая 95000.0 USD

Пропонуємо вашій увазі затишну двокімнатну квартиру в новобудові. Характеристики квартири: - Площа: 63 кв.м. - Планування: окремі кімнати. - Опалення: автономне газове. - Стан: свіжий, сучасний ремонт. - Ціна: всього 72000$, за ціною однокімнатної квартири. Ключі на руках, готові до показу в зручний для вас час. Звичайно, ось декілька переваг новобудови: 1. **Сучасне планування**: Новобудови зазвичай мають більш функціональне та ергономічне планування, що відповідає потребам сучасного життя. 2. **Якісні матеріали**: Під час будівництва використовуються сучасні та якісні матеріали, що гарантує довговічність та надійність конструкції. 3. **Автономне опалення**: Більшість новобудов оснащуються автономними системами опалення, які забезпечують комфорт та економію на опаленні. 4. **Сучасний ремонт**: Новобудови зазвичай продаються зі свіжим та сучасним ремонтом, що дозволяє забезпечити комфортне переїзд для майбутніх власників. 5. **Гарантія якості**: Новобудови зазвичай мають гарантійний термін на будівельні роботи, що забезпечує вас відповідальністю забудовника за якість робіт. Це лише кілька переваг, які може запропонувати новобудова. Запрошую на перегляд

Хмельницкое шоссе, 122А, Ленинский, Винница, Винницкая 72000.0 USD

Чудова локація - поруч з проспектом Космонавтів, а вже через дорогу ліс! Квартира з ремонтом і необхідними меблями та технікою - готова як для житла так і під оренду. Фото дійсні, покази за домовленністю.

Хмельницкое шоссе, 85, Вишенка, Винница, Винницкая 44000.0 USD

Продається 2к квартира. В квартирі хороший косметичний стан, замінено вікна на металопластикові, хороші вхідні і міжкімнатні двері.В санвузлі сучасніше облицювання, 6 років тому було замінено усі труби(стояки).Роздільне планування.Дзвоніть.

Хмельницкое шоссе, 4, Корея, Винница, Винницкая 57500.0 USD

Жилом состоянии нужен ремонт, не угловая , солнечная сторона, б/з , есть кладовка в подвальном помещении , рядом остановка , магазины , школа , садик , центральный парк рядом. Центр города.34800 $ ТОРГ!!!

Хмельницкое шоссе, 4, Ленинский, Винница, Винницкая 34800.0 USD

Продається однокімнатна квартира на Хмельницькому шосе. Гарне розташування, поряд ліс, ринок, школа, дитячий садок, уся інфраструктура поряд. Квартира в хорошому житловому стані, поміняні вікна, ламінат. Зручний другий поверх. Колонка для підігріву води, що дуже заощаджує бюджет на комунальні послуги. Дуже зручна локація! Для більш детальної інформації телефонуйте. Буду радий допомогти!

Продається однокімнатна квартира на Хмельницькому шосе

Житловий комплекс «Озерний» з підземним укриттям та обʼєктами соціально-побутового призначення. Зручне розташування. Розкішний вигляд на озеро і ліс. Панорамні вікна. Поруч МЕТРО, Епіцентр, McDonalds, The Mall. Власний дитячий садок. Укриття для мешканців. Профіль 6-ти камерний, склопакет 2-х камерний. Вхідні металеві двері. Індивідуальне газове опалення. Утеплення зовнішніх стін.

Хмельницкое шоссе, Винница, Винницкая 44000.0 USD