Продається простора 1к квартира в сучасному ЖК «Амстердам» Зручний 6 поверх. Середній поверх - 6.⠀ Квартира має вдале планування з просторою кухнею з панорамними вікнами ,які виходять на східну сторону поруч з озером. ⠀ ☑️Цегляні стіни утеплені та оздоблені облицювальною цеглою; ☑️панорамні металопластикові вікна з трикамерними енергозберігаючими склопакетами; ☑️ індивідуальне опалення (двоконтурний котел); ☑️ чорнове оздоблення, встановлені лічильники на воду, газ та електроенергію; ☑️якісні вхідні двері. ⠀ Інфраструктура: магазини, аптеки, ТЦ «Агора», кафе, ресторан, банк, садочки… Без комісії для покупця!

Панаса Мирного вул., 16/1

Продаж 2к. квартири Забудовник Комунбуд ( Рауш) Не кутова, дуже тепла , так як є високий підвал Якісний ремонт, добротні міжкімнатні двері в квартирі ніхто не проживав два повноцінних сан.вузла велика кухня тепла підлога -санвузли у вартість входить якісна сучасна кухня і вся побутова техніка: витяжка -варильна поверхня -духова шафа -посудомийна машина -холодильник -мікрохвильова піч . Все буде готово до кінця квітня 👌 Вікна на схід є можливість вивести розетку для зарядки електромобіля Дуже розвинена інфраструктура , хороша транспортна розвʼязка . Поруч ТЦ Агора, відділення банків, пошта, безліч магазинів, кафе і багато іншого. В будинку є комерційні приміщення , де є супермаркет «Грош», аптека, кафе і магазини. Через дорогу - ТЦ Урбан Стріт . Без комісії з покупця !

можливий продаж по єОселя
Січових Стрільців, 5/1

Пропоную вашій увазі ексклюзивну двох кімнатну квартиру в новобудові здані з підключеними комунікаціями аналогів якій немає. Квартира світла не кутова має вдале планування, простора кухня з прекрасним виглядом з вікна. Зроблена тепла підлога, санвузол облицьовано, стіни підготовлені під поклейку обой, на підлозі керамічна плиткає. Залишилось тільки деталі які ви зможете зробити на свій смак. Не зволікайте телефонуйте, домовимось про перегляд.

Львівське шосе, 20-Г
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж двокімнатної квартири! Новобудова! Мікрорайон Озерна Простора квартира. Виконано великий обсяг робіт: штукатурка стін, стяжка підлоги, встановлено теплу підлогу на кухні в коридорі і санвузлі, радіатори в кімнатах і на лоджії, електорозводка. Санвузол роздільний. Встановлено фільтр для очистки води і манометр. Зацікавила квартира? Телефонуйте домовитися про перегляд.

Кармелюка вул., 7а

Продаю сам без допомоги інших ріелторів. Центр міста поруч ЦНТІ, косметичний ремонт, на все лічильники, вікна пластик, балкон, цілодобово гаряча вода(газова колонка), в квартирі кладова, інтернет, центральне опалення. Переоформлення 2%.

Свободи вул., 47

Чудова двокімнатна квартира, для комфортного, затишному проживання. Чудовий район, зручне розташування, 5 хв. до центру. Будинок побудований з якісних, сучасних матеріалів, в дві цегли з гарним утепленням.

Старокостянтинівське шосе, 5/5а

Бажаєте купити квартиру щоб був парк, стадіон, річка, щоб був двір тихий і будинок розташовувався не біля дороги але зупинка поруч? У нас є для Вас самий кращий варіант на ринку нерухомості! Продаж квартири в єлітному будинку. Зданий будинок, підключені всі комунікації, активно роблять ремонти. Квартира не кутова, автономне опалення. Всі кімнати окремі. Зроблена штукатурка стін. Встановлені лічильники. Гарний великий хол. На поверсі додатково є ще кладовка 5.3 кв.м. Гарний двір, дитячий майданчик. За додаткову плату можна купити гараж у будинку 25кв.м.

можливий продаж по єОселя
Старокостянтинівське шосе, 20/8

🔺Продаж 2к квартири в новобудові на етапі здачі 💰 52 000 $ + Переуступка Комісія 0% Район - Виставка вул. Озерна, 14/1 ⠀ Площа - Загальна площа 73,1 м² · житлова 42 м² · кухня 18,8 м² Поверх - 8/10 ⠀ ✔️Опис: Встановлено якісні броньовані двері, електрика розведена, котел, гіпсова чорнова штукатурка. на етапі здачі

Озерна вул., 14/1

Пропонуємо вашій увазі АВТОРСЬКУ стильну квартиру в центрі міста - вул. Подільська,102 Загальна площа - 81,1кв. м. Вікна виходять на дві сторони. Сучасний дизайнерський ремонт і найкраща побутова техніка робить цю квартиру ідеальною для комфортного проживання. Повністю укомплектована - готова до заселення чи до здачі в оренду. Холодильник Liebher Стіл і стільці Calligaris Плита індукційна і духова шафа, посудомийка виробництво Італія Foster Умивальники Laufen Інсталяція Gebberit Сантехніка Villeri and Bosh Крани Tress Пральна машина Mille Меблі всі Італія Підігрів підлоги по всі квартирі крім спальні Плитка по всій квартирі Roberto cavalli Освітлення по всій квартирі від Італійського виробника. Всюди у квартирі високоякісні меблі зроблені на замовлення. Встановлена сигналізація, двір закритого типу. Все це ви можете придбати вже сьогодні та насолоджуватись комфортним проживанням у даній квартирі.

Подільська вул., 102

Пропонується вашій увазі 3 кімнатна квартира у сучасній Новобудові ЖК Академ містечко (9 секція) це новий житловий комплекс розроблений, з урахуванням новітніх архітектурних тенденцій та технологій. Квартира знаходиться на комфортному 2-му поверсі 10-ти поверхівки. Загальна площа 88м.кв, кухня правильної форми з виходом на лоджію. Будинок побудований з цегли, та утеплений зовні. Квартира не кутова, вікна виходять на Захід. Забудовник виконує великий обсяг робіт, а саме: 1. індивідуальне опалення кожної квартири сучасним двоконтурним газовим котлом; 2. розводка опалення по квартирі та радіатори; 3. чистове тинькування стін; 4. стяжка підлоги; 5. розведення електроенергії по квартирі; 6. лічильники на газ, холодну воду та електроенергію; 7. металопластикові вікна; 8. броньовані двері. Житловий комплекс це 18-ти секційний десятиповерховий будинок, зі зручними підїздами; прибудинкова територія буде облаштована дитячими та гральними майданчиками, зеленими насадженнями. Зручна транспортна розвязка та добре розвинена інфраструктура, що включає дитячі садочки, школи, магазини, спортивні центри та ресторани, беззаперечні аргументи на користь придбання квартири у цій новобудові.

Шевченка вул., 65

Житлові комплекси у Хмельницький

Продаж шикарної квартири, Простора, шикарна 3-кімнатна квартира в самісінькому серці міста з видовою панорамою #1. Індивідуальний проект. Щойно завершено ремонт та облаштування квартири. ЖК Монблан розташовано у центральній частині міста. Поруч усі необхідні зручності для комфортного проживання. Два санвузла.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 6

ID 31925 Продається класна двокімнатна квартира у новому будинку. Зручне місце розташування. В квартирі якісний свіжий ремонт. Дві окремі кімнати та кухня студія. Індивідуальне електроопалення, встановленний сучасний електрокотел. Квартира не кутова і двостороння. Будинок обжитий людьми і дуже теплий. сама квартира зсередини і ззовні утеплена. Дуже затишна Терміновий продаж! Телефонуйте – влаштую показ!

Зарічанська вул., 52

Площа:43, 7 Спальня: 18.9 кв. м Лоджія у спальні: 3.39 кв. м Кухня: 10.4 кв. м Лоджія в кухні: 2.98 кв. м Ванна: 3.4 кв. м Коридор: 4.7 кв. м Висота стелі: 2.7 м Лоджії утеплені пінопластом 15 (включаючи стелю) Власність з 2016 року. Новобудова. Закритий двір. Відеонагляд. Хороший доглянутий будинок та прибудинкова територія. До залізничного вокзалу 10 хв. пішки. Тепла підлога на кухні та ванній Розташування: східно/південна сторона, 5 поверх з 9 Залишаються меблі на кухні та пральна машина. Квартира має ідеальне розташування та зручність планування, що робить її ідеальним варіантом для затишного життя або як інвестицію. Ціна 42000 2% переоформлення. Можливо під іпотеку.

Красовського Маршала вул., 6в

Продається затишна квартира, що повністю укомплектована і знаходиться у цегляному новому будинку в самому серці міста вул.Староміська 52Б. Квартира складається з кухні-студії, двох спалень та великого балкону. Вона не кутова, дуже тепла, з високоякісним ремонтом та новими меблями та побутовою технікою. Особливості квартири включають: Автономне опалення, що забезпечує комфорт та економію енергії. Є повний відеозвіт всіх етапів ремонту, що гарантує якість та турботу про деталі. Розташування в елітному будинку в самому центрі міста, поблизу всіх необхідних зручностей та сервісів. Надійний забудовник Рауш (Комунбуд), що забезпечує високу якість будівництва. Великий балкон з прекрасним видом на місто. Закритий двір зі шлагбаумом та відеоспостереженням для забезпечення безпеки мешканців. Якісна електрика та сантехніка по всій квартирі, що гарантує безпеку та надійність експлуатації. Квартира продається з новою побутовою технікою з гарантією, включаючи: Холодильник вбудований INDESIT. Плита електрична настільна індукційна WHIRLPOOL. Витяжка Perfelli. Духова шафа електрична WHIRLPOOL. Мікрохвильова піч вбудована WHIRLPOOL. Пральна машина INDESIT. Електричний котел Teknix з управлінням через мобільний додаток. Тихий кондиціонер спліт інверторний Cooper&Hunter з можливістю керування через мобільний додаток. Бойлер водонагрівач Thermo Alliance 80 л. Два телевізори: Samsung на 43 дюйма зі смарт тв та телевізор LG 42 дюйма. Меблі в квартирі нові та комфортні: Два зручних і якісних дивана, що повністю розкладаються для спальних місць. Велике двоспальне м"ягке ліжко з ортопедичним матрасом для комфортного сну. Велика шафа у спальні та коридорі для зручного зберігання речей. Підлога у спальні "тиха хода" для додаткового комфорту. Квартира також оснащена високоякісною сантехнікою: Підлога з підігрівом In-Therm. Душова система Grohe. Електрична сушка для рушників. Інсталяція для туалету Geberit. Змішувачі для раковини Grohe. Безшумна витяжка у ванній. Продаж без комісії. Не вагайтеся звертатися до АН "Опора" за телефоном 0985589391 (Роман), щоб отримати додаткову інформацію та організувати перегляд.

Староміська вул. (Примакова), 52б

продаж просторої квартири в самому серці міста - по вул Героїв Маріуполя (раніше вул. Гагаріна). перевагами даної квартири є розташування та відсутність ремонту ( дозволить втілити всі Ваші фантазії та побажання). більш вичерпна інформація за телефоном. показ за домовленістю у зручний для Вас час

Гагаріна вул., 1

Квартира знаходиться в мікрорайоні Озерна ЖК Агора. Квартира розміщується на другому поверсі зразу над комерцією і вікна виходять на три сторони. По всій квартирі окрім двох спалень зроблена тепла підлога і стоїть двохконтурний газовий котел. Вся вмонтована мебель залишається, а інша мебель або техніка за домовленістю додатково. Також можливо додатково купити кладову, яка знаходиться в цоколі будинку. Більше інформації по телефону. Фото вишлю за потреби. Всім мирного неба!

можливий продаж по єОселя
січових стрільців, 2

Супер пропозиція в новобудові! Хороший варіант для тих, хто шукає квартиру у спокійному районі міста. До Вашої уваги продається 2к квартира у новій та популярній новобудові! Вся інфраструктура в пішій доступності, а це максимальний комфорт. У будь-який район міста дістатися без проблем, а це не менш важливо, тому що наш час дуже цінний насьогодні! Стан квартири: - будинок бізнис класу. - утеплене мінеральною ватою. - технологія будівництва з цегли. – здана новобудова. - штукатурка стін - розведення електрики. - висота стелі 2,8 м. - зроблена стяжка. - індивідуальне опалення, є тепла підлога по всій квартирі. - встановлено металопластикові вікна. Ви точно закохаєтеся у цю квартиру, адже тут все зроблено з любов’ю! Поспішайте придбати квартиру мрії, адже аналогів її немає. Показ за домовленістю!

Прибузька вул., 12

Ви шукаєте квартиру, з максимально зручним місцем розташування в хорошій новобудові Хмельницького? - Відпочивати у парку? - Тренуватись на стадіоні? Купіть 2-х кімнатну квартиру у цегляній Новобудові! Супер пропозиція за найкращою ціною міста! Квартира, яка вартує Вашої уваги, адже вона розроблена з урахуванням новітніх тенденції та популярних планувань для щасливого проживання. До Вашої уваги прекрасна двокімнатна квартира в престижному мікрорайоні Виставка від забудовника ЖК Олімпійський-3! -загальна площа 73, 5 кв.м., - хороший 6 поверх; - у квартирі зроблено: штукатурка стін, електророзводка, - популярний район, який у майбутньому буде лише розширюватися! - цікаве , продумане планування; - якісно побудований будинок від забудовника: товщина стін відповідно до технологічних характеристик, велика , простора кухня; - у квартирі автономне опалення (двоконтурний газовий котел); - величезна кухня, мрія кожної господині! - прибудинкова територія облаштована дитячим майданчиком, ліфт, сходинковий марш; - хороше місце розташування: до зупинки 1-3 хв., транспортна доступність прекрасна інфраструктура: магазини, аптеки, ХПК коледж , стадіон , Нова пошта, спортивний комплекс «Спортленд», автозаправка «OKKO», все поряд! За додатку плату можна придбати кладову, і також можна придбати комірку - це максимально зручно, що дозволить Вам зберігати речі, що зекономить Ваш простір. Поспішайте, не втрачайте шансу отримати квартиру у будинку мрії! Показ у будь-який час! Детальніше за номером!

Старокостянтинівське шосе, 20/5

До Вашої уваги хороша трикімнатна квартира! Місце знаходження Центр міста! Локація, яка завжди буде перевагою для більшості, адже все поряд і доступно! Серед основних переваг є: - закритий вїзд, доглянута територія, відеоспостереження, є дитячий майданчик, наземна парківка; - зданий та заселений будинок; - загальна площа квартири - 118, 1 кв.м, велика та дуже простора; - квартира розташована на 10 поверсі; - встановлений двоконтурний газовий котел, радіатори, є тепла підлога, кондиціонер, лічильники на комунальні мережі; - чудова панорамна міста, через які видніється уся краса! Це вартує побачити! - три окремі кімнати, 2 лоджії: одна з спальні, інша з кухні у формі еркера; - роздільний санвузол: ванна та душова; - все залишається; - мінімальне переоформлення; - місце розташування, до зупинки 1-3 хвилини; поруч паркова зона; розвинена інфраструктура: магазини, школа, дитячий садок, супермаркет, навчальний заклад тощо. Ця квартира вартує Вашої уваги, адже все зроблено для себе! Квартира, яка сьогодні може стати в реальності Вашою! Показ в зручний для Вас час!

Шевченка вул., 11

Хороший варіант новобудови, комфорт класу в зданій новобудові. Житловий комплекс «Щасливий» в Хмельницькому – це одна з кращих сучасних новобудов, що відноситься до класу-комфорт і поєднує в собі функціональність і витонченість. Пропонуємо 2 к квартиру: - 6-й поверх 9 поверхового будинку. Середній поверх, що насьогодні є дуже актуальним. – чудове планування. - загальна площа квартири 80,9 м.кв. - індивідуальне опалення. - зроблена електророзводка. - вікна металопластикові. - також є підведений кабель домофона. - підїзди оформлені керамічною плиткою. - в секціях встановлені датчики освітлення. - зроблені пандуси для зручності заїзду дитячих або інвалідних колясок. - встановлені надійні вхідні двері з кодовими замками, є 2 швидкісних ліфти. - озеленення дворів за допомогою висадки дерев і розбивки газонів з квітковими клумбами. - дитячий майданчик буде обладнаний гойдалками, пісочницями, тунелями, гірками та іншими спеціальними тренажерами. Хороша інфраструктура та транспортна розвязка. Автобусна зупинка знаходиться не більше ніж в 25 метрах від ЖК. Зручне місце розташування: поруч зупинка – 5-7 хв пішки, магазини, супермаркет. Неподалік є Дендропарк, де зможете відпочивати та прогулюватися з друзями. Хороший варіант квартири у новобудові, який з впевненістю Вам сподобається! Показ в зручний для Вас час! Детальніше за номером Леся Кізіцька АН “KIZITSKA STAR HOUSE”.

Вінницька вул., 1/8

До Вашої уваги двокімнатна квартира у мікрорайоні Виставка. Чудовий варіант за супер ціною. Квартира знаходиться на 6 поверсі, середній поверх. Загальною площею 61 кв.м. У квартирі ніхто не проживав! Тільки зроблений стильний євроремонт, є якісні меблі. Суміжний санвузол: ванна. Індивідуальне опалення, є тепла підлога.Панорамні вікна, через які видніється уся краса! Це вартує побачити! Місце розташування, до зупинки 3-5 хвилини. Неподалік є місцеве озеро, де Ви зможете відпочивати та активно проводити свій час! Ця квартира справді вартує Вашої уваги, адже все зроблено якнайкраще, для себе! Все нове, ніхто не проживав! 0974108573 Леся Кізіцька АН "KIZITSKA STAR HOUSE"

можливий продаж по єОселя
Будівельників вул., 5/3

Шукаєте хороший варіант просторої квартири з сучасним ремонтом? Тоді цей варіант саме для Вас! Все зроблено для себе. Квартира двостороння, знаходиться на 8 поверсі. – Закритий в’їзд, наземний паркінг; – Загальна площа 110,3 кв.м.; – Зроблений якісний ремонт, використані добротні матеріали, встановлені надійні броньовані двері, металопластикові вікна; – Стилістична кухня, завдяки продуманому вмонтуванню меблів є досить вмісткою, що дуже важливо, тому що це серце квартири; – Суміжний санвузол: душова. – Опалення: індивідуальний двоконтурний котел, також встановлений бойлер; – Є тепла підлога: кухня, коридор, санвузол. Зручне місце розташування, поруч магазини, супермаркети, торговий центр, поруч зупинка громадського транспорту. Неподалік також є місцеве озеро, де Ви можете насолодитися природою, відпочити з друзями. Поспішайте, квартира вже чекає на нового власника. Показ в будь-який зручний для Вас час!

провулок Панаса Мирного, 1

Шукуєте 1к квартиру в Центрі міста, поруч з парком? Тоді рекомендуємо розглянути цей чудовий варіант! - новобудова на етапі здачі ( 2024р) - загальна площа 39.4кв.м; - поверх 10, видова квартира; - світла та простора; - суміжний санвузол; - встановлений котел автономного опалення, радіатори, електророзводка, - суміжний санвузол; - роздільна кімната з виходом на балкон; - кухня з виходом на лоджію; - панорамні вікна, гарний вигляд; Локація розташування: - зручне місце поруч паркова зона, тихо та спокійно, прогулянки на свіжому повітрі, ранкові пробіжки, чи зустрічі з друзями - мрія кожного! - поруч зупинка, школа, дитячий садок, навчальний заклад, речовий ринок,лікарня, магазини,супермаркети тощо. Ідеальний варіант для проживання! Мерщій не втрачайте час, ця квартира чекає на нового власника!

Проскурівського підпілля вул., 131/2

Кожен з нас мріє про ідеальну квартиру! Обираючи, ми маємо душевно відчути її особливість, побачити і знати її переваги, локацію розташування та буквально все цю квартиру! Цей варіант саме той, адже від цієї квартири дійсно віє затишком та теплом! - загальна площа квартри - 65,17 кв.м; - поверховість 10/10 є технічний поверх; - зроблений якісний євроремонт, втілений дизайнерський проєкт, у якій власник створив особливу гармонію; - спальна кімната дуже затишна та комфортна; - суміжний санвузол: душова; - опалення: двоконтурний газовий котел, є тепла підлога, кухня, коридор, лоджія, санвузол; - роздільні кімнати; - одностороння; - лоджія, французький балкон. Зручне місце розташування, поруч магазини, супермаркети, торговий центр, навчальний заклад, дитячий садок. Поруч зупинка громадського транспорту. Ви дійсно закохаєтеся у цю квартиру! Показ в будь-який час! Леся Кізіцька АН “KIZITSKA STAR HOUSE”

Старокостянтинівське шосе, 20/5
1 - 24 з 4 792 результатів

Місто Хмельницький розташоване на Західному Поділлі, на берегах річки Південний Буг. Продаж квартир у Хмельницькому на вторинному ринку користується чималою популярністю. На це впливають не тільки прийнятні ціни, а й можливість жити в затишному та спокійному населеному пункті.

Де купити квартиру в Хмельницькому по доступній ціні

Місто можна чітко розділити на 10 мікрорайонів. Недорого купити житло реально на Гречанах, Заріччі, Книжківцях, Озерній, Центральному, Дубовому та ін. На околицях міста активно зводять нові мікрорайони. Якщо ви мрієте про житло в зданій новобудові від власника, то можете придивитися його в Першому парковому мікрорайоні, Дивокраї, Відрадному. Тут також можна купити нерухомість від забудовника, причому не тільки на умовах передоплати, а й в кредит чи в розстрочку (з розтермінуванням).

Квартири Хмельницького та особливості міста

Обласний центр відомий на всю Україну в якості міста, де знаходиться один з найбільших ринків Європи. Скупитися сюди приїздять не тільки українці, а й поляки, білоруси, молдавани та ін. Ринок відомий завдяки своєму широкому асортименту та низьким цінам.

Найбільшою популярністю серед покупців користуються квартири Хмельницького, що розташовані в будинках поблизу об’єктів інфраструктури:

  • дитсадків, шкіл, ВНЗ;
  • медичних закладів і аптек;
  • магазинів, ринків, супермаркетів;
  • торгівельних і розважальних центрів;
  • банків;
  • театрів, кінотеатрів та ін.

Хмельницький може похвалитися безліччю невеликих і доглянутих парків і скверів з різноманітними об’єктами дозвілля. Ті, хто бажає оселитися в будинку з гарним видом з вікна, можна купити квартиру в Хмельницькому з ремонтом недалеко від Парку культури і відпочинку ім. М. Чекмана, парку ім. І. Франка, Піонерського скверу, дендропарку «Поділля», скверу ім. Т. Шевченка, парку «Заріччя», «Подільський» чи «Молодіжний». Продаж квартир у Хмельницькому на вторинному ринку в південно-західній частині міста зацікавить тих, хто мріє кожні вихідні проводити на природі. Поруч знаходиться Лезнівське урочище, що є популярним місцем відпочинку хмельничан.

Вторинний ринок запропонує вдалі варіанти нерухомості не тільки в центрі, а й на околицях. З передмістя можна добиратися на роботу на електропоїзді. Крім Центрального залізничного вокзалу, на території міста розташовано кілька залізничних станцій («Гречани», «Речовий ринок», «Кам’янецький переїзд», «Ракове»). У місті курсують тролейбуси й автобуси.

Як дешево купити житло без посередників за допомогою ЛУН

Якщо хочете купити 1-кімнатну, 2-кімнатну, 3-кімнатну, 4-кімнатну чи п’ятикімнатну квартиру напряму в господаря, не поспішайте укладати договір з посередниками. Пошуковий ресурс ЛУН допоможе вам віднайти оголошення з фото, в яких пропонується продаж нерухомості за прийнятними розцінками.

Усі оголошення мають детальний опис, що містить не тільки схему планування квартири, а й поверх, площу кімнат (спальні, вітальні, дитячої кімнати, кухні), вартість та ін. Перейшовши на сайт-першоджерело, можна побачити контакти хазяїна. З ЛУН та його зручними фільтрами купівля квартири стала дійсно приємним процесом!