Пропонуємо вам оглянути чудову трикімнатну квартиру від провідного забудовника нашого міста Ось чому вам варто звернути увагу на цю пропозицію: - Функціональне планування: ретельно продумана планування квартири дозволяє вам відчувати себе в комфорті, насолоджуючись кожним куточком вашого нового житла - Високоякісні матеріали будівництва в подальшому зекономлять ваші витрати під час ремонту - Безпосередній доступ до природи: комплекс розташований неподалік від річки тому ви завжди будете мати можливість насолоджуватися прогулянками вздовж берега та іншими природними розвагами - Зручності комплексу: комплекс облаштований сучасними зручностями, такими як зони для відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, різні магазинчики та кавярні - Інфраструктура та розваги: зручне розташування дозволяє легкий доступ до магазинів, ресторанів та культурних закладів, а до всього центру 15 хвилин на авто Для отримання додаткової інформації - телфонуйте чи пишіть в зручний для вас час код обєкта 502

Хіміків вул., 28

Продається 2-х стороння 2-х кімнатна квартира з якісним авторським ремонтом, якісною сантехнікою та побутовою технікою. Ремонт робився для себе. Квартира внутрішня. МОЖНА по ПРОГРАМАХ УРЯДУ УКРАЇНИ - "Є Оселя", Постанови КМУ №№ 280 та 600. Комфортний 2 поверх - 1 жилий поверх. Велика кухня - студія. Встановлено охоронну систему "Аякс". В прихожій відеокамера з віддаленим доступом. Комфортний, закритий, затишний двір з дитячими майданчиками.

можливий продаж по єОселя
Хіміків вул., 39

Простора трикімнатна квартира в новому житловому комплексі Розташована в затишному мікрорайоні , неподалік від річки Мікрорайон Пасічна – оптимальний вибір для тих, хто хоче насолоджуватися спокоєм та мальовничістю природи, не відмовляючись від переваг великого міста Чудова власна інфраструктура комплексу , яка забезпечує усіма необхідними для життя зручностями в межах одного кварталу Квартира з гарним, вдалим плануванням: три окремі кімнати, затишна кухня, роздільний санвузол та засклена лоджія. Все для вашого комфорту Є можливість перепланувати квартиру на свій смак та побажання Такождоступний вибір поверхів Телефонуйте для отримання додаткової інформації в зручний час Також маємо ще інші пропозиції по місту код обєкта 486

Хіміків вул., 28
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

👉Підходить під еОселю та інші державні програми! 🔥Продаж просторої двосторонньої 2 кімн квартири у зданому та обжитому будинку🔥 📱0991764292, 0965489704 Велика видова квартира площею 71,4 м2 з кухнею студією 21 м2 з гарним краєвидом на місто, гори та у внутрішній двір. У квартирі влаштована чистова стяжка, підігрів підлоги та газовий котел. Поруч річка, школа, дитячий садок та вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. Перевагою даного ЖК являється закритий двір з найсучаснішим дитячим та спортивним майданчиком. Запрошуємо Вас на огляд даного помешкання.

можливий продаж по єОселя
Хіміків, 35

Продам простору 2 кім квартиру із панорамними вікнами , високої якості будівництва у затишному районі міста ,неполік річки Комплекс закритого типу з відеоспостереженням, , дитячим садком, великі дитячі та спортивні майданчики Наповнення квартири: -стяжка -підігрів підлоги - енергозберігаючий утеплений фасад - надійні броньовані двері - вікна енергозберігаючі з потрійним склом У літку можна заходити робити ремонт

Хіміків вул., 27

Продаж ЗДАНОГО 3 кімнатного сирця по вул. Хіміків! Продається 3 кімнатна добротна квартира у зданому і обжитому будинку по вул. Хіміків 5б. Квартира розташована на зручному 5 поверсі із 10-ти. Загальна площа 88,7м2, житлова 45 м2, кухня 11м2. Всі комунікації підведено, встановлений котел! Квартира тепла, будинок будувався у 2,5 цегли. Є два засклені балкона. Вікна виходять на південно західну-західну сторону. Зручне розташування будинку, поруч 18 та 24 ліцей, садочок Вишенька, продуктові магазини та ринок. Двір закритого типу. Неподалік річка для відпочинку і зелена зона.

Хіміків вул., 5б

Продам простору 1-кім квартиру в новобудові житлового комплексу з мультикомфортним плануванням та якісним наповненням квартири від одного з найкращого забудівника нашого міста! ✔Без комісій,можливе також розтермінування від забудівника до 2х років на вигідних умовах. ✔ Просторий та затишний двір з великою кількістю порко-місця, сучасні європейські дитячі майданчики з мягким покриттям підлоги, мультифункціональні спортивні майданчики,5хв до школи та дитячого садочка, зручне сполучення з центром міста. Не подалік знаходяться магазини,школа,дитячий садочок,Басейн,спортивний комплекс,банк,аптека,зупинка,100м до річки. ✔ Телефонуйте за номером або пишіть на Вайбер у зручний для Вас час.(також є декілька інших варіантів по місту)

Хіміків вул., 24а

Код обєкта 190 ВІДДІЛ ПРОДАЖУ Пропонуємо до Вашої уваги чудову ТРИкімнатну квартиру від провідного Забудовника в нашому місті Якісне будівництво, розташування в затишному мікрорайоні міста, середній поверх, доступна ціна - та ще безліч переваг цієї квартири Наповнення в квартири : - енергозберігаючі панорамні вікна - надійні броньовані двері преміум класу - утеплений фасад – підключення всіх лічильників: газу, води, електроенергії – заведення всіх комунікацій - хороша інфраструктура мікрорайону ( тихі двори- закртого типу, алейки для прогулянок, стильні дитячі та спортивні майданчики, відеонагляд) Добре сполучення з іншим мікрорайонами міста Для запису на огляд - ТЕЛЕФОНУЙТЕ чи пишіть Маємо ще декілька інших пропозицій по місту

Хіміків вул., 28

Продається простора 3 кім квартира в ЖК Комфорт Парк від надійного забудовника Благо. В квартирі виконаний сучасний, якісний ремонт, є вся необхідна техніка, саме: варильна поверхня, посудомийна машина, холодильник, мікрохвильва піч, духова шафа, також є шафка для вашого елітного алкоголю. Велика кухня-вітальня із відпочинковою зоною де видно із вікна неймовірний краєвид, дві окремі кімнати та кладовка або гардеробна. Всюди де плитка підігрів підлоги. За оглядом та деталями телефонуйте!

Хіміків вул., 28

Без комісії! Від Забудовника! Працюємо по програмі Є-ОСЕЛЯ! Продам квартиру в ЖК Comfort Park, 15 хвилин пішки до центру Івано-Франківська, мікрорайон Пасічна. 140 км до Центру Львова. Код обєкта - SF-2-793-966 Унікальне розташування, ЖК Comfort Park знаходиться в екологічно чистому районі поблизу річки Бистриця Солотвинська. Район Пасічна має всю необхідну інфраструктуру: магазини, супермаркет АТБ, школи та садочки, спорткомплекс з басейном, медичні заклади, зупинки транспорту. Забудовник Blago. Будинок на стадії здачі в експлуатацію. 5-й поверх 11-поверхового монолітно-каркасного будинку. Керамоблок. Екологічно чистий та теплий матеріал. Плюс утеплення 15 см. Міжквартирні стіни - газоблок 10 см + мінеральна вата 5 см + газоблок 10 см, що забазпечує шумоізоляцію та зберігання тепла. Загальна площа - 40 кв.м: кухня - 12,5 кв.м, ізольована кімната, гардероб, суміжний санвузол, коридор. Опалення індивідуальне - газова дахова котельна. Вартість - 28,2 тис.грн./кв.м Можливо розтермінування.

можливий продаж по єОселя
Хіміків вул., 28

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Дешевше ніж у забудовника!!! Код квартири #34923181 Продається велика 3-кімнатна квартира загальною площею 96 м2 по ціні дешевше ніж в забудовника з наповненням. Розведена електрика, тепла підлога, чистова стяжка, котел, якісні двері та вікна, лічильники і комунікації заведені в квартиру. • 8 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • котел; • розводка електрики; • тепла підлога; • стяжка; • садок і школа 2хв пішки; • без ремонту. У квартирі 3 окремі кімнати, велика кухня, три лоджії роздільний санвузол, вигляд на вовчинецькі гори. У вартість квартири ВЖЕ входить : котел, тепла підлога, стяжка, розводка електрики, якісні двері і вікна з трьома склопакетами, заведені лічильники і комунікації. З вікон квартири відкривається краєвид на приватний сектор і вовчинецькі гори. Поруч протікає річка. Школа і садок знаходяться в сусідньому дворі. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Хіміків вул., 31

УВАГА! Квартира підходить під державні програми! Продається чудова 2-кімнатна квартира в ЗДАНІЙ новобудові в р-ні Пасічна ЖК «Комфорт Парк» за вул. Хіміків, загальною площею 66 м2. Стильний та якісний євроремонт! Квартиру можна придбати по програмі єОселя. Код квартири - #34863321 • 9 поверх з 11; • новобудова; • зданий будинок; • індивідуальне опалення (газове); • євроремонт; Квартира має гарне планування, а саме : дві роздільних кімнати, простора кухня, великий санвузол і гардероб. Гарний, сучасний ремонт, додатковою перевагою квартири є газове індивідуальне опалення, що дозволить суттєво економити на комунальних платежах. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру!

Хіміків вул., 17

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 65 м2 в цегляній новобудові від надійного забудовника ЖК Комфорт Парк в р-ні Пасічна за вул. Хіміків. Код квартири - #29642363 • 9 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий та введений в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • гардеробна; • без ремонту; • переуступка. В квартирі продумане планування: 2 окремі кімнати з панорамними вікнами, кухня-студія площею 17 м2, гардеробна та сумісний санвузол. У квартирі розведена електрика, система оплення та тепла підлога. Є чистова стяжка. В квартирі встановлено всі лічильники та підведені комунікації (вода, каналізація, електрика, газ). Встановлено вхідні двері та якісні вікна зі спеціальним склом, що одночасно допомагають захищати від сонця, знижуючи приплив тепла в літні місяці і зберігають тепло всередині приміщення в холодну зиму. Квартира готова до проведення внутрішніх ремонтних робіт після забудовників, що дає можливість власнику створити неповторний інтер’єр відповідно до власних уподобань. ЖК має облагороджену закриту територію з дитячими майданчиками та спортивною інфраструктурою та розташований в екологічно зеленій зоні (поруч річка Бистриця Солотвинська). В пішій доступності є школа, дитсадок, супермаркет, аптеки, зупинка, ринок. Перегляньте квартиру на нашому сайті metr2.com.ua/2-k-kvartira-65-m2-z-io-v-zhk-komfort-park-za-vul-himikiv-pereustupka Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам орендувати/здати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Хіміків вул., 28

Здана двокімнатна квартира від якісного забудівника. Код квартири: 36413555 - велика кухня, в якій комфортно буде розмістити своїх гостей - 2 окремих спальні - простора прихожа - лоджія та відкритий балкон, - котел. Квартира двостороння, дуже світла.Вигляд на зелену зону,річку та у двір. Мікрорайон з розвиненою інфраструктурою, поруч дитячий садочок та школа. Готова для початку ремонтних робіт. За всіма деталями та для огляду - телефонуйте.

Хіміків вул., 43

Топова пропозиція! Повноцінна 3х кімнатна квартира + кухня- студія в одному із найкращих ЖК міста Код квартири - #36499011 Будинок зданий та обжитий, сусіди вже проживають. Продумане планування. Окремі 3 спальні кімнати + кухня-студія та велика ванна кімната. Перевага квартири - її наповнення. Тут вже є все необхідне. Виконано якісний та дорогий ремонт, подбали про кожну дрібницю. Власникам домівки залишається тільки завезти особисті речі. У квартирі індивідуальне опалення, тепла підлога майже по всій квартирі. 3 інверторних кондиціонера до -25 Є вся необхідна техніка: Великий двохдверний холодильник, мікрохвильова, духова шафа та посудомийка (60см).(Самсунг). Дана квартира варта Вашої уваги! Таких пропозицій більше немає - не впустіть її!

Хіміків вул., 28

Двокімнатна квартира на другому поверсі десятиповерхового цегляного будинку по вул. Хіміків в м. Івано - Франківську. Загальна площа 70 кв. м., житлова площа 37 кв. м., кухня 19 кв. м.. В квартирі проведено євроремонт ,встановлено металопластикові вікна , вхідні двері броньовані, індивідуальне опалення, підігрів підлоги, лічильники на всі комунікації. Квартира двостороння , кімнати - роздільні, санвузол суміжний. Вікна виходять у двір, лоджія засклена. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Код обєкта 4091

Хіміків вул., 39

Велика двокімнатна квартира в цегляному будинку з індивідуальним опаленням. Код квартири - #36461349 Квартира внутрішня, двостороння, дуже світла. Простора спальня з заскленним балконом, обмебльована вмісткою шафою- купе, двоспальним ліжком, приліжковими тумбами та косметичним столиком. Вітальня, яка при потребі може бути другою спальнею. Кухня 13,2м та лоджія 4м буде комфортною для великої родини. Роздільний санвузел. Приємним бонусом є кладовка 2.5м. Телефонуйте для запису на огляд.

Хіміків вул., 15А

Продається видова квартира у ЖК Comfort Park. Код квартири #36192673 У квартирі зроблений сучасний якісний ремонт по ретельно продуманому проекту з гарантією на роботи і матеріали на 3 роки. Змонтований газовий турбо котел потужністю 28 кВт, тепла підлога в кухні, коридорі та сан-вузлі. В СВ змонтована інсталяційна система прихованого монтажу GЕBERIT, стильна та якісна сантехніка. Ще великим плюсом є просто неймовірний вигляд з вікна. Продаж можливий також по програмі Єоселя та по постановах. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Хіміків вул., 28

Двокімнатна квартира вул. Хіміків (ЖК Comfort Park ). Найбільший житловий комплекс від надійного забудовника blago в мікрорайоні Пасічна. 3-й поверх 11-ти поверхового будинку площею 69 м². Оптимальне планування дозволяє відчути максимальний комфорт. Кухня – 13 м2, дві окремі кімнати -19,5 м2 та 18 м2 .Просторий передпокій обєднує всі приміщення в одне ціле. Роздільний санвузол. В квартирі зроблено якісний ремонт з використанням сучасних матеріалів і технологій. Стіни пофарбовано фарбою, що легко миється. Підлога – якісний ламінат. Натяжні стелі. Якісна керамічна плитка у ванній кімнаті та санвузлі. Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Добре розвинена інфраструктура – поряд школа, дитячий садок, супермаркет, кав’ярні, дрібні крамниці.

можливий продаж по єОселя
Хіміків вул., 28

Вигідна3 кім. квартири в ЖК «Comfort Park» міста Івано-Франківськ по вул.Хіміків 28 Поверх 11/13 Код квартири - #36671965 Загальна площа 75 кв.м., площа кухні-студії 27 кв.м. - Гарне планування - Сучасний та якісний ремонт - Вмонтовано меблі та техніка - Квартира повністю укомплектована - Зручна локація , все необхідне поруч В оселі зроблено дорогий євроремонт, встановлено індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги, броньовані вхідні двері, енергоефективні металопластикові вікна. Залишаються меблі та техніка. Двір з дитячим майданчиком, відпочинковою зоною, наземним паркінгом. Біля будинку вся необхідна інфраструктура - 2 школи, 2 садки, ТЦ, аптеки і т.п. Продаж без комісії для покупця!!! ДІє договір переуступки!

Хіміків вул., 28

Продається велика квартира у новому житловому масиві «Цитадель» по вул. Хіміків. Площа квартири - 93,5 м. Код квартири: 36390707 В подарунок до квартири йде доволі велиа мансарда яка не входить у площу квартири яка вказана вище. Чудовий варіант для втілення своїх дизайнерських рішень. Великі просторі кімнати. В квартирі є тепла підлога та залита чистова стяжка, також є котел. Будинок знаходиться у тихому спальному районі, поряд знаходиться школа, садок, річка, зелена зона відпочинку. Квартира двостороння - вікна виходять у двір та на приватний сектор. Підходить під Є-оселю та постанови.

Хіміків вул., 9

Продам 2-кімнатну квартиру з Кладовою на поверсі по вул. Хіміків від забудовника Благо! Код квартири #36666889 - будинок зданий в експлуатацію в 2021р. - дві окремі спальні кімнати, кухня та 2 окремі санвузли - зручний 3 поверх - залишаються всі меблі та техніка - встановлена система фільтрації питної води Ecosoft - конденсаційний котел Vaillant - школи та садки в пішій доступності - цілодобова охорона - один з найкращих дворів з дитячим та футбольним майданчиками Поки Ви переглядаєте пропозицію, клієнти вже оглядають квартиру вживу! Не зволікайте! Фото передають тільки певну картину. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Хіміків вул., 28

Двостороння 2-к квартира на вул. Хіміків, 39 в зданій новобудові. єОселя! Код квартири: 35923617 Основні характеристики: • Будинок цегляний, утеплений 2020 року побудови • Комфортний 3 поверх з 10; • Площа: 69,6 кв. м.; • Кухня: 21.7 м2; • Чистова стяжка; розводка системи опалення під радіатори та готова тепла підлога в коридорі, кухні та санвузлі; • Всі комунікації приєднано, новий котел; • Ліфт "OTIS" запущено. Поруч є вся необхідна інфраструктура: найкращий комунальний садок міста, загольноосвітня школа, зупинка громадського транспорту, церква, кафе, ресторанини, продуктовий ринок, велика зелена зона до річки; Безпечний просторий внутрішній двір закритого типу з великою кількістю паркомісць, озелененням там якісними майданчиками; Додатково можна придбати комору 3м2. Можливе оформлення по Єоселі, по перерахунку. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Хіміків вул., 39

Двокімнатна квартира в обжитій новобудові із закритою територією, з дитячим майданчиком, паркомісцями,в спокійному районі міста Код квартири: 36247725 Простора кухня-студія 18,8м з лоджією, роздільні кімнати 14м та 13,5м + лоджія, великий коридор та санвузол. Загальна площа 69,6 м. Квартира двостороння , внутрішня, зручний 2 поверх. Поруч знаходиться річка, школа , дитячий садок, магазини та зупинки громадського транспорту. В квартирі зроблений сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів (робили для себе). Встановлене індивідуальне газове опалення, тепла підлога на кухні та лоджії, в коридорі та санвузлі. Простора кухня-студія 18,8м + лоджія 4,9м, роздільні кімнати 14м та 13,5м + лоджія 4,5м, великий коридор 9,4м та санвузол 4,5м. За деталями та для огляду - телефонуйте.

Хіміків вул., 37
123...9
1 - 24 з 205 результатів

Географія Івано-Франківськ