Продам 3 -х комнатную квартиру в Херсоне. квартира расположена в хорошем месте, в хорошем доме ОСББ. Сделан косметический ремонт. Балкон застеклен и утеплен, есть кондиционер, хорошая межкомнатная столярка и металлопластиковые окна. Уютная кухня. Раздельный туалет и ванная комната, кафель, хорошая сантехнка. Продажа с мебелью и техникой. Со всем что есть в квартире. Звоните, открыты к диалогу!

Лавреньова вул., 13

Продаж однокімнатної квартири у спокійному районі міста. Простора і світла кімната та затишна кухня. Вікна металопластикові, дах у повному порядку. Ванна кімната потребує ремонту. Труби замінені на металопласт. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Будинок ОСББ, завжди чистий підїзд, великий та охайний двір, добрі сусіди. Розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Оперативний показ у зручний для Вас час! Телефонуйте, відповім на всі Ваші запитання. Без комісії для покупця!

Лавреньова вул., 25

Продам 1 однокомнатную квартиру Шуменский ул. Строителей 7 Хозяин Квартира находится на 9 этаже 9-ти этажного кирпичного дома. С крышей все хорошо. Общая площадь квартиры 39,1 кв.м. Жилая площадь 21 кв.м, Кухня 7.7 кв. м. Металлопластиковые окна включая балкон, новый бойлер, кондиционер, Тамбур с ремонтом. Состояние квартиры на фото – хорошее жилое. Цена 23000 дол. Возможна продажа на условиях первичной оплаты 50% стоимости и остаток под процент на период до 60 мес. Также квартира сдаётся в аренду. Заинтересованным пишите ваш номер, желательно вайбер, я перезвоню.

власник
Продам 1 однокомнатную квартиру Шуменский ул. Строителей 7 Хозяин
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Комкова 83 п.2 Сдам однокомнатную квартру на 7м Этаже. Жил. Посёлок Лифт работает! Большой тамбур, чистый. Подъезд чистый . Хорошое расположение, 1 минута к рынку, 5 минут к остановке. Все окна выходят на 46 школу. В квартире : холодильник, бойлер, кондиционер, стиральная машинка, плита, чайник, микроволновка, кровать, шкаф купе. Квартира теплая! Окна выходят на 46 школу. Оплата коммунальных услуг все по счетчикам + залоговая сумма (залоговая сумма оговаривается )

власник
продам квартиру  жил.пас Херсон

Продажа от хозяина ул. Михайловская 28, 4/9 этажного дома 3к.кв - сделан капитальный евроремонт, продается с мебелью и техникой! 2 балкона под зеркальное стекло, окна 5 камер мпо - Rehao Германия Распашонка (все комнаты раздельны) две спальни и зал Увеличен санузел, угловая ванная 2 отдельных бойлера в ванной и на кухне. Звукоизоляция на стене, примыкающей к соседям Пол коридор, кухня, ванная - плитка Пол комнаты - ламинат Встроенный сейф Заменено абсолютно все - стояки, электрика Также продается квартира рядом на 3 этаже, 3к кв по одному стояку. Идеальный вариант для большой семьи - две 3к. кв рядом 3 и 4 этаж на одном уровне.

власник
Хозяйка, 3 к кв Речпорт 4/9 евроремонт

2к на Уварова 6/9 в теплом кирпичном доме, улучшенная планировка. Квартира в жилом состоянии, расположена в удобном месте: не на проезжей части, центр города в пешей доступности, удобная транспортная развязка в любой район города (остановка Железнодорожная), рядом супермаркеты (Экомаркет и АТБ), больница Тропинка. Дом ОСББ, счётчик отопления на дом. Прямая продажа от собственника без каких-либо дополнительных комиссий.

власник
Продажа 2к от собственника 6/9, ул. Уварова

Я власник. Херсон, м-кр Жилмасив, вул. Стрітенська 11. Вікна МПО виходять на Миколаїв. В квартирі вигнана нова стіна з газобетону між кімнатою і кухнею. В кімнаті зробили ремонт (заміна електрики, натяжий потолок, обої, лінолеум, батареї біметал). Нова газова колонка. Нові вхідні двері. В ванній кімнаті все перепаянно на металопласт. Балкон застеклений столяркою. Стан квартири жилий. Будинок ОСББ. На першому поверсі мінімаркет. Пару хвилин від будину АТБ. Всі деталі за телефоном.

власник
Власник. 1-кімнатна, Стрітенська 11

50кв.м.1 этаж кирпичный дом, Застекленный балкон, все окна метелопласт, везде решетки. стиралка, холодильник, бойлер,телевизор, вся мебель. Все счетчики также газ. Тихое место. В квартире нежарко летом, тепло зимой, трубы поменяны. Счетчик на отопление внутридомовой около 1000грн за отопление в месяц (20грн.за метр.) я собственник

власник
Квартира 2к Вазова 6а Шуменский

Жилпоселок , квартира на ул Фритаун 151 , 1 этаж , мебель и техника остается , большая кухня , туалет с ванной совмещены , спальня , гостиная и детская , все вопросы по телефону . Рассмотрим ваше предложение .

власник
Квартра 3-х ком. Жилпоселок , рассмотрим ваши предложения

Продам свою 1-кімнатну квартиру на Шуменському, вул. Лавреньова, 17. Від власника. Квартира знаходиться на 9 поверсі із 10. Ліфт працює. Загальна площа квартири 34 кв. У квартирі зроблений капітальний ремонт - міняли повністю проводку, сантехніку, вікна та балкон металопласт, натяжні стелі, зроблена повністю ванна кімната. Є бойлер, пральна машинка, варильна поверхня, телевізор, встановлена нова кухня, є меблі, балкон засклений. Є лічильники на світло, воду, газ. В домі ОСББ. Поруч із будинком ринок, магазини, зупинки транспорту, школи, садки, аптеки, лікарня, парк. Квартира чиста, світла, тепла. Можливий розумний торг.

Продається 1-кімнатна квартира, Шуменський

Житлові комплекси у Херсон

Наша любимая квартира Для жизни в квартире есть всё. Всё как новое! Дом осбб,лифт по карточкам. Соседи тихие и спокойные! Квартира утеплена с наружи! Зимой очень жаркая и всегда светлая. Большая кухня ,коридор огромный.натяжные потолки,евро окна.

Продам квартиру Лавренева 24 Шуменский

Продаж трикімнатної квартири 2/10 будинок з цегли по вул.Червонофлотської 124 Загальна площа 68кв.м, три окремі кімнати, кухня 10кв.м. Стан квартири житловий/ під ремонт, централізоване опалення, лічильники на все. Високий цоколь, вікна виходять на місто.

Трикімнатна квартира 2/10 Червонофлотська 124

Срочна Продажа квартири , власниця виїхала за кордон і повертатись не буде реальному покопателю торг з документами все в порядку , вул Кузнецька 57 . Всі питання по телефону .

Срочна Продажа квартир .

Балкон засклений, вікна металлопласт, нові труби, всі лічильники, бойлер, кондиціонер, у кімнаті і туалеті незакінчений ремонт, квартира продається з усіма меблями і побутовою технікою. Реальному покупцю торг.

Продам квартиру 2-х кімнатну вул.Вазова 2/9, 50м2

Балкон засклений, вікна металлопласт, нові труби, всі лічильники, бойлер, гарний житловий стан, не кутова. Квартира продається з усіма меблями і побутовою технікою.

Продам квартиру 2 кімнатну вул.Лавреньова 1/5, 46м2

Квартира куплена на початку 2021 року, майже не жили там, тому не встигли зробити ремонт, але у коридорі зроблено косметичний ремонт. Квартира мебльована: 2 дивани, ліжко, 2 шафи, кухня, холодильник, пральна машинка, бойлер, газова плита, духова шафа та мікрохвильова піч. Вікна металопластикові, окрім балкону, там деревʼяні віконні рами. Планування дуже зручне: велика зала та коридор, затишна спальня. Нажаль, влітку 2023 року був приліт у дитячий садок неподалік та у квартирі вибило вікна. У сам будинок прильотів не було. Дуже зручна інфраструктура: магазини, школи, дитячі садочки, кафе і продовольчий ринок. На жаль більше фото зараз надати не можемо, так як проживаємо на даний момент за кордоном, але будемо старатися зробити для вас фото з допомогою знайомих. Якщо ви зацікавлені звертайтесь через оголошення або в телеграм за номером телефону, який в оголошенні. Квартира куплена частково на гроші виділені державою, тому в договорі купівлі продажу стоїть заборона на відчуження до 2031 року. Тому я можу її продати за розпискою. Розписка на квартиру - це документ, у якому власник квартири підтверджує свою згоду на продаж, хоча нерухомість знаходиться під обмеженням. Якщо вас це влаштує, є можливість домовиться про зниження ціни. Адреса: Миколи Куліша 5

власник
Мыколы Кулиша улица, 5, Шуменский, Херсон, Херсонская 15000.0 USD

Дослідити місцевість

Промацую ринок. Маю бажання продати квартиру. Ремонт зроблений на 90%. Війна трошки змінила плани. Ремонт у всіх приміщеннях крім балкона. Тихий район (без прильотів). Сучасні вікна з захистом від ультрафіолету. Квартира повністю мебльована. Не має хіба що телевізора та роутера (інтернет Київстар можна підключити за один день). Вана побудована з нуля. Стоїть інсталяція, душова кабіна, підвісний умивальник. Вітальна-столова дуже світла та затишна. Сильна примусова вентиляція. Не встиг місцями плінтуса зробити, розвести щиток у квартирі, поміняти дріт живлення на квартиру (він вже закладений, планував підєднати разом з роботами по щитку).

власник
Святых Кирилла и Мефодия проспект, 18А, Шуменский, Херсон, Херсонская 21000.0 USD

БЕЗ комісіі: 1-кімнатна квартира на Житлоселищі, р-н ринку (вул.Стрітенська, м.Херсон) Характеристики: -35м.кв. - загальна площа -9м.кв. - площа кухні -9-й поверх, +є технічний -ліфт працює -МП-Вікна у двір (захід) -ремонт косметичний -проводка мідна -стояки екопласт -всі лічильники В наявності: -необхідні меблі, кухня -кондиціонер, -холодильник, -бойлер, -газ/плита -Інтернет дротовий -виходи під пральну машину Можливий Продаж 18500 у.о., обтяжень немає Оренда 3000 грн/міс +застава +ком.послуги вайбер, ватсап, телеграм

власник
Сритенская улица, 26, Жилпоселок, Херсон, Херсонская 18500.0 USD

власник
Дорофеева улица, 14, Остров, Херсон, Херсонская 9500.0 USD

Продам однокімнатну квартиру 38.77 мкв , лоджія перероблена під дитячу кімнату 6 мкв тепла, замінені труби водопровідні та каналізаційні, є тамбур на дві квартири з балконом , всюди встановлені металопластикові вікна та двері , часткова залишається з меблями , квартира від власника , з ремонтом на Шуменському , в гарному місті рядом АТБ , 1 гімназія , садочок, ринок , фітнес клуб, пишіть дзвоніть буду радий відповісти на питання , є розумний торг

власник
просп. Святых Кирилла и Мефодия, 19, Корабельный, Херсон, Херсонская 21000.0 USD

Продається трикімнатна квартира в Центрі міста, за адресою вул. Червонофлотська, на третьому поверсі девятиповерхового цегляного будинку. У квартирі виконано якісний ремонт. Всі кімнати роздільні, що забезпечує комфорт та затишок для мешканців. Особливістю квартири є наявність просторої комори, де можна зручно розмістити весь необхідний одяг та предмети. Затишна кухня площею 17 кв.м оснащена вбудованими меблями та побутовою технікою, що робить її ідеальним місцем для сімейних сніданків та вечерь. Загальна площа квартири складає 80 кв.м. Великий засклений балкон. Крім того, квартира має проект на автономне опалення, що забезпечує додатковий комфорт та економію на комунальних платежах. У подарунок новим власникам залишаються дорогі меблі, що роблять покупку ще більш привабливою. Приємним бонусом є наявність паркомісця, розташованого під будинком, що забезпечує зручність та безпеку для вашого автомобіля. Не проґавте можливість стати власником цієї унікальної квартири в центрі міста! Торг!!!

власник
3к кв в Центрі міста с парко містом, та автон.опленням

Пропонується в продаж квартира на шуменському мікрорайоні Вул Лавренева 9поверх Дах в гарному стані Кімнати та санвузол окремі Просторий коридор Є тамбур Ліфт працює Звоніть покажемо в зручний час

Продаж квартири на Шуменському!

Продам 2-комнатную квартиру на Шуменском,в одном из лучших домов,по ул.Димитрова, Общая площадь-53.35кв.м,с огромной кухней-12кв.м,"что является редкостью в таких домах" комнаты раздельные. Квартира находится на 9 этаже 9-ти этажного кирпичного дома,криша с тех-этажом,был сделан капитальный ремонт,с заменой всех коммуникаций,эллектрика,сантехника, и т.д. Везде МП окна ,потолки натяжные,на полу ламинат. Качественные входные и межкомнатные двери. Санузел душ кабинка,нагрев воды бойлер. Кухня,рабочая стена плитка. На все коммуникации есть приборы учёта. Крыша в отличном состоянии,есть тех этаж.Всё делалось для себя Лифт работает всегда! Дом ОСББ,счётчик отопления на дом. Подъезд чистый,соседи хорошие. Есть тамбур на две квартиры. Очень хорошее место расположения, один вид с балкона чего стоит)рядом парк,остановка,рынок,садики,школы,супермаркеты,магазины,аптеки и прочее. Звонить по телефону 09******09

власник
2-комнатная квартира от хозяина срочно!!

Унікальна можливість купити нарешті велике житло! Трикімнатна квартира на Шуменському з ремонтом: - найбезпечніший район міста - дуже вдале планування - будинок з ремонтом в під’їзді - зручний шостий поверх Ви досі живете в однокімнатній квартирі або винаймаєте житло? Нарешті можна це змінити! Такої низької ціни в Херсоні на нерухомість не було і ніколи не буде. Ви можете вже сьогодні заїхати і жити в своїй квартирі в комфортних умовах. • повністю мебльована • укомплектована всією технікою від тєліка до посудомийної машини • два балкони і гарний краєвид • без комісії Якщо ви військовий, купіть собі житло. Ви точно знаєте, що все закінчиться і вам буде куди зручно повернутися. Якщо ви родина і вам мало місця, продай свою однушку і купи трьошку. Зроби кожному по кімнаті. Просто заїдь і живи вже зараз. Життя одне, будемо відчувати і любити сьогодні. Насолоджуватись родинним затишком сьогодні. Діти скоро виростуть і поїдуть. Навіщо велика квартира потім? Власна кімната потрібна підлітку, коли він росте. Він запам’ятає щасливе взросління і затишок вдома. А це спогади на все життя. Ви ж також мріяли про власну кімнату в дитинстві? Роби мрію реальністю сьогодні. Купуй поки дешево житло.

3х кімнатна Шуменський Ремонт
1 - 24 з 36 результатів

Популярні запити