Продам 2к.квартиру, Салтовка, ТРЦ Украина. Ближайшая ст.м. Академика Барабашова. По адресу: ул. Владислава Зубенка, 50. Расположена на втором этаже 5-этажного дома. Выполнен капитальный ремонт с заменой коммуникаций. В подарок идет капитальный гараж с погребом во дворе дома.

ексклюзив
Владислава Зубенка вул. (Тимурівців), 50

Продам смарт-квартиру недалеко от ТРЦ Французский Бульвар по улице Михайлика 4. Удобное месторасположение, рядом остановка трамвая и маршрутки, множество магазинчиков, развитая инфраструктура. Дом реконструкции 2020 года. Меняли абсолютно все коммуникации: электрику, водопровод и канализацию, систему отопления. Собственная котельная в доме, всегда регулируют подачу тепла в зависимости от температуры на улице. Дом утеплен полностью, новая крыша, ремонт в подъезде, есть закрытая территория с паркоместами. В квартире ремонт окончили в декабре 2021 года, всё практически новое, пожить успели 6 месяцев, делали качественно с использованием хороших материалов. Квартира оборудована необходимой мебелью и техникой. Всё остаётся и входит в стоимость. Звоните, вариантов с таким ремонтом на рынке единицы. Свободна, документы в порядке, собственник в Харькове.

можливий продаж по єОселя
Михайлика вул. (Височенка), 4

Продам 2-комнатную квартиру с ремонтом на 2-м этаже в 300м от станции метро "Спортивная" по адресу Георгия Тарасенко (Плехановская), 42а. Видеообзор - youtu.be/CNk-LCCdz8M Квартира формата "под тапочки" - с ремонтом, мебелью и техникой. Тихая и уютная, не угловая, окна выходят на солнечный задний двор. Площадью 47м² с улучшенной планировкой и расширенной теплой лоджией - идеально подойдет для семьи до 3-4 человек. Максимально развитая инфраструктура в пешей доступности - транспортная развязка, стадион "Металлист", Конный рынок, сетевые гипермаркеты, гимназии, садики, парковые зоны, современные детские/спортивные площадки и прочие преимущества развитой придомовой территории. Свободна. Никто не прописан. Документы готовы к сделке. Собственник. БЕЗ КОМИССИИ. Бонусом отдельная кладовка в бомбоубежище 3м² в 10 минутах ходьбы. Скорее звоните и вкладывайтесь в СВОЕ уютное будущее! + Telegram/Viber P.S. В частном порядке рассматриваем реализацию косметического ремонта под будущих счастливых жильцов.

власник
Плехановська вул., 42А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

3к. Центр. Парк Стрелка ! С евроремонтом! Метро! Продам 3к квартиру с новым евроремонтом по выгодной цене, в центральной части города! 10 минут от метро Площадь Конституции и 3 минуты от парка Стрелка. Этаж 2/2. Общая площадь 105м2, жилая 75м2. М/п окна,трубы и проводка поменяны на новые, в квартире новая мебель, гардероб . Дом добротно построен из царского кирпича , обновлен фасад , толстые стены, не слышно уличного шума и тихие порядочные соседи. Удобная инфраструктура. Рядом набережная, школа, садик, магазины , автобусная остановка, отделение почты, банкомат , супермаркет , кафе, метро в пешей доступности . Квартира интересна приватной территорией и своей терассой. Также прекрасная альтернатива частному дому. Квартира полностью готова к заселению ! Подходит под є-відновлення! Звоните и договоримся о просмотре на удобное для вас время .

Москалівська вул. (Жовтневої Революції), 22

Унікальна квартира в ЖК "Сокольники" за адресою Професорська 16, на 5 поверсі, після будівельників, чекає на ваш авторський ремонт. Прекрасний вид з вікон, всі комунікації підключені.

Професорська вул., 16

Продається 3-кімнатна квартира на Холодній горі, в Перському мікрорайоні, без посередників від власника. Будинок має 3 підʼїзда, квартира розташована у другому підїзді на 2-му поверсі (не кутова). Чудове місце розташування: 5 хвилин до метро, навпроти стадіон, школа 162 , поруч дитячий садок, дитяча поліклініка, пошта, банк, супермаркети і ринок. Квартира має нову і зручну кухню та вбудовані меблі, які залишаються під час продажу. Будинок добре опалюється в зимовий період. Запрошуємо на перегляд, звертайтеся за телефоном. Власник. Торг

власник
Петра Болбочана вул. (Клапцова Дмитра), 1

ЕКСКЛЮЗИВ. У продажу 2-3 кімнатна квартира ЖК Павлівський квартал з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою. Формат квартири: кухня-вітальня 20 м2, дві спальні, 2 санвузли, вбиральня. У квартирі зроблений дорогий ремонт із якісних матеріалів, укомплектована усією необхідною технікою. тепла підлога в санвузлах. Кондиціонери у кожній кімнаті. Дизайнерські освітлювальні прилади, стільниця з натурального каменю, кухонний фартух з розжареного скла. Встановлено лічильники на воду та тепло. Огороджена територія з дитячими та спортивними майданчиками. у підїзді консьєрж, відеоспостереження, 2 швидкісні ліфти. Підземний дворівневий паркінг, який є бомбосховищем. Інфраструктура району розвинена, до метро Наукова 10 хвилин пішки Подвійне паркомісце ВХОДИТЬ У ВАРТІСТЬ !!!! Шикарна квартира, гідна Вашої уваги!!! є відеоогляд. У житті квартира виглядає набагато краще, ніж на фото та відео!!! З АН співпрацюю.

Клочківська вул., 117

ЕКСКЛЮЗИВ. У продажу 1-кімнатна квартира в ЖК Ньютона з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою провідних світових виробників. За адресою Федоренка, 23. Будинок повністю заселений. Квартира знаходиться на 8 поверсі, зверху техповерх, який можна викупити та збільшити площу. Встановлено сигналізацію, домофон, регульований лічильник на тепло. Формат квартири: кухня та окрема спальня, панорамне скління на кухні відкриває чудовий краєвид. Квартира дуже тепла і затишна, виділяється з багатьох інших! За програмою кредитування ціна квартири 36 000 з АН співпрацюю.

можливий продаж по єОселя
Маршала Федоренка вул., 23

Продається 2 кімнатна реальна квартира на ХТЗ (м Індустріальна 7 хвилин пішкі ) ,вул Мира 106 ,2й поверх , кімнати роздільні ,жилий стан, квартира чиста та охайна , радянський стан . Вартість 14500 уе. Торг .

Миру вул., 106

Квартира - гостиничного типа, со всеми удобствами – в центре Харькова по улице Франковской 5, недалеко от площади Фейербаха. Высокие потолки, сделан второй антресольный этаж со спальным местом и столом для работы. По документам 25м², но фактически квартира куда больше, если считать с прихожей и сделанным вторым этажём – то выходит ~34 полезных квадратных м². Вся необходимая техника и мебель есть: туалет свой, душевая кабинка, стиралка, газовая плита, газовый котёл, шкаф, диван, кровать, стол, стулья, холодильник. Вода централизованная, отопление и горячая вода автономные, за счёт двухконтурного газового котла. До метро Бекетова, Майдан Конституции/Исторический музей - 15-20 минут пешком или 3 минуты на машине.

власник
Франківська вул., 5

Продам 2-комнатную квартиру обжитом новострое (+2 парковочных места включены в стоимость). Дом клубного типа с закрытом двором и удобным месторасположением, в 5 минутах ходьбы две станции метро Спортивная и Гагарина. Общая площадь квартиры 80 м2, 5 этаж 5-этажного дома, лифт отсутствует, высота потолков 3,3м. Формат: кухня (12 м2), гостиная-студия (30 м2) + спальня (17 м2). В квартире выполнен капитальный ремонт (закончен в 2019г.). В квартире автономное отопление, установлен двухконтурный котел Vaillant. Фасад дома и потолок утеплены минеральной ватой. В квартире установлены окна "REHAU". Межкомнатные двери деревянные (шпон). В ванной и на кухне электрический тёплый пол. На кухне установлена гранитная столешница. В квартире качественная электропроводка, установлен кондиционер и 2 потолочных вентилятора. Есть балкон со встроенным шкафом. Будущему владельцу остается вся техника. Есть возможность перепланировать в 3-комнатную либо добавить второй этаж (за счёт свободного чердака). В стоимость включены 2 парковочных места: подземный паркинг (имеются документы) + место в закрытой придомовой территории (выделялось ОСББ отдельно). В подъезде свежий ремонт (обновлялась краска + косметика в 2021). В 2019 был выполнен профилактический ремонт крыши + утеплен дымоход. Вся закрытая территория двора вымощена тротуарной плиткой. Коммунальные платежи в отопительный сезон – до 3500 грн. в месяц, в остальное время – до 1100грн. грн. в месяц. Квартира уютная, солнечная, тёплая. Отличные соседи. Вся инфраструктура находится в пешей доступности. Агентам просьба не беспокоить.

власник
можливий продаж по єОселя
вїзд Мовчанівський, 12

Із задоволенням пропоную "затишне гніздечко" 1 к. кв. у двох рівнях у ЖК "Ялиновий двір", вул. Лозівська, 5. Будинок розташований у мальовничому місці поблизу річки, в пішій доступності (7-9 хв.) до вул. Клочківській, де розташовані супермаркети АТБ, Будмен, Захоплення та низка інших магазинів. В пішій доступності (15 хвилин ) метро "Наукова" .За 5 хвилин від будинку по вул. Велика Панасівська знаходяться поліклініка, магазини, басейн та спорткомплекс "Локомотив". Міський транспорт (трамвай та маршрутки) довезуть вас до метро Південна залізниця, Центральний ринок, Університет. Будинок 6-ти поверховий, цегляний з залізничними перекриттями та великими вікнами. Квартира розташована на 6 поверсі, звідки відкривається чудова панорама міста та річки. У такій квартирі з відчуттям перспективи легко будувати плани, а потім те, що задумав, хочеться втілити у життя! А комфорт та затишок у квартирі створять додатковий стимул до покращення вашого життя. Перший рівень квартири площею 20 м2, де кімната студія становить 18 м2, суміщений санвузол 2,6 м2. Другий рівень спальна зона з обладнаними місцями зберігання 16 м2 та висотою 2,1 м. У квартирі зроблено сучасний капремонт. Обладнана квартира з необхідними меблями в хорошому стані та технікою: кондиціонер, холодильник, пральна машинка-автомат, ел. духовка, мікрохвильова піч, витяжка, водонагрівач. Вам залишається тільки занести свої речі та живіть із задоволенням! У будинку є технічний поверх, де встановлене обладнання для автономного опалення. Тому 6 поверх найтепліший. Комунальні платежі дуже економні. Опалення взимку складає 600 грн. На воду та ел. енергію встановлено лічильники. Розрахунки здійснюються за прямими договорами з комунальними службами. Внутрішньобудинкові місця загального користування знаходяться в ідеальному стані. У коридорі та на парковці встановлені відеокамери, просторий та надійний ліфт. Перед будинком відкрите паркування, є дитячий майданчик. А асфальтовані доріжки серед ялинок приведуть вас до річки та мосту. Телефонуйте, дивіться та купуйте! Ціна адекватна стану та комплектації квартири екв. 19500 дол. США. Готовы продать по Е - Восстановлению ( жилищному сертификату ) !!! Ссылка на видео : https://youtu.be/XyGihoS5US0

Лозівська вул., 5

ЕКСКЛЮЗИВ!!!! У продажу 3-кімнатна квартира в ЖК Балакірєва, за адресою вулиця Балакірєва, будинок 17. Формат квартири: кухня-вітальня, 2 спальні, вбиральня, санвузол суміщений. у квартирі встановлені металопластикові вікна, радіатори опалення, кондиціонер, бойлер, встановлені американські фільтри грубої очистки води та фільтри питної води ОСМОС, кухонні меблі з варильною поверхнею, холодильник. Лічильники на опалення, гарячу та холодну воду. встановлена сигналізація. Квартира простора з чудовим видом із вікон. Висота стелі 3 метри. Є можливість зробити просторий тамбур на три квартири. інфраструктура району розвинена (відразу за будинком елітний дитячий садок, але для мешканців комплексу безкоштовний), дитячий та спортивний майданчики, магазини, за 2 хвилини зупинка транспорту. Продаж за довіреністю, документи готові. Приходьте на перегляд ми готові до діалогу. відео : https://youtu.be/_vCGm5o44EY

можливий продаж по єОселя
Балакірєва вул., 17

Продам 1-кімн. квартиру покращеного планування, Салтівка, вул. Гвардійців – Широнінців, 11В. Код объекта: SF-2-744-170 Поруч торговий центр України, школи та садки, мережа магазинів та супермаркетів, відділення банку, аптеки. 6-й поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 40,6 кв. м: житлова площа 19,7 кв. м., кухня 8,9 кв.м, суміщений санвузол, збільшено балкон 6 кв.м. У квартирі - капітальний ремонт. Квартира продається з меблями та технікою. Вартість $28 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграмі чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла)

Гвардійців-Широнінців вул., 11В

Только для Вас ! Продажа 1 комнатной квартиры на Салтовке, 624 м/р-н, ул. Амосова, 5 Расположена квартира на 6 этаже 9-ти этажного дома, не угловая. Общая площадь - 35 м2, комната - 20 м2, кухня -6 м2, коридор - 4,5 м2, санузел совмещен, есть кладовая, балкон прямой. Состояние квартиры жилое, но косметический ремонт не помешает. На кухне и в санузле есть приличный кафель. В квартире остается вся мебель и техника : стиральная машинка-автомат, телевизор, холодильник, эл. камин. Месторасположение дома удачное, тихое. Однако с развитой инфраструктурой: несколько дошкольных учреждений, школа современного театрально-сценического направления ( музыкальная школа ), гимназия № 14, областной медицинский колледж, медицинские центры , магазины и супермаркеты. Двор дома оборудован детской площадкой. Недалеко есть футбольное поле и баскетбольная площадка. Квартира свободна и возможна быстрая продажа. Документы в порядке. Стоимость 16900 долл. США с торгом. Готовы продать по Е - Відновленню ( жилищному сертификату ) !!!

Амосова вул. (Корчагінців), 5

Продам 3к.кв. Олексіївська 14 а, 10 хв. від метро Олексіївська, 7/10, цегла, затишний двір, кухня-вітальня та дві окремі кімнати, кап.рем, велика лоджія, є вся необхідна техніка та меблі, 51000$, 0675913979, 0631649466.

Олексіївська вул., 14 а

ЕКСКЛЮЗИВ. У продажу 2-кімнатна квартира ЖК Меридіан (Північна Салтівка), 2 секція, будинок зданий, комунікації підключені. Квартира не кутова, тепла, сонячна сторона. Комфортний 3-й поверх. У будинку 3 ліфти, гарний підїзд, консьєрж, відеоспостереження. у дворі кілька чудових дитячих майданчиків, дворівневий паркінг. Інфраструктура розвинена, до метро Героїв Праці 25-30 хвилин пішки або 7 хвилин на транспорті. Квартира підходить під півграму Е-Оселя і під продаж за сертифікатом. З АН співпрацюю

можливий продаж по єОселя
Гвардійців-Широнінців вул., 72

7489-ЕГ Продам 2 комнатную квартиру 76м2 в новострое на Салтовке Академика Павлова 605 м/р Гвардейцев Широнинцев 30 Этаж: 4/15 Площадь: 76/46/15м2 Тип дома: кирпичный, новострой Планировка: кухня-студия, гостиная и спальня капитальный ремонт, продажа с мебелью и техникой. Цена: 75 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 7489-ЕГ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания).

Гвардійців-Широнінців вул., 30

У продажу 2-кімнатна квартира за адресою вул. Шевченка, 167. Будинок цегляний, перекриття з/б. Свій обгороджений закритий на замок кодовий двір. Місце для паркування та невеликий гараж (можна встановити ще один). Власна котельня. Чистий підїзд. Формат квартири: 2 окремі спальні + кухня (14 м2) У квартирі було зроблено капітальний ремонт 5 років тому. Металопластикові вікна, балкон засклений, труби поміняні, встановлені лічильники на газ та воду. Квартира повністю мебльована, всі меблі та техніка при продажі залишаються. є горище-техповерх, теж відремонтовані. Квартира дуже тепла. Інфраструктура району розвинена, до метро Київська 2 хвилини пішки, до супермаркету Ріст 1 хвилина. Співпрацюю

Шевченка, 167

Продам 3к.кв. на Олексіївці, 3 хв. метро, по Пр. Людвіга Свободи 31, 8/12, кімнати роздільні, 2 балкони, косм. рем., документи готові для швидкого продажу, огдяд за домовленністю, 45500$, 0675913979, 0631649466

Людвіга Свободи просп., 31

ЕКСКЛЮЗИВ. У продажу 2-кімнатна квартира в ЖК Рівер Таун, вулиця Мирна, 19 з автономним газовим опаленням та закритою територією, паркуванням біля комплексу. Планування "Оксфорд". формат квартири: кухня-вітальня 23 м2, дві роздільні спальні 18м2 та 22 м2, вбиральня 3 м2 та великий санвузол 8 м2 з ванною та душовою кабіною. Квартира продається з усіма меблями та технікою + велика комора 6,5 м2 на поверсі (входить у вартість). інфраструктура району розвинена, до метро Наукова 20 хвилин пішки. З АН співпрацюю.

Мирна вул., 19

У продажу 1-кімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою за адресою Дружби Народів, 208А. Під час продажу все залишається. Формат квартири: кухня-вітальня та окрема спальня. Лічильники на газ, воду та опалення додому. Сигналізація. Тамбур на 3 квартири. Паркомісце за окрему плату 2500 у.о. інфраструктура розвинена.

можливий продаж по єОселя
Дружби Народів вул., 208А

Продам 3-х комнатную квартиру. Холодная Гора, Пр.Любови Малои 2в , расположена на 2 этаже 8 этаж дома. Дом 2010 сдача Общая площадь 68 кв.и 3 лоджии. Формат 3 раздельные спальни , коридор , кухня и санузел . В квартире сделан ремонт , продажа с техникой и мебелью . Собственник 0730600037

власник
Любові Малої просп. (Постишева), 2в

Продаж 1-кімнатної квартири на Салтівці - ЖК Янтарний - район ТРК України, 604 м/р. Розвинена інфраструктура района: школи, дитячі садки, декілька супермаркетів, аптеки, банки, зупинки громадського транспорту, палац дитячої творчості, басейн, кінотеатр, Салтівський лід, парк Перемоги, ринок, відділення Нової пошти, поштомат у підїзді, дитяча та доросла поліклініки. Квартира розташована у новобудові ЖК Янтарний - будинок здано у 2012 році. У будинку є підземний паркінг. Будинок збудовано за монолітно-каркасною технологією - висота стелі 2.7м. Закрита парадна, відеоспостереження, консєржи. 2 ліфти: вантажний та пасажирський. Загальний тамбур на декілька квартир. У квартирі виканано капітальний ремонт. Квартира простора та світла. Цікаве планування. Велика кухня. Вбудовані меблі та техніка на кухні, шафа-купе у передпокої залишаються. Встановлено кондіціонер. В квартирі 2 балкони - повністю оздоблені. Горизонтальна розводка труб опалення, лічильник опалення. Покази у будь-який час за домовленістю.

Тракторобудівників просп., 94В
1 - 24 з 14 517 результатів