Продам 2к.квартиру, Салтовка, ТРЦ Украина. Ближайшая ст.м. Академика Барабашова. По адресу: ул. Владислава Зубенка, 50. Расположена на втором этаже 5-этажного дома. Выполнен капитальный ремонт с заменой коммуникаций. В подарок идет капитальный гараж с погребом во дворе дома.

ексклюзив
Владислава Зубенка вул. (Тимурівців), 50

Продам смарт-квартиру недалеко от ТРЦ Французский Бульвар по улице Михайлика 4. Удобное месторасположение, рядом остановка трамвая и маршрутки, множество магазинчиков, развитая инфраструктура. Дом реконструкции 2020 года. Меняли абсолютно все коммуникации: электрику, водопровод и канализацию, систему отопления. Собственная котельная в доме, всегда регулируют подачу тепла в зависимости от температуры на улице. Дом утеплен полностью, новая крыша, ремонт в подъезде, есть закрытая территория с паркоместами. В квартире ремонт окончили в декабре 2021 года, всё практически новое, пожить успели 6 месяцев, делали качественно с использованием хороших материалов. Квартира оборудована необходимой мебелью и техникой. Всё остаётся и входит в стоимость. Звоните, вариантов с таким ремонтом на рынке единицы. Свободна, документы в порядке, собственник в Харькове.

можливий продаж по єОселя
Михайлика вул. (Височенка), 4

Продам 2-комнатную квартиру с ремонтом на 2-м этаже в 300м от станции метро "Спортивная" по адресу Георгия Тарасенко (Плехановская), 42а. Видеообзор - youtu.be/CNk-LCCdz8M Квартира формата "под тапочки" - с ремонтом, мебелью и техникой. Тихая и уютная, не угловая, окна выходят на солнечный задний двор. Площадью 47м² с улучшенной планировкой и расширенной теплой лоджией - идеально подойдет для семьи до 3-4 человек. Максимально развитая инфраструктура в пешей доступности - транспортная развязка, стадион "Металлист", Конный рынок, сетевые гипермаркеты, гимназии, садики, парковые зоны, современные детские/спортивные площадки и прочие преимущества развитой придомовой территории. Свободна. Никто не прописан. Документы готовы к сделке. Собственник. БЕЗ КОМИССИИ. Бонусом отдельная кладовка в бомбоубежище 3м² в 10 минутах ходьбы. Скорее звоните и вкладывайтесь в СВОЕ уютное будущее! + Telegram/Viber P.S. В частном порядке рассматриваем реализацию косметического ремонта под будущих счастливых жильцов.

власник
Плехановська вул., 42А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

3к. Центр. Парк Стрелка ! С евроремонтом! Метро! Продам 3к квартиру с новым евроремонтом по выгодной цене, в центральной части города! 10 минут от метро Площадь Конституции и 3 минуты от парка Стрелка. Этаж 2/2. Общая площадь 105м2, жилая 75м2. М/п окна,трубы и проводка поменяны на новые, в квартире новая мебель, гардероб . Дом добротно построен из царского кирпича , обновлен фасад , толстые стены, не слышно уличного шума и тихие порядочные соседи. Удобная инфраструктура. Рядом набережная, школа, садик, магазины , автобусная остановка, отделение почты, банкомат , супермаркет , кафе, метро в пешей доступности . Квартира интересна приватной территорией и своей терассой. Также прекрасная альтернатива частному дому. Квартира полностью готова к заселению ! Подходит под є-відновлення! Звоните и договоримся о просмотре на удобное для вас время .

Москалівська вул. (Жовтневої Революції), 22

Унікальна квартира в ЖК "Сокольники" за адресою Професорська 16, на 5 поверсі, після будівельників, чекає на ваш авторський ремонт. Прекрасний вид з вікон, всі комунікації підключені.

Професорська вул., 16

Продається 3-кімнатна квартира на Холодній горі, в Перському мікрорайоні, без посередників від власника. Будинок має 3 підʼїзда, квартира розташована у другому підїзді на 2-му поверсі (не кутова). Чудове місце розташування: 5 хвилин до метро, навпроти стадіон, школа 162 , поруч дитячий садок, дитяча поліклініка, пошта, банк, супермаркети і ринок. Квартира має нову і зручну кухню та вбудовані меблі, які залишаються під час продажу. Будинок добре опалюється в зимовий період. Запрошуємо на перегляд, звертайтеся за телефоном. Власник. Торг

власник
Петра Болбочана вул. (Клапцова Дмитра), 1

ЕКСКЛЮЗИВ. У продажу 2-3 кімнатна квартира ЖК Павлівський квартал з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою. Формат квартири: кухня-вітальня 20 м2, дві спальні, 2 санвузли, вбиральня. У квартирі зроблений дорогий ремонт із якісних матеріалів, укомплектована усією необхідною технікою. тепла підлога в санвузлах. Кондиціонери у кожній кімнаті. Дизайнерські освітлювальні прилади, стільниця з натурального каменю, кухонний фартух з розжареного скла. Встановлено лічильники на воду та тепло. Огороджена територія з дитячими та спортивними майданчиками. у підїзді консьєрж, відеоспостереження, 2 швидкісні ліфти. Підземний дворівневий паркінг, який є бомбосховищем. Інфраструктура району розвинена, до метро Наукова 10 хвилин пішки Подвійне паркомісце ВХОДИТЬ У ВАРТІСТЬ !!!! Шикарна квартира, гідна Вашої уваги!!! є відеоогляд. У житті квартира виглядає набагато краще, ніж на фото та відео!!! З АН співпрацюю.

Клочківська вул., 117

ЕКСКЛЮЗИВ. У продажу 1-кімнатна квартира в ЖК Ньютона з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою провідних світових виробників. За адресою Федоренка, 23. Будинок повністю заселений. Квартира знаходиться на 8 поверсі, зверху техповерх, який можна викупити та збільшити площу. Встановлено сигналізацію, домофон, регульований лічильник на тепло. Формат квартири: кухня та окрема спальня, панорамне скління на кухні відкриває чудовий краєвид. Квартира дуже тепла і затишна, виділяється з багатьох інших! За програмою кредитування ціна квартири 36 000 з АН співпрацюю.

можливий продаж по єОселя
Маршала Федоренка вул., 23

Продається 2 кімнатна реальна квартира на ХТЗ (м Індустріальна 7 хвилин пішкі ) ,вул Мира 106 ,2й поверх , кімнати роздільні ,жилий стан, квартира чиста та охайна , радянський стан . Вартість 14500 уе. Торг .

Миру вул., 106

Квартира - гостиничного типа, со всеми удобствами – в центре Харькова по улице Франковской 5, недалеко от площади Фейербаха. Высокие потолки, сделан второй антресольный этаж со спальным местом и столом для работы. По документам 25м², но фактически квартира куда больше, если считать с прихожей и сделанным вторым этажём – то выходит ~34 полезных квадратных м². Вся необходимая техника и мебель есть: туалет свой, душевая кабинка, стиралка, газовая плита, газовый котёл, шкаф, диван, кровать, стол, стулья, холодильник. Вода централизованная, отопление и горячая вода автономные, за счёт двухконтурного газового котла. До метро Бекетова, Майдан Конституции/Исторический музей - 15-20 минут пешком или 3 минуты на машине.

власник
Франківська вул., 5

Продам 2-комнатную квартиру обжитом новострое (+2 парковочных места включены в стоимость). Дом клубного типа с закрытом двором и удобным месторасположением, в 5 минутах ходьбы две станции метро Спортивная и Гагарина. Общая площадь квартиры 80 м2, 5 этаж 5-этажного дома, лифт отсутствует, высота потолков 3,3м. Формат: кухня (12 м2), гостиная-студия (30 м2) + спальня (17 м2). В квартире выполнен капитальный ремонт (закончен в 2019г.). В квартире автономное отопление, установлен двухконтурный котел Vaillant. Фасад дома и потолок утеплены минеральной ватой. В квартире установлены окна "REHAU". Межкомнатные двери деревянные (шпон). В ванной и на кухне электрический тёплый пол. На кухне установлена гранитная столешница. В квартире качественная электропроводка, установлен кондиционер и 2 потолочных вентилятора. Есть балкон со встроенным шкафом. Будущему владельцу остается вся техника. Есть возможность перепланировать в 3-комнатную либо добавить второй этаж (за счёт свободного чердака). В стоимость включены 2 парковочных места: подземный паркинг (имеются документы) + место в закрытой придомовой территории (выделялось ОСББ отдельно). В подъезде свежий ремонт (обновлялась краска + косметика в 2021). В 2019 был выполнен профилактический ремонт крыши + утеплен дымоход. Вся закрытая территория двора вымощена тротуарной плиткой. Коммунальные платежи в отопительный сезон – до 3500 грн. в месяц, в остальное время – до 1100грн. грн. в месяц. Квартира уютная, солнечная, тёплая. Отличные соседи. Вся инфраструктура находится в пешей доступности. Агентам просьба не беспокоить.

власник
можливий продаж по єОселя
вїзд Мовчанівський, 12

Із задоволенням пропоную "затишне гніздечко" 1 к. кв. у двох рівнях у ЖК "Ялиновий двір", вул. Лозівська, 5. Будинок розташований у мальовничому місці поблизу річки, в пішій доступності (7-9 хв.) до вул. Клочківській, де розташовані супермаркети АТБ, Будмен, Захоплення та низка інших магазинів. В пішій доступності (15 хвилин ) метро "Наукова" .За 5 хвилин від будинку по вул. Велика Панасівська знаходяться поліклініка, магазини, басейн та спорткомплекс "Локомотив". Міський транспорт (трамвай та маршрутки) довезуть вас до метро Південна залізниця, Центральний ринок, Університет. Будинок 6-ти поверховий, цегляний з залізничними перекриттями та великими вікнами. Квартира розташована на 6 поверсі, звідки відкривається чудова панорама міста та річки. У такій квартирі з відчуттям перспективи легко будувати плани, а потім те, що задумав, хочеться втілити у життя! А комфорт та затишок у квартирі створять додатковий стимул до покращення вашого життя. Перший рівень квартири площею 20 м2, де кімната студія становить 18 м2, суміщений санвузол 2,6 м2. Другий рівень спальна зона з обладнаними місцями зберігання 16 м2 та висотою 2,1 м. У квартирі зроблено сучасний капремонт. Обладнана квартира з необхідними меблями в хорошому стані та технікою: кондиціонер, холодильник, пральна машинка-автомат, ел. духовка, мікрохвильова піч, витяжка, водонагрівач. Вам залишається тільки занести свої речі та живіть із задоволенням! У будинку є технічний поверх, де встановлене обладнання для автономного опалення. Тому 6 поверх найтепліший. Комунальні платежі дуже економні. Опалення взимку складає 600 грн. На воду та ел. енергію встановлено лічильники. Розрахунки здійснюються за прямими договорами з комунальними службами. Внутрішньобудинкові місця загального користування знаходяться в ідеальному стані. У коридорі та на парковці встановлені відеокамери, просторий та надійний ліфт. Перед будинком відкрите паркування, є дитячий майданчик. А асфальтовані доріжки серед ялинок приведуть вас до річки та мосту. Телефонуйте, дивіться та купуйте! Ціна адекватна стану та комплектації квартири екв. 19500 дол. США. Готовы продать по Е - Восстановлению ( жилищному сертификату ) !!! Ссылка на видео : https://youtu.be/XyGihoS5US0

Лозівська вул., 5

ЕКСКЛЮЗИВ!!!! У продажу 3-кімнатна квартира в ЖК Балакірєва, за адресою вулиця Балакірєва, будинок 17. Формат квартири: кухня-вітальня, 2 спальні, вбиральня, санвузол суміщений. у квартирі встановлені металопластикові вікна, радіатори опалення, кондиціонер, бойлер, встановлені американські фільтри грубої очистки води та фільтри питної води ОСМОС, кухонні меблі з варильною поверхнею, холодильник. Лічильники на опалення, гарячу та холодну воду. встановлена сигналізація. Квартира простора з чудовим видом із вікон. Висота стелі 3 метри. Є можливість зробити просторий тамбур на три квартири. інфраструктура району розвинена (відразу за будинком елітний дитячий садок, але для мешканців комплексу безкоштовний), дитячий та спортивний майданчики, магазини, за 2 хвилини зупинка транспорту. Продаж за довіреністю, документи готові. Приходьте на перегляд ми готові до діалогу. відео : https://youtu.be/_vCGm5o44EY

можливий продаж по єОселя
Балакірєва вул., 17

Продам 1-кімн. квартиру покращеного планування, Салтівка, вул. Гвардійців – Широнінців, 11В. Код объекта: SF-2-744-170 Поруч торговий центр України, школи та садки, мережа магазинів та супермаркетів, відділення банку, аптеки. 6-й поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 40,6 кв. м: житлова площа 19,7 кв. м., кухня 8,9 кв.м, суміщений санвузол, збільшено балкон 6 кв.м. У квартирі - капітальний ремонт. Квартира продається з меблями та технікою. Вартість $28 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграмі чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла)

Гвардійців-Широнінців вул., 11В

Только для Вас ! Продажа 1 комнатной квартиры на Салтовке, 624 м/р-н, ул. Амосова, 5 Расположена квартира на 6 этаже 9-ти этажного дома, не угловая. Общая площадь - 35 м2, комната - 20 м2, кухня -6 м2, коридор - 4,5 м2, санузел совмещен, есть кладовая, балкон прямой. Состояние квартиры жилое, но косметический ремонт не помешает. На кухне и в санузле есть приличный кафель. В квартире остается вся мебель и техника : стиральная машинка-автомат, телевизор, холодильник, эл. камин. Месторасположение дома удачное, тихое. Однако с развитой инфраструктурой: несколько дошкольных учреждений, школа современного театрально-сценического направления ( музыкальная школа ), гимназия № 14, областной медицинский колледж, медицинские центры , магазины и супермаркеты. Двор дома оборудован детской площадкой. Недалеко есть футбольное поле и баскетбольная площадка. Квартира свободна и возможна быстрая продажа. Документы в порядке. Стоимость 16900 долл. США с торгом. Готовы продать по Е - Відновленню ( жилищному сертификату ) !!!

Амосова вул. (Корчагінців), 5

Продам 3к.кв. Олексіївська 14 а, 10 хв. від метро Олексіївська, 7/10, цегла, затишний двір, кухня-вітальня та дві окремі кімнати, кап.рем, велика лоджія, є вся необхідна техніка та меблі, 51000$, 0675913979, 0631649466.

Олексіївська вул., 14 а

ЕКСКЛЮЗИВ. У продажу 2-кімнатна квартира ЖК Меридіан (Північна Салтівка), 2 секція, будинок зданий, комунікації підключені. Квартира не кутова, тепла, сонячна сторона. Комфортний 3-й поверх. У будинку 3 ліфти, гарний підїзд, консьєрж, відеоспостереження. у дворі кілька чудових дитячих майданчиків, дворівневий паркінг. Інфраструктура розвинена, до метро Героїв Праці 25-30 хвилин пішки або 7 хвилин на транспорті. Квартира підходить під півграму Е-Оселя і під продаж за сертифікатом. З АН співпрацюю

можливий продаж по єОселя
Гвардійців-Широнінців вул., 72

7489-ЕГ Продам 2 комнатную квартиру 76м2 в новострое на Салтовке Академика Павлова 605 м/р Гвардейцев Широнинцев 30 Этаж: 4/15 Площадь: 76/46/15м2 Тип дома: кирпичный, новострой Планировка: кухня-студия, гостиная и спальня капитальный ремонт, продажа с мебелью и техникой. Цена: 75 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 7489-ЕГ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания).

Гвардійців-Широнінців вул., 30

У продажу 2-кімнатна квартира за адресою вул. Шевченка, 167. Будинок цегляний, перекриття з/б. Свій обгороджений закритий на замок кодовий двір. Місце для паркування та невеликий гараж (можна встановити ще один). Власна котельня. Чистий підїзд. Формат квартири: 2 окремі спальні + кухня (14 м2) У квартирі було зроблено капітальний ремонт 5 років тому. Металопластикові вікна, балкон засклений, труби поміняні, встановлені лічильники на газ та воду. Квартира повністю мебльована, всі меблі та техніка при продажі залишаються. є горище-техповерх, теж відремонтовані. Квартира дуже тепла. Інфраструктура району розвинена, до метро Київська 2 хвилини пішки, до супермаркету Ріст 1 хвилина. Співпрацюю

Шевченка, 167

Продам 3к.кв. на Олексіївці, 3 хв. метро, по Пр. Людвіга Свободи 31, 8/12, кімнати роздільні, 2 балкони, косм. рем., документи готові для швидкого продажу, огдяд за домовленністю, 45500$, 0675913979, 0631649466

Людвіга Свободи просп., 31

ЕКСКЛЮЗИВ. У продажу 2-кімнатна квартира в ЖК Рівер Таун, вулиця Мирна, 19 з автономним газовим опаленням та закритою територією, паркуванням біля комплексу. Планування "Оксфорд". формат квартири: кухня-вітальня 23 м2, дві роздільні спальні 18м2 та 22 м2, вбиральня 3 м2 та великий санвузол 8 м2 з ванною та душовою кабіною. Квартира продається з усіма меблями та технікою + велика комора 6,5 м2 на поверсі (входить у вартість). інфраструктура району розвинена, до метро Наукова 20 хвилин пішки. З АН співпрацюю.

Мирна вул., 19

У продажу 1-кімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою за адресою Дружби Народів, 208А. Під час продажу все залишається. Формат квартири: кухня-вітальня та окрема спальня. Лічильники на газ, воду та опалення додому. Сигналізація. Тамбур на 3 квартири. Паркомісце за окрему плату 2500 у.о. інфраструктура розвинена.

можливий продаж по єОселя
Дружби Народів вул., 208А

Продам 3-х комнатную квартиру. Холодная Гора, Пр.Любови Малои 2в , расположена на 2 этаже 8 этаж дома. Дом 2010 сдача Общая площадь 68 кв.и 3 лоджии. Формат 3 раздельные спальни , коридор , кухня и санузел . В квартире сделан ремонт , продажа с техникой и мебелью . Собственник 0730600037

власник
Любові Малої просп. (Постишева), 2в

Продаж 1-кімнатної квартири на Салтівці - ЖК Янтарний - район ТРК України, 604 м/р. Розвинена інфраструктура района: школи, дитячі садки, декілька супермаркетів, аптеки, банки, зупинки громадського транспорту, палац дитячої творчості, басейн, кінотеатр, Салтівський лід, парк Перемоги, ринок, відділення Нової пошти, поштомат у підїзді, дитяча та доросла поліклініки. Квартира розташована у новобудові ЖК Янтарний - будинок здано у 2012 році. У будинку є підземний паркінг. Будинок збудовано за монолітно-каркасною технологією - висота стелі 2.7м. Закрита парадна, відеоспостереження, консєржи. 2 ліфти: вантажний та пасажирський. Загальний тамбур на декілька квартир. У квартирі виканано капітальний ремонт. Квартира простора та світла. Цікаве планування. Велика кухня. Вбудовані меблі та техніка на кухні, шафа-купе у передпокої залишаються. Встановлено кондіціонер. В квартирі 2 балкони - повністю оздоблені. Горизонтальна розводка труб опалення, лічильник опалення. Покази у будь-який час за домовленістю.

Тракторобудівників просп., 94В
1 - 24 з 12 952 результатів

У пошуках кращого життя багато людей переїздить у великі міста, серед яких чималою популярністю користується й Харків. Якщо переїзд вийшов вдалим, можна задуматися над тим, щоб купити квартиру в Харкові. Ціни на нерухомість у східній столиці України низькими назвати не можна, але за бажанням тут реально знайти житло по доступній ціні. Варто пам’ятати, що на вартість квартири впливає багато факторів, серед яких район міста, рік здачі будинку в експлуатацію, поверх, свіжість ремонту та ін. Зорієнтуватися, скільки коштують квартири Харкова допоможе пошукова система ЛУН, де є величезна кількість оголошень про продаж нерухомості від власника.

Життя в Харкові: чому купити квартиру варто саме тут

Потенційних покупців нерухомості Харків приваблює як велике, сучасне й розвинене місто. Тут легше знайти високооплачувану роботу, ніж у менших за розмірами населених пунктах, є розвинена інфраструктура й гарне транспортне сполучення між районами. Великий вибір нерухомості дозволяє недорого купити однокімнатні й двокімнатні квартири або ж придбати елітні 3-кімнатні, 4-кімнатні й 5-кімнатні апартаменти з ремонтом у зданій новобудові напряму в господаря.

Місто включає в себе 9 адміністративних округів, кожен з яких має свої переваги. Одні вирішують оселитися в центрі й жити в активному ритмі великого міста, інші віддають перевагу тихим спальним районам. У будь-якому разі користуючись громадським транспортом можна без проблем дістатися з однієї частини міста в іншу. У Харкові є наземний громадський транспорт – тролейбуси, автобуси й маршрутні таксі, і підземний, що складається з трьох ліній метрополітену. Продаж квартир у Харкові на вторинному ринку в будинках, які розташовані біля станцій метро, користується особливим попитом, але й ціни на таку нерухомість вищі.

Харків відомий як місто студентів: тут розташовано кілька десятків ВНЗ. Але освітніми закладами інфраструктура не обмежується, місто має достатню кількість медичних установ, аптек, магазинів, супермаркетів, ринків, ТРЦ, банків, кафе, ресторанів, театрів, кінотеатрів тощо.

Квартири Харкова користуються підвищеним попитом, якщо будинок розташований поблизу великої зеленої зони. На вторинному ринку можна знайти подібні варіанти біля Саду ім. Шевченка, парку ім. Горького, Ботанічного саду, парку Машинобудівників тощо. Для всіх, хто ще не визначився з локацією для майбутнього житла ми підготували спецпроект "Мікрорайони Харкова", в якому постарались зібрати всі важливі аспекти проживання в тому чи іншому мікрорайоні з яскравими фото і картою.

Як купити квартиру в Харкові дешево й без посередників

Переглянути одночасно всі актуальні пропозиції з продажу житла від хазяїна можна за допомогою пошуковика ЛУН Тепер не треба кожен раз заходити на окремий сайт нерухомості, пошукова система зібрала всі оголошення на одній сторінці, а їх тут більше двох десятків тисяч! Переглянути все просто неможливо, тому скористайтеся фільтрами, щоб купівля квартири стала приємною й швидкою.

Оголошення про продаж квартир у Харкові на вторинному ринку розміщуються з фото й описом: адреса, вартість, планування квартири, площа вітальні, спальні й кухні та ін. Якщо ви плануєте придбати житло в кредит, в розстрочку, з розтермінуванням – розгляньте пропозиції від забудовника. Тим, хто хоче укласти договір саме з хазяїном, варто звернути увагу на об’яви, в яких пропонується житло від власника.