Код об`єкта: 322713. АН "Атланта".Квартира утеплена ззовні пінопластом, тепла зимою та не жарка літом!Вікна та балконна рама-металопластикові.Радіатори , сантехніка, електрика замінені.Кімнати всі роздільні, просторі та з якісним ремонтом, великий коридор, ванна та сан.вузол роздільні, кухня простора, зроблений якісний ремонт з дорогими меблями та технікою!В квартирі 2 кондиціонери, меблі та техніка залишаються.Транспортна розв`язка, дитячий садочок, школа, магазини, супермаркети, аптеки, лікарні, все поруч! Район спокійний, сусіди привітні, двір завжди доглянутий.Є хороший дитячий майданчик.

Феликса Кона улица, 1, Славянка, Винница, Винницкая 69000.0 USD

Нова пропозиція на ринку нерухомості! Квартира тепла зимою та не жарка влітку. Вікна металопластикові, кімнати всі роздільні, просторі, великий коридор. Ванна кімната та сан.вузол окремий. Міжкімнатні двері хороші та вхідні броньовані. Підігрів води централізований також і опалення . Також є кладовка . Підїзд чистий та охайний . Будинок з білої цегли .Привітні сусіди , двір завжди доглянений. Поруч зручна транспортна розвязка- трамваї та тролейбуси, маршрутки, соціальні автобуси. Також поруч дитячі садочки, школи, магазини.

Ивана Николайчука улица, 38А, Славянка, Винница, Винницкая 67999.0 USD

Продаж чудової 1-кім. квартири. Кімната з нішою. Є кладовка. Новий якісний ремонт. Меблі. Зручна транспортна розвязка. Поруч зупинка громадського транспорту, магазини, ринок "Урожай", лікарня, аптеки та все необхідне. Фото реальні. Подробиці по телефону.

Ивана Николайчука улица, 38, Славянка, Винница, Винницкая 43500.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-кімнатна квартира з загальною площею 51 квадратних метрів на 9 поверсі 9-поверхового цегляного будинку в районі Словянка. Терміновий продаж! Квартира має дуже вдале розташування. Встановлені нові металопластикові вікна. Для отримання додаткової інформації та огляду зателефонуйте за номером.

Ивана Николайчука улица, 19, Славянка, Винница, Винницкая 57000.0 USD

Терміновий продаж! Покращене планування з окремими кімнатами та кухнею 9кв.м.

Ивана Николайчука улица, 50, Славянка, Винница, Винницкая 44900.0 USD

Квартира знаходиться в самому центрі Словянки, поруч школи, садочки, ринок Урожай. Квартира з косметичним ремонтом, автономне опалення, три кімнати окремі, сан. вузол роздільний в кахлях, лічильники на все, балкон засклений. (106629)

Ивана Николайчука улица, 58, Словянка, Винница, Винницкая 65000.0 USD

Будинок кінця 90-х років. Найбільша з 4 кімнатних. Балкон з вітальні та лоджія на дві спальні. Труби замінені. Над квартирою високий технічний поверх.

Ивана Николайчука улица, 38А, Славянка, Винница, Винницкая 68000.0 USD

Продам 3к квартиру покращенного планування по вулиці Івана Миколайчука. Не кутова, з автономним газовим опаленням, кімнати роздільні, ремонт, з меблями. Гарне місце розтошування, розвинута інфраструктура, ринок, ТЦ, аптека, школа та садочок.(100817)

Продам 3к квартиру (3725)

Продаж затишної три кімнатної квартири у одному з найкращих районі м. Вінниця по вул. Івана Миколайчука р-н Словянка. Квартира знаходиться на комфортному першому поверсі девʼятиповерхового будинку. Високий цоколь. Квартира з хорошим ремонтом, три роздільні кімнати, простора умебльована. кухня. Під балконом є комора, що дозволяє зберегти багато простору в квартирі. Роздільний санвузол. Сантехніка в хорошому стані.

Продаж трикімнатної квартири р-н Словʼянка

Квартира знаходиться в самому центрі Словянки, поруч школи, садочки, ринок Урожай. Квартира з косметичним ремонтом, автономне опалення, три кімнати окремі, балкон засклений. (106629)

Продам 3 кімнатну квартиру на Миколайчука 3030

Житлові комплекси у Вінниця