Пропоную вашій увазі однокімнатну квартиру на середньому поверсі, зі свіжим ремонтом. Загальна площа 36,5м2, де кухня 12м2, кімната 14м2 Індивідуальне опалення, є кухня та повністю укомплектований сан.вузол. Вже можна проживати в квартирі та доукомплектовувати на свій смак. Дуже гарна локація, зручна транспортна розвязка, поруч парки, магазини, супермаркети, амбулаторіята ще безліч всього що потрібно для комфортного життя.. Ключі на руках, перегляд в будь який час. Ціна 43000$ Можливий продаж по сертифікату.

Українська вул., 1 д

Продам просто неймовірно красиву 1-кімнатну квартиру в Ірпені! Найбажаніший житловий комплекс - ЖК ВерсальПарк! поряд максмимально розвинена інфраструктура: великі супермаркети, магазини. Поряд зупинка транспорту до метро! Велика, красива прибудинков територія, закритого типу! Є ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ! В квартирі новий, сучасний, стильний ремонт! Індивідуальне газове опалення! Є БАЛКОН!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Українська вул., 83б

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж двокімнатної квартири з частковим ремонтом та з терасою 65м.кв. Житловий комплекс бізнес-класу Версаль Парк з закритою територією та власним паркінгом. Тераса знаходиться на даху будинку і звідти відкриваються неймовірні краєвиди. На терасу заведена вода та електрика і є змога обладнати зону відпочинку з шезлонгами, зоною барбекю. Сама ж квартира має хороше планування, вікна виходять на захід та схід, тому в квартирі завжди сонячно та світло. В кухні встановлене вікно з ультрафіолетовим фільтром, що значно знижує проникнення сонячного тепла влітку і втрату тепла взимку. В квартирі вже зроблена гіпсова штукатурка стін, розведена електрика, сантехніка, тепла підлога в кухні та санвузлі. Встановлений насос на воду, для безперебійного водопостачання. Закуплений керамограніт ZEUS Ceramica на підлогу в кухні, коридорі і санвузлі, облицювальна плитка Golden Tile та є сантехніка (кутова ванна з екраном, раковина з тумбою та унітаз). В пішій ходьбі знаходиться Парк Правика, Парк Дубки, школа №2, приватний дитячий садок, поліклініка, автобусна зупинка, нова пошта, ресторани, кав’ярні. Можливий продаж під державні програми. Оформлення всього 2%! Телефонуйте, проведу перегляд. Надія АН Liberty 0971003758

можливий продаж по єОселя
Українська вул., 83Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в якій є ВСЕ! і навіть більше! Без комісій. Можлива продаж під Єоселю, сертифікат. Елітний ЖК "Версаль Парк" Квартира з якісним ремонтом. 2 лоджії, балкон. Тепла підлога, Індивідуальне газове опалення. Пральна та посудомийні машини, кондиціонери. Закрита територія, охорона, підземний паркінг. Фонтани, зелені насадження. До парку "Дубки" 5 хвилин ходьби, парку Незнайка 10 хвилин Зупинка маршрутки 379 на Київ за 2 хвилини ходьби від комплексу. Поруч є новус та дитячий садок. До школи 500 метрів. До Центральної площі міста 800 метрів.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Українська вул., 83Б

2 кімнатна квартира з великою кухнею вітальнею та терасою 34,5 м2 на 5 поверсі. Будинок введено в експлуатацію в грудні 2023-го року. Стіни - газоблок, керамічна цегла. Перекриття - плоска монолітна з/б плита. Лазерна стяжка підлоги, двокамерні склопакети REHAU, якісні вхідні двері, розведення опалення із встановленням радіаторів, є корзини під кондиціонери, підведення водовиведення та водопостачання до мокрих точок квартири, підведення електропостачання до електрощитку в квартирі. На терасі можна зробити накриття, що стане додаткою зоною для відпочинку. Ліфт спускається в підземний паркінг, що є великою перевагою даного комплексу. Територія комплексу має внутрішній двір, з унікальним ландшафтом, дитячим та спортивним майданчиками. На території комплексує цілодобова охорона та відеоспостереження. Поряд з ЖК знаходиться парк Незнайка, з різноманітними майданчиками, кафе та великою зоною для відпочинку. Ірпінь, Буча, до Києва 10 хвилин. Ключі на руках, зможу показати в будь-який зручний для Вас час!

ексклюзив
Українська вул., 1Б

Фактична квадратура площі, що представлена у продаж - 61 м2, з яких 58м2 сама квартира + 3 м2 кладова. Квартира «розпашонка» у обжитій новобудові в центрі Ірпіня Будинок клубного типу 200 м садочок, парк Незнайка, 600 м школа Індивідуальне газове опалення В квартирі: введення комунікацій, стяжка та штукатурка Право власності більше 3-х років

можливий продаж по єОселя
Українська вул., 57 А

Квартира, яка готова до заселення: ремонт, меблі, техніка - є все! Беремо речі, і переїжджаємо! Квартира розташована в районі парку Незнайко в Ірпені. Зданий та обжитий будинок Із важливого: в будинку житлові тарифи та індивідуальне опалення у квартирі. Площа квартири 72кв.м. Просторі кімнати з балконом,та затишна окрема кухня. Поверх 2/4 Вартість квартири: 86000у.о Мінімальне оформлення Продаж БЕЗ комісії!

Українська вул., 48

Продам ЖК "Версаль Парк" 2-х кімнатна квартира 62 метра, знаходиться на 10 му поверсі 14 поверхового будинку, розпашонка, санвузли окремі, має 2 балкони, та чудовий краєвид, тепла підлога, індивідуальне газове опалення, вся побутова техніка лишається. Можливий торг Готова до повноцінного проживання. Більш детально за телефоном 093 431 32 54 Дмитро

Українська вул., 83 б

ЖК Версаль Парк Продам квартиру в центральній частині міста з ремонтом меблями і технікою, заходь і живив. Чудовий варіант під здачу. Заагальна площа 34м2 Поверх 13 Ключі на руках, набирай! Сертифікат - ТАК Іпотека - ТАК Держпрограми - ТАК Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку нерухомість в Ірпені, Бучі, Київі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором, набирайте або пишіть коли буде зручно

Українська вул., 83б

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Версаль парк, комплекс закритого типу з підземним паркінгом, відеоспостереженням, дитячими та спортивними майданчиками. Квартира загальною площею - 37 м2, розташована на 6 поверсі В квартирі індивідуальне газове опалення, система теплої підлоги, кондиціонер. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою.

Українська вул., 83 Б

Житлові комплекси у Ірпінь

🏠 Продається затишна 2-кімнатна квартира з ремонтом на цокольному поверсі за адресою: Українська 7е. Основні характеристики: Площа: 60,5 м² Кухня: 18,5 м² Тепла підлога в кухні та дитячій кімнаті Фасад утеплений, на всіх вікнах є решітки Ціна: 45950 ує Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт і затишок. Розташована у зручному місці з розвиненою інфраструктурою та зручним доступом до транспорту. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, звертайтеся !!! Не пропустіть свій шанс на придбання цієї прекрасної квартири!

Українська, 7е

Терміновий продаж однокімнатної квартири з ремонтом, меблями і технікою в центральній частині міста, будинок бізнес класу ЖК Версаль Парк . ЖК Версаль Парк - комплекс бізнес класу, закритого типу. Підземний паркінг, охорона. На території дитячий майданчик, магазини, кавярні, зони відпочинку, футбольне поле. Поруч :супермаркети, магазини, аптеки, школа, дитячий садок, парк, салони краси, зупинка громадського транспорту. Територія комплексу закрита з цілодобовою охороною. На території є свій парк з фонтанами. Продаж однокімнатної квартири 34 м2, яка знаходиться на 2 поверсі з 14. В квартирі газове індивідуальне опалення, двоконтурний котел. Тепла підлога кухня, коридор, санвузол. В кімнаті велика шафа-купе, двоспальний диван, комод, телевізор; на кухні холодильник, мікрохвильова піч, газова плита ; в санвузол, ванна , пральна машина. Все залишається! Комунікації центральні, опалення індивідуальне газове (двохконтурний газовий котел). Тарифи житлові. Мінімальне оформлення! Квартира дійсно хороша і варта Вашої уваги!!!

Українська вул., 83-б

Пропоную Вашій увазі затишну 3к квартиру з ремонтом та технікою . Будинок розташований за адресою : м. Ірпінь, вул. Українська 80-А. Квартира знаходиться на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа її складає 67 м2. Квартира у гарному житловому стані. Всі меблі та техніка залишаються! Опалення централізоване, тарифи житлові. Підігрів води від газової колонки. Роздільний санвузол. Два засклених балкони. Будинок цегляний та дуже теплий. Локація шикарна Поруч з будинком вся інфраструктура, яка необхідна для комфортного проживання: супермаркети, магазини, кавярні, кафе, салони краси, дитячий садочок, школа, аптеки та парки! Оформлення мінімальне 2% Квартиру можна придбати по Сертифікату. Без комісії. Деталі за телефоном. Перегляд у зручний для Вас час!

Українська вул., 80А

Продаж 1 кім. квартири в сучасному ЖК «Версаль Парк» в центрі Ірпіня, розташованому по вул. Українська 83, побудованому у 2017 році. • Квартира на 14 поверху 16 поверхового будинку • Площа 37 кв.м. Якісний ремонт. • Закрита територія з охороною та відеонаглядом; монолітно-каркасний тип будівництва; Стіни з керамічної червоної цегли, утеплення стін базальтовою мінеральною ватою (100 мм); • Індивідуальне опалення, газовий котел Rinnai з датчиком температури (2-контурний); радіатори та тепла підлога. Ціна 51.500 у.е

Квартира з ремонтом в ЖК «Версаль Парк» в Ірпіні з індивід опаленням

м. Ірпінь, вул. Українська 83б. ЖК Версаль. Чудова однокімнатна квартира з дуже гарним ремонтом. Продається зі всіма меблями і побутовою технікою. Автономне опалення, тепла підлога з дистанційним програмним обладнанням. Чудовий краєвид. Закрита територія. Дитячий майданчик. "Novus" біля дому.

Продаж однокімнатної, ЖК Версаль, м. Ірпінь

Терміновий продаж!!! 2-х кімнатна квартира в житловому комплексі з закритою територією, охорона, відеонагляд, паркувальна зона для авто в ЖК Версаль парк по вул.Українська 83Б. Автономне газове опалення(котел Rinnai) тепла підлога. Квартира продається з меблями та технікою німецької компанії Bosch. Газова варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, мікрохвильова піч, великий холодильник на 505 литрів, пральна машинка, два телевізори, подвійні двері, і.т.д... Дуже зручна транспортна розвʼязка, в пішій доступності школа, садочок, поліклініка, парк Незнайко ,та парк Правика ,супермаркети та зупинка громадського транспорту. Для запису на перегляд телефонуйте, ми працюємо без вихідних

Ірпінь 2кк з ремонтом

Дослідити місцевість

Продається затишна 1-кімнатна квартира від власника в Ірпені. Розташована в найкрасивішому житловому комплексі Версаль Парк, навколо ЖК розвинена інфраструктура: супермаркет Новус, магазини, аптеки, салони, кафе. Зупинка громадського транспорту до метро за 5 хвилин ходьби від будинку. ЖК Версаль Парк має велику та зелену прибудинкову територію закритого типу, обладнану фонтанами, а також має підземний паркінг. Новий, сучасний та стильний ремонт робить цю квартиру по-справжньому унікальною. Індивідуальне газове опалення забезпечує комфорт та економію. Особливістю є тераса,яка розміщена над усією площею квартири, з облаштованим приміщенням(виведена вода,каналізація та світло) Усі меблі та техніка залишається. У квартирі встановлені нові вхідні броньовані двері "Honda" ,товщина металу 2мм. Місто Ірпінь, вулиця Українська, 83-Б, корпус 9.Не проґавте можливість придбати цю перлину нерухомості в Ірпені! Можливість придбання за програмою "Єоселя" та інших програм обговорюється індивідуально. Ріелторів прохання не турбувати!

Продам однокімнатну квартиру з терасою ЖК Версаль Парк

Без комісії для покупця!!! Ірпінь ЖК Версаль Парк Вул. Українська, б.83Б 1 кімнатна квартира з ремонтом і меблями Площа 30м2 Поверх 1/16 Більш детальна інформація по телефону або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 21:00 Підгірна Оксана АН Квартал (7 років на ринку нерухомості Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель). Працювала із великими забудовниками Ірпінь на посаді маркетолога, комерційного директора. Дивіться всі оголошення. Як співробітник агентства нерухомості, маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

Без комісії!!! Гарна ОДНОКІМНАТНА квартира. Іпотека!!! Сертифікат!!!

Продаж 2К квартира Ірпінь вул. Українська 85-А Площа 68/24/22m2 Поверх 3/5 Оформлення 2% Держ Программи так! 73000$ У продажі своя 2К квартира з просторим плануванням, яка знаходиться в тихому місці з усією необхідною інфраструктурою. Простора кухня 24м2 (з’єднана з балконом) з усією потрібною технікою. Поверх третій з 5, що робить квартирку безпроблемною та комфортною в плані досяжності пішки по сходам. Газове опалення дасть вам можливість почувати себе взимку комфортно та зекономити свої гроші на комунальних платежах, так як регулюєте ви самі. Інфраструктура : - Супермаркет Новус в сусідньому будинку - Супермаркет Trash в сусідньому будинку - Декілька аптек поруч - Автобусна зупинка - 7 хвилин пішки до Центральної Поліклініки - Кав’ярні - 10 хвилин пішки до Парку «Дубки” По усім питанням звертайтесь за телефоном! Також допоможу підібрати вам інші схожі варіанти як альтернативу або допоможу продати вашу власну нерухомість! АН Нова Квартира Михальчук Денис

ПРОДАЖ 2К з ремонтом з великою кухнею ! Мінімальне оформлення Інд.газ

Без комісії ЖК Версаль парк вул Українська 83б Площа 33,2 з балконом. Кухня-9,5м2,житлова 15,5м2 Поверх 1/12 Індивідуальне газове опалення. Продаж по дорученню, ніхто не зареєстрований. Житловий комплекс «Версаль парк» в Ірпені розташовується в стороні від галасливих трас в тихому спокійному місці. Біля новобудови багато зелені, тут легко дихається, поблизу 3 парки Оформлення 2% Вартість 40000$ Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

ЖК Версаль Парк 1 кімнатна під оренду з ремонтом

Продаж однокімнатної квартири в місті Ірпінь в районі Централтного парку. Нестандартна квартира з високими стелями 5 м - можна зробити антресоль (другий рівень). В квартирі виконано чистову штукатурку стін та стяжку на підлозі. Гарне місцерозташування - поруч ЖК Utlandia, Центральний парк. Район з розвиненою інфраструктурою - є абсолютно все необхідне для комфортного проживання: магазини, супермаркети, кавʼярні та ресторани, спортивні клуби та салони краси тощо. Зупинка громадського транспорту в Київ та по місту в пішому доступі - до метро Академмістечко 15 хвилин їзди.

Украинская улица, 1Д, Ирпень, Киевская 32000.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири в дуже гарній локації міста. По всій квартирі проведений тепла підлога та встановлений котел. Неподалік від будинку є -школа 1-4 класів -магазини продуктові та побутові (одягу) -ресторани швидкої їжі -кавярні -кафе Все що необхідне для комфортного життя в пішій доступності . За більше детальною інформацією телефонуйте за номером телефону .

Украинская улица, 2, Буча, Ирпень, Киевская 20400.0 USD

Хороша квартира, в класній локації для тих хто любить тишу на спокійно. В квартирі: - чорнова штукатурка стін; - лазерна стяжка підлоги; - заведено комунікації в квартиру; - індивідуальне газове опалення; - панорамні вікна, - тепла підлога, - правильної форми кімнати. Територія облаштована тротуарною плиткою, зеленою зоною, декоративними деревами, на території є дитячий ігровий майданчик тощо. В пішому доступі уся необхідна інфраструктура, яка потрібна для комфортного життя.

Украинская улица, 1, Ирпень, Киевская 15100.0 USD

В продажі 4х кімнатна простора, практична та функціональна квартира в хорошому мікрорайоні. Кухня-вітальня, дві спальні кімнати, великий засклений балкон та суміжний санвузол на першому поверсі. Дві кімнати та гардеробна на другому поверсі. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Ідеально підійде для великої родини з дітками. У пішій доступності дитячий садок, дитячий майданчик, школа, магазини та супермаркети, аптеки, банкомати, нова пошта, парки. Чудова транспортна розвязка, 3 хв. зупинка громадського транспорту. Мінімальні витрати на оформлення 2% Без комісії для наших покупців. Розглядаємо продаж під державні програми та житловий сертифікат. Телефонуйте вже зараз, чекаємо вас на огляд!

Украинская улица, 85, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
1 - 24 з 63 результатів

Географія Ірпінь