БЕЗ КОМІСІЇ! Лесі Українки бул., 7в. ЖК "Jack House", - 3-кімнатна квартира ( три окремі спальні та кухня- гостьова), 110/58/21. - Будинок 2018р.3 ліфта Mizui. система розумний будинок, територія під охороною, цілодобове відеоспостереження, пости охорони, система персональних електронних пропусків, картковий доступ до ліфтів, ст.М"Печерська", "Кловська", "Олімпійська". Дах будинку в експлуатації має 2 рівні, басейн, міні-парк, СПА,ресторан. - Апартаменти на 10-му поверсі, площа: 110м2 Квартира з дизайнерським ремонтом 2021 р. з використанням якісних матеріалів. Повністю комплектована меблями та технікою світових виробників. , фільтр питної води. - 2 санвузла та простора лоджія з підігрівом підлоги. - Посилання на відео в YouTube "youtu.be/-pCNHG1Byb4?feature=shared" - Ціна: 375 000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ!!

Лесі Українки бульв., 7в

✅ Актуальна! Найкраща ціна на Печерську за якісну 2х кімнатну квартиру! 2-кімнатна квартира біля метро Печерська - 2хв. Квартира має поліпшене планування: кухня - вітальня та відокремлена спальня. В квартирі підлога з підігрівом. Скрізь пластикові вікна, ванна кімната оздоблена кахелем, є бойлер, кондиціонер, Паркування автомобілів у дворі. Не кутова. Охайний під`їзд. Розвинена інфраструктура ВИСОКА якість будівництва. Спецпроект 70х-90х років. Товсті ЦЕГЛЯНІ стіни, охайний дворик біля будинку, який відкривається шлагбаумом тільки для власників квартир в цьому будинку

Лесі Українки бульв., 24

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

✅ АКТУАЛЬНО! НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! ЖК Jack House! 3кімн=84м2! РЕМОНТ! Л.Українки, 7в! ✔ Апартаменти в ЖК бізнес класу в центрі на Печерську. ✔ Простора кухня вітальня, дві окремі спальні, два сан.вузли, гардеробна. ✔ Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. ✔ В будинку можна придбати чи орендувати підземний паркінг, а також насолоджуватися власним фітнес-клубом, лаунж-зоною, цілорічним термобасейном, зоною відпочинку та SPA в будинку. ✔ Найкраща пропозиція як для проживання так і для орендного бізнесу (прожиавє орендар, готовий залишитися) .

Лесі Українки бульв., 7в
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Правий берег, Центр, Печерськ, м. Печерська, м. Кловська, м. Палац Спорту, Гулівер. Шикарна, повністю укомплектована 3-кімнатна квартира у самому центрі Києва, за адресою бул. Лесі Українки 7а. Площа 141,7 кв.м. із якої житлова 74,9 кв.м. - у квартирі панорамні видові вікна на Гуллівер та Бессарабську площу. - 2 великі засклені лоджії з батареями - 7,7 кв.м. та 12,3 кв.м. - 2 санвузли (6 кв. м. та 3,8 кв.м.) в імпортному кахелі з підігрівом підлоги укомплектовані: ванною, душовою кабіною, пральною машиною, безліччю полиць для зберігання речей, брендова сантехніка. - хол: підлога у дорогому кахелі, німецькі міжкімнатні двері, виготовлені на замовлення. - спальня (23,2 кв. м) з великим ліжком та ортопедичним матрацем, письмовим деревяним столом, плазмою. - кабінет (32,8 кв. м.) зі шкіряним диваном та кріслами, письмовим столиком та величезною плазмою. - у квартирі 5 шаф купе, кондиціонери у кожній кімнаті. - кухня (17,6 кв.м.) укомплектована всією побутовою технікою (духовка, холодильник, мікрохвильова піч, посудомийка, плита, витяжка), стіл, стільці. - друга спальня (18,9 кв. м) з розкладним диваном, шафою, тумбою. До метро Кловська – 3 хвилини пішки, до Печерської – 7 хвилин. Поруч є все необхідне для комфортного проживання – пошта, магазини АТБ, Велика Кишеня, Good Wine, дитячий садок, аптеки, спортлайф та ресторани, магазини одягу, Олександрівська лікарня, сквер, місця для спорту та відпочинку. Телефонуйте, з повагою Катерина.

ексклюзив
Лесі Українки бульв., 7а

Продаж чотирикімнатної квартири в центрі Києва. Пропонуємо чотирикімнатну квартиру в центрі Києва за адресою бульвар Лесі Українки, 7А. Це простора і світла квартира з красивим видом. Квартира розташована на 9 поверсі в 23-поверховому будинку. Загальна площа становить 143 кв. Планування включає в себе 2 великі кімнати, 2 затишні спальні з вбудованими шафами, вихід на 2 просторі лоджії-тераси, 2 санвузли. Встановлено лічильники на все. Це ідеальний варіант для комфортного життя в центрі Києва або інвестицій з гарантованим доходом. Найближчі станції метро - Кловська 5 хвилин пішки, Печерська - 7 хвилин пішки. До БЦ «Парус» - 5 хвилин пішки, до ТЦ «Гулівер» - 7 хвилин пішки, до вулиці Хрещатик - 12 хвилин пішки. Будинок із цілодобовим консьєржем, 3 ліфти. Також є подвійне паркувальне місце в будинку (за окрему плату), вхід до паркінгу як з будинку, так і з вулиці Л. Первомайського.

Лесі Українки бульв., 7а

ЕКСКЛЮЗИВ Печерськ Продається однокімнатна квартира студія, 30 м.кв. з ремонтом, меблями, технікою. Засклений балкон, красивий, чаруючий вид з вікон на захід, в сторону вул Бойчука (Кіквідзе) Ботанічного саду, що дає можливість спостерігати прекрасні краєвиди міста та неймовірні фарби заходу сонця. В квартирі євроремонт, повністю мебльована: вбудована кухня, двоспальне ліжко, диван, вбудована шафа. Укомплектована побутовою технікою: холодильник, газова плита, витяжка, мікрохвильова піч, кондиціонер. Замінені сантехнічні труби, встановлена якісна сантехніка, душова кабіна, лічильники на воду, електробойлер. Квартира дуже затишна, тепла взимку і прохолона влітку. За рахунок свого розташування у будинку, в квартирі дуже тихо. Будинок побудований з червоної цегли 1978 року побудови, висота стелі 270см., є технічний поверх, під’їзд охайний, ліфт, кодовий замок. Прекрасна локація, центр міста, ст.метро Печерська 3 хвилини пішки. Ексклюзив Печерск Центр 1 комнатная студия бульвар Леси Украинки 28

Лесі Українки бульв., 28

Продаж 2-кімнатної квартири по бульвару Лесі Українки 28а. Площа : 74.5/25.9/28.3кв.м. Дизайнерський ремонт. Використані дорогі матеріали, меблі за індивідуальним замовленням. Кухня - студія, обладнана меблями та технікою найкращих європейських виробників - Scavolini, Bosh, Electrolux, Liebherr. Спальна кімната та окрема гардеробна, яка може бути обладнана в додаткову житлову кімнату. В кімнатах дубова паркетна дошка. В квартирі 2 санвузли. Встановлена італійська сантехніка, душова кабіна з гідро масажем та ефектом сауни. Простора лоджія з підігрівом підлоги. Зовнішнє утеплення стін. Тепла підлога по всій квартирі, крім кімнат. Броньовані двері класу А. Вбудований сейф. Тихий доглянутий двір, шлагбауми на вїзді. Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир, комерційної нерухомості і земельних ділянок у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод купівлі продаж.

Лесі Українки бульв., 28А

Пропонуємо унікальну можливість придбати чудову 2-кімнатну квартиру з балконом на бульварі Лесі Українки, 7а. Планування: передпокій, ванна кімната, кухня-вітальня, офіс, спальня, закритий та відкритий балкони. Ремонт виконаний за авторським проектом, спільно з дизайнером, і привертає погляд своєю вишуканістю та стилем. Меблі спеціального замовлення від Verdi та Freid забезпечують вищий рівень комфорту. У квартирі встановлена побутова техніка від світових брендів люкс-класу, гарантуючи найкращі технічні рішення та функціональність. Підігрів підлоги по всій площі забезпечує тепло та комфорт навіть у холодні дні. Приходьте на перегляд та насолоджуйтесь панорамним видом, який вас надихатиме кожного дня.

Лесі Українки, 7а

Пропонується видова 3-кімнатна квартира по бульв. Лесі Українки 24. Печерський район. Площа : 90м2. 7 поверх 9-поверхового будинку. Квартира не кутова! Двостороння. Два балкони. Ідеально по направленню світла за день - завжди світло! Будинок з червоної цегли , збудований для керівного складу ЦК КПСС. Будинок має товсті стіни, тому у квартирі ніколи не холодно, та не жарко. Висота стелі - 2,75м. Ремонт у стилі Арт-Класік. Італійські радіатори, німецькій ламінат, іспанська плитка, італійські шпалери. Двокамерні склопакети німецької фірми. Амеріканьскі та італійські меблі. Італійські кришталеві люстри та бра. Німецький текстиль. Дуже зручне планування : холл 16м2, зала 23 м2, дві спальні 18 та 14 м2. Чистий підїзд з сучасним ліфтом Отіс. Гарні сусіди. Закритий на шлагбаум двір ( у власника є паркувальне місце). У дворі величезний парк зі спорт майданчиками та дитячим садочком. Також у дворі пункт Поліції. До метро" Печерська" рівно 1 хвилина пішки. Краща по інфраструктурі локація Печерська. Документи готові до продажу. Квартира для щасливого життя чи для гарної інвестиції! Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир, комерційної нерухомості і земельних ділянок у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод купівлі продаж.

Лесі Українки бульв., 24

Терміново продам квартиру євро-дв. 55, 7 м2 5/9 поверхового цегляного теплого будинку. Київ. Центр міста, Печерськ, бульвар Л.Українки 3 Висота стелі: 2.47м Кухня-вітальня: 36, 8 м2 Спальня: 14.5м2 Ванна кімната: 4, 4м2 Балкона немає! Квартира одностороння, світла, сонячна. Вікна на дорогу. Ліфт, гарне парадне, на поверсі 5 квартир (дуже хороші сусіди) Стан квартири житловий. Під косметичний ремонт Броньовані вхідні двері. Домофон. У дворі: -камери в парадному та по периметру будинку -парк -дитячий та спортивний майданчики -можливе паркування. Склопакети-металопластик, підлога: вітальня вініл, спальня ковролін на паркеті, ванна кімната плитка. Італійська кухня та спальня. Техніка: Ariston вбудований холодильник та морозильна камера, газова варильна поверхня (духовки немає), посудомийна машина, витяжка, бойлер. Whirlpool-пральна машина. Dantex-кондиціонер. Можна відразу використовувати як бізнес (здавання в оренду). Інтернет, Wi-Fi. У будинку знаходяться: Дві лабораторії Dila, Ескулаб Салон краси WIT Обмінний пункт EXCHANGE Два магазини одягу Магазин Стільці Пішки: 1 хвилина БЦ Парус(фітнес-клуб Sport life) 2 хвилини до станції м.Кловська 5 хвилин до ТРЦ Гулівер фітнес клуб 7 хвилин до Бессарабського ринку та Хрещатика Щопятниці ярмарок біля м. Кловська Поруч АТБ та Lotys (хімчистка) Документи на квартиру готові.

Лесі Українки бульв., 3

Пропонується до вашої уваги 3-х к дизайнерська квартира в ЖК Преміум класу Jack House Печерський р-н, бульвар Лесі Українки, 7-В Загальна площа 103 м2, розташована на 14 поверсі Будинок 2017 року. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт, використовували матеріали світових брендів. Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою (телевізор, пральна машина і сушка, посудомийна машина, мікрохвильова, духова шафа, холодильник, кавоварка) Функціональне планування: - Велика, простора кухня-вітальня; - Майстер-спальня; - Гардероб; - Санвузол (душова кабіна); - Балкон; - Спальня кімната; - Санвузол (ванна кімната); - Коридор; Є система очистки води, сигналізація, Wi-fi, бойлер, кондиціонери в кожній кімнаті, підігрів полів. ЖК "Jack House" - преміум класу : 3 ліфта “Mizui”, система розумний будинок, територія під охороною, цілодобове відеоспостереження, пости охорони, система персональних електронних пропусків, картковий доступ до ліфтів. Дах будинку в експлуатації має 2 рівні, басейн, міні-парк, СПА, ресторан. Дуже розвинена інфраструктура: поруч метро Печерська, Кловська, дитячі майданчики, садочки, школи, місця для прогулянок, ТЦ, супермаркети, ресторани, салони краси, фітнес зали. Центр міста 10хв. Також є паркомісце на продаж! #315917352185

Лесі Українки бульв., 7В

Пропонується до продажу розкішна квартира на бульварі Лесі Українки 30Б, розташована в самому центрі Печерська - серці столиці. Ця велика квартира розташована на 3-му поверсі та має загальну площу 192 квадратних метри. Вона оснащена якісним ремонтом та укомплектована усією необхідною технікою та меблями. Паркетні підлоги, дві великі спальні, велика кухня-вітальня, три санвузли та два балкони-лоджії створюють комфорт та затишок для вашого проживання. Будинок, в якому знаходиться ця квартира, є частиною індивідуального проекту від "Познякижилбуд" та був введений в експлуатацію у 2001 році. Цей житловий комплекс на 25 поверхів має комплекс обєктів громадського призначення, включаючи підземну автостоянку на 97 паркомісць та центральну приточно-витяжну систему очистки повітря.Також будинок підключено до власної котельні . Будинок побудовано з цегли тому надійність та комфорт гарантовано Зручне розташування недалеко від магазинів, ресторанів, навчальних закладів та парку, а також легкий доступ до метро Печерська, роблять цю квартиру ідеальним варіантом для комфортного та стильного життя в центрі Києва. A2390

Лесі Українки бульв., 30б

Продам 2к на бульварі Лесі Українки 16, Печерськ. До метро Печерська, Кловська або Палац Спорту по 10 хвилин пішки. Будинок - фасадна цегляна Хрущовка 1963 року з елементами декору. ВСП "Липкижитлосервіс" належно підтримує як зовнішній стан будинку, так і підїздів. Квартира має загальну площу 42,9кв.м, є засклений балкон. Планування досить зручне, велику кімнату можна обєднати з кухнєю, або зробити 2 окремі кімнати. Стан кімнат - бажано зробити ремонт, але критичного нічого немає. Дах не турбує і ніколи не турбував, бо ЖЕК вчасно за ним слідкує. На підлозі паркет, можливо реставрувати під сучасний дизайн. Кухня та роздільний санвузел у нормлаьно стані та можна користуватись. Готові до продажу, обтяжень немає, ніхто не прописаний, додаткові податки не виникають, прозорі документи (Від моменту приватизації, квартира весь час знаходилась в одній родині і не продавалась). Пропозиція актуальна, без комісії, з колегами співпрацюю

Лесі Українки бульв., 16

Без комісії!Чудова квартира в самому центрі столиці,Лесі Українки 24,Печерськ. Теплий цегляний будинок з ліфтом. Нові кондиціонер та бойлер,поміняна електрика та сантехніка. Квартира повністю облаштована меблями та побутовою технікою. Гарна інфраструктура поруч:сквер,метро Печерська, Кловська в пʼяти хвилинах ходьби. Хрещатик , Бесарабка , ресторани , магазини , кращі гімназії та ліцеї столиці поруч.Підходить під державні програми.Телефонуйте.

Лесі Українки бульв., 24

Предлагается от владельца двухкомнатная квартира с раздельными комнатами и совмещенным санузлом в 5-ти этажном доме на пересечении улиц Джона Маккейна и бульвара Леси Украинки. До метро Печерская и Дружбы Народов 5-7 мин пешей ходьбы. Хорошая транспортная развязка. Рядом посольство Израиля и Суворовское училище, институт Поплавского, по воскресеньям выездной печерский рынок. В квартире кондиционер, электрический бойлер, косметический ремонт. Видеотур по запросу

Лесі Українки бульв., 30

Продам ЛЮКС-апартаменти на Печерську в житловому комплкексі "Jack House"!!! Квартира, розташована на 24 поверсі, що дозволяє насолоджуватися неповторною аурою історичного Києва, що вплітається в кожен ранок та закат, ви не повірите, але тут дійсно пейзажи неймовірні. Для резидентів ЖК доступні наступні послуги: - тренажерний зал, - басейн - лоббі-бар і це все на останніх поверхах стануть вашим особистим простором втілення мрій. Зручне планування, яке обєднує кухню та студію, окрему спальню, санузел з душем, великий гардероб та балкон, створюють гармонійну атмосферу для повсякденного життя. Кожен квадратний метр квартири стане своєрідною картиною, адже відмінний ремонт вже здійснений. Вас вразить вишуканість меблів та передова техніка, яка допоможе створити затишок і комфорт. Далі запрошую вас в подорож, де кожен момент стає миттєвістю, а кожен куток стає вашим особистим куточком щастя. У найпрестижнішому житловому комплексі "Jack House" на вулиці Лесі Українки 7-В розкривається унікальна можливість відчути себе в оазисі розкіші та комфорту. У цій атмосфері кожна деталь - це частинка витонченості та естетики. Кожен квадратний метр квартири стане своєрідною картиною, адже відмінний ремонт вже здійснений. Вас вразить вишуканість меблів та передова техніка, яка допоможе створити затишок і комфорт. "Jack House" - це не просто будинок, це власний світ, де ви отримуєте доступ до багатофункціональних переваг. ЖК обляднаний автоматичним генератором. Запрошуємо вас доторкнутися до розкоші та вишуканості, купуючи ці чарівні апартаменти за ціною 265 тисяч дол. Перетворіть своє життя в безмежний шедевр усього, що найкраще пропонує сучасна архітектура та життя у центрі столиці. Нехай ваша подорож у світ розкіші розпочнеться прямо тут, в Jack House. Якщо у вас залишились питання, то звертайтесь предметно поспілкуємось.

ексклюзив
Лесі Українки бульв., 7в

Без комісії: 1к квартира 55 м² на 15 поверсі в будинку 2012 р., Печерськ, Лесі Українки, 7б • Монолітно-каркасний будинок преміум класу з червоної цегли. Три квартири на поверсі. • Висота стелі - 3,0 м. Вікна на північний захід. • Кухня-вітальня та передпокій мають загальний простір без дверей - 32,6 м² з виходом на балкон, який має засклену та не засклену частини. • Окрема спальня - 14,6 м². На підлозі – коркове покриття з португальського дуба. • Меблі та побутова техніка: кондиціонер, холодильник Liebherr, варильна поверхня та духовка Smeg, ... • Ліфт у підземний паркінг. Оренда паркомісця – 2400 грн/в місяць. • Консьєрж. Відкритий двір з дитячим майданчиком. • Поруч – діловий центр міста. До ТРЦ Гулівер менше 1 км. • До станції метро Кловська та Печерська – 7 - 9 хвилин пішки, 600 - 700 м. • Без комісії. Додаткові витрати покупця: 1% податку до пенсійного фонду та нотаріальні послуги. • СПП. Якщо ця квартира Вам підходить - Дзвоніть та домовляйтесь на перегляд.

Лесі Українки бульв., 7б

Квартира з якісним ремонтом, вбудована кухня з сучасною побутовою технікою. Кімната мебльована, камін, зоноване освітлення. Ванна кімната в кахелі, джакузі, бойлер. В коридорі вбудована шафа-купе, балкон засклений, броньовані двері, домофон. Захоплюючий вид на місто. У дворі бювет, садок, поруч школа, ресторани, аптеки, розвожальні та торгові центри. До М"Печерська" та Бесарабська площа 5 хв. пішки. Чудова пропозиція для життя та орендного бізнесу!

Лесі Українки бульв., 9

Лесі Українки бул., 23. Шикарна простора квартира! Дві окремі кімнати, зал та кухня. Повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою, і готова для комфортного проживання. Спальня з двоспальним ліжком, велика містка шафа, затишна, сучасна квартира з новим ремонтом, гарним інтерєром, паркет, дорогі меблі, сучасна кухня з технікою Bosch, Simens, в санвузлах сантехніка Grohe, Vileroy, підлога з підігрівом, кондиціонери, бойлер, прекрасний вид на Лавру. Презентабельна вхідна група. Цілодобова охорона.

Лесі Українки бульв., 23

До Вашої уваги у продажі велика однокімнатна квартира у Jack House. Середній 15 поверх, новий ремонт у класичному стилі та італійські меблі. Елітний будинок, що знаходиться у самому центрі міста, на даху якого розташована унікальна зона відпочинку і розваг JACK Club з панорамним фітнесом, рестораном, просторою лаунж-зоною, SPA і відкритим термальним басейном. Трьохрівневий підземний паркінг в стилобатній частині з окремим ліфтом.

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки бульв., 7В

Продаж квартири в будинку преміум класу на Печерську Лесі Українки 7б Шикарна квартира 135 кВ.м в цегляному будинку під чистове оздоблення . Квартира з функціональним плануванням та мінімумом несучих стін . Що дозволить втілити будь - які дизайнерські рішення . Прекрасна локація та розвинена інфраструктура . Додаткова інформація по телефону

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки бульв., 7б

Продаж Видової трикімнатної квартири, світла , простора з роздільними кімнатами, двухстороння , квартира в житловому стані. Великий застеклений балкон , на полах паркет , кахель, вікна метало пластикові. Лічильники на воду, електроенергію, газ, бойлер. На опалення лічильник на будинок. . Підʼїзд охайний , два ліфти ,домофон. Тихий зелений двір, поруч сквер Марії Примаченко , спортивна та дитяча площадки. Є місця для парковки. В пішій доступності супермаркети, кафе, ресторани, відділення банків, поштове відділення, ВУЗи, коледжі, школи, дитячі садки, басейн «Юність». Метро "Звіринецка ! та метро "Печерська " в пішій доступності ". Перегляди за домовленістю.

Лесі Українки бульв., 36б

Без комісії!!! Шикарна квартира в елІтному будинку бізнес класу на Печерську Лесі Українки 7б -Поряд БЦ Парус і ТРЦ Гулівер, Бесарабський ринок. До станцій метро Кловська і Печерська 5-10 хвилин. 5 поверх Загальна площа квартири 58 м2 Простора видова квартира з ремонтом в класичному стилі. На кухні: посудомийна машина холодильник, варочна поверхня електродуховка , електрочайник, і другі побутові пристрої. Бойлер,гардеробна , кондиціонер, смарт TV, підлога з підігрівом. Жити в центрі і біля метро зручно, завжди можна добратися до будь якої точки Києва швидко. В той же час затишний внутрішній дворик, поряд футбольний стадіон - чудове місце для пробіжок і занять спортом.

Лесі Українки бульв., 7Б

Продаётся роскошная видовая квартира на Печерске Полностью оборудована , меблирована, дизайнерский ремонт . От собственника +380 (97) 229 58 74 Руслан

власник
Лесі Українки бульв., 30 б
123...6
1 - 24 з 126 результатів