Продаж 1.5к квартири ЖК Вест Таверс/West Towers/Новий Район/Легоцького/ТРЦ Токіо/ - Новий Район , чудова локація , розвинена інфраструктура. - Поруч школи , дитячі садочки, магазини, ТРЦ Токіо - до центру міста 10 хв на авто - комплекс бізнес класу , закрита територія , дитячі та спортивні майданчики, підземні паркінги та гаражі - на території розташовані BBQ зони для відпочинку з друзями та сімʼєю - вул.Легоцького - 7/9 поверх - 41 м2 - квартира з євроремонтом , використані тільки якісні матеріали - планування кухня-студія, окрема кімната,суміжний санвузол - квартира тільки після ремонту - відеоогляд та детальніша інформація за номером - перегляди за домовленістю

Легоцького вул., 64а

Пропоную красиву однокімнатну квартиру у сучасній новобудові. Квартира розташована на 8-му поверсі ЖК комфорт-класу Європейський квартал. Планування: кухня, спальня, ванна кімната. Автономне опалення, тепла підлога у всій квартирі. Квартира світла та затишна. Зроблено якісне оздоблення, встановлена кухня, вбудований холодильник, повністю укомплектована ванна кімната. Також у коридорі та спальні встановлені місткі шафи. Висока якість будівельних робіт та матеріалів. Використана іноваційна для міста Ужгород технологія опалювання та забезпечення гарячою водою будинку: встановлено тепловий насос, який суттєво зменшує затрати енергії, саме тому комплекс отримав статус "енергоефективний ЖК". Зелена зона, охорона, тихий і комфортний двір, дитячий майданчик, наземний паркінг, автономне опалення, поруч кордон зі Словаччиною. Поблизу новобудови розташовані супермаркет «АТБ-Маркет», ресторан, станція швидкої допомоги, відділення «Нової пошти» та інші інфраструктурні обєкти. Дещо далі є ветеринарна клініка, міська поліклініка, лікарня. На відстані 2 км знаходиться Боздоський парк. До історичного центру Ужгорода їхати лише 10 хвилин. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Собранецька вул., 150

Пропоную гарну двокімнатну квартиру у старому центрі Ужгорода. Цегляний будинок, старочеська будівля, високі стелі 3,2 м. Планування: кухня, вітальня, спальня, ванна кімната. Квартира дуже стильна та затишна. Зроблено сучасний новий ремонт, встановлені якісні меблі та техніка, які залишаються новим власникам. Підлога з підігрівом у ванній кімнаті та на кухні. Закрита територія, 2 паркомісця, у вартість включено підвальне приміщення 65 м.кв. на цокольному поверсі. Відмінне місце розташування. У пішій доступності набережна, липова алея, ключові памятки міста, школи та дитячі садки, відділення банків та пошти, магазини та кафе. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Незалежності наб., 21
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную розкішний пентхаус. Цегляний будинок 2016 року. Автономне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел, у зонах з плиткою підлога з підігрівом. Планування: кухня-вітальня, 5 кімнат, 3 ванні кімнати, 2 гардеробні, 2 гостьові санвузли, величезна тераса по всьому периметру, балкон. Квартира дуже простора та затишна. Сучасний та якісний ремонт з дорогих матеріалів. Меблі з натуральних матеріалів та преміальна техніка - все залишається новим власникам. Особливий шарм цій квартирі надає простора вітальня з каміном, що діє, а також величезна видова тераса з мангальною зоною. Пентхаус займає весь поверх, доступ до якого має лише його власник. У вартість включено 2 гаражі. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Грибоєдова вул., 1

Пропоную двокімнатну квартиру у сучасному ЖК City Line. ЖК комфорт-класу, квартира площею 65 м. кв, розташована на 4-му поверсі. Планування: простора кухня-вітальня, спальня, ванна кімната, гардеробна. - панорамне скління - автономне опалення - висота стель - 3.1 м. - розводка для електирики, водопостачання та каналізації - встановлено котел Комфорт та безпеку мешканців забезпечує цілодобова охорона, вiдеопостереження, підземний паркінг, дитячі та спортивні майданчики, озеленена територія . Прекрасна транспортна розвязка та інфраструктура. У безпосередній близькості знаходяться торгові центри Токіо та Епіцентр, а також супермаркети Велмарт, АТБ і Сільпо. У пішій доступності кілька шкіл та дитячих садочків, аптеки, клініки. У 10 хвилинах ходьби Боздоський парк з пішохідними та велосипедними доріжками, дитячими майданчиками, атракціонами. Ціна 950 $ за м.кв. Без комісії. В наявності квартири ідентичного планування на 2, 4 та 8 поверхах. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Капушанська вул., 168

Пропоную простору трикімнатну квартиру у новобудові класу еліт. Планування: кухня-вітальня, дві спальні, ванна кімната, балкон. Будинок клубного типу на 15 квартир, знаходиться у престижному районі Ужгорода з гарним краєвидом та поблизу кордону зі Словацькою Республікою. Стелі висотою 3,5 м і дуже міцні стіни зовні – 70 см. Закрита парковка на 25 паркомісць, поруч ліс та університет. Для мешканців комплексу передбачена зона барбекю, критий басейн та спа-зона з джакузі. Квартира готова під оздоблювальні роботи. Встановлено якісні металопластикові вікна. На підлозі фінішна стяжка, стіни готові під фарбування, у кухні, коридорі та ванній кімнаті підігрів підлоги, у кімнатах встановлені радіатори. Стелі із гіпсокартону. Електрика розведена та підключена, встановлений двоконтурний котел та газові лічильники. Зроблено перепланування відповідно до дизайн-проекту. Дизайн-проект включено у вартість квартири. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Кавказька вул., 44

Пропоную трикімнатну квартиру у сучасному ЖК. Будинок еліт-класу безпосередньо на набережній. Квартира площею 90 м. кв, розташована на 8-му поверсі. Планування: простора кухня-вітальня, дві спальні з балконом, простора ванна кімната. - панорамне скління - енергозберігаючі вікна з алюмінієвим 7-ми камерним профілем - автономне опалення - висота стель - 3.1 м. - готова розводка для електирики, водопостачання, газу та каналізації - встановлено котел - тепла підлога - покращена міжквартирна шумоізоляція - ідеальне рівне настінне покриття Комфорт та безпеку мешканців забезпечує цілодобова охорона, консьєрж-сервіс 24/7, паркінг закритого типу, дитячі та спортивні майданчики, затишне лобі. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 10 хвилинах ходьби від історичного центру міста. У пішій доступності розташовані навчальні заклади, школа, лікарня, магазини, паркові зони, транспортна розвязка. Ціна 1900 $ за м.кв. Без комісії. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Словянська наб., 25

Пропоную трикімнатну квартиру в ЖК бізнес-класу "Перлина". Цегляний газифікований будинок 2016 року побудови, квартира розташована на 2-му поверсі. Автономне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел, підлога з підігрівом. Квартира дуже простора та затишна, з прямим видом на Словянську набережну. Планування: простора кухня-вітальня, дві окремі кімнати, ванна кімната, гардеробна, великий балкон та тераса. Зроблено якісний ремонт із дорогих та натуральних матеріалів у стилі сучасної класики. Квартира повністю обладнана побутовою технікою: варильна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, холодильник, пральна машина, телевізор, кондиціонер. Всі меблі також залишаються новим власникам. Комплекс закритого типу, фізична охорона та відеоспостереження. У дворі для мешканців комплексу обладнано дитячі майданчики, а також зона для відпочинку з фонтаном. Дуже вдале розташування. Будинок знаходиться безпосередньо на набережній, в пішій доступності історичний центр та необхідна інфраструктура. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Словянська наб., 1

Пропоную трикімнатну квартиру в новобудові на набережній. Квартира розташована на 2-му поверсі. Планування кухня-студія, 2 окремі кімнати, роздільний санвузол, засклена лоджія. Будинок газифікований, встановлений двоконтурний котел, підлога з підігрівом. Зроблений дорогий та сучасний ремонт, в обробці використані натуральні матеріали та сантехніка елітних європейських брендів. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 15 хвилинах ходьби від історичного центру міста. У пішій доступності розташовані навчальні заклади, школа, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка, дитячий садок, автостоянка. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Митна вул., 25

Пропоную гарну та затишну техкімнатну квартиру Планування: велика кухня, 3 окремі кімнати, роздільний санвузол та простора тераса. У квартирі продумано все до дрібниць. Зроблено якісний ремонт із преміальних матеріалів, встановлені системи центрального кондиціювання та "розумний будинок". Квартира повністю оснащена всіма меблями та побутовою технікою, необхідними для комфортного проживання. Житловий комплекс закритого типу з цілодобовим відеоспостереженням, обладнаним дитячим майданчиком та підземним паркінгом. Розташування продумане та зручне. Поруч є необхідні обєкти інфраструктури: навчальні заклади, лікарня, ТЦ, магазини, транспортна розвязка. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Університетська вул., 25

Житлові комплекси у Ужгород

Пропоную гарну трикімнатну квартиру поряд з Боздоським парком. Цегляна новобудова 2019-2000 років побудови. Автономне опалення, встановлено двоконтурний газовий котел, у всій квартирі підлога з підігрівом. Планування: простора кухня-вітальня, дві окремі кімнати, гардеробна, ванна кімната, 2 великі балкони. Квартира дуже затишна та світла з видом Боздоський парк. Дорогий та якісний ремонт, підлога та міжкімнатні двері з натурального ясена. Обладнана всією необхідною технікою (газова варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, пральна та посудомийна машини, кондиціонер). Закрита територія, обмежений вїзд. Для мешканців будинку передбачено зовнішня парковка та дитячий майданчик. Чудова локація. Гарний район із розвиненою інфраструктурою. У пішій доступності магазини та торгові центри, освітні заклади, відділення пошти, аптеки, кафе, а також мальовнича набережна. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Олександра Хіри вул., 2

Пропоную трикімнатну квартиру у сучасному ЖК. Будинок еліт-класу безпосередньо на набережній. Квартира площею 90 м. кв, розташована на першому поверсі. Планування: простора кухня-вітальня, дві спальні з балконом, простора ванна кімната. - панорамне скління - енергозберігаючі вікна з алюмінієвим 7-ми камерним профілем - автономне опалення - висота стель - 3.1 м. - готова розводка для електирики, водопостачання, газу та каналізації - встановлено котел - тепла підлога - покращена міжквартирна шумоізоляція - ідеальне рівне настінне покриття Комфорт та безпеку мешканців забезпечує цілодобова охорона, консьєрж-сервіс 24/7, паркінг закритого типу, дитячі та спортивні майданчики, затишне лобі. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 10 хвилинах ходьби від історичного центру міста. У пішій доступності розташовані навчальні заклади, школа, лікарня, магазини, паркові зони, транспортна розвязка. Ціна 1600 $ за м.кв. Без комісії. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Словянська наб., 25

Пропоную двокімнатну квартиру в новобудові на Словянській набережній. Квартира розташована на 4-му поверсі ЖК бізнес-класу "Перлина". Газифікований будинок, автономне опалення, встановлений двоконтурний котел та кондиціонери. Планування: простора кухня, 2 окремі кімнати, ванна кімната та балкон. Панорамне скління, прямий вид на набережну та річку Уж. Квартира світла та затишна. Зроблений дорогий та якісний ремонт у стилі сучасної класики. Якісні італійські меблі та побутова техніка залишаються новим власникам. Комплекс закритого типу, фізична охорона та відеоспостереження. У дворі для мешканців комплексу обладнано дитячі майданчики, а також зона для відпочинку з фонтаном. Дуже вдале розташування. Будинок знаходиться безпосередньо на набережній, в пішій доступності історичний центр та необхідна інфраструктура. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Словянська наб., 1

Пропоную стильну однокімнотну квартиру у клубному містечку Sherwood. Квартира розташована на 2 поверсі, житловий комплекс відноситься до класу еліт. Автономне опалення, одноконтурний котел, бойлер, кондиціонер. Планування: кухня-студiя, спальня, ванна кімната, балкон. Квартира світла та затишна. Зроблено сучасний та якісний ремонт. У всій квартирі підлога з підігрівом. Встановлені необхідні меблі, повністю обладнана технікою (варильна поверхня, духова шафа, холодильник, кондиціонер, посудомийна та пральна машини). Перший в Ужгороді проєкт клубного містечка, в якому продумане зручне планування території, дизайнерське оформлення підїздів будинків та ландшафтний дизайн всієї території. На території комплексу наявна концепція Club House з власним коворкінгом, басейном, SPA-зоною та спортивним залом. Цілодобова охорона, на закритій території комплексу передбачено місця для паркування автомобілів, зарядна станція для електрокарів, дитячий майданчик. Житловий комплекс знаходиться біля лісу, але, в той самий час, у безпосередній близькості до центру міста. За 10 хвилин пішки від Sherwood можна дістатися до навчальних закладів та медичних центрів. За 2 хвилини на автомобілі можна дістатися до найбільшого у місті ТЦ. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Запорізька вул., 3

Пропоную дуже стильну трикімнатну квартиру в центрі міста. Квартира знаходиться у цегляній новобудові класу еліт. Планування: кухня-вітальня, дві спальні, дві ванні кімнати, невелика тераса. Квартира дуже затишна та простора. Ремонт зроблено за авторським дизайн-проектом з використанням натуральних та якісних матеріалів. Встановлено дорогі меблі та техніка, які необхідні для комфортного життя. Ідеальне місце розташування, центр міста. Розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Закрита територія, обгороджена шлагбаумом. Для мешканців комплексу передбачено паркування. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Собранецька вул., 42

Продаж квартири 2кк ЖК West Towers Квартира площею 64м2, дві окремі кімнати, кухня-вітальня, ванна кімната та балкон. -Широкоформатна плитка 2.40*1.20 -Ванна -Душова кабіна -Тепла підлога -Панорамні вікна -Вмонтована техніка GORENIJE Переваги комплексу: -Підземний паркінг, гаражі та паркомісця -Вантажно-пасажирський та пасажирський ліфт -Сучасні дитячі майданчики на території кварталу -Оформлення зеленої зони та зони відпочинку -Відеоспостереження

Легоцького вул., 64а

Продаж 2к квартири ЖК Сіті Лайн - Продаж по ЄОселя - 65 м2 - 1/9 пов ( Високий цоколь) - квартира укомплектована меблями та технікою - додатково може бути доукомплектування за домовленістю сторін - підігрів підлоги - будинок комфорт класу - закрита територія - підземний паркінг - дитячий майданчик - відеоогляд відправлю

можливий продаж по єОселя
Капушанська вул., 160а

Продаж 2- кімнатної квартири/Новобудова/Набережна/Боздошський Парк/Бізнес Клас/Підземний паркінг/Дизайнерський ремонт/ - ЖК Будапешт - 7/8 поверх - 62 м2 - квартира повністю укомплектована меблями та технікою - дизайнерський проєкт - кухня- студія - дві роздільні кімнати - 2 с/у - гарний краєвид з вікон - чудова локація, парк, набережна - готовність квартири 1 місяць

Словянська наб., 24а

Продаж дизайнерської 2к квартири - ЖК Парк Ленд/Park Land - БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ - Вул.Легоцького 80 - Будинок бізнес класу - Власна закрита територія 2 гектари - Дитячі та спортивні майданчики - До кожного підʼізду: колясочна та велосипедна - ЖК під відеонаглядом - Розвинена інфраструктура - Чудова локація - Квартира укомплектована меблями та технікою. - 3 телевізори - Під час ремонтну використовувались тільки якісні матеріали - Хороше розташування квартири на поверсі - Вікна виходять у двір - 2/9 поверх, 69 м2 -Ціна 155000$ Відеоогляд по запиту

Легоцького вул., 80

Продаж 1-кімнатної квартири у новобудові “Silver One” біля Боздоського парку та річки, поруч з центром міста. Вартість квартири: – 1200$ (при 100% оплаті) – 1250$ (при оплаті першого внеску в розмірі 50%) – 1300$ (при оплаті першого внеску в розмірі 30%) Здача у експлуатацію: 4 квартал 2025 року. Квартира площею 46.7 м², яка знаходиться на 2 поверсі 5-миповерхівки з ліфтом. Планування: кухня, спальня, гардеробна/кладовка, роздільний санвузол, велика лоджія. У квартирі чистова стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін. Індивідуальне газове опалення (котел, батареї), тепла підлога у санвузлі. Будинок цегляний, утеплений мінватою, покращена шумоізоляція між квартирами. Якісні панорамні вікна, міцні вхідні двері. Територія закрита, гарне подвір’я, благоустрій, дитячий та спортивний майданчики, підземний та наземний паркінг. Вигідна локація: поруч ТЦ (“Токіо”, “Bozdosh”), гіпермаркети (“Епіцентр-1” та “Епіцентр-2”), супермаркети (“Велмарт”, “АТБ”, “Сільпо”), магазини, до центру міста по набережній усього 5 хв. машиною. Дана квартира продається від забудовника без додаткових % та переплат!

Володимирська вул., 62

Продається 2-кімнатна квартира у ЖК “Європейський квартал”, р-н ТЦ “Дастору”. ЗДАНИЙ у експлуатацію комплекс. Квартира площею 59 м² знаходиться на 5 поверсі з 8-ми сучасної новобудови з безшумним ЛІФТОМ. Планування: кухня-студія, кімната, суміжний санвузол, гардеробна, балкон. Чорновий стан ремонту. У квартирі електричне опалення (тепловий насос). Панорамні вікна. Добротні вхідні двері. Територія комплексу закрита, встановлений шлагбаум на в’їзд. Паркінг. Розвинений престижний р-н. До центру міста 5 хв. машиною. Поруч ТЦ “Дастор”, супермаркет “АТБ”, університет, зручна транспортна розв’язка (виїзд на об’їзну дорогу). Близько ліс. Продаж від агенції з комісією.

Собранецька вул., 160

Продається 3-кімнатний пентхаус у елітній новобудові “Будапешт” на Слов’янській набережній. У вартість входять і 2 паркомісця у підземному паркінгу. Друга черга будівництва, здача у експлуатацію – 1 квартал 2024 року. Квартира площею 132.2 м² займає останній 9-й поверх і має дві видові тераси. Планування: -кухня-вітальня; -3 спальні; -роздільний санвузол; -2 тераси. Цегляний будинок, утеплений, покращена шумоізоляція по периметру усього пентхауса. У квартирі гіпсова штукатурка (стіни вирівняні під фінішний шар шпатлівки та фарбування); 5 см тепло та шумоїзоляції мінватою по периметру квартири; чистова стяжка підлоги. Встановлено електрокотел, паралельно розведено водяне опалення (на етапі будівництва можна замовити підлогове опалення). Розведенння світла під вас; є виводи під каналізацію та воду. Панорамні вікна. Двері вхідні протипожежні. Будинок з ЛІФТОМ (безшумний, типу “OTIS”). Територія закрита, “вільна” від авто, буде облаштований спортивний майданчик, лаундж зона. У комплексі є наземний та підземний паркінг. До речі, надається можливість піднятися у власне помешкання на ліфті одразу з підземного паркінгу. Поруч Боздоський парк, 7 хв. до центру міста Ужгорода. Продаж від агенції з комісією. Бажаєте переглянути, тоді телефонуйте.

Словянська наб., 23А

Продаж 2-кімнатної квартири з ремонтом, меблями та технікою у новобудові в р-ні Боздош. Квартира займає площу 76 м², знаходиться на 3 поверсі із 7-ми у ЖК “Престиж”. У будинку є ЛІФТ. Планування квартири: кухня-вітальня, 2 кімнати, суміжний санвузол, гардеробна, балкон. Зроблений якісний трендовий ремонт, керамограніт на підлозі, дорога столярка, підвісні стелі. У квартирі індивідуальне електричне опалення (котел, батареї, бойлер), тепла підлога у коридорі, кухні, санвузлі, кондиціонери. Всюди великі панорамні вікна, прикрашені тюлем та шторами. Великий видовий балкон. Вбудовані кухонні меблі та техніка (духова шафа, варильна поверхня, мікрохвильовка, витяжка, холодильник). Є обідній стіл та м’які стільці. У зоні вітальні розміщений великий диван, тумба та телевізор. У обидвох спальнях двоспальні ліжка з матрацами, тумби, комод. Шафи та полиці у гардеробній. У санвузлі інсталяція, велика ванна зі скланою перегородкою, меблі, рукомийник, дзеркало, сушка для рушників. Домофон. Стильний під’їзд. У комплексі є гостьовий та підземний паркінг. Поруч Боздоський парк, річка, до центру міста 5 хв.на авто. Продається від агенції з комісією.

Бабяка вул., 17А

Продаж 2 кімнатна кухня-студія з виходом на балкон, простора .Продається з меблями та всією технікою. Територія охороняється. Дитячий майданчик. Поруч вся інфраструктура. В ЖК є приміщеннця для велосипедів, візочків і тд. Парковка вільна. Швидкий показ! Переписка за продавцем! Без комісії!

Легоцького вул., 80
1 - 24 з 1 700 результатів

Ужгород є найменшим обласним центром України, розташований він біля підніжжя Карпат, на берегах річки Уж. Купити квартиру тут можна за досить прийнятною ціною як на околиці міста, так і в центрі. Що може запропонувати населений пункт тим, хто планує оселитися в ньому на тривалий час?

Інфраструктура міста

Обласний центр є великим транспортним вузлом, через нього проходять автошляхи національного, європейського та міжнародного значення. У місті є залізничний і автобусний вокзали, працює аеропорт. Також тут розташований пункт пропуску на кордоні зі Словаччиною. Якщо ви плануєте купити квартиру в Ужгороді й оселитися в місті на довгий час, з громадського транспорту вам будуть доступні маршрутні таксі. А от діткам сподобається кататися містом на малій вузькоколійній дитячій залізниці, що з’єднує центр з Підзамковим парком.

Квартири Ужгорода привабливі для потенційних покупців з багатьох причин: відносно невисокі ціни, широкий вибір житла, а ще вдале розташування будинків поблизу з необхідною інфраструктурою. У місті працюють ВНЗ, гімназії, школи, дитсадки, медичні установи, аптеки, банки, театри, а також магазини, супермаркети та багато іншого. Якщо вас зацікавив продаж квартир в Ужгороді на вторинному ринку, ви маєте можливість недорого придбати житло ще й у зданій новобудові від власника. Це дозволить вам користуватися внутрішньою інфраструктурою комплексу. Хоча укласти договір на придбання нерухомості в кредит, з розтермінуванням (у розстрочку) ви можете тільки при купівлі житла від забудовника.

З усіх боків Ужгород оточений лісами, але й у самому місті багато зелених зон. Якщо ви хочете купити квартиру в Ужгороді біля парку, вивчіть пропозиції житла неподалік від Ботанічного саду, Боздоського парку, Липової алеї, Підзамкового парку тощо. Придбати тут дешево 1-кімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, чотирикімнатні й п’ятикімнатні апартаменти реально, головне - проглянути більше оголошень.

Квартири Ужгорода: що пропонує вторинний ринок міста

Придбати житло по доступній ціні можна в будь-якій частині міста. В історичному центрі Ужгорода переважає малоповерхова забудова. Якщо ви мрієте про тиху й затишну домівку, можна придивитися невеличку квартиру з ремонтом на першому, другому чи третьому поверсі в одному з численних триповерхових будинків. У тих же, хто віддає перевагу сучасним будівлям, є можливість придбати житло в господаря в новіших мікрорайонах міста, де є достатньо багатоповерхових будинків.

Вивчити оголошення про продаж квартир в Ужгороді на вторинному ринку можна разом з ЛУН. У каталозі зібрана велика кількість оголошень з фото й описом (схема планування квартири, площа вітальні, кухні, спальні тощо). Щоб побачити контакти хазяїна, достатньо натиснути на назву сайту, з якого було взято оголошення про продаж житла. Так ви зможете купити квартиру без посередників і заощадите на комісійних.