Продається 3-кімнатна квартира у спальному районі Промавтоматика міста Житомир. Квартира знаходиться на девятому поверсі 9-поверхового будинку, що забезпечить вам спокій від шумних сусідів з верху. Квартира утеплена ззовні та частково з середини, що дозволяє зберігати тепло в поміщенні. У квартирі встановлено інверторний кондиціонер, що дозволить Вам обігрівати квартиру в міжсезоння та охладжувати в спекотні літні дні. Три просторі кімнати, які можна використовувати як спальні, кабінет чи гостину за вашим бажанням. Роздільний санвузол, що забезпечує комфорт та зручність у користуванні. Усі вікна металопластикові. У квартирі залишається всі меблі та техніка, що робить її готовою до комфортного проживання. Поруч розміщена вся потрібна інфраструктура міста, в 2х хвилинах пішки розміщені дитячі садочки та один з найкращих ліцеїв міста. Ця квартира ідеально підходить для сімї або людей, які цінують комфорт та якість проживання. Звертайтесь прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ від АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ EXCLUSIVE!

ексклюзив
Тутковського Академіка проїзд, 4

Евроремонт, перепланування, тепла підлога, кухня з гостиною, пластикові 8 камерний стеклопакети, балкон та лоджія, заселені, ідеальний стан квартири, вмонтована кухня та вмонтована електротехніка, є посудомийка, пралка, витяжка, подрібнювальна система каналізації, нові труби та батареї, кондиціонери, сигналізація.

Тутковського, 14

В квартирі новий дизайнерський євроремонт, змінені всі комунікації, електрика, сантехніка, каналізація, капітально зроблені балкони, ремонт з використанням дорогих, сучасних матеріалів. Встановлені дорогі крани, інсталяція, тепла підлога в ванній, якісні вхідні двері, кварц вінілове покриття на підлозі, якісні вікна, лишаються вбудованні меблі та техніка, квартира не кутова, тепла, найкращий 3й поверх. Поруч школа, садочки, зупинки.

Тутковского Академика проезд, 14/52, Промавтоматика, Житомир, Житомирская 110000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Світла, затишна квартира на першому ( високому ) поверсі. Квартира суха та тепла. Чистий стан. Все як на фото . Чистий продаж.

Тутковского Академика проезд, 6, Промавтоматика, Житомир, Житомирская 37900.0 USD

Продається 3х-кімнатна квартира по вул.Тутковського на 9 /9 поверхового панельного будинку. Не кутова, кімнати окремі, 64 кв.м. Є кладовка, в кімнатах косметичний ремонт, металопластикові вікна, крім кухні. Балкон і лоджія не засклені. Гаряча вода - бойлер. Поруч садочки, школи, міні-маркети, тихий спальний район. Можливий торг. Пропозиція від агентства нерухомості

Продається 3 к.квартири на Тутковського

Продається 3х-кімнатна квартира, 64 кв.м, на 4 поверсі 9-поверхового панельного будинку. Будинок розташований в спальному районі міста по вул.Тутковського, де поруч знаходяться: дитячі садочки, школа, міні-маркети. Квартира з ремонтом, перепланування, кухня-студія і 2 кімнати, сан.вузол суміжний. Помінені всі труби, електрика. Квартира кутова, але утеплена ззовні. При бажанні залишаються техніка і меблі. Пропозиція від агентства нерухомості.

Продається 3х-кімнатна квартира р-н Промавтоматики

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Житомир