Квартира вільного планування на вул. Скоропадського, 7. Простора та світла, можливо розпланувати під потреби будь-якої сімї. Поруч хороша інфраструктура: через дорогу школа 3, садочок в 5-ти хвилинах ходьби, також неподалік є лікарня. До центру - до 15-ти хв. пішки. Будинком керує хороша ОСББ компанія, в підїзді завжди чисто встановлено відеонагляд . Будинок заселений, працює ліфт.

власник
Павла Скоропадського, 7

Квартира вільного планування на вул. Скоропадського, 7. Простора та світла, можливо розпланувати під потреби будь-якої сімї. Поруч хороша інфраструктура: через дорогу школа 3, садочок в 5-ти хвилинах ходьби. До центру - до 15-ти хв. пішки. Будинком керує ОСББ компанія, в підїзді завжди чисто встановлено відеонагляд . Будинок заселений, працює ліфт.

власник
Скоропадського, 7

ПРОДАЖ КВАРТИРИ В 0-ЦИКЛІ Адреса - місто Трускавець, вулиця Данилишиних, 59. Кількість кімнат - дві Поверх - 5 з 9 Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту. В квартирі залита стяжка, розведена електрика. Загальна площа - 77.8 м2, житлова - 35.7 м2, кухня - 11.3 м2. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Лоджія - один. Санвузол - один. Будинок введений в експлуатацію. Продаж з правом власності. Особливості даної квартири - це гране планування, балкон, гардеробна, наявний наземний паркінг, хороша ціна. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркет, парк, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту. Код обєкта: 1317

Данилишиних, 59
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ВАЖЛИВО!!! Контакт тільки через Viber, бо ми знаходимось закордоном. Двохрівнева квартира в в одній з кращих новобудов Трускавця. Тиха вулиця практично без руху автомобілів, закрита територія житлового комплексу. Додатково продається великий гараж на території будинку з автоматичними воротами в десяти метрах від підїзду. Таких гаражів тільки три на цілий будинок і це велика рідкість в новобудовах. Прошу не звертати уваги на непрофесійні фотографії, ми знаходимось закордоном і гарні фото зробити наразі нікому. Тому запрошуємо відвідати обєкт, щоб побачити в живу. Квартира складається з двох рівнів: Перший рівень: - Великий зал з панорамними вікнами - Кухня з закритим балконом - Кабінет з відкритим балконом - Туалет з невеличкою кладовкою. Другий рівень: - Велика спальня з високими вікнами. - Дитяча кімната з закритим теплим балконом - Додаткова кімната з балконом під велику гардеробну чи інших цілей. - Ванна кімната. Квартира має два окремі входи в коридор на 1 та на 2 рівні. При бажанні власника може бути розділена на дві окремі квартири. Я був першою людиною котра купила квартиру в цьому будинку, то ж я мав можливість вибрати двохрівневу квартиру з найкращим плануванням та найкращим гаражем. В квартирі зроблений дизайнерский ремонт з матеріалів високої якості, робив для себе і на роки: - Прокладена водяна тепла підлога на цілому першому поверсі (на другому частковий електричний підігрів). - Нові міцні вхідні двері. - Встановлено 4 дорогі та якісні інверторні кондиціонери котрі працюють як на охолодження так і на обігрів. - Якісні деревяні вікна зі склопакетом - Кухня виконана з дорогих матеріалів та фурнітури Blum. Дорогі моделі техніки Siemens - Якісний бельгійський ламінат Quick-Step - Ліфт в будинку Серед фото є візуалізації кімнат від дизайнерів, щоб ви могли зрозуміти планування та як усе повинно виглядати по їх задумці.

власник
Олекси довбуша, 3

Продам терміново 1 к квартиру по вул. Скоропадського на 5 поверсі 9 поверхового будинку, постійно працює ліфт,житловий стан, автономне опалення, тепла підлога на кухні, в коридорі та ванні, велика лоджія, є меблі. Заявлена Вартість квартири 58850$, можливий торг.Тел.0662527737. Фото відправлю за вимогою.

власник
Скоропадського, 3

Продаж квартири (Апартаменти) м. Трускавець, вул. Данилишина. 2 кім. Площа 75м2 Кухня 15м2 Поверх 10\10 Квартира в 0 циклі, електричне опалення,цегляний новобуд. Встановлено всі лічильники,комунікації підведено.Вікна металопластикові,двері броньовані. Є ліфт. Хороше розташування. Поруч школа, спортивний та дитячий майданчики,магазини,кафе,зупинка транспорту. Вартість 25 800 у.о.

Данилишина, 12

Продаж 3 кім. квартири м. Трускавець вул. Бориславська Площа 189м2 Кухня 16м2 Поверх 2/6 Простора квартира в якісній новобудові,з євроремонтом. Індивідуальне газове опалення,роздільний санвузол ванна,кімнати ізольовані,простора кухня-студія. Балкон,лоджія,встановлено кондиціонери. Залишаються усі меблі та техніка. Розвинена інфраструктура,зручний доїзд,поруч школа,садочок,магазини,зупинка транспорту. Вартість 175 000 у.о.

Бориславська, 13

Продаж 2 кім. квартири м. Трускавець. Новобудова Поверх 2/6 Загальна площа 106м2 Кухня 17м2 Квартира неподалік дельфінарію. У квартирі проведено євроремонт продається з усіма меблями та побутовою технікою. Кімнати ізольовані,роздільний санвузол душ,індивідуальне газове опалення,швидкісний інтернет,балкон лоджія,гардероб. Лічильники на воду,газ,електрику присутні,центральний водопровід,центральна каналізація. Поруч аптека,дитячий садок,парк,школа,магазин,зупинка транспорту,зручний доїзд. Вартість 109 500 у.о.

городище, 12

Продаж можливий під єОселю Зниження вартості до 53000$ Продаж видової 2 кімнатної квартири Квартира на мансардному поверсі, площа 96 метрів 0-й цикл Комунікації підключено, всі лічильники Ліфт до паркінку Забудовник Галицький Двір Житловий комплекс на вул. Роксолани у Трускавці розташований поруч з центром міста, в районі з розвиненою інфраструктурою Різні магазини, гіпермаркет, медичний центр, нічний клуб, відділення банку, різноманітні кафе і ресторани в пішому доступі Центр міста, парк ,бювет. Розташування будинку в екологічній зоні. Також є спортивний майданчик, школа та дитячий садочок Будинок введено в експлуатацію у 2017 році Фото, планування чи відео надається на прохання у приватні повідомлення Покази по домовленості Назар, чи переписка у (viber чи telegram) Пропозиція від АН

можливий продаж по єОселя
Роксоляни, 9

Продається двокімнатна квартира по вул Івасюка 1 а в Трускавці. Квартира знаходиться на першому поверсі. Автономне опалення газове, підігрів підлоги ( кухня, ванна, коридор ). Вікна пластикові. В квартирі є ремонт всі меблі, хороший житловий стан. Є велика кладовка. Деталі по телефону

Івасюка, 1а

продається простора 1-к.кв. Трускавець, вул. Данилишиних ЖК Кленовий парк, площа 45 кв.м, 2/9 пов. сучасний ліфт. металопластикові вікна, панорамні, балкон з просторої кухні, хороші вхідні двері. Є всі лічильники , заведені всі комунікації. газове опалення. котел і радіатори входять у вартість. ціна 34000 дол.хороший район для проживання, поруч школа, поліклініка, магазини, супермаркети, аптеки, лікарня, садочок, церква.

Данилишиних, 59

Продається простора 3 ккв Трускавець по вул Стебницькій, напроти ринку. 5/9 пов ліфт працює. Площа 70 м, чешка. Електроопалення -є сучасні керамічні економні електропанелі Два водонагрівачі, в кухні і санвузлі. Є всі лічильники. В двох кімнатах зроблений ремонт. В кухні поміняна сантехніка і електропроводка. Решту все без ремонту. Квартира двостороння, тепла суха, сонячна. В квартирі є дві кладовки,плюс підвал( потрібно доробити). В будинку ОСББ. Хороший район для проживання і здачі в оренду, центр міста, поруч ринок атб зупинки транспорту, ТЦ аптеки магазини. До бювету 7-8 хв. Ціна 50000 Дол.

Стебницька, 64

Продається 2 ккв Трускавець по вул Данилишиних. Новобудова. Утеплений фасад будинку. Цегляний будинок. 3/5 пов. Без ліфта. 54 м Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги. Сучасний євроремонт. Сучасні вбудовані кухонні меблі та техніка, шафа купе, всі інші меблі та техніка залишаються . Південна та східна сторони. Квартира сонячна тепла . Є балкон . Металопластикові вікна, броньовані вхідні двері. Якісні міжкімнатні двері. Нова якісна сантехніка і електропроводка. Великий санвузол. Є датчики на сигналізацію. Ціна 68000 Дол. Хороший район для проживання і здачі в оренду. Поруч 3 школа, дитячий садок, поліклініка лікарня, супермаркети, магазини аптеки,зупинка транспорту. До центру міста 20 хв. Квартира не потребує додаткових вкладень, навіть косметичного ремонту не треба. Заходь і живи!

можливий продаж по єОселя
Данилишиних, 57

ПРОДАЖ 2 кімнатна квартира Трускавець, вул. Скоропадського Затишна світла квартира в ближньому центрі Трускавця Квартира облаштована усіма меблями та сучасною технікою, вбудована микрохвильова піч та духова шафа Ізольовані, просторі кімнати, кухня, суміжний туалет, лоджія. Зручна розвязка громадського транспорту Індивідуальне газове опалення (2-функціональний котел), тепла підлога Побутова техніка: Газова духова шафа, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, посудомийна машина, газова плита

Скоропадського, 14

Продається 1 ккв Трускавець новобудова ближній центр по вул. Довженка ,2/6 пов з сучасним ліфтом. Площа 36 м Індивідуальне газове опалення Сучасний євроремонт. Підігрів підлоги. Будинок добротний цегляний 2018 р. Сучасні меблі та техніка. Вбудовані кухонні меблі та техніка. В квартирі все залишається. Броньовані вхідні двері. Металопластикові вікна, якісні міжкімнатні двері. Нова сантехніка і електропроводка. Хороший район для проживання та здачі в оренду. Поруч вся інфраструктура: дитячий садок, дитячий майданчик, супермаркети, магазини, аптеки ,нова пошта, зупинки,жд вокзал. До центру міста 5 хв. До бювету 8-10 хв . Ціна 46000 Дол . плюс мінімальні витрати на переоформлення.

можливий продаж по єОселя
Довженка, 2

🏡 Продаж 1 кімнатної квартири в Трускавці Затишна і зручна квартира розташована на вул. Довженка 2Б. У квартирі вся необхідна побутова та техніка: є пральна машинка, холодильник, інтернет та усі меблі. Опалення індивідуальне. Продається із всією технікою і меблями. Ідеальне розташування: центр 10 хвилин пішим ходом, до 50м знаходяться безліч продуктових і господарських магазинів, закладів громадського харчування, аптеки, нова пошта, термінали, заправка та багато інших зручних організацій. Меблі, тепла підлога, WiFi, посуд, пральна машина, фен. Зручне розташування: поруч магазини, кафе, неподалік вокзал. Регіон: Львівська область Місто: Трускавець Кількість кімнат: 1 Площа загальна, м2: 32.1 Площа житлова, м2: 14.6 Кухня, м2: 9.8 Тип будинку: Житловий фонд від 2017 р. Поверх: 2 Кількість поверхів в будинку: 6 Наявність меблів: З меблями Планування кімнат: Роздільна Опалення: Індивідуальне газове Тип стін: Цегляний Cанвузол: Роздільний Ремонт: Євроремонт Квартира актуальна також на оренду - 10 000 грн. + КП. Можна з дітьми, без тварин. Можна під ЄОселю. Ціна: 46 000 $. Маю відео-огляд і план при необхідності. ID:713636 Оголошення від АН 📞 0730050020, Роман, ріелтор #Трускавець #продаж

Олександра Довженка, 2Б

Продається 1-кімнатна квартира 47 кв метрів та є 2-кімнатнаквартира 62 кв.м на 2 поверсі 7-ми поверхового будинку в новому будинку в самому центрі Трускавця по вул. Шевченка,28 (саме серце курорту) з шикарним краєвидом та парковою зоною і бюветом мінеральних вод поруч. Поруч вокал та ринок. Вітражні вікна, якісні склопакети та вхідні двері.Ідеальна стяжка, якісна штукатурка стін. Є два балкони.Сонячна сторона. Деталі по телефону

Тараса Шевченка, 28

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Трускавець, вулиця Грушевського, Кількість кімнат - однокімнатна квартира. Поверх - 2 з 2 Тип будинку - хрущовка. Матеріал стін - цегла Загальна площа - 32,75 м2, житлова - 16,6 м2, кухня - 5 м2. Квартира в житловому стані, наявні меблі та побутова техніка. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. лоджія - одна. Санвузол - один суміжний. Особливості даної квартири - це те що квартира знаходиться в центральній частині міста, квартира світла, тепла, з індивідуальним опленям, поміняно батареї. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркет, гіпермаркет, парк, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту, тощо. Код обєкта: 1288

Грушевського, 2

Продаю 2 кімнатну студію в Трускавці по вул.Бориславській 2а, ЖК Імперіал. * 9 мансардний поверх, площа 67кв.м., автономне електричне опалення; * На ремонтні роботи залучалися дизайнери, все продумано до дрібниць, якісні матеріали, все необхідне для комфортного проживання; * Будинок 2020року, повністю заселений, консєрж, ОСББ. Розміщений на початку пішохідної зони, яка веде в парк та Бювет. **Вартість 93000$

2 Кімнатна Студія В ЖК ІМПЕРІАЛ

На продаж однокімнатна квартира вул. Стуса 4, 5 поверх, метраж 35,7 м. кв. Окрема кухня, кімната, туалет/душ та балкон. Квартира без ремонту, новий власник може облаштувати помешкання на власний лад. Добра локація. Близько знаходиться дитячий садок, школа, магазини (Сільпо), автобусна зупунка. Більше інформації за телефоном 06********45. Квартира доступна від зараз.

власник
Однокімнатна квартира вул. Стуса 4 35,7 м. кв.

Вітаємо. Реальна пропозиція! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Продаж 3кім квартири в м.Трускавець по вул.Івасюка ЖК Підгір’я. Загальна площа 63.7 м.кв. Поверх 1 з 6. Квартира щойно після капітального ремонту, авторський проект, продається зі всіма меблями (двоспальне ліжко, два дивани, шафа в прихожій та спальні, кухонні меблі) та побутовою технікою (холодильник, газова поверхня, посудомийна машина, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна та сушильна машини, дві плазми, два кондиціонери). Приємним бонусом-подарунком до квартири є величезна тераса ! Вихід на яку є з кухні та спальні. Дві ізольовані кімнати, велика спальня з робочою зоною, простора кухня-студія та відпочинкова зона – вітальня. Суміжний санвузол. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги у санвузлі. Висота 2.9 м. Будинок знаходиться в тихому та затишному місці, поруч є гостьовий паркінг, гарно розвинута інфраструктура, є все необхідне. Ціна 1950$/м.кв. Телефонуйте, з радістю надамо необхідну інформацію.

Продаж 3кім квартири в м.Трускавець по вул.Івасюка

Пропонується до продажу однокімнатна квартира у м.Трускавець по вул. Олекси Довбуша ЖК Гарант Сіті. Загальна площа 40 м2 Поверх 4 В квартирі зроблений якісний ремонт, є усі необхідні меблі, та побутова техніка, є кондиціонер. Індивідуальне газове опалення. Висота стелі 2.80 м. Зручне місто розташування будинку, поруч школа, дитячий садок, в будинку є продуктовий магазин, поруч магазини аптеки, та транспортна зупинка. В будинку є басейн с гидромасажем та СПА. До центру міста 5 хвилин пішки. Паркінг закритого типу, можна узяти в оренду, чи паркувати біля будинку є відкритий паркінг. Телефонуйте і поїхали купувати.

Продам однокімнатну квартиру у м. Трускавець.

Продаж без посередників. Елітна квартира з автономним опаленням, роздільними кімнатами та окремою кухнею, трьома телевізорами та всією неохідною технікою у ванні та кухні, нові дивани у кухні та вітальні, ортопедичний матрас у спальні. Квартира знаходиться між іншими квартирами і є дуже теплою, до 100 куб. газу зимою. Чекаю Вашого дзвінка.

власник
Центр, 2-ох. к. вул.Помірецька,9 Трускавець від власника

Пропонується до продажу однокімнатна квартира у м. Трускавець по вул. Олекси Довбуша ЖК Гарант Сіті. Загальна площа 50 м2. Поверх 6 В квартирі зроблений якісний ремонт, є усі необхідні меблі, та побутова техніка, є кондиціонер. Індивідуальне газове опалення. Висота стелі 2.80 м. Зручне місто розташування будинку, поруч школа, дитячий садок, в будинку є продуктовий магазин, поруч магазини аптеки, та транспортні зупинки. В будинку є басейн с гидромасажем та СПА. До центру міста 5 хвилин пішки. Паркінг закритого типу, можна узяти в оренду, чи паркувати біля будинку є відкритий паркінг. Телефонуйте і поїхали купувати.

Продам однокімнатну квартиру у центрі м. Трускавець.
123...8
1 - 24 з 171 результатів

Жити на курорті - мрія багатьох людей. Якщо ви теж роздумуєте над таким варіантом, вас може зацікавити продаж квартир у Трускавці на вторинному ринку. Ціни на житло від власника прийнятні, враховуючи гарну екологію, розвинену інфраструктуру та безліч інших переваг.

Чим привабливий Трускавець

Місто-курорт розташоване за 100 км від Львова і є затишною й екологічно чистою зоною. Якщо ви думаєте над тим, чи не купити квартиру в Трускавці, враховуйте, що жити доведеться в постійному оточенні туристів. Адже щомісячно курорт відвідує в середньому 13 тис. чоловік.

У місті є залізничний вокзал, з якого виїхати можна навіть за кордон. До Львова, Дрогобича та Стрия можна дістатися поїздом, електричкою чи автобусом. Якщо вам сподобалися квартири Трускавця, розташовані на околиці, а працюєте ви в центрі, пересуватися містом можна на маршрутному таксі.

Одна з причин купити квартиру в цьому населеному пункті - розвинена інфраструктура. У місті працюють:

  • санаторії й пансіонати;
  • бювети мінеральних вод;
  • поліклініки й лікарні;
  • загальноосвітні заклади, дитсадки, школа мистецтв, спортивна школа;
  • кінотеатри;
  • кафе й ресторани;
  • музеї;
  • магазини, супермаркети.

Малогабаритну квартиру від господаря чи апартаменти з ремонтом у зданій новобудові від забудовника або у будинку, що тільки будується, в кредит чи в розстрочку (з розтермінуванням) – будь-який варіант житла ви зможете знайти на цьому бальнеологічному курорті.

По доступній ціні купити квартиру в Трускавці в хазяїна можна практично в будь-якому мікрорайоні. Проте центр відрізняється більш високими цінами - тут дешево придбати нерухомість буде складніше. Недорого купити житло не так просто й біля величезного Курортного парку, хоча пропозиції 1-кімнатних, 2-кімнатних, трикімнатних, чотирьохкімнатних і 5-кімнатих квартир дуже привабливі. Парк «Адамівка» (Курортний парк) має два бювети, гарні місця для відпочинку, санаторії та ін.

Оголошення про продаж квартир у Трускавці на вторинному ринку без посередників

Вторинний ринок має безліч пропозицій з продажу житла в місті-курорті. Немає часу та сил переглядати кожен день новий сайт у пошуках свіжої інформації? Скористайтеся каталогом ЛУН, що збирає оголошення з фото й описом (планування квартири, ціна, поверх, площа вітальні й кухні) з великої кількості ресурсів. Тепер усі квартири Трускавця легко проглянути на одній сторінці.

Незалежно від того, яку нерухомість ви шукаєте –– на ЛУН ви знайдете потрібне житло без проблем. Зручні фільтри допоможуть швидше обрати житло, що відповідає всім параметрам і перейти до його огляду, а, можливо, й укладання договору купівлі-продажу нерухомості.