Пропонуємо вашій увазі ПРОДАЖ 2-рівневої квартири 100 м² в новому, зданому будинку в престижному районі біля Бульвару в Житомирі. Будинок на балансі ОСББ, має закритий двір з автоматичними воротами та парковкою, що забезпечує вам максимальний комфорт та безпеку. Квартира готова до втілення ідей ремонту, бонусом є ГОТОВИЙ ДИЗАЙН ПРОЕКТ. ОГЛЯДОВИЙ ПОВЕРХ!!! Квартира має автономне опалення 2х контурний котел, 2 санвузли та 2 великі балкони, що дозволяє вам насолоджуватися прекрасним видом на місто. Для інвесторів ця пропозиція є особливо вигідною, оскільки є можливість розділити квартиру на дві окремі для подальшої здачі в оренду або перепродажу. Не упустіть шанс стати власником цієї розкішної квартири, яка поєднує в собі комфорт, стиль та вигідну інвестицію. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

можливий продаж по єОселя
Театральна, 21

Пропонуємо вашій увазі ПРОДАЖ 2-рівневої квартири 100 м² в новому, зданому будинку в престижному районі біля Бульвару в Житомирі. Будинок на балансі ОСББ, має закритий двір з автоматичними воротами та парковкою, що забезпечує вам максимальний комфорт та безпеку. Квартира готова до втілення ідей ремонту, бонусом є ГОТОВИЙ ДИЗАЙН ПРОЕКТ. Квартира має автономне опалення 2х контурний котел, 2 санвузли та 2 великі балкони, що дозволяє вам насолоджуватися прекрасним видом на місто. Для інвесторів ця пропозиція є особливо вигідною, оскільки є можливість розділити квартиру на дві окремі для подальшої здачі в оренду або перепродажу. Не упустіть шанс стати власником цієї розкішної квартири, яка поєднує в собі комфорт, стиль та вигідну інвестицію. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

Театральная улица, 21, Богунский, Житомир, Житомирская 100000.0 USD

Продаж 1- кімнатної квартири Центр міста. 4/4 цегла по вул. Театральній Площа 40/21/9 м2 ( сталінка) Колонка, санвузол сумісний, балкон. Квартира під ремонт Вільна, фото, план 37000 у.о. торг Ексклюзив Наталія АН"Діона" 067 314 77 28

Продаж 1- кімнатної квартири Центр міста.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-х квартири (СТАЛИНКА) в самому Центрі міста, вул. Театральна/Бердичівська. Квартира в елітному будинку на 5 поверсі, 52 м2 загальна, кутова, з балконом. У квартирі МП вікна, паркет, стовпчик. Є можливість зробити масандрівський поверх. Без ремонту. Закритий двір, є парко місце. Добре розвинена інфраструктура. Все поряд (школа, садок, зупинка, магазини, кафе, кінотеатр, ринок). За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном, будемо раді допомогти Вам.

Продаж 2х квартири в Центрі міста, по Театральній

Квартира в самому центрі міста з красивим видом на костел. Вікна виходять на дві сторони. Зроблений добротний класичний ремонт. При продажі залишаються меблі та побутова техніка. Не стандартне планування. Зі спальні двері в величезну ванну та гардеробу. Індивідуальне газове опалення. В квартирі два санвузли. Кухя-студія з гостьовою кімнатою. Просторий коридор Є балкон. Чистий продаж без заміни.

Продаж 3 кімнатної Сталінки Театральна.

Вул.Театральна.Сталінка ,2й поверх, не кутова 36/19/8 кв.м. МПВ, ламінат, брон.вхідні двері,балкон. Залишають меблі. Вікна виходять у двір,будинок у гарному стані.42000дол.

Продам квартиру в центрі міста

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Житомир