Без комісії. Продам 1-ну квартиру загальною площею 40,5 м2 в селі Щасливе Бориспільського району. Квартира знаходиться на першому поверсі сучасного 5 поверхового монолітно каркасного будинку. Введений в експлуатацію у 2017 році. Світла кімната правильної форми, 16 м2, простора кухня - вітальня 15 м2 з великим балконом. Опалення газове індивідуальне. Котел - Protherm Jaguar 24 JTV. Гарний підїзд, доглянута та чиста прибудинкова територія, поряд магазини, кавярні, аптеки та зупинка автобусу який курсує кожну годину до Києва (станція метро Бориспільська, Харківська 20 хв.) Прекрасний сосновий парк зі спортивними майданчиками.

Надії пров., 1

Прекрасна квартира по вул. Лесі Українки, 14 в Щасливому, 7 км від Києва Площа 86,4 кв м, 2 кімнати, велика кухня-вітальня, 2 повноцінні санвузли. 4 поверх (4/6), в будинку – власна котельня, свердловина, працює ліфт. Прибудинкова зона для паркування, шлагбаум. Зелений внутрішній двір, дитячий майданчик. В будинку розташований магазин, кафе, ресторан. Поряд – парк, ліс, спортивні та дитячі майданчики, доріжка для пробіжок. В п’яти хвилинах – центр селища (магазини, кав’ярні). В селищі розвинута інфраструктура: супермаркети та магазини, ринок, кафе, ресторани, кав’ярні, ліцей та садочок, музична і спортивна школи, купа різних гуртків для дітей і дорослих, пошта і НП, лікарня, стоматологія, ветлікарня, аптеки і все-все необхідне для комфортного життя! Особливо розвинута футбольна інфраструктура (власні поля, тренувальні бази). Велика і чиста паркова зона, з доріжками та прогулянковими зонами. До Києва постійно ходять маршрутки безпосередньо з селища або транзитом з Борисполя. Своїм автомобілем – 10 хвилин до ст.м. Бориспільська. Власне житло в Щасливому – це надзвичайно виграшне поєднання зеленого та розміреного ритму життя та розміщення у безпосередній близькості до столиці. Ідеально для сімей з дітьми, які шукають затишку та гармонії. Квартира розташована на 4 поверсі, дуже сонячна, з великими вікнами, зручне планування (дві спальні і величезна кухня-вітальня, гардеробна кімната при вході). Повністю умебльована. Якісна сантехніка та електропроводка. Два кондиціонера (їх достатньо для повного охолодження квартири у літній період). Посудомийка, бойлер, телевізори, охорона і відеоспостереження. Супер висока стеля. Продаж від власника без комісії!!! Квартира робилася для себе, в оренду та користування не здавалася. Продаж здійснюється у зв’язку з переїздом. Надамо всі відповіді на ваші питання та з радістю організуємо огляд!

власник
Лесі Українки, 14

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Є-ОСЕЛЯ, Є-ВІДНОВЛЕННЯ, Розглянемо любі державні програми. Простора 1-кімнатна квартира в добротному комплексі "Тріумф" у с. Щасливе, який знаходиться усього в 7 км від столиці. якісний цегляний будинок, який по праву рахується найкращим будинком у Щасливому. Найкраще планування: простора кухня, велика кімната, санвузол, гардеробна, 2 лоджії. До міста - 10 хвилин

можливий продаж по єОселя
Героїв Майдану, 15а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж приміщення 39,2кв.м. ЖК Сімя, в комфортному селі Щасливе. Село знаходиться в 7 км від міста Київ, метро Бориспільська. Приміщення на цокольному поверсі.Чудовий варіант під комерційні потреби або апартаменти під здачу в оренду. Будинок зданий в експлуатацію, документи готові можна заходити на ремонт.

власник
Надії пров., 5

Щасливе ЖК 7 Я Трикімнатна дворівнева квартира з терасою. Будинок введений у експлуатацію 2023 році, з правом власності. Класне планування на першому поверсі кухня/вітальня та дві спальні кімнати, на другому поверсі кімната з виходом на терасу. Індивідуальне опалення. Без комісії. Відео на запит. Є Оселю та інші програми розглядаємо. Ключі на руках, запрошую на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Надії пров., 1

Продаж 1к.квартири в селі Щасливе Зручне місце розташування Квартира з косметичним ремонтом,частково меблі залишаються при продажу,м/п вікна. Опалення електро,вмонтований кондиціонер Вся більш детальна інформація по телефону

Героїв Майдану, 51

Квартира, зроблена за індивідуальним проєктом. За повного супроводу дизайнера, від ескізу до втілення. Про неї точно можна сказати: Підвищена комфортність, нестандартність, оригінальність, ексклюзивність. Основні характеристики цієї квартири: - Простора площа 62 квадратних метри. - Усі елементи інтерєру витримані в єдиному стилі. - Використання точкового освітлення. - Гармонійне обєднання кухні та вітальні. - Наявність гардеробної. - Кондиціонування для вашого комфорту. - Використання тільки високоякісної техніки та меблів. Спальня розташована окремо, сучасна шафа з підсвічуванням, і дуже зручне ліжко. Квартира зроблена на 100 % залишилося розставити акценти і розкласти особисті речі. Будинок знаходиться в управлінні ОСББ, низькі комунальні платежі, і хороше обслуговування, затишна атмосфера. У Щасливому є безліч спортивних майданчиків, а саме містечко знаходиться в оточенні природи. Також є продуктовий магазин Сільпо, Фора, безліч кафе, до Києва 15 хвилин. Подивитися квартиру можна в будь-який час. На всі питання готова відповісти за телефоном, Даря.

Ювілейний пров., 2 А

Продається чудова двокімнатна квартира в ЖК 7ʼЯ Переваги : По-перше, це новобудова, з поштовим індексом, яка введена в експлуатацію, вже отримано право власності, тарифи на постачання послуг газо- , електро- постачання - міські. По-друге: квартира не зіпсована ремонтом та має вільне планування з двома санвузлами, та великою кухнею вітальнею. Ви можете зробити своє ідеальне гніздечко для щасливого життя, використавши свої дизайнерські рішення та матеріали які подобаються саме вам, зробивши все "під себе" і "для себе" По-третє: район буде активно розвиватись, адже це ближній пригород, внаслідок чого з роками буде ще ліпша інфраструктура. По-четверте: це саме той тихий та комфортний куточок серед соснового лісу, але водночас в 10 хвилинах їзди від Києва, що надає ще більше зручностей мешканцям ЖК 7ʼЯ. Ви завжди зможете її реалізувати за гарну ціну, але чи варто віддавати комусь такий скарб? Продаж від офіційного представника власника БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ 57.6кв за адресою: Київська область, Бориспільський район, с. Щасливе. Провулок Надії 3а Встановлено автономне опалення(індивідуальний газовий котел), більше 500 паркомісць, поруч 2 дитячих садки, школа, парк, футбольний стадіон, супермаркети, аптеки, кафе. Навкруги ліс та чисте повітря.

Надії пров., 3а

Продаж 2-х кімнатної квартири у Щасливе, ЖК «7я» пров. Надії,1 (5 черга будівництва, будинок зданий) Поверх-6/8. Площа-59,6м. У квартирі: - 2 окремі спальні (14,1м+15м), - кухня-вітальня (18,3м), - 2 санвузли (5,4м+4,1м), - коридор (2,7м). Стан квартири: після будівельників. Комунікації: газ, встановлено котел (автономне газове опалення), вода, каналізація, електрика, рекуперація повітря. Висота стелі- 2,7м. Вікна виходять у двір. ЖК “7я” збудований 2023 році за монолітно-каркасною технологією, яка вважається як одна з найефективніших. Основні плюси даної технології, це: рівномірність усадки, повільне старіння, більше корисної площі. Згодом, монолітно-каркасна конструкція стає тільки міцнішою, це довговічне та надійне житло. Вхідні двері броньовані з МДФ накладкою, з двома замками. Вікна металопластикові з двокамерним склопакетом. Електрика: мідна проводка, підведена до щитка квартири. Для зведення зовнішніх і внутрішніх стін ЖК, використана подвійна цегла 2НФ. Цей будівельний матеріал, явно перевершує повнотілу цеглу за основними характеристиками. Він значно тепліше, має високу паропроникність та хорошу звукоізоляцію. Важливо сказати, що в якості утеплювача, використана мінвата. Товщина мінеральної вати – 150 мм, а це перевищує існуючі норми ДБН і дозволяє мешканцям економити 300 – 600 грн на місяць. Крім цього, мінвата має звукоізоляційні характеристики, вона паропроникаюча і має стійкість до температурної деформації. Місцезнаходження комплексу обєднує основні плюси життя в передмісті та максимальної близкості до міста. Дістатись з с. Щасливе до метро Бориспільська можна за 10-12 хв. на транспорті або 7 хв. автомобілем. Регулярний рух транспорту здивує жителей міста, чекати потрібно максимум 7 хв. Інфраструктура ЖК "7я": Супермаркет «АТБ» та великий супермаркет «Fozzi» та Сільпо, відділення нової пошти, центр Розетка. Також кафе та ресторанчики. У селі чудова освітня та спортивна інфраструктура: державний дитячий садок, дитячий садок приватний, школа з математичним ухилом, різноманітні гуртки, новий центр сімейної медицини – амбулаторія, великий стадіон, де розмістилася тренувальна база клубу «Шахтар». Будинок зданий. Документи отримали. Свої податки продавець сплачує. Ціна 60.000$ Без комісії для покупця. Представник власника Тимофій Садіков

можливий продаж по єОселя
Надії пров., 1

Ласкаво просимо до світу Вашої мрії про ідеальну квартиру! Ця чудова однокімнатна квартира з кухнею-вітальнею (відома як "євродвушка") чекає на своїх нових власників. Тут вас чекає новий ремонт, зроблений з любовю для себе, тож вам не потрібно нічого змінювати. Підлога з підігрівом, стильні меблі та сучасна побутова техніка – все залишається для вас. Розташування квартири вражає добре розвиненою інфраструктурою. Школа знаходиться в пішій доступності, а дитячий садок прямо навпроти будинку, що дозволяє зручно організувати освіту для вашої родини. Супермаркети та магазини забезпечать вас усім необхідним для повсякденного життя, забезпечуючи комфорт і зручність. Також доступний продаж за Державними програмами Єоселя. Квартира без комісії для покупця – це додатковий бонус! Чи зацікавила вас ця пропозиція? Запишіться на перегляд, і ми вирушимо дивитися! Лише 15 хвилин від Києва, зі зручним громадським транспортом, який зупиняється поруч з будинком.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Надії пров., 1

Продається чудова квартира в селі Щасливе, в сучасному житловому комплексі "7я", Без комісії. Новий та сучасний житловий комплекс з усіма необхідними зручностями. Поверх/поверхів: 7/8 Загальна площа: 83,6 кв.м. Площа кухні: 18,1 кв.м. Індивідуальне опалення з газовим котлом. Розташована в спокійному районі, всього в 10 хвилинах їзди від Києва. Село Щасливе, Бориспільський район. Лише за кілька кроків від чарівного лісу для прогулянок та відпочинку. 🌲 Чудова транспортна доступність до Києва. 🚗 Освітні заклади: школа та дитячий садок. 🏫 Супермаркети та магазини для повсякденних потреб. Зручний доступ до всіх необхідних послуг. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, затишок та сучасний стиль життя. Не упустіть свій шанс зробити її своїм новим домом. Без комісії. Торг доречний. Контактуйте для деталей та перегляду. 📞💼

Надії пров., 3А

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК. Райдужний, в центрі Щасливого з усіма зручностями і меблями. Вул.Героїв Майдану 11.

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі Щасливого

Продается Шикарная - УКОМПЛЕКТОВАННАЯ 2-х комнатная квартира 5 км от КИЕВА в тихом красивом районе с.Счастливое Бориспольский район. - Квартира ЖК SITY STATE - 2-х комнатная 69 кв.м - 4\6 этаж - 2 санузла - раздельные комнаты - отдельная кухня - большая спальня - просторные коридоры В Квартире хороший ремонт, укомплектован мебелью и оснащен современной техникой. Квартал элитный инфраструктура развитое. В доме имеется лифт. с. Счастлиое 5 км от м.Бориспольская. Цена 89900 у.е АН Валион

Леси Украинки, 14, Счастливое, Киевская 89900.0 USD

Продаж 2-двухкімнатної квартири в самому центрі Щасливого, ЖК «Тріумф»

Продаж 2-х кімнатної квартири в ЖК «Тріумф»

Велика 2-х кімнатна: дворівнева, простора, мансардна квартира. В готовому будинку за ціною маленької 2-х кімнатної в будинку що тільки введений в експлуатацію. Загальна площа 96 кв.м, двох поверхова На першому поверсі буде розташована: • Кухня – гостинна 26 кв. м • Окрема кімната • Санвузол На другому поверсі розташовано: • Велика кімната 21 кв.м • Санвузол • Простора гардеробна. Інфраструктура: • Ліс, парк • Школа, садок, багато дитячих майданчиків. • Супер маркет Фора, АТБ, Сільпо, Фози • 7 км до метро Бориспільська по швидкісній трасі Класна квартира, готова показати Вам її у зручний для Вас час. Надаю послуги з підготовки та продажу Вашої нерухомості в Щасливому, Пролісках, Чубинському, Горі, та Києві

Терміновий продаж квартири в ЖК 7-Я.

Продам новострой. Квартиру 109кв.м, Двух рівнева квартира + терасса, 3 кімнати, 2 сан.вузли, спальня зі своїм сан.вузлом. кухня зі столовою з панорамними вікнами! 8 поверх. + велика терраса свій двір. Чудова квартира та гарне планування. 88000у.е. в цю суму входять всі податки. Парковка, садочок, гарна школа, лікарня,поряд ліс, ОСББ, магазини, пошта, все знаходиться поряд. Рекомендую сімям з дітками. Дитячі ігрові майданчики. Гарні сусіди, що дуже приємно. Київская обл. Бориспільский р-н с. Щасливе ,новий р-н ЖК 7Я. 05*******87 Віра.

Продаю 3х. кімнатну 2-х рівневу квартиру + терасса ЖК 7Я с. Щасливе

Незвичайна квартира з терасою в новобудові ЖК 7я в с. Щасливе (Київської області). Альтернатива приватному будинку. Вільне планування, міжкімнатні стіни відсутні. Розумний дизайнер зможе придумати варіанти і з 2-ма кімнатами і з 3-ма. Житлової площі 95 кв.м. Площа тераси - 69 кв.м. Разом 164 кв.м. Є газовий котел. Ліфт працює, будинок заселений. Пишіть або дзвоніть ТІЛЬКИ у Вотсап або Сигнал. Я (власник) захищаю країну на Сході, тому на мобільному звязку буваю рідко. Квартира доступна для перегляду. Показувати її може мій сусід. Ріелтори, сміливо пропонуйте квартиру своїм клієнтам.

власник
Велика 2-поверхова квартира з терасою в ЖК 7Я (164 кв.м.)

Продається 2к квартира, Щасливе, Бориспільський р-н. Загальна площа 90,4 кв.м. В квартирі виконано якісний ремонт. Знаходиться в центральній частині села. Чудово розвинена інфраструктура. Зручна транспортна розвязка. До М. Бориспільська 10 хв. їзди по швидкісній магістралі без заторів. Продается 2к квартира, Счастливое, Бориспольский р-н. Общая площадь 90,4 кв. В квартире выполнен качественный ремонт. Находится в центральной части села. Прекрасно развита инфраструктура. Удобная транспортная развязка. До М. Бориспольская 10 мин. езды по скоростной магистрали без пробок.

Продаж 2к квартира Щасливе Бориспільський р-н

Продаж смарт квартири в ЖК 7я. Загальна площа 21м.кв, цокольний поверх, два великих вікна. Після будівельників, можна вже починати ремонтні роботи. Квартира знаходиться в с.Щасливе (8км до метро Бориспільська) Новий житловий комплекс. Хороша дорога та розвинена інфраструктура. Власник 09******24

власник
Продам смарт квартиру в ЖК 7Я 10 хв на авто до м.Бориспільська

1к квартира в ЖК ТРІУМФ будинок введено в експлуатацію Загальна площа 40м2 5поверх Вікна «на центр» Стан - від забудовника

Терміновий продаж 3-х кімнатної. Квартира знаходиться в новому цегляному будинку, за адресою с. Щасливе, провулок Ювілейний 2A, ЖК 7’я Має 2 поверхи, загальна площа 119.5 кв.м. На першому поверсі буде розташована: • Кухня 19.6 кв.м • 2 окремих кімнати 26 кв.м та 25 кв.м • 2 санвузли • Великі вікна та 2 лоджії (можна переробити на балкони) На другому поверсі розташовано: • Простір вільного планування 11 кв.м • Тераса 30 кв.м Інфраструктура: • 7 км до метро Бориспільська • В будинку гарно облаштовані бомбосховища, багато паркомісць • Казкове «Сільпо» та простора «Фора» • Шкільний ліцей, садок, багато професійних гуртків • Дуже розвинена соціальна інфраструктура. • Є чудові парки, спортивні майданчики та ліс за 5 хвилин від ЖК Будинок введений в експлуатацію, документи готові. Готова показати Вам цю квартиру у зручний для Вас час. Надаю послуги з підготовки та продажу Вашої нерухомості в Щасливому, Пролісках, Чубинському, Горі, та Києві

Продаж світлої та просторої квартири в ЖК 7-Я з Терасою.

Продається 1к квартира в ЖК Тріумф, Щасливе, Бориспільський р-н. Загальна площа 40 кв. м. Встановлено вікна, вхідні двері, газовий котел. Будинок зданий, люди вже мешкають. можна заходити на ремонт. У селищі є супермаркет «АТБ» та великий супермаркет «Fozzi» та Сільпо, відділення нової пошти, центр Розетка. Також кафе та ресторанчики. У селі чудова освітня та спортивна інфраструктура: державний дитячий садок, дитячий садок приватний, школа з математичним ухилом, різноманітні гуртки, новий центр сімейної медицини – амбулаторія, великий стадіон, де розмістилася тренувальна база клубу «Шахтар». Продается 1к квартира в ЖК Триумф, Счастливое, Бориспольский р-н. Общая площадь 56,8 кв м, которую легко можно перепланировать в двухкомнатную квартиру. Установлены окна, входная дверь, газовый котел. Дом сдан, люди уже проживают. можно заходить на ремонт. Также в цену входит кладовка в этом доме на -1 этаже 4,7 кв. В поселке есть супермаркет «АТБ» и большой супермаркет «Fozzi» и Сильпо, отделение новой почты, центр Розетка. Также кафе и ресторанчики. В селе отличная образовательная и спортивная инфраструктура: государственный детский садик, детский садик частный, школа с математическим уклоном, разнообразные кружки, новый центр семейной медицины -амбулатория, большой стадион, где разместилась тренировочная база клуба «Шахтер».

Продаж 1к Щасливе Бориспільський р-н

Продаж просторої 2-х рівневої квартири в ЖК 7ʼЯ. 1 черга,5 поверх. По ціні 2-х кімнатної квартири. 2-й поверх йде бонусний.

Продаж 2-х рівневої квартири в ЖК 7ʼЯ 1 черга

• Продається 2 кімнатна квартира в с. Щасливе (Бориспільський район). • Загальна площа квартири – 68,8 кв. м. • Квартира середня, знаходиться на 3 поверсі п’ятиповерхового будинку. Є ліфт. • Житло у відмінному стані, з індивідуальним опаленням, якісним ремонтом, усіма меблями, які залишаються новим власникам. • При вході розміщений широкий коридор, який переходить у розкішну вітальню суміщену з кухнею. Затишне місце, де приємно зустрічати гостей, відпочивати після робочого дня, а на кухні – готувати смачну їжу. • Окремо розміщена спальна кімната. Гарний інтер’єр, сучасні меблі, хороша атмосфера – все зроблено для якісного відпочинку. • Санвузол у квартирі – роздільний, обкладений плиткою. • Квартира знаходиться у новобудові, поруч парк. Інфраструктура задовольняє на всі 100 %. Є все необхідне для комфортного проживання: школа, дитячий садочок, магазини, маркети, спортивний майданчик. Швидкий доїзд до Києва. • За більш детальною інформацією телефонуйте 06*********66 Таміла. • Маємо ще багато варіантів чудових квартир, підберемо зручний саме для вас. Дивіться всі оголошення автора. • ЦІНА: 105 000 $

Продається 2 кімнатна квартира в с. Щасливе
1 - 24 з 28 результатів

Географія Щасливе

Як показує практика, все менше людей прагне жити в Києві, особливо в центрі, намагаючись перебратися до передмістя. Переваги заміського життя очевидні й купити квартиру в Щасливому планує все більше людей. Що гарного чекає на вас у цьому селищі?

Продаж житла в Щасливому: особливості життя у передмісті

Селище міського типу входить у Бориспільський район Київської області. На початок 2015 року тут проживало 5611 осіб. При цьому число місцевих жителів постійно зростає, адже дешево купити житло в Щасливому на вторинному ринку бажає багато людей.

Відстань між селищем і столицею - ще один фактор на користь того, щоб задуматися над таким питанням, як продаж квартир у Щасливому на вторинному ринку: ціни теж не завадить вивчити, адже вартість житла тут цілком прийнятна. До центра Києва - близько 25 км. Подолати цю відстань не проблема, тому що населений пункт розташований поблизу бориспільської траси, якою постійно курсують маршрутки. Зокрема, доїхати до столиці можна на маршрутному таксі № 807, котре з Києва відправляється від станції метро «Харківська».

Тих, хто вирішить тут купити квартиру, Щасливе порадує наявністю важливих об’єктів інфраструктури. У селищі функціонують:

  • медична амбулаторія загальної практики сімейної медицини;
  • загальноосвітня школа;
  • дитячий садок;
  • аптеки;
  • магазини;
  • будинок культури.

Завдяки близькому розташуванню селища до столиці, можна користуватися й київською інфраструктурою. Якщо приймете рішення купити квартиру з ремонтом у Щасливому по доступній ціні у хазяїна, вторинний ринок запропонує вам комфортне й недороге однокімнатне, 2-кімнатне, 3-кімнатне й 4-кімнатне житло. У Щасливому продаж житла представлений добре, тому завжди можна знайти непоганий варіант для себе як на вторинному ринку, так й у новобудові від забудовника й до того ж у розстрочку.

Перевіряємо стан квартири перед укладанням договору купівлі-продажу

Багатьох цікавлять квартири Щасливого, що продаються терміново, адже вторинне житло в цьому випадку часто має дещо занижену вартість. Кожен покупець хоче недорого придбати нерухомість від власника, проте не завадить її оглянути перед тим, як приймати рішення.

Перш ніж терміново купити житло в Щасливому в зданій новобудові чи в не новому будинку, зверніть увагу на наступні моменти:

  • Планування квартири й метраж. Оцініть, чи підходить вам житло за площею, чи є в квартирі лоджія, балкон, гардеробна, комори, наскільки простора кухня, вітальня та інші кімнати.
  • Стеля й стіни. Якщо в будинку тонкі стіни, взимку в такій квартирі буде холодно, а от влітку - навпаки, жарко. Товщину стін легко визначити, вимірявши ширину підвіконника. Якщо перед продажем квартири в Щасливому в ній був зроблений ремонт, це повинно насторожити, адже під новими шпалерами могли заховати грибок.
  • Підлога. Якщо скрипить паркет, тріщить плитка чи лінолеум постелений нерівно, значить, у квартирі була погано виконана стяжка. Житло, розташоване на першому поверсі, часто має дуже холодну підлогу взимку.
  • Сантехніка. Перевірте справність раковини, унітазу, ванни, зверніть увагу на тиск і температуру води. Уточніть у господаря, який здійснює продаж житла в Щасливому, чи відключають у селищі воду й на який період.
  • Вид з вікна. Одних влаштовує вид на дорогу, інші бажають, щоб вікна виходили в тихий двір. Також перевірте, чи достатньо світла в приміщеннях.

Оголошення з фото в нашому каталозі, що зібрані з великої кількості сайтів, допоможуть підібрати вам вдалі варіанти нерухомості. Однак перш ніж купити житло в Щасливому без посередників у кредит або з розтермінуванням, переконайтеся, що квартира вас повністю влаштовує, і ви будете жити в ній комфортно й щасливо.